|
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
|
|
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.
اما اخیرا ها ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم. ![]() علی الخصوص خانومهای محترمه! حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۲ ۱:۱۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام دوست عزیز! به موضوع خیلی خوبی اشاره کردید.اتفاقأ این روزا میخواستم تاپیکی ایجاد کنم که این بحثم شاملش میشد.(آخه جای بحث در مورد حجاب آقایون و کلأ وظایفشون در این تالار خیلی خالیه) من در تعدادی تاپیک هم گفتم:آقایون انقدر روی وظایف خانم ها متمرکز شدند که بکلی وظایف خودشون،نگاهشون،حجابشون و ... رو فراموش کردند.(البته مطمئنأ در این تالار چنین آقایونی نیست،پس خدایی نکرده بهتون برنخوره) در جای دیگری هم اینو گفتم: اون تیشرت های چسبونو و یقه های باز و اون شلوارها رو که دیگه نگو،خودتون بهتر میدونید ...واقعأ طرز لباس پوشیدن بعضی آقایون هم بهتر از خانم های بدحجاب اینروزها نیست.
سوره نور: قل للمؤمنین یغضوّامن ابصارهم و یحفظو فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون به مردان با ایمان بگو :دیده فرو نهند و ناموسشان را مصون دارند،این برایشان زیبنده تر است، بی گمان خدا آگاه است از آنچه انجام می دهند.(آیه 30) و قل للمومنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها... به زنان با ایمان بگو:دیده فرو بندند و ناموسشان را مصون دارند،و زیورهایشان را مگر آنچه از آن نمایان است،آشکار نگردانند...(آیه 31) |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۸)asal.m نوشته است: به نظر من هم خیلی زننده است. از بس که دخترا با حیان و به روی خودشون نمیارن پسرها نه همه فک میکنن هر چی بخوان میتونن بپوشن دیگه... حتی خانومهای شوهر دار هم بعضا از پوشش شوهرشون تو اجتماع شاکین
|
|||
|
|
۴:۰۵, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۲ ۴:۰۵)Havbb 110 نوشته است: از بس گفته شده که فقط آقایونن که از راه چشم تحریک میشن دیگه همه فکر میکنن حجاب برای آقایون خیلی مهم نیست. اینو واقعا خود من هم نمی دونستم ، تا اینکه یک روز نمی دونم از کی شنیدم دیدم بله! یعنی تاقبل از اون فکر می کردم نگاه به نامحرم و لذتجویی از جانب مرد هست همیشه ، ولی فهمیدم خیر ، خانوم چشم ناپاک هم وجود خارجی دارد... من واقعا شرمم میشه از این نوع پوشش ها ، میبینید طرف رفته بدن سازی بعد یک تی شرت چسبان پوشیده عضله کم مونده بزنه تی شرتو پاره کنه! خلاصه این که این آقا کار درستی نمی کنه ستر زینت واجبه ، هر عضوی از بدن انسان که زیباست باید پوشیده بشه ، و فقط و فقط برای محارم خویش نشون داده بشه ، مثله همون بازوی مردان...یا بعضی از خانوم ها تازگیا تو شهرمون برخورد کردم ساپورت می پوشند کل جوانج و جوارح کاملا پیداست از زیر لباس... خب این خانوم علاوه بر این که حق نفس خودش رو ضایع می کنه حق الناس هم گردنشه ، باعث میشه یکی دیگر در اثر تحریک و ... به گناه بیفته ، اون دنیا یقینا باید جوابگو باشه و همچنین برای مرد تنگ پوش و ...
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۷ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی حجاب برای همه اعم از مرد وزن مبی باشد.
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عذر میخام....... بازم عذر میخام اخه یکی نیس به این برادان بگه: اقا شما اصلا مال ناف امریکا... شما اصلا مال ی فرهنگ دیگه... اصلا شما خوبی.. اصلا شما جومونگی!!! داداش یا پیرهن بلند تر یا شلوار بالاتر........... نمیشه؟ خب اقلن تو کلاس ردیف جلو نشین .. هان؟ خودتم ی کم فک کنی پی میبری ها!! (ببین اعتماد ب نفس چ ها میکنه) همین یاعلی... |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام .
من واقعا نمیدونم پسرهایی که اینجوری هستن چه منظوری دارند ؟ دخترها رو میگیم دارن طنازی و عشوه گری میکنن که تو ذاتشون هست پسرها چی میگن ؟ ![]() ادم گاهی اوقات راجع به این افراد فکرهای بدی میکنه ![]() رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : از خصلت هایی که موجب هلاکت قوم لوط شد پوشیدن حریر (ابریشم) بود --- کتاب الخصال ص 331 امیرالمومنین(علیه السلام) : شش چیز از اخلاق قوم لوط در این امت است : پوشیدن روپوش بلند از روی تکبر که بر زمین کشیده میشود , گشودن و باز گذاشتن دکمه های پیراهن و قبا و ... ---- کتاب الخصال ص 331 به نقل از مفاتیح الحیاه فقط همین یه مورد قوم لوط شدن رو کم داریم که با تلاش های جوانان داره به ثمر میرسه |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: اخیرا من دیدم این شلوارشون یکمی میکشن پایین ممعذرت می خوام اینو میگم ولی مارک شورتشون پیدا بشه ، مثلا کلاس پیدا کنه!!! داشتم سرمسئله ای تحقیق می کردم ، به یافته ای رسیدم بس عجیب! این که در آمریکا ، اغلب سیاهپوستان بزه کار در زندان ها شلوارشون کمی پایینتر قرار می دهند تا شورت ایشان هویدا باشه ، برای رفع نیاز های جنسی سایر زندانیان و همچنین درآمد زایی!!! از این روش تبلیغ بهره می برند! خلاصه اگه جوون ما بدونه و ببینه که خودشو داره شبیه چه کسانی می کنه ، یقینا این کار رو انجام نخواهد داد...متاسفانه اطلاع رسانی نمیشه ، مثل همون بوت های زنانه که اولین بار من در نت مطرح کردم و خیلی ها استقبال کردند و از پوشیدن بوت های FMB امتناع کردند...
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تعریف از خود نباشه،اما من بین رفقا به سادگی معروفم!!
خیلی هم خوشحالم که همیشه از این مُد بازیا متنفر بودم.ینی خیلی بخوام تیپ بزنم آستین پیرهنم رو میزنم بالا![]() ![]() مدرسه ای که من میرم یونیفرم داره،برای همین لباسها شبیه همه و مدل مو هم تعطیله.یه روز یکی از همکلاسی ها رو بیرون دیدم ، نزدیک بود چشام از حدقه برنه بیرون دقیقا اون لباسی که حضرت امیر فرمودن و آقا رضا اشاره کردند بهش!یه کت بلند که تا نزدیکای زمین می رسید.یقه هم تا نزدیکای ناف باز!![]() البته من هم طبق عرف شلوار لی میپوشم که گاها بعضیاشون تنگن،اما هیچ وقت برام مهم نبوده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.

خلاصه این که این آقا کار درستی نمی کنه ستر زینت واجبه ، هر عضوی از بدن انسان که زیباست باید پوشیده بشه ، و فقط و فقط برای محارم خویش نشون داده بشه ، مثله همون بازوی مردان...
خب این خانوم علاوه بر این که حق نفس خودش رو ضایع می کنه حق الناس هم گردنشه ، باعث میشه یکی دیگر در اثر تحریک و ... به گناه بیفته ، اون دنیا یقینا باید جوابگو باشه و همچنین برای مرد تنگ پوش و ...
خیلی هم خوشحالم که همیشه از این مُد بازیا متنفر بودم.ینی خیلی بخوام تیپ بزنم آستین پیرهنم رو میزنم بالا