کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟
۱۱:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۶)... نوشته است:  

مقایسه کنید با تفریح دختران مسلمان در ونکوور کانادا:

[تصویر: 0.853705001312135946_irannaz_com.jpg]
[تصویر: 0.861245001312135946_irannaz_com.jpg]
[تصویر: 0.864611001312135946_irannaz_com.jpg]

با سلام تا اونجایی که من میدونم موضوع این عکسها صرفا تفریح نیست این جوونای مسلمون که ازکشورهای مختلف به کانادا مهاجرت کردند(یا از پدر ومادری مسلمون در کانادا متولد شدند) از طریق اینترنت با هم قرار میذارن یه صبح تا شب با هم باشن تا بیشتر با هم آشنا بشن (برای امر ازدواج )

خوبه اینجوری آشنا بشیم؟؟؟

تو ایران هم مذهبی ها کم شدن دیگه/...

دین خدا هم که همه جا یکیه؟؟؟

من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟

شاید نباید این تیکه از عکس رو میذاشتم و به هیچ وجه نمیخوام کاری رو که اونا دارن اون ور دنیا انجام میدن تفسیر کنم .

اما چیزی بهتر از این واسه این منظور پیدا نکردم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، دل خسته ، Mohammad Trust ، ترنم ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، صهبا ، رکن الهدی
۱۲:۰۵, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
اصلا هم خوب نیست ... نماز خوندن خانم ها هم که مشکل داره... اصلا کی عکس گرفته با چه هدفی ؟ که حالا نماز خوندن چند تا دختر رو که بعضا پوشش نماز ندارن منتشر کرده ؟ موضوع این عکسها صرفا فقط و فقط تفریح هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، صهبا ، Muhammad-Ali ، rezamohammadi
۱۲:۱۵, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #3

(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۵)hooman-za نوشته است:  اصلا هم خوب نیست ... نماز خوندن خانم ها هم که مشکل داره... اصلا کی عکس گرفته با چه هدفی ؟ که حالا نماز خوندن چند تا دختر رو که بعضا پوشش نماز ندارن منتشر کرده ؟ موضوع این عکسها صرفا فقط و فقط تفریح هست
شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟Blush
شاید تو ایران کار درستی نباشه اما تو جایی که اونقدر فساد گرفته که (ببخشید!!!) تو امریکا و همسایش کانادا طبق آمار رسمی دختر باکره کمتر از 10 درصد هست پایبندی تقریبی به احکام اسلام بسیار ارزشمنده!
این نماز جماعتی که اینا خوندن رو من از 1000 تا نماز جماعتی که خودم تو مساجد شرکت می کنم با ارزش تر می دونم!!

خیلی از ماها که ادعای دینداریمون می شه چند سال بریم اونور آب دیگه خدا رو بنده نیستیم، حالا میایم به اینا ایراد می گیریم که چرا تو نماز چادر سرشون نکردن!

خدا با توجه به موقعیتی که هستی ازت توقع داره! یک نفر شاید تو قم زندگی می کنه یک نفر تهران یکی هم ونکوور کانادا! آیا سنجیدن و مقایسه اینها با هم کار خوبیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، m.hossein ، Aryha ، Bahar ، Patriot ، آفتاب ، rahgozar.f ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، hessam ، جویای حقیقت ، رمز شب ، Mitsonary ، sadegh-a ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، صهبا
۱۲:۱۷, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

لینک اصلی این ارسال رو نگاه کنید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-55...l#pid37175

چرا شلوغش میکنید
براساس چند تا عکس که نمیشه قضاوت کرد
توی اون تاپیک این نوع رفتار مورد تایید قرار نگرفت.
فقط بیان شد که توی محیط بدتر، رفتارشون خیلی بهتر از اینجاست...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seyed ahmad ، SAViOR ، مهدی2012 ، آفتاب ، hessam ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، یا امام رضا ، میم.حسین.الف
۱۲:۲۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است:  شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟Blush
شاید تو ایران کار درستی نباشه اما تو جایی که اونقدر فساد گرفته که (ببخشید!!!) تو امریکا و همسایش کانادا طبق آمار رسمی دختر باکره کمتر از 10 درصد هست پایبندی تقریبی به احکام اسلام بسیار ارزشمنده!
این نماز جماعتی که اینا خوندن رو من از 1000 تا نماز جماعتی که خودم تو مساجد شرکت می کنم با ارزش تر می دونم!!

خیلی از ماها که ادعای دینداریمون می شه چند سال بریم اونور آب دیگه خدا رو بنده نیستیم، حالا میایم به اینا ایراد می گیریم که چرا تو نماز چادر سرشون نکردن!

خدا با توجه به موقعیتی که هستی ازت توقع داره! یک نفر شاید تو قم زندگی می کنه یک نفر تهران یکی هم ونکوور کانادا! آیا سنجیدن و مقایسه اینها با هم کار خوبیست؟

همه قضاوت های شخصیتون همین طوره؟آخه شما از کجا میدونین که باکره هستن یا نه؟مگه هر دختری که مسلمونه باکره هست؟حرفایی میزنین که به جز خنده چیز دیگه ای نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، لبخند خدا
۱۳:۳۶, ۲۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6

(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۲)anti نوشته است:  همه قضاوت های شخصیتون همین طوره؟آخه شما از کجا میدونین که باکره هستن یا نه؟مگه هر دختری که مسلمونه باکره هست؟حرفایی میزنین که به جز خنده چیز دیگه ای نداره
هر مسلمونی باکره نیست . اما کسی که اون طرف دنیا زندگی می کنه و به احکام محرم و نامحرم اهمیت می ده قطعا روسپی نیست.

یه چیزی بگید ملت نخندند! اونطرف دنیا اون خانم مجبور نیست روسری سرش کنه و مدام توسط مردم تحقیر بشه! بعد از اونطرف رابطه نامشروع پنهانی بر قرار کنه!
به هر حال این حرفاتون کاملا معلومه از چه تفکراتی نشات می گیره لازم به بحث هم نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Reza2035 ، مهدی2012 ، Patriot ، Havbb 110 ، hessam ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، درست پسند ، یا امام رضا ، میم.حسین.الف
۱۳:۴۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است:  شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟Blush

عزیزم قیاس مع الفارق کردید...چه ربطی داشت به جای خدا بودن و نبود...اولا که کارشون اشتباه هست یه عده دختر پسر جوون از صبح تا شب باهم باشن بلکه شاید بخوان ازدواج کنن ! ...قوانین اسلامی کاری نداره که کجای دنیا زندگی میکنی همه جا یکسانه ...دوم در مورد نمازشون ...هر چیزی یه قاعده ای داره ...خدا فرموده که زن باید اندامشو بپوشونو نگفته که تو کانادا حالا لازم نیست ..حکم خدا کلی هست چه یک کشور اسلامی باشه یا یه کشور غیر اسلامی ...اگه جای باشن که ازاحکام اسلام اطلاع نداشته باشن یه چیزی مثل چوپانی که از صبح تا شب تو بیابونه ولی مسلما اونا تو کانادا به اینترنت دسترسی داشتن ! که عکساشونو توش منتشر کردن پس اگه از چیزی هم اطلاع ندارن تقصیر خودشونو..شما هم تبصره به احکام الهی خواهشا وارد نکنید...

(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است:  این نماز جماعتی که اینا خوندن رو من از 1000 تا نماز جماعتی که خودم تو مساجد شرکت می کنم با ارزش تر می دونم!!

شما اختیار اعمال خودتو داری که بخوای با چی بسنجی ولی نمیتونی کلی حکم کنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، دل خسته ، مهدی2012 ، sarallah ، help me ، لبخند خدا ، درست پسند ، یا امام رضا
۱۳:۵۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بقول خانم ندا این همه شلوغکاری نداره

این چندتا عکس مربوط به یه کلیپی که چند سال پیش تو یه برنامه که از کانال 3 به اسم گره پخش شد موضوع اون برنامه ازدواج سنتی یا مدرن بود (ضمنا پروسه آشناییشون هم بیشتر از یه صبح تا شب طول میکشید)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، دل خسته ، مهدی2012 ، آفتاب ، help me ، hessam ، لبخند خدا ، یا امام رضا
۱۴:۰۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۶)110 نوشته است:  به هر حال این حرفاتون کاملا معلومه از کجا نشات می گیره لازم به بحث هم نیست.

اولا که اصلا خودت فهمیدی چی رو به چی ربط دادی؟

دوما از چی نشات گرفته بگو منم بدونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۱۴:۰۸, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
وای چرا بحث می کنید با هم. آرامشتونو حفظ کنید.

من فقط سواله برام، آدم های مذهبی اینو می پسندن یا نه ؟

می خوام بدونم؟ همین.

خواهشا بحث نکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Bahar ، مهدی2012 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، یا امام رضا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]