|
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
|
|
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.
اما اخیرا ها ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم. ![]() علی الخصوص خانومهای محترمه! حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۳, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:چی بگم. من که امیدی به درست شدن این وضعیت ندارم مگراینکه امام زمان بیاد. راه حل بدین چیکار کنیم تو این دام نیفتیم.یه جا خوندم شیخ رجبعلی خیاط به کسی گفتند که وقتی چشمت به نامحرم افتاد سرت رو بنداز پایین و بگو : (( یا خیر حبیب و محبوب صل علی محمد و آل محمد)) شاید این یاد خدا باعث بشه به یاد بیارید که پشت این صورت و این رفتار یک چهره و باطن زشت و کریه وجود داره واین باعث انزجار شما بشه. [/b] بنده چون خانم هستم عصبانی می شوم ولی کاری هم از دستم برنمیاد! هی پیش خودم میگم باید اینا رو ببرن زندان. آخه این قدر وقیح؟! حالت تهوع آوره! بعد عین این مادربزرگا می گم خدایا جوون مردم چه گناهی کرده که ... بعد یاد پسر کوچیک خودم و آینده اش می افتم. بعد به خودم می گم به خدا توکل کن و... |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
چه خانم چه اقا
باید خط قرمزای جامعه رو رعایت کنند ولی متاسفانه........همین حرفایی که گفته شد
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۷)mahpare نوشته است: دقيقا. از يك طرف ميگن خانمها بد حجابن ما نگاه مي كنيم. از طرف ديگه ميكن زنها بد به ما نگاه مي كنن! در واقع آقايون خيلي با هم متحد هستن و هيچ وقت پشت هم را خالي نميكنن و هميشه از هم حمايت مي كنن. اما متاسفانه زنها اينطوري نيستن و هميشه پشت هم را خالي مي كنن. شما جريان مهريه را ببينين. اونقدر مردها از مهريه هاي بالا ناليدن كه براي مهريه سقف تعيين شد. در حالي كه نه در قران و نه در سنت پيامبر تعيين سقف براي مهريه وجود نداشته و اين كار كاملا خلاف شرع و دين اسلام هست. ولي همبستگي آقايون باهم باعث شد كه به نتيجه برسن! اما خانمها حتي از افرادي كه ميخوان به نفعشون كار و صحبت كنن هم حمايت نميكنن كه يكي از دلايلش حسادت هست.. مثلا يك دختر بيكار تحصيلكرده به خاطر ناراحتي از بيكار بودن خودش ترجيح ميده كه بقيه دخترها هم خانه نشين بشن! يا دختري كه سن بالاست و نميتونه ازدواج كنه ترجيح ميده كه بقيه دخترها از ترس چندهمسري شوهر آيندشون ازدواج نكنن.. خانمها لطف يك مقدار شما هم هواي خودتون را داشته باشين تا اينقدر حقوقتون را پايمال نكنن. |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:از يك طرف ميگن خانمها بد حجابن ما نگاه مي كنيم. ما غلط بکنیم همچنین حرفی بزنیم! شما چطور از طرف ما و به نمایندگی از طرف آقایون همچنین حرفی رو می زنین؟ نقل قول:از طرف ديگه ميكن زنها بد به ما نگاه مي كنن! باز هم همچین حرفی رو ما نزدیم... نقل قول:در واقع آقايون خيلي با هم متحد هستن و هيچ وقت پشت هم را خالي نميكنن و هميشه از هم حمايت مي كنن.چون آقایون عقلی فکر می کنند خانوم ها احساسی... نقل قول:شما جريان مهريه را ببينين. اونقدر مردها از مهريه هاي بالا ناليدن كه براي مهريه سقف تعيين شد. در حالي كه نه در قران و نه در سنت پيامبر تعيين سقف براي مهريه وجود نداشته و اين كار كاملا خلاف شرع و دين اسلام هست.خرید و فروش زن آیا ملاک شرع مبین اسلامه؟ پشتوانه تا چه حد؟ نقل قول:ولي همبستگي آقايون باهم باعث شد كه به نتيجه برسن! اسلام یا آقایون؟ نقل قول:اما خانمها حتي از افرادي كه ميخوان به نفعشون كار و صحبت كنن هم حمايت نميكنن كه يكي از دلايلش حسادت هست.. جنبش های فیمینیستی اولین سردمدارانشون مردان بودند ، خانوم ها هم حمایت کردند ، الان اون یوغ بردگی رو گردنه کیه؟ جر خانوما آیا؟ نقل قول:مثلا يك دختر بيكار تحصيلكرده به خاطر ناراحتي از بيكار بودن خودش ترجيح ميده كه بقيه دخترها هم خانه نشين بشن! خیر خانوم های این تالار رو دیدم با این که معلم مهندس و دکتر و ... به علت علاقه ی خویش به خانه داری و ... سر کار نمی روند! نقل قول:يا دختري كه سن بالاست و نميتونه ازدواج كنه ترجيح ميده كه بقيه دخترها از ترس چندهمسري شوهر آيندشون ازدواج نكنن.. ![]() نقل قول:خانمها لطف يك مقدار شما هم هواي خودتون را داشته باشين تا اينقدر حقوقتون را پايمال نكنن.یک جوری حرف می زنید گویا الان کاملا حقوق شما پایمال شده ، چه اجحافی در حق شما شده میشه بفرمایید؟! |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
از طرف یه مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد
یه سوزن به خودمون یه جوالدوز به دیگران با خواندن این تاپیک یاد سخن امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) افتادم که فرمود : از مردان زن نما و زنان مرد نما متنفرم ممنون که یادآوریمان کردی
|
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۲)رهگذر95 نوشته است: چه خانم چه اقا بله.باید رعایت کنن ولی خط قرمز هرکسی فرق می کنه. مثلا شوهر خواهر بنده میگن تو عروسی هم نباید آرایش کرد. خواهرم تو مجالس زنونه هم آرایش نمیکنه. اما من شخصا ابن خط قرمز رو ندارم. تازه خط قرمز جامعه صورتی شده ... از خودم عذر می خوام که تاپیکو منحرف کردم ولی لازم بود بگم.
|
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
نقل قول:بله.باید رعایت کنن ولی خط قرمز هرکسی فرق می کنه. متاسفانه خط کش های ما بجای این که اسلام باشد شده است سلیقه های شخصی ، هرجا که خوشمان بیاید می گوییم مثلا گناه نیست و ... در حالی که شاید اسلام نظر مخالف آن داشته باشد ، ولی در کوچکترین چیز ها مثلا پزشک ده بار می پرسیم مثلا آقای دکتر کی بخورم ، چه وقت بخورم ، بعد غذا قبل خواب ، عوارض نداشته باشه؟ واقعا ما همچنین مسلمانی هستیم ، روی حرفم با خودم هست... نقل قول:مثلا شوهر خواهر بنده میگن تو عروسی هم نباید آرایش کرد. خواهرم تو مجالس زنونه هم آرایش نمیکنه. معمولا خانمها در مجالس جشن و عروسى لباسهاى زيبا مى پوشند و خود را آرايش مى كنند، گاهى آرايش آنها بقدرى غليظ است كه ما زنها هم از نگاه كردن به آن فرد لذّت مى بريم، آيا نگاه كردن در اين صورت جايز است؟ جواب : در صورتى كه نگاه هوس آلود بوده باشد جايز نيست. سؤال 669: آيا رقص در مجالس عروسى، مخصوصاً مجالس زنانه، جايز است؟ جواب : رقص منشأ فساد است و اشكال دارد، خواه رقص زن براى زن، يا مرد براى مرد و يا زنان براى مردان باشد; ولى رقص زن براى همسرش اشكال ندارد. خب کی تو این گونه مجالس نمی رقصه؟ واقعا ما اینارو نمی دونیم؟ یا می دونیم ولی بازم انجام می دیم؟ خب خواهر من شما از کجا میدونین که کسی به شما از روی هوس نگاه نمی کند؟ آیا شما به این علم دارید که همه ی اشخاص حاضره در مجلس مسلمان و مومن بود و هیچ انحراف اخلاقی ندارند؟ ناخواسته اگر گناهی انجام بدید چی؟ نقل قول:تازه خط قرمز جامعه صورتی شده ... متوجه نشدم... یعنی چه که صورتی شده است؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۱)Prestige نوشته است: یعنی کمرنگ شده. ![]() خوب پس این خانومای بیچاره حس زیبایی دوستیشونو چطوری ارضا بشه. خواهر من از صب تا شب واسه درو دیوار آرایش میکنه. شوهرش سر کاره. شبهام که میاد خونه خسته و کوفته. خواهرم حسرت به دل مونده تو یه عروسی مثل آدمای معمولی بیاد. مردم میرن گونه میکارن . ناخن میکارن. والا خواهر من این کارا رو نمیکنه. یه آرایش رو همسرش اجازه نمیده. البته اون خودش راضیه . ولی معلوم نیس تا کی بتونه ادامه بده. بعدشم زنی که به قصد لذت به زن دیگه نگا میکنه مریضه مریض. آدم مریضم که تکلیفش معلومه... |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی کمرنگ شده. ![]() نقل قول:خوب پس این خانومای بیچاره حس زیبایی دوستیشونو چطوری ارضا بشه. حس زیبای دوستی حتما باید تو مجالس حرام ارضا شه؟ من از یک نفر یک حدیثی شنیدم ولی نمی دونم چقدر اعتبار داره ، میگه مجلس زنونه ای که قرآنی توش قرائت بشه و قرآنی باشه ، گناهی که توش انجام میشه بیشتر از ثوابی هست که افراد انجام میدن! بخصوص غیبت ، چند خانوم که یک جا جمع بشوند... نقل قول: خواهر من از صب تا شب واسه درو دیوار آرایش میکنه. شوهرش سر کاره. همین دیگه مشکل اینجاست ، خانوم باید برایش شوهرش آرایش کنه ، این حس در اون ارضا نمیشه که زیباییش توسط همسرش دیده بشه ، تحسین بشه ، تمجید بشه ، و این تقصیر بر عهده ی همسر ایشونه... نقل قول:شبهام که میاد خونه خسته و کوفته. بهانه ی زیاد خوبی نیست ، هرجور هم که شده باید برای همسرشون وقتی رو اختصاص بدن ، شاید یخورده از کارشون کم کنند و ساعات کاریشون رو کم کنند ، خدا به زندگیشون برکت بده... نقل قول:خواهرم حسرت به دل مونده تو یه عروسی مثل آدمای معمولی بیاد. تقصیره همسرشونه... نقل قول:مردم میرن گونه میکارن . ناخن میکارن. والا خواهر من این کارا رو نمیکنه. برا کی می کارن؟ نقل قول: یه آرایش رو همسرش اجازه نمیده. البته اون خودش راضیه . ولی معلوم نیس تا کی بتونه ادامه بده. یه جا میشکنه خواهرتون اگه به همین منوال ادامه پیدا کنه... نقل قول:بعدشم زنی که به قصد لذت به زن دیگه نگا میکنه مریضه مریض. آدم مریضم که تکلیفش معلومه... همجنسباز و همجسنگرایی ... |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۳)Prestige نوشته است: خدا خیر بده بهتون. همه رو انداختید گردن شوهر خواهرم. ![]() خودش حس میکنه داره اصول خدا رو مو به مو پیاده میکنه. میترسم خواهرم افسرده شه. البته زندگیشون خیلی خوبه ها. اما خوب من خانوما رو میشناسم. خواهرم تو جمع خانواده کم میاد. ![]() تازه تو شهر غریب.... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.