|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید . در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید ممنونم پ ن: این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام . دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان) اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا) یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۴, ۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۱۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #321
|
|||
|
|||
|
آقا آرش حق با شماست. فقط توجه شما رو به این چند نکته جلب میکنم:
1- مطمئنا شما هم منکر تاثیر سخنرانی های ایشون و خوب بودن اونها و قدرت سخنوری و پژوهشگری ایشون و... نیستید. بنابر این چنین انتقادی یک انتقاد بسیار بسیار جزئی محسوب میشه. 2- آقای رائفی پور در این تالار حضور ندارند و جایی هم اعلام نکرده اند که این تاپیک رو میخونن. پس (به نظر شخصی بنده) انجام انتقاد از ایشون در این تاپیک با توجه به اینکه به گوششون نمیرسه بی فایده ، و با توجه به اینکه ایشون در اینجا نمیتونن از خودشون دفاع کنن شاید نوعی غیبت هم محسوب بشه! 3- انتقاد وقتی سازنده س که به گوش مخاطب خاص آن برسه. اینجور انتقاد در فضای عمومی باعث میشه کسی که به تازگی اسمی از رائفی و امثال رائفی شنیده ناگهان با انتقاد ما مواجه بشه و از رفتن به سمت سخنرانی ها و پژوهشهای این اساتید با بدبینی که ما در پیش زمینه ی ذهنیش ایجاد کردیم محروم بشه... لذا شخصا با اینکه انتقادهای فراوانی به آقای رائفی و سایر اساتید دارم ترجیح میدم که اون رو در فضای عمومی مطرح نکنم و در فرصتی مناسب از طریق واسطه هایی که با اساتید در ارتباط هستند به گوششون برسونم (و قبلا همین کارو کرده ام و در آینده هم همین کارو خواهم کرد) . با این وجود قائل به قفل کردن این تاپیک نیستم چون همونجور که در عنوان تاپیک اومده محلی هست برای بحث پیرامون مباحث مطرح شده از سوی آقای رائفی ، نه محلی برای انتقاد و پیشنهاد! |
|||
|
|
۰:۰۰, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #322
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۱۴)Havbb 110 نوشته است: آقا آرش حق با شماست. فقط توجه شما رو به این چند نکته جلب میکنم:1 من در اولین حرفم گفتم ایشون را دوست دارم این یعنی ایشون را قبول دارم 2من سخنرانیهای ایشون رو گوش میدم چون قبولشون دارم و در خیلی از مطالب مدیون ایشون هستم صحبت شما را روی چشمم قرار میدهم و اگر فرستی پیش امد انتقاد مرا هم به گوش ایشان برسانید |
|||
|
۲۳:۴۲, ۱۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۲ ۲۳:۴۷ توسط M E H D I - A.)
شماره ارسال: #323
|
|||
|
|||
|
سلام.
خواستم بدونم کسی اطلاع داره نرم افزار هایی که جناب رائفی پور استفاده می کنه چه نام دارند؟! مثلا من اسم نرم افزار قرآنی ایشون رو می خواستم. برای پاره ای تحقیقات... قرآنی، تورات و انجیل. اگر اطلاع داشتین ممنونم میشم کمک کنید. |
|||
|
۲۰:۵۱, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #324
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
استاد توی یکی از سخنرانی هاشون،گفتن که داوینچی ماسون بوده میشه دلایلی کاملا منطقی برام بیارید غیر از دلایل استاد متشکر و ممنون |
|||
|
۲۰:۲۸, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #325
|
|||
|
|||
|
سلام
من به نکته ای پی بردم. ایشون دارن تفکری رو ایجاد می کنن که به جنگ صلیبی دیگری ختم خواهد شد و یه جورایی دشمنی با خداست. در واقع دارن آمادگیش رو ایجا می کنن. یکی از دلایلم اینه که ایشون گفتن تک چشم، نماد شیطانه، در حالی که تک چشم در کلیساهای قدیمی و حتی در کلیساهای جدید به عنوان نماد خداوند استفاده می شه و دلیل استفاده از چشم هم اینه که طبق اعتقاد ما و مسیحی ها دیگر ادیان الهی، خداوند همیشه ما رو می بینه. اگه حرفام رو باور نمی کنین یکم تحقیق کنین تا متوجه بشین. وقتی شما فکر کنید تک چشم، نماد شیطانه، بعد از مدتی دشمن مسیحی ها هم می شید و با زیاد شدن این تفکر ( که مطمئن باشید که این تفکر گسترش پیدا نمی کنه) جنگ صلیبی دیگری راه می افتد و شما با خداوند دشمنی کرده اید. |
|||
|
۲۲:۵۶, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #326
|
|||
|
|||
|
به شما دوست عزیز توصیه میکنم درباره ی نقش یهود و نفوذ افکار اونها در مسیحیت و کلیسا و تحریف اونها بیشتر تحقیق کنید.
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۲:۰۴ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #327
|
|||
|
|||
(۱۴/فروردین/۹۲ ۲۳:۴۲)M E H D I - A نوشته است: سلام. با یاد حق فکر کنم تنها سوال مشترک تمام کسانی که پای حرف های استاد می نشینن همینه... یادمه یک بار استاد گفتن مال موسسه ی نون و قلم هست .. یاالله |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #328
|
|||
|
|||
نقل قول:به شما دوست عزیز توصیه میکنم درباره ی نقش یهود و نفوذ افکار اونها در مسیحیت و کلیسا و تحریف اونها بیشتر تحقیق کنید.قصدم بحث نیست وگرنه خیلی چیز ها دارم که بگم... من وظیفم رو انجام دادم و تذکر دادم، دیگه گناهش پای خودتونه. |
|||
|
۱۶:۲۸, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #329
|
|||
|
|||
|
امام علی و پیامبر هم دنبال جنگ صلیبی بودن(نعوذبالله)
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): هيچ پيامبرى نیست جز اينكه از او برحذر داشته ولى من به شما چيزى مى گويم كه پيامبر دیگرى بقوم خود نگفته: بدانيد كه او أعور (یک چشم) است و الله تک چشم نیست. امیر المومنین: او چشم راست ندارد و چشم ديگرش در وسط پيشاني اوست و مانند ستاره صبح مي درخشد، چيزي در چشم اوست که گويي آميخته به خون است. وي در يک قحطي سختي مي آيد ، و بر الاغ سفيدي سوار است. وقتی افراد ریشه ای مسائل رو بررسی نمیکنن... وقتی نه در مورد پولس نه در مورد عهد عتیق و عهد جدید ذره ای اطلاعات ندارن...... |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #330
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۸)FN_AntiZionism نوشته است: امام علی و پیامبر هم دنبال جنگ صلیبی بودن(نعوذبالله)گفتم که گناهش پای خودتون. می خواید قبول کنین و می خواد نکنید. حداقل یکم تحقیق کنین و روش فکر کنین. اصلا تعریف نماد رو بدونین چیه. سمبل که شکل ظاهری رو بیان نمی کنه! معنی داره که درونشه و باید روش فکر کرد تا بهش پی برد. احمقانس که بگید نماد تک چشم یعنی اینکه شیطان یک چشم دارد! نماد چشم معنی دیده شدن و زیر نظر بودن رو دارد برای همین برای خدا استفاده می شه چون خدا همیشه ما رو زیر نظر داره. این حدیثی هم که آوردید می گه شیطان یک چشمش کوره. نمی گه تک چشم نماد کی هست! چیزی که معلومه اینه که از این نماد به عنوان خدا استفاده می شده و باز هم تکرار می کنم منظور این نیست که خدا یک چشمه بلکه منظور اینه که خدا بیناست و داره ما رو می بینه. اصلا نماد باید معنی درست و خوبی داشته باشه، مگه یک چشم بودن هم معنی هست؟ مگه طرف می خواد با نماد شکل یه نفرو توصیف کنه؟ نماد برای رسوندن یک جمله در قالب یه شکل است که نماد چشم به خوبی حضور خدا و دیده شدن از طرف او رو به انسان می رساند. حدیث دوم هم فکر کنم غلطه. اگه یه چشمش رو پیشونیشه پس چشم دیگرش کجا بوده که کور شده؟ همون چشمی که یکی از پیامبرا کورش کرده بود( فکر کنم حضرت ابراهیم (علیه السلام) کورش کرده بود). |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,513 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,945 |