|
مستند تجربه کنندگان مرگ تقریبی (نسیم حقیقت)
|
|
۰:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان چندین سال قبل (حدود 10، 12سال پیش) مستندی تحت عنوان نسیم حقیقت از سیما پخش شد که در مورد تجربه کنندگان مرگ تقریبی بود. این مستند خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود اما اسم این مستند رو نمی دونستم که در موردش تحقیق کنم! تا اینکه چند وقت پیش مجددا از شبکه ی 1 در نیمه های شب پخش شد و من کلش رو از سایت تبیان دانلود کردم!! و الان هم خیلی سوال برام پیش اومده برای همین از دوستان تقاضای همفکری و بحث دارم!!! ![]() برای بشر همواره این سوال مطرح بوده که پس از مرگ چه در انتظار آن هاست، به کجا می روند و سرنوشت نهایی آن ها چه خواهد بود،ادیان و مکاتب مختلف پاسخ های فراوان و متفاوتی به این سوالات داده اند با آن حال آن چه واقعا پس از مرگ بر آدمی می گذرد کماکان یک معمای حل نشده باقی مانده است. در مستند Life after life کسانی با شما سخن می گویند که برای لحظاتی مرگ را تجربه کرده اند و سپس دوباره زنده شده اند. دکترRaymond Moody و دکتر Jeffery Long از جمله ی این افراد هستند و در این مستند سعی می کنند با افراد دیگری که این تجربه (NDE یا تجربه ی نزدیک به مرگ) را داشته اند گفتگو کنند. این مستند مورد توجه علاقه مندان به مستند های متافیزیک قرار گرفته. مستند نسیم حقیقت ، یک شکل بسط یافته ای از مستند life After Life اثر ریموند مودی هست که بهش تجربیات ایرانی ها هم اضافه شده!و در مستند با کسایی که در سراسر دنیا ادعا می کنند که به دلایلی نظیر تصادف ، مریضی ، صاعقه ، حمله قلبی و ... برای لحظاتی قلبشون از حرکت ایستاده و مرگ رو برای لحظاتی تجربه کردند، مصاحبه شده! اما نکته بسیار بسیار تامل برانگیز اینه که تمام کسایی که این تجربه رو داشتند ، ماجرای اتفاقات پس از مرگشون رو بسیار شبیه به هم تعریف می کردند. کسایی که در سراسر دنیا هستند و با هم دیگه هم ارتباطی نداشتند. بحث بسیار مفصله و نمی شه جزییات رو تعریف کرد. لطفا به لینک زیر برید و یکی از قسمت هاش رو ببینید. حجمش هم زیاد نیست هر قسمت حدود 10 مگا هست حداقل ارزش دیدن یک قسمتش رو داره! فکر می کنم برای کسایی که این مستند رو ندیدن خیلی جالب باشه! پس حتما ببینید! لینک ویدئو البته تو لینک بالا فقط تیکه هایی ازش هست و مستند اصلیش چند ساعته که تلویزیون بصورت سریالی نشون می داد. یادمه اولین باری که این مستند رو دیدم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم جدیدا هم مجددا این مستند رو دیدم. اما هدف من از این تایپیک فقط این نیست که این مستند رو تبلیغ کنم. سوال های زیادی در ذهنم شکل گرفته! اگر فقط مستند اصلی انگلیسی رو می دیدم خیلی درگیر مساله نمی شدم. اما وقتی از سیما اونهم چندین بار تو این سالها پخش می شه، یه جورایی احساس می کنم حتما مورد تاییده! البته تمام فیلم ها و سریال های صدا و سیما مورد تایید نیست اما این مستند یه جورایی با اصول دینمون یعنی معاد کار داره و شوخی بردار نیست! یک جورایی احساس می کنم این مستند به طرفدارای شمول گراها در بحث معاد نزدیک هست تا انحصارگرا ها. یعنی کسایی که مسلمون نیستند هم تجربیات خوبی از لحظه مرگ داشتند! به هر حال یه جورایی این قضیه برام مبهمه! از دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو در مورد این مستند بگن و اگر این مستند رو ندیدن ،ببینن و تو بحث شرکت کنن ! با تشکر! راستی اگه کسی مایله می تونه مستند اصلی Life after life رو هم از لینک زیر دانلود کنه : http://eramdownload.com/tag/%D8%AA%D8%AC...%B1%DA%AF/ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۹, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
نمیدونم دقیقا کدوم مجله بود
خانواده سبز فکر کنم کوچیک بودم هر بار که مجلشو میگرفتیم میرفتم سراغ صفحه آخر که عنوانش این بود: "آنهایی که مردند و زنده شدند" هر بار خاطرات یک فرد رو مینوشتن یعنی انگار مردم براشون پست میکردن اون موقع فکر میکردم خب این اتفاقا فقط برای ما مسلموناست دیگه... اون طرف دنیا که از این اتفاقا نمیفته... اما چند سال پیش کتاب در آغوش نور از بتی جی ایدی رو خوندم که خب واقعا کتاب جالبی بود(چند جلدیه) نمیخوام بگم همش درست بود یا واقعیت بود ولی یه نکته ای که برام جالب بود این بود که یه قسمت کتاب یعنی یه قسمت از اون عالم رو که تعریف میکنه میگه من 12 تا مرد دیدم که همگی کاملا نورانی بودن و حالا توصیفاتی که براشون داره که بهتره خودتون کتابش رو بخونید (این خانم مسلمان نبود) در مورد حضرت مسیح صحبت میکنه و اینکه حضرت مسیح رو تو اون مدت زمانی که از این دنیا رفته بوده میبینه(تو بیمارستان زمانی که خودش به تنهایی تو اتاق بوده و بیهوش بوده بعد از عمل جراحی ،که بعد از اون اتفاق هم اون طور که تو کتاب نوشته بود دکترا تایید کرده بودن که ایشون برای لحظاتی از دنیا رفته بوده و دوباره علائم حیاتیش برگشته...) بگذریم با توجه به کتابایی که تا حالا تو این زمینه خوندم و خب مستند ها و داستان ها یه ترکیبی از بعضی از این جریان ها رو قبول دارم... |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اگر شما با گفته های چند تا مجله و کتاب و فیلم چیزی را قبول می کنید این جق شماست ولی لطفا اسم اینها را علم نگذارید و اینها را به دانشمندان و یافته های علمی نسبت ندهید. بگید من توی فیلم اینها را دیدم و قبول دارم. ولی وقتی چیزی که علم (sciense) نیست را به اسم علم معرفی می کنید این کار درست نیست.
صرف اینکه یه مجله یا فیلم ادعا کنه که افرادی مردن و دوباره زنده شدن دلیل نمیشه آنها واقعا مرده باشن. مگر اینکه تعریف شما از مرگ دیدن یکسری تجربیات عجیب باشد. که آن تجربیات را NDE (تجربه نزدیک مرگ) میگن. یعنی اگر تعریف شما از مرگ NDE باشد آنوقت درست است. ولی NDE با مرگ فرق دارد. |
|||
|
۱۹:۳۸, ۲۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دوستمون ادعا کرده پزشکان تایید کرده بودند نه مجله
ضمنا این خیلی اشتباه که تعریفتون از علم بشه sciense ! علم یعنی آگاهی ، حال از راه تجربه و آزمایش(sciense) یا به صورت وحی یا هرچیز دیگه ! علم رو باید در واقع Knowledge ترجمه کرد به معنای آگاهی ! |
|||
|
۱:۴۳, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱:۴۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: شما از کجا می دانید حادثه صاعقه یا تصادف منجر به مرگشان شده؟باشه شما درست می گید! صاعقه زده بهش همون لحظه خوابش برده خواب دیده!! (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: تعریف شما از مرگ چیست؟ قطع شدن علائم حیاتی با لوازم پزشکی دلیل بر مرگ نیست. حتی اگر دکترها بگن مرده.باشه شما درست می گید! علائم حیاتی رو از دست داده روح هم از بدنش خارج شده ولی نمرده!! ![]() (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: بنده مستند Life after Life و گزیده هایی از نسیم حقیقت را دیده ام و آن لینک تابناک هم خوانده ام.مرگ چطوری اتفاق می افته؟ علائم حیاتی ا بین رفته و روح از بدن خارج می شه ! که هر دو اتفاق افتاده . شما اینو چی می گید!! حتما خوابش برده! (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: بله درسته ما هم قبول داریم ولی تا به حال به این نتیجه نرسیدن که چیزی به نام روح یا دنیای پس از مرگ وجود دارد. بحث ما سر یافته های دانشمندان است نه تحقیقاتی که دارن می کنند. تحقیق تا زمانی که به نتیجه علمی نرسه چیزی را ثابت نمی کنه.چرا همش از این شاخه به اون شاخه می پرید. در جریان بحث هستید؟ و یا فقط می خواید یک ساز مخالف بزنید. شما گفتید این مسائل اصلا تو اولویت دانشمندای غربی قرار نداره. من هم بهتون با دلیل جواب دادم که اینطور نیست و دانشمندای غربی دارن در موردش تحقیق می کنن. فقط همین! اصلا هم نتایجشون مهم نیست برام ! اصلا بحث در این مورد انحرافی هست!! (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: بله داره دنبال میشه ولی تا این لحظه نظر دانشمندان این است که روح و دنیای پس از مرگ وجود ندارد. نتیجه یافته های علمی مهم است نه اینکه صرفا دنبال می کنن. شاید تا صدسال دیگه هم دنبال کنن ولی تا به حال که چیزی پیدا نکردن.اعتقاد داشته باشن یا نه فرقی نمی کنه! قرار نیست از همون اول دقیقا به کم و کیف جهان های غیر مادی پی ببرند اما روند نشون داده که دارن بهش نزدیک می شن!! (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: بنده گفتم از نظر قرآن و معصومین بعضی علوم و کارها نافع نیستن و دنبال کردن آنها عمر تلف کردن است. این را برای آنهایی که مسلمان هستند گفتم. آنهایی که مسلمان نیستن طبیعتا مخاطب قرآن و احادیث نیستن. قرار نیست که همش برای آنهایی که مسلمان نیستن حرف زده بشود. آنهایی که مسلمان هستند هم می توانند مخاطب واقع شوند.واقعا این حرف شما رو من کجای دلم بزارم! قرار نیست اصلا منظور بنده رو متوجه بشید! اولا که این کار فیلم نیست یک مستنده دوما یک مستند ساز داخلی هم روش کار کرده! (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: ایشان معتقد به تناسخ است اگر قرار باشد که حرف ایشان حرف علمی تلقی شود و پذیرفته شود پس لابد نظر ایشان در مورد تناسخ هم درست است؟!این دلیل نه عقلیه نه نقلی!! ![]() مضحک و خنده داره! اگر می خواید بگید کلا تمام این مستندات همش دروغه و همه ادعای کذب کردن ، از همون اول همینو می گفتی خوب ما دیگه با هم بحث نمی کردیم!!! شما اصلا این کتاب و مستند رو ندیده بودی از اول یک موضع در موردش گرفتی بعد رفتی دنبالش. عزیز من کتاب داستان ننوشته که ما بگیم دروغه مستند تهیه کرده و اعتقاد قلبی ریمون مودی اصلا مهم نیست مهم تحربه ی کساییه که تو مستند صحبت می کنن!(۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: اگر کار ایشان علمی است نتایج تحقیقات ایشان در کدام مجله علمی معتبر چاپ شده است؟ چی بگم به شما واقعا؟! کاری به جز گل لگد کردن نیست ![]() ![]() ![]() (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: دنبال کردن یک مسئله تا زمانی به نتایج علمی ثابت شده منجر نشود چیز خاصی را ثابت نمی کند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۶/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۰)غربت تشیع نوشته است: مثلا الان سالهاست که خیلی ها وجود موجودات فضایی را دنبال می کنند ولی آیا صرف این دنبال کردن به این معنی است که موجودات فضایی وجود دارند؟ مسلما خیر. باید به نتیجه برسند و از نظر علمی و با روش علمی چیزی ثابت شود تا پذیرفته شود.کلا یکبار دوباره برید از اول بحث رو مطالعه کنید ببینید چی گفتم! از اول بحث با شما من دارم فقط گـل لگد می کنم!!! ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------- نمی خواد جواب حرف های بنده رو بدید چون مطمئنم باز هم حرفای بنده رو متوجه نشدید! فقط 4 تا سوال ازتون دارم درست و مختصر در حد بله و خیر و یک جمله کوتاه، جواب بنده رو بدید که حداقل یک تفکر مشترک داشته باشیم تا بشه پایه بحثمون!! 1- آیا این ادعای این تجربیات همش دروغه؟ و همه دارن یک ادعای دروغ می کنن و چنین چیزی ندیدن؟ 2- اگر دروغ نیست آیا قبول دارید روح از بدنشون تخلیه شده؟ (در صورتی که علائم حیاتیشون هم از دست دادن) 3- تعریف شما از مرگ چیه؟ لازمه مرگ به غیر از دست دادن علائم حیاتی و تخلیه روح چی هست؟ 4- با فرض اینکه مرگی براشون اتفاق نیافتاده، چه تعبیری برای این پدیده دارید؟ (لطفا با جملاتی مثل "بی اهمیت بودن مساله" و "یک حادثه عادی " از جواب دادن تفره نرید! اگر هم جوابی ندارید که کلا لازم نیست جواب بدید!) |
|||
|
۵:۲۲, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۵:۵۹ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستمون ادعا کرده پزشکان تایید کرده بودند نه مجله
ضمنا این خیلی اشتباه که تعریفتون از علم بشه sciense ! علم یعنی آگاهی ، حال از راه تجربه و آزمایش(sciense) یا به صورت وحی یا هرچیز دیگه ! علم رو باید در واقع Knowledge ترجمه کرد به معنای آگاهی ! [/quote] مجله در مورد دوستمان رضوان بود. بنده علم را sciense تعریف نکردم. اتفاقا اگر دقت کنید گفتم از نظر اسلام و همچنین نظر بنده علم علوم الهی و دینی است. بلکه گفتم در اینجا منظورم از علم sciense است. لطفا نوشته های بنده را کامل و با دقت بخوانید. اینکه معنی علم چیه از دید هر کسی یک تعریفی داره. مسلمانها یک تعریفی دارند و غربی ها یک تعریف دیگر و شما یک تعریف دیگر. درست و غلط بودن کدام یک بحث دیگر است. هر گروهی از کلمه علم منظور متفاوتی دارند. بنده در اینجا گفتم که دارم در مورد علوم غربی صحبت می کنم (که البته از نظر خودم هم تعریف غلطی از علم است). اینکه علم یعنی آگاهی تعریف شماست و محترم است. به هرحال غربی ها منظورشان از science و knowledge کاملا متفاوت است. [quote='110' pid='211674' dateline='1376860438'] [quote]باشه شما درست می گید! صاعقه زده بهش همون لحظه خوابش برده خواب دیده!![/quote] ما سوال کردیم. نگفتیم که خوابش برده یا مرده یا چی شده. در حقیقت ما ادعایی نکردیم که درست بگیم یا غلط. شما دارید ادعا می کنید که مرده. شاید هم خواب دیده. نمی دانم. [quote]باشه شما درست می گید! علائم حیاتی رو از دست داده روح هم از بدنش خارج شده ولی نمرده!! [/quote]باز هم بنده کی گفتم مرده یا خوابش برده؟ بنده نمی دانم واقعا چی شده. شما ظاهرا می دانید. هر روح خارج شدنی مرگ نیست. [quote] مرگ چطوری اتفاق می افته؟ علائم حیاتی ا بین رفته و روح از بدن خارج می شه ! که هر دو اتفاق افتاده . شما اینو چی می گید!! حتما خوابش برده![/quote] مرگ شامل وفات و انتقال روح از دنیا به عالم بزرخ است. قطع علایم حیاتی و خروج روح از بدن فقط مراحل ابتدایی مرگ است. وقتی روح وارد بزرخ نشده هنوز نمرده. مرگ شامل چندین مرحله است. اگر علائم حیاتی قطع بشه ولی هنوز اجل کسی نرسیده باشه دوباره خدا کاری می کنه که علائم حیاتیش راه بیفته. این که برای خدا کاری نداره. خدا که مثل پزشکها نیست که نتونه. مرگ یک پروسه انتقال از دنیا به برزخ است. که روح از بدن دنیوی خارج و وارد بدن برزخی می شود. یعنی در عالم برزخ متولد می شود. من نمی گم خوابش برده. این خواب نیست. انسان 3-5 روح دارد. در خواب تمام روح ها خارج نمیشن و بدن کار می کنه. [quote]شما گفتید این مسائل اصلا تو اولویت دانشمندای غربی قرار نداره. من هم بهتون با دلیل جواب دادم که اینطور نیست و دانشمندای غربی دارن در موردش تحقیق می کنن. فقط همین! اصلا هم نتایجشون مهم نیست برام ! [/quote] راستش دانشمندای غربی اونهایی را که دنبال روح و این چیزا میگردن را خیلی به عنوان دانشمند قبول ندارند. دانشمندان غربی هم همه شان یک جور نیستن. یکسریشان گرایشان دینی دارند و دنبال ثابت کردن دین با علوم هستند و یکسری دیگه بی دین هستن و به این چیزا به چشم خرافات نگاه می کنم. اینکه گفتم برایشان اولویت نداره گروه غالب دانشمندا هستند. آن گروه دیندار دنبال اینها هستن ولی تا حالا نتونستن چیزی را با روش علمی ثابت کنن ولی هنوز دنبالش هستند. [quote]قرار نیست از همون اول دقیقا به کم و کیف جهان های غیر مادی پی ببرند اما روند نشون داده که دارن بهش نزدیک می شن!![/quote] آیا برای این روند منبع و مدرک معتبری دارید؟ [quote] مهم تحربه ی کساییه که تو مستند صحبت می کنن![/quote] این تجارب ممکن است دروغ باشد یا اینکه راست باشد ولی توهم باشد. یعنی خیالات غیرواقعی. البته ممکن است در مواردی هم راست باشد و توهم هم نباشد و واقعیت داشته باشد. ولی تا ثابت نشود که راست است و توهم نیست نمی شود قبول کرد. یعنی عملا ارزش خاصی ندارد و چیز خاصی را ثابت نمی کند. صرفا یک ادعای ثابت نشده از طرف یک شخص است. [quote]1- آیا این ادعای این تجربیات همش دروغه؟ و همه دارن یک ادعای دروغ می کنن و چنین چیزی ندیدن؟[/quote] همش دروغ نیست. آنهایی که راست است ممکن است خیال باشد. یعنی اوهام را دیده باشند و نه چیزهای واقعی. مغز در اثر ضربه یا بیماری ممکن است تصاویر خیالی غیرواقعی تولید کند. خیالات. [quote]2- اگر دروغ نیست آیا قبول دارید روح از بدنشون تخلیه شده؟ (در صورتی که علائم حیاتیشون هم از دست دادن)[/quote] بله ممکن است. [quote]3- تعریف شما از مرگ چیه؟ لازمه مرگ به غیر از دست دادن علائم حیاتی و تخلیه روح چی هست؟[/quote] انتقال کامل روح از دنیا به برزخ. نه فقط خروج روح از بدن. مرگ مانند یک مسافرت است. خروج شما از تهران به معنای ورود شما به مشهد نیست. در ضمن مرگ برگشت ندارد. [quote]4- با فرض اینکه مرگی براشون اتفاق نیافتاده، چه تعبیری برای این پدیده دارید؟[/quote] NDE یا تجربیات مشابه مرگ امیدوارم که از پاسخ دادن بنده ناراحت نشوید. یک گفتگوی دوستانه و منطقی و بدور از تعصب و خرافات است. |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۵ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
"به هر حال یه جورایی این قضیه برام مبهمه! از دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو در مورد این مستند بگن و اگر این مستند رو ندیدن ،ببینن و تو بحث شرکت کنن !"
من هم مثل شما! از نظر علمی این برای من سواله اما از نظر دین خودم نه! اتفاقا این مستند و کتاب ها و داستان های اون مجله رو خوندم (همون هایی که خانم رضوان فرمودند بنده در پست های قبلی هم گفتم ) پس اینکه اومدم نظر دادم همچین بعید هم نیست که اینو دیدم . شما اینجا خواستین که بیاین نظر خودتون رو بدین که من هم نظر دادم. من هم هنوز سر مساله توفی = مرگ حتمی و بی برگشت هستم اگه دوست ندارین نظر بدم که همون اول تاپیک بگو به من ![]() شما چرا هرچی مثال که ملت تو این فروم میزنن رو "قیاس مع الفارق " اسم گذاری میکنین؟چرا به نظرت عالمی که تخلیه روح میکرد از نظر علمی دلیل نداره . شما میگی مرگ یعنی قطع شدن علائم حیاتی؟؟ ، خب این عالم هم همینطور بوده پس نگیم که کاملا با این فرق داره حداقل از نظر تعریف مرگ = قطع شدن علائم حیاتی فرقی نداره! تنها فرقی که من میبینم اینه که اون اختیاریه اون یکی به خاطر حوادث! من مرگ رو= قطع شدن علائم حیاتی نمیدونم چون به نظرم همونطور که غربت گفت ممکنه یکی از علائم حیاتی اش قطع بشه ولی اجلش نرسیده باشه در هر صورت توفی صورت نمیگیره. حالا اگه تخلیه رو قیاس بدونیم و جاده خاکی بحث اینکه کسانی که مثلا در اتاق عمل ایست قلبی میکنن اکثر خاطره هاشون اینه که ما از بالای سر پزشک ها میدیدم که داشتن تلاش میکردن حتی اون افراد گفتگو های پزشکان رو بعدا از احیاء بازگو میکردند به نظر من بازهم توجیه همون اجله! اینکه میگین "در هر حال در مورد کلمه مرگ بحث نکنید، حالا فرض کنید ما قبول کردیم که این حادثه یک تجربه متفاوت با مرگ بوده بوده و اسمشو مرگ نذاریم!" من که فکر نمیکردم قراره اینجا کسی رو راضی به پذیرفتن حرف یا عقیده ای کنیم.مگه قرار نیست نظر بدیم؟؟ اتفاقا خود کلمه کلی بار معنایی داره همونطور که ما با یه مسیحی تفاوت اسمی داریم تو خیلی از موارد دیگه هم تفاوت داریم جدا از بحث انسان بودن ! هر کدوم چه تعبیری از مرگ دارن خیلی لازمه توضیح داده بشه. حالا از نظر علمی اسم مرگ دقیقا چی میشه و کیفیتش چیه این خودش باز یه بحث دیگه است مثلا مرگ مغزی اسمش چی دیگه میتونه باشه؟ خواب مغز؟یه زمانی همین مرگ مغزی = مرگ بود هنوز هم هست و دارن روش کار میکنن یجورایی برشون گردونن.خب اینجا اون روحه کجاست مثلا اینجا که طرف داره نفس میکشه! خاطرات این آدم های مرگ مغزی که تو بیمارستان بودن و بهوش اومدن رو بشنوی حتی از اتفاقات توی خونه اشون هم صحبت میکنن.از نظر خیلی از پزشک ها مرگ مغزی = مرگه مثلا قلب نیست شوک بدن بلکه به کار بیوفته مغزه!مغز هم هنوز واسه همون دانشمندای عزیزی که شماها دارین در موردش بحث میکنین دنیای ناشناخته است،و راستی اونهایی که من خاطراتشون رو خوندم که از مرگ مغزی برگشتن میگفتن شفا گرفتن!این بازهم قیاس مع الفارقه؟ ![]() تجربیات خواب دیدن رو جدا از نظر روانشناس ها که تجربیات روزمره میدونن تو همین کتاب های دینی خودمون برای اثبات مرگ و معاد استفاده میکنن به نظرت این ها هم قیاس مع الفارقه؟ شما در مورد تجربیات مثبت صحبت کردی یعنی یه مسیحی هم تجربه مثبت داشته از این مساله من گفتم که مثلا تو همون داستان های مجله مسلمانانی بودند که تجربه مثبتی نداشتند. خب به نظر شما این چی رو ثابت میکنه؟ این همون انحصارگرایی رو یه جورایی زیر سوال میبره!؟ من که نمیدونم اسم اینو چی بذارم چون این افراد دقیقا میگفتن چی دور و برشون در زمان مرگ پیش میومده پس توهم نیست یه جور هشیاری سطح بالاست .[/b] جناب غربت مسلمه که یه معصوم حرف اشتباه نمی زنه صحیح اما استفاده از اون حدیث در جای نامناسب اشتباه و غلطه! |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خوب حالا فکر می کنم بحث یک پایه و چارچوبی پیدا کرده و می تونه به جاهای خوبی بره. من می خوام یک چارچوب به بحث بدم و پله پله با هم جلو بریم!!
ببینید من می گم بیاید مرگ رو چندین مرحله در نظر بگیریم اول از دست دادن علائم حیاتی، دوم تخلیه روح، سوم ورود به عالم برزخ، چهارم عدم برگشت به دنیای مادی!! _ یعنی اگر هر کدوم اتفاق نیافتاد ما اسم اون رو مرگ نذاریم! تا اینجا درست؟ حالا بیایم در مورد این تجربیات با فرض اینکه اکثرشون در مورد این اتفاق راست گفته باشند، بحث کنیم. ؛؛ اول،، علی الظاهر برای هر کدومشون اتفاقی افتاده مثل تصادف، صاعقه، ایست قلبی و ... که علائم حیاتیشون از بین رفته . پس مرحله ی اول رخ داده، دوم این که احساس کردند روح از بدنشون دراومده. { اینجا دو فرضیه وجود داره: اول اینکه واقعا روح از بدنشون در اومده ، دوم اینکه شاید توهم زده باشند یا اتفاقاتی در مغزشون افتاده که باعث شده صحنه هایی رو ببینند. از نظر من به دو دلیل فرضیه دوم رد می شه . دلیل اول اینکه اینها تجربیاتشون مشترک بوده و چطور ممکنه همه به یک شکل توهم بزنند! دوم اینکه صحنه هایی که ، دکتر ها تلاش می کردند بیمار رو برگردونن رو می دیده ، و یا اینکه توی خونه گریه و زاری اطرافیان رو میدیده.! و با واقعیت که بعدا تحقیق کرده منطبق بوده یعنی دکتر ها همون کاری رو می کردند که اون می دیده! ونیز ادعا می کردند که سطح هوشیازی بالایی داشتند و می گفتند این دیدن با دیدن چشم سر تفاوت داشته و می تونستند از بعد های مختلف اجسام رو در ان واحد ببینند و ...} سوم طبق ادعا هایی که کردند اکثرا بعد از تخلیه روح یک چیز مشترک رو دیدند یعنی تونلی که در آخرش نوری فوق تصور بشر و بسیار لذت بخش وجود داشته و اونها به سمت اون نور حرکت می کردند . حالا اون فضا می تونسته برزخ باشه یا نه !! چهارم اینکه همشون به این دنیا برگشتند! پس از نظر شما مرگ اتفاق نیافتاده.( البته از نظر من مرحله چهارم شرط لازم برای وقوع مرگ نیست ![]() حالا دوست دارم چند تا سوال بصورت مستند و مستدرک و بدور از جدل، به من جواب داده بشه! 1- چرا شرط چهارم یعنی عدم برگشت به این دنیا شرط لازم برای وقوع مرگ هست. ؟(جواب با سند عقلی یا نقلی) 2- اگر تقدیرشون این بود که به دنیا برنمی گشتند یعنی اجلشون حتمی بود آیا تجربیاتشون فرق می کرد و مثلا هیچ تونل و نوری نمی دیدند و چیز دیگری مشاهده می کردند؟ 3- با فرض اینکه تصاویری که دیدند توهم نبوده! (به دلایلی که گفتم) و حتی عالم برزخ هم نبوده! آیا قبول دارید که وارد دنیایی غیر مادی شده اند؟ ___________________________________________________________ _______________________________________________________________ ___________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ بحث در مورد علم هم ضروری نیست! دسته بندی علم بصورت علوم غربی و علوم الهی یک دسته بندی غلط هست به نظر من علم رو اگر به این 4 دسته تقسیم کنیم همه چیز مشخص می شه: علوم طبیعی : که بر پایه مشاهدات و اثبات به روش های معین بدست میاد. علوم انسانی: که علوم الهی و عرفانی از این دسته است و علوم صوری و علوم کاربردی پس اینکه بیایم علوم رو فقط علوم الهی یا علوم غربی بدونیم اشتباهه و هر کدوم در یک بخش از علوم قرار می گیرند. در هر حال بحث در این مورد خیلی ضروری نیست. فعلا بیخیال این مساله علم بشید!!
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
وای کلی نوشتم پاک شد! نقل قول: خب این NDE رو کمی بیشتر توضیح بدید یعنی تو این مرحله حتی ممکنه طرف علائم حیاتی نداشته باشه ؟ نقل قول:جناب غربت مسلمه که یه معصوم حرف اشتباه نمی زنه صحیح اما استفاده از اون حدیث در جای نامناسب اشتباه و غلطه! کدوم حدیث؟ |
|||
|
۱۸:۳۴, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اول : -----
![]() دوم:به نظر من هم توهم نیست.هرچند میشه کاری کرد که یه عده زیادی توهم مشترک بزنن که مثال خیلی خیلی ساده اش میشه همون سحر ساحرهای مصر در مقابل حضرت موسی (علیه السلام). اما این ها تفاوت مکانی و زمانی زیادی نسبت به هم داشتند واقعا اینکه بگم توهم دست جمعی زدن اصلا توجیه مناسبی نیست. آره اکثرا میگفتن اصلا فضا و مکان براشون عجیب بوده وتا بحال چنین تجربه ای در زندگی شون وحتی در رویاهاشون نداشتند در واقع عین همین حرف شما که "بعد های مختلف اجسام رو در ان واحد ببینند" سوم:درسته اکثرا حرف از همین تونل زدن اما من تو ورژن ایرانی داستان خوندم که اون ها به سمت بالا عروج میکردند یا اینکه کسی دنبالشون اومده بود و یا اینکه یکی از اقوام فوت شده اشون رو دیده بودن و مثلا بهشون گفته بودن که الان وقت اومدنشون نیست ویا اگه بد بودن باهاشون با بداخلاقی برخورد میکردند. نکته خیلی جالب واسه من تو این داستان ها این بود که این ها تمام این اتفاقات و جزئیات رو ظرف چند ثانیه میدیدن یجورایی همون نا درمکانی و بی در زمانی(( )) حرف بالا----------- 1- من شرط چهارم رو عدم بازگشت نمیدونم ، عدم اذن الهی می دونم.تنها شرط لازم و کافی که میتونم برای وقوع مرگ بگم همین اذن خداست.فکر میکنم دو یا سه مورد مثال قرآنی در این مورد هست که از نظر خودم سند نقلی و عقلیه. البته به نظر من این مربوط میشه به همون مرحله تخیله نه صرفا بر نگشتن اگه تو مرحله تخلیه هم اذن مردن داده بشه دیگه رفتنی هستی حتی مثلا اگه در خواب باشی و علائم حیاتی ات کاملا صحیح و سالم کار میکنه.باز هم من نمیتونم خارج از قرآن مثالی بیارم که حداقل خودم راضی بشم از منظور و حرفم.(مثل اون داستان قرانی شخصی که از کنار روستایی مخروبه گذشت و به این فکر کرد که آیا من هم همینطور.....) 2- منظورتون اینه که روح همون هوشیاری که این افراد داشتن رو نمیداشت و مثلا تونل نمی دیدن؟خب مثلا من درمورد هوشیاری ،میتونم آیه از قرآن بیارم که انسان ها در زمان مرگ شنواتر هستند؟؟یا مثلا طبق آیه قرآن میتونم بگم که هرکس با توجه به خوب و یا بد بودنش ماموران فبض روح باهاش برخورد میکنن؟آخه سند عقلی از چیزی که رفتن و برنگشتن غیر از قرآن از کجا میتونم مثال بزنم؟ اگه دوستان سند عقلی و قابل پذیرش در این مورد دارن بگن تا من هم آگاه بشم. 3- من فکر میکنم که ما حتی با خواب ( اگه تعریف رواشناسا ) رو بذاریم کنار وارد دنیای غیرمادی میشم. ------------------------ راستش میخواستم اینو بگم نگران بودم نکنه کسی از حرفم برداشت بد بکنه. همیشه چون آدم ها در جایی که باید عقلشون رو به کار بندازن اونو تعطیل کردن و در جایی که لازمه که احساس و قلب رو وارد کنن یهو چراغ مغزشون همیشه خاموششون روشن میشده.مثلا اکثر موضع گیری مخالفان در مقابل وحی و دنیای ماورا این بوده که توهمه! جایی که عقل حتی در مورد مسائل دنیای مادی اش جوابی نداره ازش چه انتظاری درمورد ماوراء داریم؟! ---------- خانم رضوان اون حدیث تو پست های قبلیه درمورد علم و پراکندگی علم و..... است میتونین برین مطالعه کنین جالبه. اگه کسی برداشت کرد که من قصد جدل و یا دعوا دارم عذر میخوام من هم مثل شما مشتاق شنیدم نظراتتون هستم. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۴)هامون نوشته است: ----------- خوب اونهایی که تجربه کردند هم در حال مرگ بودند که عدم اذن الهی باعث شد اونها برگردند. در واقع انگار که تا دروازه ورود به برزخ پیش رفتند و برگشتند!! (۲۸/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۴)هامون نوشته است: 2- منظورتون اینه که روح همون هوشیاری که این افراد داشتن رو نمیداشت و مثلا تونل نمی دیدن؟خب مثلا من درمورد هوشیاری ،میتونم آیه از قرآن بیارم که انسان ها در زمان مرگ شنواتر هستند؟؟یا مثلا طبق آیه قرآن میتونم بگم که هرکس با توجه به خوب و یا بد بودنش ماموران فبض روح باهاش برخورد میکنن؟آخه سند عقلی از چیزی که رفتن و برنگشتن غیر از قرآن از کجا میتونم مثال بزنم؟منظور بنده رو متوجه نشدید. بنده می گم آیا تجربه مرگ واقعی حتما با این تجربه متفاوت خواهد بود؟ در واقع از نظر برهان خلف، فرضیه ی صفر اینه که مرگ واقعی هم بدین شکل خواهد بود (یعنی به صورتی که تجربه کنندگان مشاهده کردند) که اگر فرضیه و ادعایی خلاف این وجود داشته باشه باید اثبات بشه تا این فرضیه رو ( فرضیه صفر) رد کنیم. در غیر این صورت نمی شه این فرضیه رو رد کرد!! (چــــی گفتم ![]() !خیلی بالاتر از سطح خودم حرف زدم!!!)در حقیقت بنده می خوام شما یکسری دلایل عقلی و نقلی (اولویت با دلایل عقلی) بصورت مستند (یعنی عین آیه یا حدیث یا ...) بیارید که بنده با اتکا بر اون این فرضیه (که مرگ هم بدین شکل خواهد بود) رو رد کنم. [/b] (۲۸/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۴)هامون نوشته است: نه دیگه تو خواب نمی شه این رو گفت چون در زمان خواب مغز در حال کارکردنه و ممکنه یک واکنش مغزی باشه!! تخلیه کامل روح از بدن در هنگام خواب به ندرت اتفاق می افته و هر خوابی که ما می بینیم حاصل تخلیه روح از بدن نیست و خیلیاش یک واکنش مغزیه! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 90093408151470580869.jpg]](http://www.8pic.ir/images/90093408151470580869.jpg)

[/quote]
. شما اینجا خواستین که بیاین نظر خودتون رو بدین که من هم نظر دادم. من هم هنوز سر مساله توفی = مرگ حتمی و بی برگشت هستم اگه دوست ندارین نظر بدم که همون اول تاپیک بگو به من 

وای کلی نوشتم پاک شد!