کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند تجربه کنندگان مرگ تقریبی (نسیم حقیقت)
۰:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1

به نام خدا
سلام دوستان

چندین سال قبل (حدود 10، 12سال پیش) مستندی تحت عنوان نسیم حقیقت از سیما پخش شد که در مورد تجربه کنندگان مرگ تقریبی بود. این مستند خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود اما اسم این مستند رو نمی دونستم که در موردش تحقیق کنم! تا اینکه چند وقت پیش مجددا از شبکه ی 1 در نیمه های شب پخش شد و من کلش رو از سایت تبیان دانلود کردم!! و الان هم خیلی سوال برام پیش اومده برای همین از دوستان تقاضای همفکری و بحث دارم!!!

[تصویر: 90093408151470580869.jpg]
درباره مستند:
برای بشر همواره این سوال مطرح بوده که پس از مرگ چه در انتظار آن هاست، به کجا می روند و سرنوشت نهایی آن ها چه خواهد بود،ادیان و مکاتب مختلف پاسخ های فراوان و متفاوتی به این سوالات داده اند با آن حال آن چه واقعا پس از مرگ بر آدمی می گذرد کماکان یک معمای حل نشده باقی مانده است. در مستند Life after life کسانی با شما سخن می گویند که برای لحظاتی مرگ را تجربه کرده اند و سپس دوباره زنده شده اند. دکترRaymond Moody و دکتر Jeffery Long از جمله ی این افراد هستند و در این مستند سعی می کنند با افراد دیگری که این تجربه (NDE یا تجربه ی نزدیک به مرگ) را داشته اند گفتگو کنند. این مستند مورد توجه علاقه مندان به مستند های متافیزیک قرار گرفته.
مستند نسیم حقیقت ، یک شکل بسط یافته ای از مستند life After Life اثر ریموند مودی هست که بهش تجربیات ایرانی ها هم اضافه شده!
و در مستند با کسایی که در سراسر دنیا ادعا می کنند که به دلایلی نظیر تصادف ، مریضی ، صاعقه ، حمله قلبی و ... برای لحظاتی قلبشون از حرکت ایستاده و مرگ رو برای لحظاتی تجربه کردند، مصاحبه شده!
اما نکته بسیار بسیار تامل برانگیز اینه که تمام کسایی که این تجربه رو داشتند ، ماجرای اتفاقات پس از مرگشون رو بسیار شبیه به هم تعریف می کردند. کسایی که در سراسر دنیا هستند و با هم دیگه هم ارتباطی نداشتند.
بحث بسیار مفصله و نمی شه جزییات رو تعریف کرد. لطفا به لینک زیر برید و یکی از قسمت هاش رو ببینید. حجمش هم زیاد نیست هر قسمت حدود 10 مگا هست حداقل ارزش دیدن یک قسمتش رو داره!

فکر می کنم برای کسایی که این مستند رو ندیدن خیلی جالب باشه! پس حتما ببینید!

لینک ویدئو

البته تو لینک بالا فقط تیکه هایی ازش هست و مستند اصلیش چند ساعته که تلویزیون بصورت سریالی نشون می داد.

یادمه اولین باری که این مستند رو دیدم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم جدیدا هم مجددا این مستند رو دیدم.

اما هدف من از این تایپیک فقط این نیست که این مستند رو تبلیغ کنم. سوال های زیادی در ذهنم شکل گرفته!

اگر فقط مستند اصلی انگلیسی رو می دیدم خیلی درگیر مساله نمی شدم. اما وقتی از سیما اونهم چندین بار تو این سالها پخش می شه، یه جورایی احساس می کنم حتما مورد تاییده! البته تمام فیلم ها و سریال های صدا و سیما مورد تایید نیست اما این مستند یه جورایی با اصول دینمون یعنی معاد کار داره و شوخی بردار نیست!

یک جورایی احساس می کنم این مستند به طرفدارای شمول گراها در بحث معاد نزدیک هست تا انحصارگرا ها. یعنی کسایی که مسلمون نیستند هم تجربیات خوبی از لحظه مرگ داشتند!

به هر حال یه جورایی این قضیه برام مبهمه! از دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو در مورد این مستند بگن و اگر این مستند رو ندیدن ،ببینن و تو بحث شرکت کنن !

با تشکر!

راستی اگه کسی مایله می تونه مستند اصلی Life after life رو هم از لینک زیر دانلود کنه :
http://eramdownload.com/tag/%D8%AA%D8%AC...%B1%DA%AF/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، hessam ، در جستجوی سختی ، monzerin ، یاســین ، حسن.س. ، ya zahra 110 ، قلب ، noor22 ، sadegh313 ، hamediran ، cena ، m.hossein ، mkashipazha ، vahrakan ، zamani55

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۹, ۲۸/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۶)غربت تشیع نوشته است:  در مورد ماهیت همین تجربه بحث کنید که چی بشه؟ آیا این فایده ای برای شما دارد؟
خیلی چیزها هست که قابل بحث است.
آیا این عمر تلف کردن نیست؟
روزی پیامبر وارد مسجد شد و دید که صحابه دارن در مورد آیات قرآن بحث می کنند و سعی می کنند با ترکیب کردن آیات با همدیگر به چیزهای جدیدی را از قرآن در بیارن. پیامبر ص به آنها گفت: افبهذا امرتم؟
یعنی آیا شما به این کار امر شده اید؟

حالا فرض کنید فوقش ماهیت این را فهمیدید. چه فایده ای برای دنیا یا آخرت شما دارد؟

قرآن می گوید: عن اللغو معرضون

وقتی یه مطلبی برای دشمن خیلی مهم شده ما نمیتونیم انقدر راحت ازش بگذریم
توضیح میدم
هر چند بعضی دوستان فکر کنن توهم توطئه هستش!

موقعی که داشتم اون کتاب یا اون وقایع بعد از مرگ رو میخوندم
یادمه که اونطور که گفته بودن تو اون وضعیت تواناییهاشون فرق کرده بود
یعنی شاید ده برابر حالت عادی

مثلا مطالبی که گفته بودن این بود که:
از چند بُعد میتونستن خودشون رو ببینن....یا اینکه با سرعت خیلی زیاد حرکت کنن و غیره
یعنی از وابستگی جسم خارج شده بودن
خب اگر بشه انسان بتونه به این وضعیت بره و دوباره به حالت اولیه خودش برگرده
حتی با از دست دادن علائم حیاتی!
خب خیلی جالب و هیجان انگیز خواهد بود!
و شاید برخی رو وسوسه کنه که این وضعیت رو تجربه کنن، جدی میگم

این مورد منو یاد دو تا فیلم خیلی مهم میندازه
ماتریکس و اینسپشن
نمیدونم این فیلم ها رو دیدید یا نه؟
تو اینسپشن تا هفت لایه خواب پیش میرن تا تو ذهن یک فردی یک فکری رو بکارن(کاری به تخیلی بودنش ندارم)
خب گفتید که خواب هم میتونه برادر مرگ باشه!
یعنی به نوعی ترک جسم اما نه به طور کامل
و یا تو ماتریکس در واقع از جسم خودشون خارج میشن تا به اون سرزمین در واقع رویایی خودشون برسن
یعنی تو عالم واقع نمیتونن به اون توانایی ها برسن و باید به عالم خواب وارد بشن
.
.
و به طور کلی قصدم اینه که بگم تو فیلم هایی که این اواخر ساختن همش کارشون نفوذ در عالمی بیرون از عالم ما بوده(سال های قبل میرفتن فضا! الان به عالم خواب و رویا)
نمیدونم شاید میخوان به همون مرحله ای که علمای بزرگ ما میرسیدن برسن
چه جوری بگم
یعنی همون کنترل هایی که اون علما داشتن و میتونستن مثلا جسمشون رو با هشیاری ترک کنن و دوباره به حالت اول برگردن
که البته این خواب نبوده
شایدم نه
اما میدونم اینکه دائما تو حالت خواب و رویا هستش فیلمهاشون دلیل داره

این داستان رو بخونید جالبه:
دراحوالات مرحوم شيخ محمّد حكيم هيدجى که مردى حكيم و عارف و منزّه از رويّه اهل غرورو ضميرى صاف و دلى روشن و فكرى عالى داشت مى گويند ایشان منكر مرگ‏ اختيارى‏ بوده است و خلع و لبس اختيارى را محال ميدانسته، و اين درجه و كمال را براى مردم ممتنع مى‏پنداشته است، و در بحث با شاگردان خود جدّاً انكار مى‏نموده و ردّ مى‏كرده است.
يك شب در حجره خود بعد از بجا آوردن فريضه عشاء رو به قبله مشغول تعقيب بوده است كه ناگهان پيرمردى دهاتى وارد شده، سلام كرد و عصايش را در گوشه‏اى نهاد و گفت: جناب آخوند! تو چكار دارى به اين كارها؟ هيدجى گفت: چه كارها؟ پيرمرد گفت: مرگ اختيارى و انكار آن؛ اين حرفها به شما چه مربوط است؟
هيدجى گفت: اين وظيفه ماست، بحث و نقد و تحليل كار ماست. درس مى‏دهيم، مطالعات داريم، روى اين كارها زحمت كشيده‏ايم؛ سر خود نمى‏گوئيم!
پيرمرد گفت: مرگ اختيارى را قبول ندارى؟! هيدجى گفت: نه.
پيرمرد در مقابل ديدگان او پاى خود را به قبله كشيده و به پشت خوابيد و گفت: إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ‏ و از دنيا رحلت كرد، و گوئى هزار سال است كه مرده است.
حكيم هيدجى مضطرب شد. خدايا اين بلا بود كه امشب بر ما وارد شد؟ حكومت ما را چه ميكند؟ مى‏گويند مردى را در حجره‏ برديد، غريب بود و او را كشتيد و سمّ داديد يا خفه كرديد.
بيخودانه دويدم و طلّاب را خبر كردم، آنها به حجره آمدند و همه متحيّر و از اين حادثه نگران شدند. بالاخره بنا شد خادم مدرسه تابوتى بياورد و شبانه او را به فضاى شبستان مدرسه ببرند تا فردا براى تجهيزات او و استشهادات آماده شويم، كه ناگاه پيرمرد از جا برخاست و نشست و گفت: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ‏، و سپس رو به هيدجى كرده و لبخندى زد و گفت: حالا باور كردى؟ هيدجى گفت: آرى باور كردم، به خدا باور كردم؛ امّا تو امشب پدر مرا درآوردى، جان مرا گرفتى!
پيرمرد گفت: آقاجان! تنها به درس خواندن نيست؛ عبادت نيمه شب هم لازم دارد، تعبّد هم مى‏خواهد، چه مى‏خواهد، چه مى‏خواهد ... فقط تنها بخوانيد و بنويسيد و بگوئيد و بس، مطلب به اين تمام مى‏شود؟!
از همان شب حكيم هيدجى رويّه خود را تغيير مى‏دهد، نيمى از ساعات خود را براى مطالعه كردن و نوشتن و تدريس كردن قرار مى‏دهد و نيمى را براى تفكّر و ذكر و عبادت خداى جلّ و عزّ. خلاصه امر به جائى ميرسد كه بايد برسد. دلش به نور خدا منوّر و سِرّش از غير او منزّه، و در هر حال انس و الفت با خداى خود داشته است.(1)

1.سید محمدحسین حسینی طهرانی،معاد شناسی،ج1،ص105-108
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۰:۰۵, ۲۸/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۲۰:۳۳ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #32
آواتار
- من دیگه نمی دونم چه جوری منظورمو به شما بگم واقعا خودم هم گیج شدم .منتظرم حداقل دوستمون غربت تشیع بیاد شاید ایشون منظور من رو متوجه بشن و توضیح بدن.البته فکر کنم ایشون هم همین نظر من رو دارن .
- خب من هم منظورم همین بود ! تجربه متفاوت یعنی تونل نمیدیدن مثلا؟
- درمورد دلایلم بهتره که تفسیر این آیه در مورد کیفیت مرگ افراد مختلف و شیوه مرگ مومن (مسلمان) و کافر: 132 سوره بقره ، اخر آیه 102 سوره آل عمران ، 32 سوره نحل ، نازعات 1-2 ، ملک 1-2 نکته جالب این سوره تقدم موت به حیاته
براساس این آیات میخاین این فرضیه رو رد کنین؟ منظورتون چیه؟ فرضیه شمول و انحصار؟ در موردش تو همین آیات توضیح داده شده مثلا کیفیت مرگ مومن و تفاوتش با مرگ کافر
آیه در قران در این مورد خیلی زیاده همینطور سخنان حضرت علی (علیه السلام) در مورد مرگ و تشریح این مساله خیلی جالب و راهگشاست که اگه دوستان خواستن و لازم بود اینجا میارم.

در مورد خواب هم بحثش مفصله نیاز به یه تاپیک جدا داره چون نظراتمون یکی نیست بازهم انحراف از بحث میشه
۱۱:۵۵, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33

[quote='110' pid='211739' dateline='1376900543']

[quote][u] چهارم عدم برگشت به دنیای مادی!!
[/quote]
بهتره اسم این را شرط بگذاریم و نه مرحله

[quote]اول،، علی الظاهر برای هر کدومشون اتفاقی افتاده مثل تصادف، صاعقه، ایست قلبی و ... که علائم حیاتیشون از بین رفته . پس مرحله ی اول رخ داده، [/quote]
خود همین علی الظاهر بودن اعتبار کل این ادعاها را زیر سوال می بره. دانشمندان تجربی این تجربیات را و بررسی آنها را خیلی به عنوان علم قبول ندارند چون قابل آزمایش یا رد یا اثبات نیست. آنهایی که تلاش می کنند این تحربیات را به دنیای دیگر ربط بدهند به عنوان Pseudoscience شناخته می شوند البته توسط دانشمندان تجربی و بی دین ها. یعنی شبه علم. یعنی چیزی که ادعا می شود علم است ولی در واقع علم نیست . البته آنها علم را فقط نتایجی (نه جستجو دنبال کردن) می دانند که با روش علمی بدست آمده باشد.
در مورد این تجربیات علمی می گویند این تجربیات در مجلات علمی معتبر پزشکی به عنوان hallucinations (توهم) شناخته می شوند.
The experiences have been described in medical journals as having the characteristics of hallucinations
منبع

[quote]دوم این که احساس کردند روح از بدنشون دراومده. { اینجا دو فرضیه وجود داره: اول اینکه واقعا روح از بدنشون در اومده ، دوم اینکه شاید توهم زده باشند یا اتفاقاتی در مغزشون افتاده که باعث شده صحنه هایی رو ببینند.[/quote]
با فرض اینکه توهم نباشد. در واقع از اینجا غربی ها دو دسته میشن. یه دسته میگن درسته این تجربه ها وجود دارند ولی معلوم دلیلش آن باشد که شما (دیندارها) ادعا می کنید. شاید دلیلش توهم باشد یا شاید هم ناشی از فرایندی ناشناخته در مغز باشد که در آینده شناخته شود. دین دارها خوب اینها را ربط می دهند به مسائل دینی و آخرت و خدا و روح.

[quote]از نظر من به دو دلیل فرضیه دوم رد می شه . دلیل اول اینکه اینها تجربیاتشون مشترک بوده و چطور ممکنه همه به یک شکل توهم بزنند![/quote]
خوب این نظر شماست. دانشمندان تجربی این نظر را قبول ندارند. زیاد بودن تعداد کسانی که یک ادعای مشابه دارند دلیل بر درست بودن آن ادعا نیست. مثلا سنی ها 85% مسلمانها هستند. پس آیا ادعاهای آنها درست است؟

[quote]سوم طبق ادعا هایی که کردند اکثرا بعد از تخلیه روح یک چیز مشترک رو دیدند یعنی تونلی که در آخرش نوری فوق تصور بشر و بسیار لذت بخش وجود داشته و اونها به سمت اون نور حرکت می کردند . حالا اون فضا می تونسته برزخ باشه یا نه !![/quote]
همین که میگید ادعا یعنی اعتبار ندارد. ادعا تا ثابت نشود ارزشی ندارد و صرفا برای خود مدعی ارزش دارد.
[quote]

چهارم اینکه همشون به این دنیا برگشتند! پس از نظر شما مرگ اتفاق نیافتاده.( البته از نظر من مرحله چهارم شرط لازم برای وقوع مرگ نیست [تصویر: wink.png][/quote]
خوب دلیل شما برای این نظرتان چیست؟

[quote]1- چرا شرط چهارم یعنی عدم برگشت به این دنیا شرط لازم برای وقوع مرگ هست. ؟(جواب با سند عقلی یا نقلی)[/quote]
اولا بهتر است بگویم این شرط برای تحقیق مرگ از نظر اسلام است.
این از قرآن و روایات بدست می آید. مثلا یک آیه:

حَتَّىٰ إِذَا جَاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبِّ ارْجِعُونِ
[٢٣:٩٩]

(آنها همچنان به راه غلط خود ادامه می‌دهند) تا زمانی که مرگ یکی از آنان فرارسد، می‌گوید: «پروردگار من! مرا بازگردانید!
﴿٩٩﴾

لَعَلِّي أَعْمَلُ صَالِحًا فِيمَا تَرَكْتُ
ۚ
كَلَّا
ۚ
إِنَّهَا كَلِمَةٌ هُوَ قَائِلُهَا
ۖ
وَمِن وَرَائِهِم بَرْزَخٌ إِلَىٰ يَوْمِ يُبْعَثُونَ
[٢٣:١٠٠]

شاید در آنچه ترک کردم (و کوتاهی نمودم) عمل صالحی انجام دهم!» (ولی به او می‌گویندSmile چنین نیست! این سخنی است که او به زبان می‌گوید (و اگر بازگردد، کارش همچون گذشته است)! و پشت سر آنان برزخی است تا روزی که برانگیخته شوند!

کلا در این آیه یعنی که برگشی در کار نیست.
البته بحث رجعت به دنیا در زمان امام زمان ع هست که آن یک استثنا است و بحثش فرق دارد. یا زنده شدن اصحاب کهف که معجزه و استثنا است و شامل این قانون کلی نمی شود.
البته روایات زیادی هم هست. در این سایت هم که مال حوزه علمیه است گفته است:
http://www.andisheqom.com/Files/faq.php?...&urlId=401
می گوید:
[quote]ازگشت به دنيا براي انجام كارهاي خوب و به دست آوردن شرايط هم‌زيستي با ارواح عاليه از نظر مكتب اسلام و سنت آفرينش سخني است نادرست و قرآن شريف تحقق چنين امري را با صراحت ناشدني و غيرقابل وقوع اعلام نموده است. (براي اطلاع بيشتر در اين باره به منبع ذيل مراجعه شود.)[7] [/quote]
کتب و منابع آن هم معرفی شده

[quote]2- اگر تقدیرشون این بود که به دنیا برنمی گشتند یعنی اجلشون حتمی بود آیا تجربیاتشون فرق می کرد و مثلا هیچ تونل و نوری نمی دیدند و چیز دیگری مشاهده می کردند؟[/quote]
در اینصورت فرشته های مرگ میان سراغشان و سوال و جواب قبر (قبر یعنی موقعیت شخص در برزخ و نه قبر فیزیکی) و مراحل بعدی توسط فرشته های رحمت یا عذاب برای او انجام می شود که در کتاب سیاحت غرب آیت الله قوچانی بر اساس آیات و روایات توصیف شده است. البته فرشته ها می دانند که این شخص آیا قرار است دوباره به دنیا برگردد یا نه. و اگر قرار است برگردد کاری بهش ندارند. و اینکه طرف در این مدت در کجاست؟ آیا در بزرخ است یا عالمی دیگر معلوم نیست. ولی اگر علائم بالینی نداشته باشد روحش در جایی سرگردان است و بدنش در حالت حیات نباتی قرار دارد تا دوباره بدنش زنده شود. عوالم زیادی وجود دارد و حالا اینکه روح کجا است زیاد مهم نیست.

[quote]3- با فرض اینکه تصاویری که دیدند توهم نبوده! (به دلایلی که گفتم) و حتی عالم برزخ هم نبوده! آیا قبول دارید که وارد دنیایی غیر مادی شده اند؟ [/quote]
خوب دلایل شما آیا باید قبول باشد یا نه؟ ولی اگر فرض شود که توهم نبوده خوب تنها حالتی که باقی می ماند واقعی بودن آن صحنه است دیگر. ولی این فرض از دید دانشمندان تجربی پذیرفته نشده. البته رد هم نشده. آنها معمولا میگن ما نمی دانیم منتظریم ببینیم دانشمندان به چه نتایجی میرسن. همش همین حرف را تکرار می کنن. دانشمندان هم که ننشون قربانشان بره همش حرفهای کافرها را بلدن کشف کنن. البته این خیلی غیرعمدی هم نیست. دلیلش هم تنفر از دین است. البته دین از نظر غربی ها یعنی کلیسا. آنها اصلا با اسلام آشنایی ندارن. اسلام را در بن لادن و تروریسم و وحشی گری وهابی ها می شناسن. نه به اسم اهل بیت. آنها با کلیسا مشکل دارن. کلیسا میگه عمر کره زمین 5000 سال است و هرکس این را قبول نداشته باشه کافر است. کلیسا میگه خدا یک پیرمردی است در آسمان و عیسی هم پسر اوست. کلیسا در قرون وسطی خیلی از دانشمندها را اعدام کرده و.... و بازگشتن قدرت و اعتبار به دست کلیسا برای دانمشمندان یک کابوس است. به خاطر همین تلاش می کنند زودتر کلک این دین را بکنن و از شرش راحت بشن.

[quote]بحث در مورد علم هم ضروری نیست! دسته بندی علم بصورت علوم غربی و علوم الهی یک دسته بندی غلط هست[/quote]
چرا غلط است؟ هر کسی طبق دیدگاه خودش علوم را تعریف و دسته بندی می کند. شاید دسته بندی شما غلط باشد از کجا معلوم نظر دیگران غلط است؟

[quote]به نظر من علم رو اگر به این 4 دسته تقسیم کنیم همه چیز مشخص می شه:[/quote]
نظر شما نظر شماست. دانشمندان تجربی تعریف خودشان از علم را دارند. علمای اسلامی هم تعریف خودشان از علم را دارند. شما هم تعریف خودتان را و محترم هم هست.
دانشمندان غربی می گن هر نتیجه ای که با روش علمی بدست آمده باشد علم است
اسلام می گوید آنچه از طریق وحی (یعنی اهل بیت) به ما رسیده علم است و علوم تجربی مثل شیمی و فیزیک در حقیقت تجربه است. نه علم. یعنی یکنفر در آزمایشگاه یک چیزی را چندبار تجربه کرده و به یک نتیجه کلی رسیده. مثلا آب در 100 درجه میجوشد. البته اسلام نمیگه علوم تجربی به درد نمی خوره. بلکه می گوید اگر وسیله خدمت به خلق باشد بسیار هم با ارزش است. ولی اگر وسیله خدمت به شیطان و کشتار انسانها و سلطه طلبی و کفر باشد شر است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه
۱۱:۵۷, ۲۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #34

برای مطالعه بیشتر می تونید از منابع ارزشمند زیر استفاده کنید:

- پایان نامه آقای کمیل فرحناکیان با عنوان "تحلیلی تطبیقی از تجربه های نزدیک مرگ در کلام جدید و عرفان اسلامی با توجه به آیات و روایاتدانشگاه اصفهان (متاسفانه چون پایان نامست در دسترس نیست. اما اگه کسی اطلاعاتی ازش خواست من می تونم تو کتابخونه مرکزی دانشگاهمون بهش دسترسی پیدا کنم و اطلاعاتی رو در اختیارتون بزارم)

- پایگاه اطلاع رسانی تحقیقات در حوزه تجربیات نزدیک به مرگ
http://irande.org

- و این مجلات علمی پژوهشی در در حوزه روانشناسی ، فرا روانشناسی و پزشکی به این حوزه مربوط هست.
  • Journal of Near-Death Studies,
  • Journal of Nervous and Mental Disease, British Journal of Psychology,
  • American Journal of Disease of Children,
  • Resuscitation, The Lancet, Death Studies,
  • and the Journal of Advanced Nursing
  • این آخری که بدرت من نمی خوره اگه کسی علمشو داره می تونه ازش استفاده کنه!!!
    اینهم برای کسایی که هنوز می گن این تجربیات از نظر علمی (طبیعی و انسانی ) دنبال نمی شه
۱۲:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #35

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۵)رضوان نوشته است:  
نقل قول:[تصویر: angry.png]وای کلی نوشتم پاک شد!

می توانید از نرم افزار phraseexpress استفاده کنید.

[/b]
نقل قول:خب این NDE رو کمی بیشتر توضیح بدید
یعنی Near Death Experience یعنی همین تجریابی که افراد در حالت هایی شبیه به مرگ داشته اند. مثل دیدن تونل و...
در اینجا توضیحاتی هست:
http://en.wikipedia.org/wiki/NDE
اگر با انگلیسی مشکل دارید در کنار صفحه روی فارسی کلیک کنید. ولی انگلیسی خیلی کاملتر و بروز تر است.

نقل قول:یعنی تو این مرحله حتی ممکنه طرف علائم حیاتی نداشته باشه ؟
بله

نقل قول:کدوم حدیث؟[تصویر: huh.png]
امام باقر علیه السلام فرمودند العلم اکثر من ان احاط به کله فخذ من العلم انفعه. یعنی علم بیشتر از آن است که بتوانی همه اش را یادبگیری پس آن علمی را بگیر که فایده اش بیشتر است.

اگر ما بفهمیم که اینها آیا راست میگن یا نه و این تونل چی بوده واینها در این مدت کجا بودن به چه دردی می خوره؟ دانشمندای غربی که اینها را دلیل بر وجود عالم دیگر و روح و خدا و دین نمی دانند و اصلا علم حساب نمی کنند با وجود اینکه چندصد سال است عده ای روی آنها کار می کنند. از نظر اسلام هم اصلا اهمیتی ندارند. پس چه ارزشی برای ما باید داشته باشد؟
فقط برای کسی که خودش این تجربه را داشته با ارزش است. حتی اگر هزاران نفر این اعاها را بکنند باز هم دلیل بر هیچ چیز نیست. مگر اینکه بخواهیم عقل را کنار بگذاریم و خودمان را گول بزنیم.
دین با این چیزها ثابت نمی شود.
ما معارف و دلایل بسیار با ارزش تری از اهل بیت داریم که دنیا اصلا از آنها خبر ندارد و ما آنها را ول کردیم چسبیدیم به اینها و دنیا به جای اهل بیت فقط وهابیت را می شناسد و از هرچی دین است فراری شده اند.

[quote='110' pid='211871' dateline='1376922986']

در حقیقت بنده می خوام شما یکسری دلایل عقلی و نقلی (اولویت با دلایل عقلی) بصورت مستند (یعنی عین آیه یا حدیث یا ...) بیارید که بنده با اتکا بر اون این فرضیه (که مرگ هم بدین شکل خواهد بود) رو رد کنم.

مثلا فرشته هایی میان و سوال و جواب می کنند و فرشته های رحمت یا عذاب هست.
در کتاب سیاح غرب آقای قوچانی مراحلی که برای یک شخص پس از مرگ بدنش اتفاق می افتد بر اساس آیات و روایات توصیف شده است.
کتاب معاد آیت الله دستغیب هم همینطور.

البته یک مسئله مهم هم هست که باعث می شود کل این سریالها و کتابهای NDE به عنوان یک پروژه فراماسونری در جهت تضعیف اسلام باشد. چون طبق اسلام سایر ادیان کافر حساب می شوند و دینشان حق نیست. ولی این سریالها اکثر اینطور جلوه می دهند که مرگ خوب است و وارد نور می شوی و راحت می شوی و میری پیش بابا ننت و زنت و دوستات و وارد راحتی میشی و... خوب پس فرشته های عذابش کجا هستن؟
طبق روایات ما اگر کسی آدم مومن نباشد و کافر باشد از همان لحظه اول که عزرائل می آید سراغش یعنی حتی قبل از مردن بدن که طرف عزرائیل یا فرشته مرگ را میبیند آن فرشته به شکلی بسیار زشت سراغش می آید و در تمام مراحل با عذاب همراه است و حتی خروج روح از بدنش با شلاق و عذاب همراه است.
حالا چی شده که اینها که از نظر اسلام کافر هستند باگل و بلبل و خوشی و نور و راحتی میمیرن؟! نور فقط مال مومن است و کافر در تاریکی مطلق است.
اینها باعث میشه که به مسیحی ها و بودایی ها و کلا غیرمسلمانها بطور غیرمسقیم اینطور القا بشه که بی خیال بابا چه مسلمان باشی چه نباشی بمیری میری بهشت و راحت میشی. همین که خدا را دوست داشته باشی کافیه. دلت با خدا باشه بسه. حالا مسلمان باشی یا بودایی خیلی فرقی نداره.
البته یک بحثی هست در مورد آنهایی که برای رسیدن به حقیقت تلاش کافی کردن (حتی اگر لازم بوده به کشورهای دیگر مسافرت کرده برای تحقیق حقیقت) ولی بازهم حجت بر آنها تمام نشده و بر دین غیرحق مردن و بخشیده میشن.
ولی قرآن صراحتا می گوید:

إِنَّ الَّذِينَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ ظَالِمِي أَنفُسِهِمْ قَالُوا فِيمَ كُنتُمْ
ۖ
قَالُوا كُنَّا مُسْتَضْعَفِينَ فِي الْأَرْضِ
ۚ
قَالُوا أَلَمْ تَكُنْ أَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُوا فِيهَا
ۚ
فَأُولَٰئِكَ مَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ
ۖ
وَسَاءَتْ مَصِيرًا
[٤:٩٧]

کسانی که فرشتگان (قبض ارواح)، روح آنها را گرفتند در حالی که به خویشتن ستم کرده بودند، به آنها گفتند: «شما در چه حالی بودید؟ (و چرا با اینکه مسلمان بودید، در صفِ کفّار جای داشتید؟!)» گفتند: «ما در سرزمین خود، تحت فشار و مستضعف بودیم.» آنها [= فرشتگان‌] گفتند: «مگر سرزمین خدا، پهناور نبود که مهاجرت کنید؟!» آنها (عذری نداشتند، و) جایگاهشان دوزخ است، و سرانجام بدی دارند.

اینکه به خود ستم کردن یعنی که به دین حق مومن نشدن. اونها میگن به ما ظلم شده بود (دروغهای رسانه ای و ...) و ما از دین حق محروم شدیم. (بهانه میارن). خدا میگه نخیر این قبول نیست باید مسافرت میکردید و تحقیق می کردید.

آیه دیگر می فرماید:
وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنفِرُوا كَافَّةً
ۚ
فَلَوْلَا نَفَرَ مِن كُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَائِفَةٌ لِّيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ
[٩:١٢٢]

یعنی آنهایی که مومن هستند (یعنی یهودی و مسیحی و مسلمان) باید یکسری نماینده از خودشان انتخاب کنن که برن در مورد دین تحقیق کنند و با اطمینان 100% به دین حق برسن. و همینکه یه مسیحی بگه من مومن هسنم پس میرم بهشت کافی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، قلب
۱۲:۳۰, ۲۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #36

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  امام باقر علیه السلام فرمودند العلم اکثر من ان احاط به کله فخذ من العلم انفعه. یعنی علم بیشتر از آن است که بتوانی همه اش را یادبگیری پس آن علمی را بگیر که فایده اش بیشتر است.

اگر ما بفهمیم که اینها آیا راست میگن یا نه و این تونل چی بوده واینها در این مدت کجا بودن به چه دردی می خوره؟

دوست عزیز اگر جوابی برای این مطلب ندارید لازم نیست بزور القا کنید این مساله بی اهمیته! شما علم کافی در این مورد رو ندارید. اتفاقا اگر دنبال فواید علم باشیم این مساله یکی از موارد بسیار با اهمیته. من واقعا متاسفم که شما اینطور فکر می کنید. بهتون بر نخوره ولی این دیدگاهتون در حد یک دانش آموزای دبیرستانیه. مثل این دانش آموزایی که تو دبیرستان به امتحان فلسفه منطق می رسیدند می گفتند این فلسفه اصلا به چه دردی می خوره! گور بابای نیچه و دکارت و ارسطو و ملاصدرا و...! حرف شما اونقدر خنده داره که انگار بگیم کلا فلسفه به چه دردی می خوره. تفکر در مورد پدیده های هستی به چه درد می خوره!

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  دانشمندای غربی که اینها را دلیل بر وجود عالم دیگر و روح و خدا و دین نمی دانند و اصلا علم حساب نمی کنند با وجود اینکه چندصد سال است عده ای روی آنها کار می کنند.
دانشمندای غربی از نظر شما کیا هستند؟؟؟؟ Huh !! شما به طور قطع هیچ اطلاعی در این مورد ندارید. با اینکه کلی شواهد و قرائن براتون آوردم بازم شما حرف خودتون رو می زنید! اگه قرار بود اینطور بحث کنید از همون اول وارد نمی شدید. اصلا از نظر شما که این انقدر بی اهمیته واسه چی پیگیر بحث شدید؟؟؟
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  از نظر اسلام هم اصلا اهمیتی ندارند. پس چه ارزشی برای ما باید داشته باشد؟
شما سخنگوی اسلام تشریف دارید؟ از نظر شما علم مورد اهمیت اسلام اینه که بدونیم اگه سه بار دستمون رو آب بکشیم وضومون باطله و یا اگه ناخونمون رو تو فلان روز بگیریم ثوابش بیشتره و کلا فلسفه و ... همش کشک و بی اهمیته!!!! واقعا مضحک و مسخرست!!!!
کسی شمارو مجبور به بحث نکرده!!!
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  فقط برای کسی که خودش این تجربه را داشته با ارزش است. حتی اگر هزاران نفر این اعاها را بکنند باز هم دلیل بر هیچ چیز نیست. مگر اینکه بخواهیم عقل را کنار بگذاریم و خودمان را گول بزنیم.
واقعا به این حرف بخندم یا بحالتون گریه کنم؟؟؟Big GrinSad کسی که بحث عقلی رو گذاشته کنار و خودشو گول می زنه شمایی که وقتی در مورد پدیده ای توجیه عقلی ندارید می گید مساله بی اهمیته! شما می تونی بری جای دیگه در مورد احکام نجاسات بحث کنی ! لازم نیست بیای اینجا!!

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  دین با این چیزها ثابت نمی شود.
ما معارف و دلایل بسیار با ارزش تری از اهل بیت داریم که دنیا اصلا از آنها خبر ندارد و ما آنها را ول کردیم چسبیدیم به اینها و دنیا به جای اهل بیت فقط وهابیت را می شناسد و از هرچی دین است فراری شده اند.

حرف صد من یک غاز!!!! شما که ما رو قبول ندارید. علوم طبیعی و فلسفی هم قبول ندارید فقط از نظر شما این مهمه که بشینیم حدیث حفظ کنیم و در مورد احکام پیش پا افتاده بحث کنیم.Big Grin فلسفه زبان تمام ادیانه برای تبلیغ دین باید فلسفه رو خوب بدونی و درباره پدیده هایی اینچنین توجیه عقلی مناسبی داشته باشید.

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  البته یک مسئله مهم هم هست که باعث می شود کل این سریالها و کتابهای NDE به عنوان یک پروژه فراماسونری در جهت تضعیف اسلام باشد.

منو بگو دارم با کی بحث عقلی می کنم!
دیگه خسته شدم از اینکه انقدر کلمه توهم توطئه رو بکار بردم. اگه کسی که بخواد بفهمه خودش می فهمه!!

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۶)غربت تشیع نوشته است:  چون طبق اسلام سایر ادیان کافر حساب می شوند و دینشان حق نیست.

کافر؟؟؟؟

مطمئن شدم شما در مورد اسلام هم اطلاعات کافی ندارید. به شما کتاب دینی دوم دبیرستان رو پیشنهاد می کنم بری بخونی!

من دیگه واقعا تو این فضا هیچ بحثی ندارم!!!!فقط حرف آخر:
متاسفانه دوستان نه در مورد این بحث علم کافی دارند نه در مورد مذهبشون و از اونجایی که تعصب مذهبی زیادی دارند و فکر می کنن پدیده NDE با اسلام در تضاد هست سریع موضع می گیرند که این مساله رو یا دروغ یا بی اهمیت جلوه بدن. اما باید به حضور بی اطلاع ها عرض کنم که این مساله هم در داخل هم در خارج از کشور در دو حوزه علوم طبیعی - پزشکی و هم در علوم عرفانی - فلسفی دنبال می شه نمونه هاش هم چندیدن پایان نامه در مورد تطبیق این پدیده با آیات و روایات و هم مجلات علمی پژوهشی که در بالا عرض کردم هست. پدیده NDE هم در "کلام و عرفان جدید" یک مساله ی حل شده هست وگرنه پخش چندین باره ی این مستند با ورژن ایرانیش قطعا از طرف حوزه نهی می شد. اخیرا هم یک مستند ساز ایرانی قرار مستندی با رویکرد دیگر در این مورد بسازه!!
۱۲:۳۹, ۲۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #37

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۹)رضوان نوشته است:  
خب خیلی جالب و هیجان انگیز خواهد بود!
و شاید برخی رو وسوسه کنه که این وضعیت رو تجربه کنن، جدی میگم
میشود این کارها را انجام داد ولی خیلی از این کارها از نظر دین اسلام حرام است و در واقع از طریق ارتباط با جنهای شیاطین انجام می شود. اگر دنبال این کارها برودید احتمال اینکه به شیطان پرستی برسید بسیار زیاد است.

نقل قول:ماتریکس و اینسپشن
ای دو فیلم کاملا تبلیغ کابالا و شیطان پرستی هستند. آنها به دنیای شیطان وارد می شوند و مستقیم با خود جنهای کافر صحبت می کنند. و این فیلم تبلیغ جادوگری و سحر و کاهنی و اینهاست.

نقل قول:این داستان رو بخونید جالبه:
این حرف کلی است و نه در مورد این داستان خاص:
به طور کلی مواظب باشید گیر فرقه های صوفی منحرف و کابالیست های مسلمان نیفتید. یکسری افرادی هستن که کابالیسم را با صوفی گری قاطی کردن و جوانها را جذب می کنند و منحرف می کنند. خیلی مواظب باشید. کلا بازار عرفان و عرفا خیلی خطرناک است و عرفای قلابی خیلی زیاد شدن. هر حرفی که منشا آن به اهل بیت نمیرسد را قبول نکنید. اگر گفتن استاد ما در خواب دیده و بهش وحی شده که باید فلان کار را کرد یا فلان ذکر را فلان مرتبه گفت تا به مرحله فلان رسید زود باور نکنید.
قرآن می گوید که شیاطین به دوستان خودشان وحی می کنند. خیلی از آنهایی که خیال (توهم) می کنند که امام زمان ع را در خواب یا عالم شهود دیدن و یکسری دستورانی به آنها داده در واقع از شیطان به آنها وحی شده است.

وَلَا تَأْكُلُوا مِمَّا لَمْ يُذْكَرِ اسْمُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَإِنَّهُ لَفِسْقٌ
ۗ
وَإِنَّ الشَّيَاطِينَ لَيُوحُونَ إِلَىٰ أَوْلِيَائِهِمْ لِيُجَادِلُوكُمْ
ۖ
وَإِنْ أَطَعْتُمُوهُمْ إِنَّكُمْ لَمُشْرِكُونَ
[٦:١٢١]

و از آنچه نام خدا بر آن برده نشده، نخورید! این کار گناه است؛ و شیاطین به دوستان خود مطالبی مخفیانه القا می‌کنند، تا با شما به مجادله برخیزند؛ اگر از آنها اطاعت کنید، شما هم مشرک خواهید بود!

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۷)110 نوشته است:  - و این مجلات علمی پژوهشی در در حوزه روانشناسی ، فرا روانشناسی و پزشکی به این حوزه مربوط هست.

درست است که مجلات و مطالب در این زمینه NDE زیاد است ولی دانشمندان تجربی اینها را علم حساب نمی کنند و شبه علم می دانند و رشته فراروانشاسی هم شبه علم می دانند. مجلات روانشناسی هم این تجربیات را می گویند ولی منشا آن را مسائل مربوط به مغز یا توهم و کلا عوامل مادی می دانند.

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۰)110 نوشته است:  
نقل قول:دوست عزیز اگر جوابی برای این مطلب ندارید لازم نیست بزور القا کنید این مساله بی اهمیته!
شما بفرمائید به چه درد یک مسلمان می خورد تا ما هم اهمیتش را بفهمیم. ایا حداقل کاربرد پزشکی دارد؟

نقل قول:دانشمندای غربی از نظر شما کیا هستند؟؟؟؟
دانشمندان علوم تجربی. یعنی آنهایی که با روش علمی کار می کنند. و روش علمی هم یعنی این:
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_method

[تصویر: huh.png]
نقل قول:!! شما به طور قطع هیچ اطلاعی در این مورد ندارید.
بنده بی اطلاع نیستم.

نقل قول:کسی شمارو مجبور به بحث نکرده!!!
درست است. بنده با اختیار بحث میکنم.

نقل قول: علوم طبیعی و فلسفی هم قبول ندارید
بنده نگفتم من قبول ندارم. گفتن دانشمندان تجربی این را میگن. نظر بنده با نظر دانسمندان تجربی یکی نیست.

نقل قول:مطمئن شدم شما در مورد اسلام هم اطلاعات کافی ندارید. به شما کتاب دینی دوم دبیرستان رو پیشنهاد می کنم بری بخونی!
ما ادعا نکردیم سخنگوی اسلام هستیم یا متخصص اسلام. شما می توانید با دلیل حرف بنده را نقد کنید.
اگر شما راست می گویید و بنده هیچ اطلاعی ندارم ایشالا خدا به بنده اطلاعات بدهد و اگر حرف شما اشتباه است ایشالا خدا شما را ببخشد.

[quote='110' pid='211963' dateline='1376985650']

متاسفانه دوستان نه در مورد این بحث علم کافی دارند نه در مورد مذهبشون
بنده در این موارد بی اطلاع نیستم. اگر این اتهام درست است خدا بنده را با اطلاع کند و اگر نیستم خدا شما را ببخشد.

نقل قول:تعصب مذهبی زیادی دارند
بنده تعصب مذهبی ندارم. اگر با دلیل بفرمائید چه تعصب مذهبی دارم ممنون می شوم. می توانید هر تعصب (از نظر شما) را به عنوان یک موضوع جدید در تالار مطرح کنید تا مشخص شود کی تعصب دارد.

نقل قول:فکر می کنن پدیده NDE با اسلام در تضاد هست
آیا بنده همچین حرفی زدم؟
NDE با اسلام در تضاد نیست. فقط گفتیم پرداختن به این مسائل برای یک مسلمان فایده چندانی ندارد. مسائل اولیت دار دیگری هست.

نقل قول:سریع موضع می گیرند که این مساله رو یا دروغ یا بی اهمیت جلوه بدن
بنده فقط دیدگاههای مختلف را که دی این موضوع در جهان مطرح هست را شفاف کردم تا ما یکجانبه تصمیم نگیریم. این دیدگاهها لزوما نظر بنده نیست.

نقل قول:این مساله هم در داخل هم در خارج از کشور در دو حوزه علوم طبیعی - پزشکی و هم در علوم عرفانی - فلسفی دنبال می شه
ما هم میگیم دنبال میشه. ما گفتیم از نظر دانشمندان تجربی این دنبال کردن ها هنوز به هیچ نتیجه علمی نرسیده.

نقل قول:پدیده NDE هم در "کلام و عرفان جدید" یک مساله ی حل شده هست
بنده در مورد کلام و عرفان جدید نظری ندادم. شاید باشد. بنده نظر دانشمندان تجربی را گفتم. شما در این موارد اگر منبعی دارید معرفی کنید.

نقل قول: وگرنه پخش چندین باره ی این مستند با ورژن ایرانیش قطعا از طرف حوزه نهی می شد.
با دین تضاد ندارد که نهی بشود. یکسری آدم تجربیا خودشان را تعریف می کنند. آیا این حرام است؟

نقل قول:اخیرا هم یک مستند ساز ایرانی قرار مستندی با رویکرد دیگر در این مورد بسازه!!
بسازه. خوب که چی؟ آیا این چیزی را ثابت می کند؟ اگر در این مستند دلایل کافی ارائه نشود این هم مثل بقیه ارزش علمی (علوم تجربی) نخواهد داشت. ادعای اشخاص چیزی را ثابت نمی کند مگر برای خودشان. تجربیات شخصی فقط برای خود آن شخص حجت است نه برای دیگران.
۱۵:۰۲, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
لطفا همدیگرو متهم به بی اطلاعی نکنین !
لطفا اگه قبول کردین که حرفی جاش اینجا نبوده بپذیرین و دفاع نکنین!

لطفا در تاپیک عمومی نگین کی بیاد کی نیاد هیچکس مجبور به شرکت در بحث نیست.تا کسی به موضوعی علاقه نداشته باشه وارد بحث نمیشه!
لطفا درمورد چیزی که هنوز دانشمندا سرش بحث و مناقشه دارن، جروبحث نکنین!(منظورم بحث تفکیک و دسته بندی علمه)

من یه نکته ای رو یادم رفت بگم
اکثر کسانی که این اتفاق براشون افتاده بوده بعد از این اتفاق کلا مسیر زندگیشون عوض شده و در واقع یه جورایی متنبه شدن.
و یا حتی دنبال تخیله و این روش ها رفته بودند نمونه اش همون خانم نویسنده بسوی نور
البته هرکسی (( اگه بخواد )) میتونه به این جور کارها دست پیدا کنه ولی راه و روش رو بلد نباشی پاتو میذاری جایی که نباید بذاری نمونه اش هم تو تاریخ کم نیست.
این کارها یا تحت ولایت الله است یا تحت ولایت شیطان اگه کسی هم در مورد این موضوع شک داره بالا هم گفتم نمونه تاریخی کم نداره .
من این موضوع رو درمقابل موضوع تفاوت گرفتن جان مومن و کافر در قرآن نمی دونم چون دوتا تجربه متفاوته
جناب غربت من هم این حرفتون واسم سواله "چون طبق اسلام سایر ادیان کافر حساب می شوند و دینشان حق نیست."این موضوع واقعا یه تاپیک جدا میخاد!
پلورالیسم دینی چیزیه که همیشه واسم سوال بوده و جواب قانع کننده میخوام اگه کسی در این مورد اطلاع کافی داره به من هم بگه.

------------------------------------
بجای متهم کردن نظراتتون رو بگین بهتره.
من کنجکاوم نظر خود 110 چیه. این موردها رو چی میدونه و جوابش برای سوالات خودش چیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غربت تشیع ، رضوانه ، قلب
۱۵:۴۴, ۲۹/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۳ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #39

(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۲)هامون نوشته است:   "چون طبق اسلام سایر ادیان کافر حساب می شوند و دینشان حق نیست."این موضوع واقعا یه تاپیک جدا میخاد!
پلورالیسم دینی چیزیه که همیشه واسم سوال بوده و جواب قانع کننده میخوام اگه کسی در این مورد اطلاع کافی داره به من هم بگه.

موافقم. اگر موافقی یک تاپیک جدا در این مورد راه اندازی کنید. ولی فقط یک دلیل برای این مسئله از قرآن میارم که در مورد اهل کتاب از لفظ کفر استفاده شده است:
http://www.andisheqom.com/Files/faq.php?...urlId=2205
این سایت مال خود حوزه علمیه قم است.

بخشی از این متن:
نقل قول:اين مطلب از آيه 70 سوره آل عمران برداشت مي شود:

اي اهل كتاب چرا به آيات خدا كفر مي ورزيد با اينكه شاهد بر نبوت محمد ـ صلّي الله عليه و آله ـ خود شمائيد. و اينكه بعضي آيات، اهل كتاب را توصيف به كفر به خدا كرده اند،[6]توصيف به لازمه حال است چون لازمه حالشان (كفرشان به آيات خدا)، نداشتن ايمان به خداوند است هر چند خودشان اين ملازمه را نفهمند و خيال كنند به خدا ايمان دارند.

به هر حال طبق آيات قرآن و روايات و در اصطلاح فقهاء و متكلمين، اهل كتاب كافر هستند ولي كفرشان به خدا نيست بلكه به آيات خداست.

البته اين نكته را بايد توجه داشت كه تمام اهل كتاب اعتقادات كفرآميز را ندارند. قرآن در مورد برخي نصاري مي فرمايد: آنان كه گفتند مسيح خود خداست يا فرزند اوست يا ثالوث اقدس خداست و يا عزيز پيامبر، فرزند خداست و از اين نوع اعتقادات اينها كافرند.[7]

البته فقط 2.2 درصد از مسیحی ها متعلق به فرقه هایی از مسیحیت هستند که معتقدند مسیح ع پسر خدا نیست. بقیه معتقدند مسیح ع پسر خداست که طبق قرآن هرکس این اعتقاد را داشته باشد کافر است.
منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Chr....29.5B8.5D

لَّقَدْ كَفَرَ الَّذِينَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ هُوَ الْمَسِيحُ ابْنُ مَرْيَمَ
ۚ
قُلْ فَمَن يَمْلِكُ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا إِنْ أَرَادَ أَن يُهْلِكَ الْمَسِيحَ ابْنَ مَرْيَمَ وَأُمَّهُ وَمَن فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا
ۗ
وَلِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا
ۚ
يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ
ۚ
وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
[٥:١٧]

آنها که گفتند: «خدا، همان مسیح بن مریم است»، بطور مسلّم کافر شدند؛ بگو: «اگر خدا بخواهد مسیح بن مریم و مادرش و همه کسانی را که روی زمین هستند هلاک کند، چه کسی می‌تواند جلوگیری کند؟ (آری،) حکومت آسمانها و زمین، و آنچه میان آن دو قرار دارد از آن خداست؛ هر چه بخواهد، می‌آفریند؛ (حتّی انسانی بدون پدر، مانند مسیح؛) و او، بر هر چیزی تواناست.»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، آیلار
۱۶:۰۵, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
خب این مطلب رو که گفتید قبول دارم
چون همیشه برای خودم هم سوال بود وقتی همه جا خوندیم برای آدم های مختلف مرگ فرق میکنه و شاید برای بعضی ها خیلی هولناک باشه چرا در این داستان ها معمولا انقدر زیبا مرگ رو عنوان کرده که ناخواسته فرد مشتاق به مرگ میشه!!!!
مخصوصا تو اون کتاب بتی جی ایدی که خوندم این حالت رو برای آدم به وجود میاره

اما مثلا بعضی غربی ها که اصلا به معاد اعتقادی ندارن یعنی درواقع دین ندارن ،خب این دست مستند ها آیا واقعا به نفع اونها خواهد بود یا ضررشون؟؟!
الان سوال همینه
چرا وقتی شاید برای یه گروه عظیمیشون بیان این اعتقادات حتی مضر هم هست میخوان این اتفاقات و داستان ها بیشتر برای مردم بیان بشه؟
من فکر نمیکنم بی دلیل باشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا