کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب اجباری تا چه حد مد نظر علما بود؟
۱۹:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #1

استاد محمد رضا حکیمی که خود از پیشگامان انقلاب است و رابطه دوستی نزدیکی با سابقون انقلاب از دکتر شریعتی گرفته تا شهید بهشتی و استاد مطهری و... داشته است، مدتی پیش در یک جمع دانشجویی به ذکر خاطره ای درباره اجباری شدن حجاب پرداخت که بیانگر نظر مخالف ایشان، استاد مطهری و آیت الله منتظری درخصوص نحوه اجباری شدن حجاب در آن برهه از زمان می باشد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، وی می گوید:
« در منزلم در تهران بودم که به وسیله یکی از دوستان متوجه سخن امام در خصوص اجباری شدن حجاب شدم و از آنجا که این اقدام را در آن زمان خیلی به صلاح نمی دانستم، به شهید مطهری که ایشان را بسیار نزدیک به امام می دانستیم، تماس گرفتم و گفتم: این اقدام در این زمان و قبل از اینکه شعارهای اصلی انقلاب محقق شود، صلاح نیست و نکند حجاب اجباری نسبت به عدالت و مسائل اصلی انقلاب پیشی بگیرد و...
شهید مطهری با تعجب گفتند: حکیمی تو هم مخالفی؟ اتفاقاً من هم نسبت به این دستورالعمل در این موقعیت زمانی انتقاداتی دارم و اگر تو هم مخالفی، بیا فردا به قم پیش امام برویم و اگر هر دو نظراتمان را به امام بگوییم و استدلال کنیم، بهتر است.
فردای آن روز به همراه شهید مطهری به قم رفتیم و از قضا وقتی به بیت امام رسیدیم، گفتند: امام امروز دیگر ملاقاتی نمی کنند؛ بروید فردا صبح بیایید. ما هم به پیشنهاد شهید مطهری به منزل آیت الله منتظری رفتیم تا شب را در آنجا بمانیم. در آنجا آقای منتظری با یک تیپ ساده به استقبالمان آمد که من تا ایشان را دیدم، ضمن سلام و احوالپرسی گفتم: آقا شما اصالت نجف آبادیتان را خوب حفظ کرده اید.
به هر حال شب را در منزل ایشان مهمان بودیم و درخصوص مسئله اجباری شدن حجاب، با ایشان هم صحبت کردیم که اتفاقاً نظر ایشان نیز به نظر من و شهید مطهری بسیار نزدیک بود و ایشان هم گفتند، من هم موافق اجباری شدن حجاب در این زمان نبودم و ممکن است باعث سوء برداشت شود و...
ولی در نهایت هر سه معتقد بودیم اکنون که این دستور صادر شده، شاید رها کردن و عقب نشینی از آن هم به صلاح نباشد و تاثیرات بدی داشته باشد.
صبح روز بعد قبل از اینکه به منزل امام برویم، برای من کاری پیش آمد که نتوانستم به همراه شهید مطهری به منزل امام بروم و به تهران بازگشتم و شهید مطهری خودشان به تنهایی نزد امام رفتند و موضوع را مطرح کردند و بعد به من گفتند، وقتی موضوع را خدمت ایشان شرح دادم و استدلال کردم و گفتم برخی مانند شما هم مخالف بودید امام فرمودند: اینها آمدند از من نظر اسلام را پرسیدند و من هم نظر اسلام را گفتم که حجاب در اسلام واجب است. حالا می خواهند اجرا کنند، نمی خواهند اجرا نکنند.
شایان ذکر است اخیرا نیز علی مطهری فرزند شهید مطهری در پاسخ به سوالی درباره نظر شهید مطهری با اجباری شدن حجاب گفت: وقتی ایشان شهید شدند، کاغذی از جیبشان بیرون آوردند که در آن، کارهایی را که با امام داشتند نوشته بودند از جمله اینکه نوشته بودند: «موقوف شدن مساله حجاب به استقرار نظامات اسلامی». که این جمله که ایشان بر روی کاغذی نوشته و قصد مطرح کردن آن را نزد امام داشت، مصدق همین خاطره استاد حکیمی می باشد.

نظر آیت الله طالقانی:
آقای طالقانی از مخالفان اجباری نمودن حجاب در ایران پس از انقلاب بودند.
کیهان به نقل از ایشان در شماره ۲۰ اسفند ۱۳۵۷ نوشت:
«حتی برای زن‌های مسلمان هم در حجاب اجباری نیست، چه برسد به اقلیت‌های مذهبی...ما نمی‌گوییم زن ها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمی گوید...زنان عضو فعال اجتماع ما هستند...اسلام و قرآن و مراجع دین می خواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی می‌کردند؟ مگر چادر می‌پوشیدند؟...کی در این راهپیمایی‌ها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بی حجاب بیایند؟ این‌ها خودشان احساس مسئولیت کردند. اما حالا این که روسری سر کنند، یا نکنند ،باز هم هیچ کس در آن اجباری نکرده است.
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTWvWL4FpbaHFqMPzxDaRg...ZGFAeK0iEo]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، ندا دهنده ، rahbin ، Mrh7 ، مجید121 ، سجاد313 ، nilufar7676 ، فرمیسک ، Bahar ، Ali#59 ، دوست حقیقت ، سبحان رفیعی

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۱۵, ۲۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۹:۴۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #131

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۳)ندا دهنده نوشته است:  آها پس منکه حقوق می خونم ، از قانون هیچی سر در نمیارم ،اما شما سر در میاری .
اینهمه گفتید قانون ،قانون ، من هم خواستم قانون رو به شما نشان بدم و بگویم نه تنها حجاب بلکه شما قانون های دیگه از جمله احزاب و مطبوعات وتظاهرات رو هم رعایت نمی کنید
(البته منظورم مستقیم شما نیستید ، بلکه کسانی که ازشان حمایت می کنید )
در مورد استدلال(اگر منظورتان را درست فهمیده باشم ) ، از دیروز استدلال می آورم ، اما شما برید با چند نفر به قول شما بی حجاب و چند بی خدا حرف بزنید متوجه می شوید ، مجادله نکنید فقط گوش کنید
ممنون از اینکه مطالعه می کنید .
خواندن و سردرآوردن فرق دارند.
منظورتان از اینکه قانون حجاب را رعایت نمی کنید چیست؟ آیا قانون حجاب می گوید حجاب باید در جامعه آزاد باشد؟!
اینکه قانونی رعایت نمی شود اول باید ثابت شود دوما بحث دیگریست که می توانید برای آن موضوع جدید باز کنید.
بنده با بی حجاب و بی خدا کم حرف نزده ام. استدلال شما بطور شفاف چیست؟ استدلال مرتبط با این موضوع بیاورید.

(۲۰/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۰)110 نوشته است:  شما هر وقت فهمیدی با خودت چند چندی بیا با دیگران بحث کن! [تصویر: JC_wonky.gif]
ببینید حرف بنده بطور ساده این است:
هیچ کس نمی تواند ادعا کند که در اکثریت است مگر با آمار معتبر. (چه طرفداران نظام چه مخالفان). انصاف باید داشت. من چون طرفدار نظام هستم بدون آمار معتبر ادعا نمی کنم که طرفداران نظام در اکثریت هستند. با ادعاهای ماهواره نمی شود ادعا کرد که طرفداران آزادی حجاب یا مخالفان نظام اکثریت هستند. آمار معتبر لازم است.
حالا فهمیدید من با خودم چند چندم؟ انصاف باید داشت. حتی اگر حقیقت به ضرر آدم باشد باید پذیرفت.
حالا اجازه می فرمائید با دیگران بحث کنیم جناب رئیس؟!

خدا بگم این تابناک و نویسنده های .... را چه کار کنه که شبهه پراکنی می کنن.
آدم باید عاقل باشه و بتواند فرق نوشته دینی و نوشته شبهه پراکن را تشخیص دهد.

دوستانی که فکر می کنند قوانین باید طبق نظر اکثریت باشد به این سوال جواب دهید:
پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله حداقل 120هزار نفر صحابی داشت و در پایان عمر خود بدون نظرخواهی از مردم امام علی علیه السلام را به عنوان جانشین خود معرفی کرد ولی اکثریت مردم (نزدیک به 100% مردم) از ابوبکر حمایت کردند یا حداقل از امام علی علیه السلام حمایت نکردند. یعنی فقط 3 نفر از امام علی علیه السلام حمایت کردند (سلمان، ابوذر و مقداد) و بقیه یا از ابوبکر حمایت کردند یا ساکت شدند و حرفی نزدند یعنی دلشان می خواست از علی علیه اسلام حمایت کنند ولی جراتش را نداشتند و می ترسیدند که ابوبکر و هواداران او با آنها برخورد کنند.
حالا سوال این است که چرا پیامبر صلی الله علیه و آله و امام علی علیه السلام به خواسته اکثریت مردم احترام نگذاشتند و حرف خودشان را زدند؟
آیا پیامبر صلی الله علیه و آله خودکامه بود؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۰:۴۲, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #132
آواتار
غربت تشیع

نقل قول: طبیعت قانون خودکامه است. قانون باید اجرا شود حتی اگر شما آن را نمی پسندی.

از اونطرف اسم جمهوری و مردم سالاری رو میزارید روی کشور که بگید ما حکومت خودکامه نداریم! Pure Paradox

شما کلمه ی قانون میبینی تو جمله که اینجوری جواب دادید؟! با کلمات بازی نکنید.

نقل قول: [تصویر: huh.png]ببخشید قانون فرانسه کجاش ولایت فقیه داره؟

به به ما چرا اریم بحث میکنیم؟! 10 صفحه حرف از قانون میزنید بعد واقعا نمیدونید قانون اساسی ما از روی قانون اساسی فرانسه نوشته شده فقط ورژن اسلامیش؟!

قانون اساسی فرانسه ولایت فقیه نداره چون کشور سکولاره ولی ما همون قانون رو آوردیم اسلامیش کردیم و یچیزهاییش رو حذف و یچیزهاییش رو اضافه کردیم.

نقل قول: حکومت ایران بر اساس ولایت فقیه است. ابداع هست ولی من درآوردی نیست. امام خمینی ره از اسلام درش آورده.

این رو نگفتم که من. لفظ جمهوری و مردم سالاری در کنار اسلامی ابداع من در آوردی هست.
شما خودت میگی امام برای کل کل سیاسی رفراندوم برگذار کرد. به قول دوستمون شما با خودت چند چندی؟!

به این سوال من جواب بدید لطفا
شما میتونید بگید شیطان پرستی اسلامی؟!

کاملا در تظاد هستن جمهوریت و مردم سالاری با قوانین اسلامی پس اینا رو حذف کنید از اسم کشور.

نقل قول:حکومت و رئیس جمهور باید اسلامی باشد. غیر از این خدا به ما حقی نداده. شما مشکلت چیه؟ با نوع حکومت مشکل داری؟ خوب انقلاب کن عوضش کن!

نخندون منو. یعنی همه اینایی که رئیس جمهور بودن اسلام ناب محمدی داشتن؟!
بحث اسلام نیست هرکی رو که بخوان صلاحیتش تایید میشه هرکی رو نخوان نمیشه

نقل قول:دست شما درد نکند. اگر شما انتخاب اسلامی را زهر می دانی دیگر تکلیف شما روشن است. پس شما به پیامبر ص که همین حق انتخاب هم نداد و گفت رهبر شما الا و بلا علی علیه السلام است چی میگی؟
مشکل شما این است که اسلام و ولایت فقیه که همان حکومت اسلامی در دوران غیب معصوم است را زهر می دانی. در صورتی که این بهترین شراب است.

معمولا مثال رو میزنن که طرف مقابل راحتتر متوجه منظور بشه ولی این نیست که عینا منظور من همون زهر بوده.

زهر یعنی کاندیداهایی که یکی از یکی بدتر آدم مجبوره برای اینکه بدبختی بیشتری نکشه اون زهر کم درد تر رو انتخاب کنه.

نقل قول:به هر حال قبلا این تصمیم گرفته شده و حق انتخاب محدود اسلامی هم هست. جمهوری آزاد نیست. جمهوری اسلامی است.

این همون ابداع من در آوردی هست دیگه! جمهوری یک لفظ بین المللی هست معنی اون هم کاملا مشخصه شما نمیتونید بگید ما منظورمون از جمهوری یچیز دیگست ولی اسمش همونه! خب یه کلمه دیگه انتخاب کنید به جا جمهوری.

قضیه همون شیطان پرستی اسلامی هست. شما شیطان پرستی رو که نمیتونید اسلامی کنید با هم نمیخونن ،جمهوری رو هم نمیتونید اسلامی کنید چون با هم نمیخونن.

نقل قول:این خواسته خداست. در حکومت اسلامی هیچ آدمی حق نداره هیچ خواسته ای داشته باشه. قرآن می فرماید: ان الحم الا لله. ولی فقیه هم اگر کوچکترین خواسته خودش را در حکومت دخالت دهد باید عزل شود. خواسته مردم در کار نیست. خواسته خدا است.
نقل قول:به هر حال اسلام این است. شما اسمش را هرچی دوست داری بزار. حالا مشکل شما چیست؟
مشکل معاویه و طلحه و زبیر و عایشه هم همین چیزها بود که با امام علی علیه السلام جنگیدن.

به سوال من جواب بدید. شما رهبری هیتلر و نازی ها رو قبول دارید؟ به هرحال نازی ها هم تفکر فاشیزم داشتند.
این طرز فکر شما بوی همین تفکرات رو میده یعنی بستر کاملا برای دیکتاتوری محیا میشه.

آدم حق نداره خواسته ای داشته باشه!!! واقعا چه چیزها که آدم نمیشنوه اینجا

نقل قول:سلام

اوه اوه My God!
این دیگه چیه؟!
باور کنید تا حالا نشنیده بودم!

سلام

خب من که هم اسمش رو گفتم هم لاتینش رو تحقیق کنید بیشتر Big Grin

نقل قول:من فقط گفتم تصور کنید
شما چرا تصور اسف بار کردید؟؟؟

خب یجور گفتید همون اسف بار تداعی شد برای من

نقل قول:خوبه خودتون قبول دارید...اگر که حجاب اجباریه اینطوریه...پس بعد از آزادی حجاب از اون وضع کشورهای دیگه هم که گفتید بدتر خواهد بود

نه دیگه چیزی که آزاد بشه برای مردم عادی میشه دیگه انقدر حرص نمیزنن سرش.

اگه هم به وضع الان راضی هستید که دیگه چرا انقدر حرص میخورید پس؟! بذارید دخترا با همین آرایش و ساپورت هاشون و مانتوی تنگ بیان بیرون! صورت مسئله رو پاک کنید جای حل کردنش.

نقل قول:بله قبول دارم...دقیقا به همین دلیله که تو کشورهای اروپایی با این سرعت دارن مسلمون و مخصوصا شیعه میشن
همون قضیه منع شدن

عـــــــــــــــــــجـــــــــــــب

اینجا دوستان میگن اکثریت مردم مخالف وضع کنونی هستند شما میاید میگید آمار ،منبع! طرف تا تعداد رو با اعشار بهتون نده راضی نمیشید (اگر هم آمار دقیق بده راضی نمیشید! )

بعد میاید همچین حرفی رو بدون آمار میزنید! کجا مسلموم میشن اونم شیعه! چندین ساله جمعیت شیعه راکده همون 4% مونده. اتفاقا مردم جهان دارن با سرعت دین گریز میشن با این چیزهایی که دارن میبینن.

در حال حاظر گرایش به بودیسم بیشتر از هر آئین دیگه ای هست. تو ایران هم گرایش به زرتشت زیاد شده این چند وقت.

نقل قول:معلومه یه سری ها حجابشون رو حفظ میکنن
چیز عجیبی نیست
بحث ما هم همونها هستن
کسانی که معذب خواهند شد

خب این همون تفکر فاشیزم هست دیگه! یسری رو برتر از بقیه میبینید!
نگران هستید اون تعداد معذب بشن ولی براتون مهم نیست بقیه معذب باشن!!! به درک اصلا نه؟!

نقل قول:درسته برای فیسبوک شاید بشه با فرهنگ سازی کار رو پیش برد
ولی بی حجابی نه
بی حجابی خیلی قضیش فرق میکنه
نمیدونم تو کشورهای دیگه رفتید که انقدر با اطمینان میگید فلان مدل زیاد نمیپوشن!!!!
وقتی میگیم بی حجاب یعنی بـــــــــــــــــــــــــــــــــی حجاب
ببینید خود شما الان دارید همون بی حجاب ها رو هم محدود میکنید
وقتی پذیرفتیم خانم شما میتونید بی حجاب بیاید تو خیابون یعنی هرچی دلت خواست بپوش بیا بیرون
شما چرا تغییرش میدید
اونی که میبینید تو کشورهای دیگه تو خیابون آرایش زیاد نمیکنه با یه بلیز شلوار میاد بیرون
چون میخواد بره دانشگاه یا سر کار
نه اینکه همیشه اینطوری باشه

تو کشورهای دیگه هر مکانی لباس خودش رو داره. هیچ زنی نمیاد وسط خیابون با بیکینی راه بره :|
چون اون ست برای کنار ساحله ،چه حرفیه شما میزنید.

همون سراشیبی لیز هست ،شما فکر مکنید اگه حجاب آزاد بشه دخترا لخت میان تو اتوبوس ها استریپ میرقصن!
حجاب آزاد بشه نه اینکه ممنوع بشه که. یعنی آزادی باشه هرکی میخواد حجاب داشته باشه هرکی میخواد نداشته باشه اصلا هم دلیل بر این نیست که مردم لخت بیان بیرون.

من فکر کنم شما از این میترسید که اگه حجاب آزاد بشه دخترایی که چادری مقید هستن با دیدن دخترهایی که بی حجاب میشن ته دلشون بلرزه و یواش یواش اونا هم اینطوری بشن. درسته این فکر من؟! خواهشا جواب بدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، ehsanagiyan ، rahbin
۱۱:۴۲, ۲۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۱۱:۴۴ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #133

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۲)#1Zero نوشته است:  از اونطرف اسم جمهوری و مردم سالاری رو میزارید روی کشور که بگید ما حکومت خودکامه نداریم! Pure Paradox
دوست
گرامی نوع حکومت ایران جمهوری اسلامی است. یعنی جمهوری است ولی در چارچوب و محدوده اسلام. این کجاش پارادوکس است؟ ایران بدون جمهوری هم نیست. جمهوری دارد ولی محدود به اسلام است. یک حالت بینابین است. جمهوری لیبرال نیست. جمهوری اسلامی است.

نقل قول:شما کلمه ی قانون میبینی تو جمله که اینجوری جواب دادید؟! با کلمات بازی نکنید.
به هر حال اجبار حجاب در جامعه در ایران ناشی از قانون است.

نقل قول:به به ما چرا اریم بحث میکنیم؟! 10 صفحه حرف از قانون میزنید بعد واقعا نمیدونید قانون اساسی ما از روی قانون اساسی فرانسه نوشته شده فقط ورژن اسلامیش؟!
در نوشتن قانون اساسی ایران از قانون چندین کشور استفاده شده است. نه اینکه کپی! شده باشد. استفاده به معنی کپی نیست.

نقل قول:قانون اساسی فرانسه ولایت فقیه نداره چون کشور سکولاره ولی ما همون قانون رو آوردیم اسلامیش کردیم و یچیزهاییش رو حذف و یچیزهاییش رو اضافه کردیم.
درسته. خوب نتیجه؟ به هر حال در این حکومت اسلام ملاک است.

نقل قول:این رو نگفتم که من. لفظ جمهوری و مردم سالاری در کنار اسلامی ابداع من در آوردی هست.
درست است این ابداع امام خمینی است. خیلی از اطرافیانشان هم این انتقاد را به ایشان داشتند. می گفتندلااقل یه چیزی بگو که در یک کشوری نمونش باشه! امام اصرار داشتند: جمهوری اسلامی نه یک کلمه زیاد نه یک کلمه کم.
حالا اشکال ابداع چیه؟ البته ابداع در عرف بین الملل. نه ابداع در اسلام.

نقل قول:شما خودت میگی امام برای کل کل سیاسی رفراندوم برگذار کرد. به قول دوستمون شما با خودت چند چندی؟!
بحث آن رفراندوم با دلیل انتخاب نوع حکومت دو بحث مختلف است.
نقل قول:به این سوال من جواب بدید لطفا
شما میتونید بگید شیطان پرستی اسلامی؟!
نه این دو باهم تضاد دارند. ولی جمهوری و اسلامی اینگونه نیست و قابل جمع هم هستند. به هر هر حال در چارچوب اسلام می توان به مردم حق انتخاب هم داد. نمونه اش همین انتخابات ریاست جمهوری.وقی نمونه عینی آن وجود دارد چرا انکار می کنید. همین انتخابات اخیر هم اسلامی بود و هم جمهوری بود. مثال نقض برای شما.

نقل قول:کاملا در تظاد هستن جمهوریت و مردم سالاری با قوانین اسلامی پس اینا رو حذف کنید از اسم کشور.
این ادعای شماست. کاملا در تضاد نیستند.

نقل قول:نخندون منو. یعنی همه اینایی که رئیس جمهور بودن اسلام ناب محمدی داشتن؟!
کی ادعا کرده ناب محمدی بودن؟ هدف ناب محمدی است ولی همه ما ناقصیم غیر از اهل بیت.

نقل قول:بحث اسلام نیست هرکی رو که بخوان صلاحیتش تایید میشه هرکی رو نخوان نمیشه
این یک تهمت به شورای نگهبان است که منشا آن هم ماهواره ها هستند.

نقل قول:معمولا مثال رو میزنن که طرف مقابل راحتتر متوجه منظور بشه ولی این نیست که عینا منظور من همون زهر بوده.
به هر حال اسلام چیز خوبی است و نه چیز بد.

نقل قول:زهر یعنی کاندیداهایی که یکی از یکی بدتر آدم مجبوره برای اینکه بدبختی بیشتری نکشه اون زهر کم درد تر رو انتخاب کنه.
این تصور ذهنی شماست که ممکن است در اثر القائات ماهواره و اشتباه باشد. اینها آدمهای یکی از یکی خوبتر بودند. شما زیادی بدبین و ناامید هستید.

نقل قول:این همون ابداع من در آوردی هست دیگه!
اشکال ابداع چیه؟ شما یک پیشفرض اشتباه دارید: ابداع بد است.

نقل قول: جمهوری یک لفظ بین المللی هست معنی اون هم کاملا مشخصه شما نمیتونید بگید ما منظورمون از جمهوری یچیز دیگست ولی اسمش همونه! خب یه کلمه دیگه انتخاب کنید به جا جمهوری.
اولا که کسی نگفته جمهوری ایران. اگر جمهوری ایران بود شما درست می گفتید. بلکه جمهوری اسلامی است که یک ترکیب است و معنای جمهوری در این ترکیب لزوما با جمهوری بین المللی یکی نیست. در ضمن چرا ایران باید از موارد بین المللی تبعیت کند؟ اسلام خودش یک مکتب کامل در تمام ابعاد دارد و نیازی به تقلید کورکورانه از موارد پذیرفته شده بین المللی ندارد. اصلا اسلام آمده که دنیا را متحول کند و دنیا را بگیرد.
و لقد کتبنا فی الزبور بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون
خدا قول داده کل زمین در حکومت اسلام و صالحان در بیاد.

نقل قول:جمهوری رو هم نمیتونید اسلامی کنید چون با هم نمیخونن.
این نظر شماست. ولی همانطور که دارید درانتخابات ایران میبینید فعلا که باهم دارن می خوانن. به هر حال منظور از جمهوری اسلامی همین است که در انتخابات دارید میبینید و آقای روحانی هم در داخل همین سیستم قدرت گرفته. حالا مشکل شما چیست؟
نقل قول:به سوال من جواب بدید. شما رهبری هیتلر و نازی ها رو قبول دارید؟ به هرحال نازی ها هم تفکر فاشیزم داشتند.
این طرز فکر شما بوی همین تفکرات رو میده یعنی بستر کاملا برای دیکتاتوری محیا میشه.
خیر. شما اول باید تفاوت دیکتاتوری و ولایت فقیه را متوجه شوید. در دیکتاتوری دیکتاتور از دلخواه خودش (یعنی از روی هوای نفس) دستور می دهد. ولی در حکومت اسلامی و ولایت فقیه فقط و فقط حرف خدا مهم است و ولی فقیه اگر یک دستور از روی هوای نفس بدهد باید عزل شود و به طاغوت تبدیل می شود که باید با او جنگید. حرف خدا با حرف نفس فرق دارد. شما اول این را متوجه شوید که ولایت فقیه یعنی چی. در دیکتاتوری مطلقا هیچ چیزی مقابل اراده دیکتاتور نیست. ولی در ایران مجلس خبرگان رهبری رهبر را کنترل می کند. آیا عربستان همچین چیزی دارد؟ پادشاه می رود با بوش مشروب می خورد و هیچ کس جرات ندارد یک کلمه به او حرف بزند. اصلا هیچ چیزی مقابل خواست پادشاه عربستان نیست.

نقل قول:آدم حق نداره خواسته ای داشته باشه!!! واقعا چه چیزها که آدم نمیشنوه اینجا
این را در بعد حکومت گفتم. نه بطور مطلق. این هم گفته قرآن است. ان الحکم الا لله.
ان اولش خیلی معنی داره.

نقل قول: چیزی که آزاد بشه برای مردم عادی میشه دیگه انقدر حرص نمیزنن سرش.
این حرف درست نیست. در رب ببینید چه تعداد زیادی سایتهای سکس وجود دارد. چرا اینقدر حرص میزنند؟ تعداد سایتهای سکس چندین برابر سایتهای غیرسکس است.

نقل قول:اینجا دوستان میگن اکثریت مردم مخالف وضع کنونی هستند شما میاید میگید آمار ،منبع! طرف تا تعداد رو با اعشار بهتون نده راضی نمیشید (اگر هم آمار دقیق بده راضی نمیشید! )
اعشار داشتن دلیل بر معتبر بودن نیست.

نقل قول:کجا مسلموم میشن اونم شیعه! چندین ساله جمعیت شیعه راکده همون 4% مونده. اتفاقا مردم جهان دارن با سرعت دین گریز میشن با این چیزهایی که دارن میبینن.
اینها درست نیست. کل آتئیست ها جند درصدن مگه؟

نقل قول:در حال حاظر گرایش به بودیسم بیشتر از هر آئین دیگه ای هست. تو ایران هم گرایش به زرتشت زیاد شده این چند وقت.
منبع این آمار کجاست؟!

نقل قول:خب این همون تفکر فاشیزم هست دیگه! یسری رو برتر از بقیه میبینید!
نگران هستید اون تعداد معذب بشن ولی براتون مهم نیست بقیه معذب باشن!!! به درک اصلا نه؟!
شما متوجه نیستید. بحث برتری یکسری نیست. بحث اطاعت از خداست. والا ما هم از بی حجابی بدمان نمی آید. عشق و حال می کنیم. مسئله خواست خداست. نه خواست یکسری مردم. چرا متوجه نیستید؟

نقل قول:من فکر کنم شما از این میترسید که اگه حجاب آزاد بشه دخترایی که چادری مقید هستن با دیدن دخترهایی که بی حجاب میشن ته دلشون بلرزه و یواش یواش اونا هم اینطوری بشن. درسته این فکر من؟! خواهشا جواب بدید
این فکر شما درست نیست. مسئله اصلی اطاعت از خداست. خدا گفته حجاب در جامعه الزامی باشد و حکومت اسلامی هم موظف است از دستور خدا اطاعت کند. مگر اینکه خدا نظرش را عوض کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، عبدالرحمن
۱۷:۰۵, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #134
آواتار
4 پست اخیر که صرفا جدل بود حذف شد.
دوستان وقتی روی به جدل می آورند که دو طرف تمامی حرف هایشان را زده باشند و دیگر بحث منطقی باقی نمانده باشد.
در صورتی که این رویه ادامه پیدا کند بنده علیرغم میل باطنیم مجبور به بستن تاپیک خواهم شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، شاهد ، عبدالرحمن
۱۷:۵۶, ۲۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۷ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #135

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۱:۴۲)غربت تشیع نوشته است:  به هر حال اجبار حجاب در جامعه در ایران ناشی از قانون است.

میدونین کیا به اجبار چادر به سر همه میکردن؟!!!!!

دهه 60 سه گشت ارشاد وجود داشت:

1- گشت روح الله

این گشت توسط "اکبر گنجی" اداره میشد !!!!
اکبر گنجی من خودم دیدم در مصاحبه با شبکه بی بی سی فارسی داشت وجود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو منکر شد...

2- گشت جندالله

این گشت توسط "علی اکبر محتشمی پور" اداره میشد، ایشان در زمان نخست وزیری موسوی وزیرکشور بود ...

سال 88 رئیس کمیته صیانت از آراء موسوی شد و لازم به ذکره یکی از دستانش رو در راه فلسطین داده بود و دبیرکل کنفرانس دفاع از فلسطین بود
ولی در سال 88 "شعار نه غزه نه لبنان" سر دادند و الان هم پناهنده کشور عراق شده...

3- گشت ثارالله

این گشت توسط آقای صانعی اداره میشد.

ایشان دهه 60 دادستان کل کشور بودند.

الان هم که در قم تشریف دارن و فتواهای جالبی میدن
مثلا در شرایطی دست دادن زن و مرد را بلا عیب دونستن...

از کی تا حالا قوانین ایران از روی افکار اکبر گنجی و محتشمی پور و ... کپی برداری می شه؟!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، rahbin
۱۸:۰۱, ۲۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۲ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #136

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۶)فرمیسک نوشته است:  از کی تا حالا قوانین ایران از روی افکار اکبر گنجی و محتشمی پور و ... کپی برداری می شه؟![تصویر: happy.png]
متوجه منطق شما نشدم.
بین مطالب و نتیجه گیری شما چه رابطه منطقی وجود دارد؟
این ادعای شما اصلا درست نیست.
قوانین ایران از روی افکار اکبر گنجی و محتشمی پور و ... کپی برداری نمیشود.
اگر این افراد مسئولیتهایی در جمهوری اسلامی داشته اند اصلا به این معنی نیست که قوانین از روی افکار ایشان کپی شده است.
قوانین جمهوری اسلامی ایران بر اساس قوانین اسلام است. و اینکه چه کسی و چطور و غلط یا درست این قوانین را اجرا می کند ربطی به این ندارند که این قوانین از روی افکار آنها کپی شده باشد.
بحث منبع وضع قانون و بحث نحوه اجرای قانون دو بحث کاملا جداست که نباید آنها را باهم قاطی کرد.

در ضمن در رابطه با مطالب خودتان در مورد این 3 گشت اگر ممکن است منابعی را معرفی کنید.
۱۸:۰۴, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #137

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۱)غربت تشیع نوشته است:  بحث منبع وضع قانون و بحث نحوه اجرای قانون دو بحث کاملا جداست که نباید آنها را باهم قاطی کرد.

منبع قانون که قرآن هست هیچ اجباری نگذاشته و نگفته که دیگران را با گشت ارشاد بگیرین و جریمه کنین!

این اعمال (گشت ارشاد و اجبار) از افکار امثال گنجی و ... نشأت گرفته که الان مسئولین محترم دارن راهشونو ادامه میدن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۱۸:۱۵, ۲۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۱ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #138

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۴)فرمیسک نوشته است:  منبع قانون که قرآن هست هیچ اجباری نگذاشته و نگفته که دیگران را با گشت ارشاد بگیرین و جریمه کنین!

http://www.pasokhgoo.ir/node/56356
منبع قانون فقط قرآن نیست. بلکه اسلام است که شامل قرآن و روایات صحیح اهل بیت است. به عبارت دیگر ثقلین. چون قرآن نیاز به تفسیر دارد و مفسر قرآن اهل بیت هستند. مثلا قرآن گفته که نماز بخوانید ولی گفته نشده که نماز صبح دو رکعت است.
و اسلام گفته است که حجاب در جامعه باید اجباری باشد.
لطفا اگر در مورد اسلام اطاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید.
اگر نوشته های قبلی را مطالعه می کردید این مطلب توضیح داده شده است. ولی باز هم برای شما این لینکها را مطالعه کنید: پلیس همانطور که وظیفه دارد رانندگان متخلف را جریمه کند و دزد را دستگیر کند طبق قانون موظف است با بی حجابی در جامعه که غیرقانونی است برخورد کند. و پلیس هم برای این کار گشت ویژه ای تشکیل داده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، عبدالرحمن
۲۰:۳۲, ۲۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۲۰:۳۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #139

راستی جناب غربت تشیع!
این وسط تابناک چیکارست که شما بهش گیر دادید!

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۶)فرمیسک نوشته است:  میدونین کیا به اجبار چادر به سر همه میکردن؟!!!!!

دهه 60 سه گشت ارشاد وجود داشت:

1- گشت روح الله

این گشت توسط "اکبر گنجی" اداره میشد !!!!
اکبر گنجی من خودم دیدم در مصاحبه با شبکه بی بی سی فارسی داشت وجود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو منکر شد...

2- گشت جندالله

این گشت توسط "علی اکبر محتشمی پور" اداره میشد، ایشان در زمان نخست وزیری موسوی وزیرکشور بود ...

سال 88 رئیس کمیته صیانت از آراء موسوی شد و لازم به ذکره یکی از دستانش رو در راه فلسطین داده بود و دبیرکل کنفرانس دفاع از فلسطین بود
ولی در سال 88 "شعار نه غزه نه لبنان" سر دادند و الان هم پناهنده کشور عراق شده...

3- گشت ثارالله

این گشت توسط آقای صانعی اداره میشد.

ایشان دهه 60 دادستان کل کشور بودند.

الان هم که در قم تشریف دارن و فتواهای جالبی میدن
مثلا در شرایطی دست دادن زن و مرد را بلا عیب دونستن...

از کی تا حالا قوانین ایران از روی افکار اکبر گنجی و محتشمی پور و ... کپی برداری می شه؟!Smile

دقیقا ! پشت هر افراط، تفریطی هم هست!
برای همینه که آیت الله طالقانی و استاد مطهری ، حکیمی و و و همشون در مورد این تصمیم مردد بودند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، فرمیسک
۲۰:۴۸, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #140
آواتار
نقل قول: نه دیگه چیزی که آزاد بشه برای مردم عادی میشه دیگه انقدر حرص نمیزنن سرش.

اگه هم به وضع الان راضی هستید که دیگه چرا انقدر حرص میخورید پس؟! بذارید دخترا با همین آرایش و ساپورت هاشون و مانتوی تنگ بیان بیرون! صورت مسئله رو پاک کنید جای حل کردنش.

درسته عادی میشه
ولی آیا هر عادی شدنی درسته؟؟؟
هر زمانی که یک گناه قبحش برای انسان از بین بره دیگه انجامش سخت نیست
از خیلی هایی که تو زندگیشون خیلی گناها رو انجام میدن بپرسید...اولش اینطور نبودن...بعد از مدتی بی خیالی و انجام مکرر اون کار قبحش میریزه

نقل قول:عـــــــــــــــــــجـــــــــــــب

اینجا دوستان میگن اکثریت مردم مخالف وضع کنونی هستند شما میاید میگید آمار ،منبع! طرف تا تعداد رو با اعشار بهتون نده راضی نمیشید (اگر هم آمار دقیق بده راضی نمیشید! )

بعد میاید همچین حرفی رو بدون آمار میزنید! کجا مسلموم میشن اونم شیعه! چندین ساله جمعیت شیعه راکده همون 4% مونده. اتفاقا مردم جهان دارن با سرعت دین گریز میشن با این چیزهایی که دارن میبینن.

در حال حاظر گرایش به بودیسم بیشتر از هر آئین دیگه ای هست. تو ایران هم گرایش به زرتشت زیاد شده این چند وقت.

آمار؟

افزایش گرایش به مذهب تشیع
آخرین آمار که از سوی پایگاه الکترونیکی «ویکی پدیا»انتشار یافته، حکایت از روند روبه رشد تعداد شیعیان در سراسر جهان دارد. این روند به ویژه از سال 2005 میلادی و پس از آن بعد از جنگ 33 روزه حزب الله لبنان با رژیم اشغالگر قدس، سرعت بیشتری یافت.
این در حالیست که گسترش تعالیم این مذهب در جهان باعث شده در بسیاری از کشورهای غربی نیز تشیع گسترش یابد. به رغم تبلیغات گسترده دشمنان مذهب تشیع به ویژه وهابیت علیه این مذهب و نیز مشکلات و ضعف‌هایی که در برنامه‌های تبلیغی شیعیان وجود داشته، آمار شیعیان روز به روز در جهان رو به افزایش است.
اما طبق جدیدترین آمار این پایگاه الکترونیکی، حدود 90 درصد مردم ایران، 85 درصد مردم آذربایجان، 80 درصد مردم بحرین، ۶۵ درصد مردم عراق، اکثریت مردم لبنان (55 درصد)، 45 درصد مردم یمن، 35 درصد مردم پاکستان، ۳6 درصد مردم کویت، ۳6 درصد مردم قطر، 20 درصد مردم ترکیه، 18 درصد مردم افغانستان، 17 درصد مردم سوریه، ۱۶ درصد مردم امارات متحده عربی و 10 درصد مردم هند را شیعیان تشکیل می‌دهند.
البته ناگفته نماند به نظر می رسد آمار ذکر شده کمی از حد واقعی پایین‌تر باشد. به عنوان مثال تعداد شیعیان عراق در آماری غیر رسمی 70 درصد و تعداد شیعیان بحرین در آماری رسمی 85 درصد گزارش شده‌اند، ضمن اینکه در کشورمان نیز که قطب کشورهای شیعه جهان است، بعید به نظر می‌رسد تعداد شیعیان از 95 درصد پایین‌تر باشد. همچنین شواهد حاکی از این است که تعداد شیعیان افغانستان و سوریه نیز بسیار بیشتر از چیزی است که در این پایگاه الکترونیکی عنوان شده است
شایان ذکراست درحال حاضرمطابق آماررسمی، 15 درصدومطابقآمارغیررسمی 20 درصدجمعیت عربستان راشیعیان تشکیل می‌دهند،البته ازلحاظ جغرافیایی 33 درصدسرزمین‌هایاعراب سعودی دراختیارشیعیان است.
تعدادشیعیان درجهان اسلام به سرعت روبه افزایش است ومطابق باآمارغیررسمی ازبعدازپیروزی انقلاب اسلامی به طرزعجیب یافزایش یافته است. اکثریت مطلق شیعیان، "اثنیعشری" (12 امامی) هستندوتعدادکل شیعیان درجهان اسلام نیزدرحال حاضر 25 درصداست که این عدد نیزبانرخ قابل توجهی درحال ازدیاداست.

نقل قول: خب این همون تفکر فاشیزم هست دیگه! یسری رو برتر از بقیه میبینید!

این چه حرفیه؟
معیار ما اسلامه
همین
نه معذب یا راحت بودن

نقل قول:
تو کشورهای دیگه هر مکانی لباس خودش رو داره. هیچ زنی نمیاد وسط خیابون با بیکینی راه بره :|
چون اون ست برای کنار ساحله ،چه حرفیه شما میزنید.

وای خدا!
الان من نمیدونم چی بگم!!!
الان من از شما پرسیدم تو هر مکانی چی میپوشن؟؟!!!
اونش به خودشون مربوطه
نه به من مربوطه و نه دوست دارم بدونم
فقط یه سوال :
پس منظورتون اینه که مشکلی نداره حجاب آزاد بشه فقط باید خانم ها حواسشون باشه هر لباسیو برای جای مناسبش بپوشن!!!
باید حواسشون باشه وقتی رفتن کنار سواحل زیبای ایران اون پوشش رو داشته باشن!!!
اینو به مرغ پخته بگید خندش میگیره!!!!!

نقل قول:همون سراشیبی لیز هست ،شما فکر مکنید اگه حجاب آزاد بشه دخترا لخت میان تو اتوبوس ها استریپ میرقصن!
حجاب آزاد بشه نه اینکه ممنوع بشه که. یعنی آزادی باشه هرکی میخواد حجاب داشته باشه هرکی میخواد نداشته باشه اصلا هم دلیل بر این نیست که مردم لخت بیان بیرون.

من فکر کنم شما از این میترسید که اگه حجاب آزاد بشه دخترایی که چادری مقید هستن با دیدن دخترهایی که بی حجاب میشن ته دلشون بلرزه و یواش یواش اونا هم اینطوری بشن. درسته این فکر من؟! خواهشا جواب بدید

میدونید مشکل چیه
مشکل اینه که شما دیدتون اینه که اگر پریدن وسط خیابون رقصیدن این ایراد داره
ولی اگر هر لباسیو جای مناسبش پوشیدن و خیلی مرتب بی حجاب شدن مشکل نداره!!!!!
.....
....
.
.
نیازی به فکر کردن نیست
این اتفاق بارها در تاریخ تکرار شده
تاریخ رو بخونید تا متوجه باشید عاقبتش چی میشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]