کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میشه یکی بگه درست پسند بودن یعنی چه؟؟؟
۱۵:۲۸, ۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۵:۴۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان گرامی!

یه سوالی برام پیش اومده...

دقیقا درست پسند بودن یعنی چه؟؟؟

گاهی جناب درست پسند نکته هایی رو عرض میکنن،آدم به شک میفته ...

با خودم میگم من بیخیالم نسبت به دینم یا ایشون سخت میگیره؟

قصدم فقط روشن شدن این موضوعه نه خدایی نکرده نقد شخص کسی...

لطفا علاوه برنطرات شخصیتون که خیلی محترمه براساس اسلام و روایاتی که داریم جواب بدید...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، rahbin ، sakineh110 ، Fatemeee ، مهدی2012
۶:۲۴, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
شما می خواین جناب درست پسند رو نقد کنین یا مفهوم درست پسندیدن رو؟ اگر اولی هست که تاپیک حذف میشه و اگر دومی هست که مشخصه معنا چیه. پسندیدن کلام درست مد نظر هست. این درست بودن هم برای هر کسی تعریفی داره مثلا بچه های اینجا اکثرا چیزی میگن که فکر می کنن از لحاظ دینی، عقلی، عرفی درست باشه ...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، SAViOR ، Justice Bringer ، مجتبی110 ، مرتاح ، لبخند خدا ، مهدی2012 ، عبدالرحمن ، ترنم ، MohammadSadra ، شیدا ، Farzaneh
۱۰:۲۵, ۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۱۲:۲۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۳/مهر/۹۲ ۶:۲۴)بیداری اندیشه نوشته است:  شما می خواین جناب درست پسند رو نقد کنین یا مفهوم درست پسندیدن رو؟ اگر اولی هست که تاپیک حذف میشه و اگر دومی هست که مشخصه معنا چیه. پسندیدن کلام درست مد نظر هست. این درست بودن هم برای هر کسی تعریفی داره مثلا بچه های اینجا اکثرا چیزی میگن که فکر می کنن از لحاظ دینی، عقلی، عرفی درست باشه ...

من همچی منظوری نداشتم ایشون رو هم نمیخوام نقد کنم. خیلی ام از ریز بینیشون خوشم میاد...

مفهوم درست پسند بودن هم به این آسونی که شما گفتید نیست...

من تو تاپیک گفتم شخص خاصی رو نمیخوام نقد کنم. اگه ایشون بهشون برخورده عذر میخوام... و

من قصد بدی از ایجاد این تاپیک نداشتم هرگز...

خیلی دارید سخت میگیرید... خیلی....

یه جوری حرف زدید انگار من قصد دشمنی با آقای درست پسند رو دارم...

من گفتم چرا نظر جناب درست پسند با بقیه کمی فرق میکنه و ریزتره و گاها بچه های بالا هم به ریزبینیشون اعتراف میکنن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، بیداری اندیشه ، مهدی2012
۱۲:۰۴, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
به نظر میرسه اون چیزی که محل بحثه میزان حساسیت هرکدام از ماست نسبت به درستی یا نادرستی.
چرا که اون چه معیار هست برای تشخیص درستی و نادرستی بسته جهانبینی فرد مشخص میشه.

لذا اگر فردی هستیم با جهانبینی اسلامی معیار درستی برامون مشخصه. حالا اگر هرکدام از ما حساسیت های متغیری داریم نسبت به رعایت این درستی تغییری در اصلا درستی نمی کنه.
اگر این درستی رو به عنوان چشم انداز ببینیم حرکت ما میل می کنه به اون سمت. اما اینکه هرکس با توانمندی ها و داشته هاش چقدر می تونه از این مسیر رو طی کنه متغیره.
نکته اینجاست که گاهی سنسورهامون از حساسیت می فته و عبور میده خیلی از نادرستی ها رو، و اروری نمیده.
نگرانی ما باید اونجا باشه که طرفیت درستتر بودن رو داریم امــــا...

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، آیلار ، Bahar ، لبخند خدا ، SAViOR ، مهدی2012
۱۲:۰۸, ۴/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳/مهر/۹۲ ۶:۲۴)بیداری اندیشه نوشته است:  شما می خواین جناب درست پسند رو نقد کنین یا مفهوم درست پسندیدن رو؟ اگر اولی هست که تاپیک حذف میشه و اگر دومی هست که مشخصه معنا چیه. پسندیدن کلام درست مد نظر هست. این درست بودن هم برای هر کسی تعریفی داره مثلا بچه های اینجا اکثرا چیزی میگن که فکر می کنن از لحاظ دینی، عقلی، عرفی درست باشه ...

منظور منم دقیقا اینه...

مگه ما یک دین واحد نداریم؟

پس چرا درست پسند بودن برای هرکسی باید تعریف جدا داشته باشه؟؟؟Huh

یه جا یه چیزی خوندم خیلی جالب بود...

نوشته بود صادق بودن مثل حامله بودن است شما یا حامله هستید یا نیستید یا صادق هستید یا نیستید .نمیشه وسط.

حالا ما یا دیندار هستیم یا نیستیم؟

مگه حد وسط داره که شما می فرمایید از دید هرکی فرق میکنه؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مهدی2012
۲۱:۲۰, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
ببینین ما همیشه مراتب داریم. همیشه. ایمان مراتب داره. تقوی مراتب داره. محبت مراتب داره. بیداری اندیشه هم مراتب داره. بنابراین از منظر دینی ما صادق داریم اما صدیق هم داریم که شدتش بیشتر از صادق هست. خود صداقت مراتبی داره که فرد اول با خودش بعد خدا و اهل بیت و مردم و ... چقدر صداقت داشته باشه. بنابراین نمیشه با بارداری مقایسه کرد بحثهای دینی رو. حتما شنیدین که سلمان از مومنین خاص بود ابوذر هم همینطور اما کلی تفاوت مراتب داشتن... پس دیندار بودن مراتب داره. خیلی هم می تونه متفاوت باشه یکی بشه سلمان یکی بشه ابن ملجم.

اما اینکه میگیم درست بودن از منظر افراد فرق داره در مورد همه افراد میگیم نه صرفا مذهبی ها. گاهی طرف معتقد هست هر چی دین بگه درسته و اون رو می پسنده. گاهی آدمها اینطور فکر نمی کنن و هر چیزی عقل حسابگر و علوم امروزی بگه درست می دونن. گاهی هم کسانی هستن که حرف خودشون رو درست می دونن یا تعصب روی فرد خاصی دارن یا ... گاهی می خوان ترکیبی بسازن از هوای نفس خودشون با دین و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، مهدی2012 ، SAViOR ، Bahar ، mahpare
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا