|
:::»»»».....دیدی و ندانستی،کین اسب تروای من است...!!!
|
|
۱۵:۰۴, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۵:۲۸ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نابودی!!! ماهواره ها
. . . میدونم که این کار باید انجام بشه... درسته اما فقط یه سوال دارم: این کار واقعا باعث نابودیشون میشه؟؟؟؟!!! . . >>>... . . |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کار پسندیده ایه!
ولی اگر من بودم درکنارش گیرنده های دیجیتال خودمون رو هم می گذاشتم کنارش لــــه بشه! ماهواره ما رو گوساله فرض کرده! صدا و سیما ما رو خـــــر!!! |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۱۵:۰۷)46453 نوشته است: کار پسندیده ایه! یک بنده خدایی میگفتن که: وقتی صدا و سیمای خودمون انقدر بیخود شده مجبوریم بریم ماهواره ببینیم دیگه!!! . ولی تا حالا از خودمون پرسیدم:خب چه برنامه ای تو ماهواره میبینی که تو تلوزیون نیست و میخوای باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! . . ............. ......................... |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱۱/مهر/۹۲ ۱۵:۲۲)شاهد نوشته است: یک بنده خدایی میگفتن که: حرف شما درس خب.. اما ایا واقعا صدا وسیما کارش رو ب درستی انجام میده؟ شما همین ماه رمضون و ببین دو تا سریال ابکی ک میزاره تمام کسایی ک ماهواره میدیدن میشینن برنامه های تلویزیون و میبینن ب نظر شما این چی رو نشون میده؟ یا علی... |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۱۵:۳۴)kayo نوشته است: سلام درسته حرف شما بحث من هم همینه میگم کوتاهی صدا و سیما به نظر شما کجاست که این سیل جمعیت احساس نیاز پیدا کرده به ماهواره؟؟؟؟ من که از هر کسی پرسیدم(کسانی که ماهواره میدیدند!) بیشتر برنامه هایی مثل بفرمایید ناهار!!! و من،تو،او،ما، شما،ایشان!!! رو میدیدن یعنی من برنامه درست و درمونی ندیدم تو این ماهواره وظیفش اغواست،همین گزینه خوبی برای جایگزینی تلوزیون خودمون نیست |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نمادین است
مثل سنگ به ابلیسک میزنن در حج باعث نابودی شیطان نمیشه ولی پیام و اثر گذاری فکری و فرهنگی دارد. |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
صدا و سیمای خودمون هم واسه جذبه مخاطب داره قافیه رو می بازه و می خواد شبیه بچه های اونور کار کنه ...
ولی چند تا سوال : چرا ما طرفداره برنامه های غیره نافع(چیزهایی که برامون نفع ندارن) شدیم؟؟؟ چرا به جای چار تا کتاب ، ترجیح می دیم ، آکادمیه فلانی رو ببینیم؟؟؟؟؟ چرا ذائقه ی ما طوری شده که صدا و سیما به این نتیجه برسه که باید بره یه چیزی شبیه بفرمایید فلان رو ، درست کنه؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
میگن یارو تو خونش به بچش تریاک میداد میگفت بکش
گفتن این چه کاریه می کنی؟ بچه را نابود میکنی. گفت می خوام نره پیش دوستای ناباب تریاک بکشه حالا حکایت صداسیما هم شده این. حاضره بازیگرهای آرایش کرده بیان و اصول را زیر پا بزاره که مردم ماهواره نبینن تهاجم فرهنگی و ماهواره ها و ضعف اطلاعات دینی و ضعف ایمان مردم باعث شده ذائقه مردم عوض بشه و متمایل به برنامه های به سبک غربی و برنامه های شیطانی بشه. یعنی یکسری عوامل بیرونی داره یکسری درونی بیرونی تهاجم و جنگ فرهنگی و نرم است درونی ضعف ایمان و کمبود مبانی و اطلاعات اعتقادی و دینی خودکار انقلابی | khodkareenghelabe.blog.ir :: علامه مصباح یزدی:جلساتهفتگی تفکر و مطالعه؛ راهکارعملی برای رشد پایگاهاجتماعی نیروهای مذهبی |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
"الانسان و حریص علی ما منع" کی نیرو انتظامی میخواد اینو بفهمه نمیدونم واقعا.... ![]() این کاری که میکنن فقط نتیجه عکس داره .... یک مسجدی بود با آهن ماهواره هایی که مردم خودشون تحویل داده بودن و جمع کرده بود داد آب سرد کن ساختن ؛ گذاشتن جلو درب مسحد بالاش هم نوشتن از کجا اومده .... حالا خودتون واکنش هاش رو در نظر بگیرید .. یاالله |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مشکل ما اینه که ، ما با تانک، به مصافه امواجه مخربه ماهواره میریم!!!!!!! آخه وسایله جنگ نرم رو، با تانک له می کنن؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)