کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟
۲۳:۴۲, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

حتما شما هم تا حالا شنیده و یا دیدید که کلاه آقا و خانم به خاطر برخی موضوعات به ظاهر ساده ، قاطی شده و کار به جاهای باریک کشیده شده !!

مثلا یکی از موضوعاتی که باعث جر وبحث زن و شوهر میشه اینه که؛
مادر آقا صندلی جلو بشینه یا خانم آقا ؟!!

حالا شما برادران عزیز و خواهران ارجمند بزرگواری کنید بفرمایید :

_ این نزاع تا چه اندازه منطقیه؟

_ آقا چه کاری باید بکنه ؟ بالاخره مادر شوهر باید صندلی جلو بشینه یا خانم؟ خانم رو چطور راضی کنه؟ دل مادر رو چطور به دست بیاره؟

_ راهکار شما برا پیشگیری، مدیریت و یا حل چنین موضوعاتی چیه؟

_ اگر هم خاطره ای در این مورد دارید بفرمایید.

ان شاءالله در ادامه سعی می کنیم بیشتر به تجربیات و خلاقیت شما در مدیریت این اختلافات و تعارضات بپردازیم.

ممنون .
Rose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، یاســین ، عبدالرحمن ، مفقود الاثر ، Aryha ، پرنیان ، علمدار133 ، 313flowers ، طالب نور ، لبخند خدا ، آلاله ، sarallah ، سیمرغ ، كارمند پيمانی ، hessam ، شیدا ، azade ، مهسا110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۰, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
خب همه اینا برمیگرده به فهم و شعور عروس خانوم...اگه عروس عاقل و فهمیده باشه خودش ملتفته که توی زندگ مشترک و برای حفظ کانون خانواده نباید به اینجور مسایل اهمیت داد حالا چه مادر شوهر خوب باشه چه بد باشه....الان و درحال حاضر عروس به مادر شوهر احترام نمیزاره و کلا احترام تو جامعه ما اهمیت داره و ضروریه ولی جز فرهنگ آرمانی کشورمون هست یعنی با اینکه ضرورت داره ولی بهش عمل نمیکنیم...!!!

خب مردها توی این دوره زمونه با یه همچین مشکلی مواجه هستن بخاطر همون اجرا نشدن احترام به بزرگترها....بنظرم این نزاع ها و بحث ها خاله زنکی هستش و مردها اینجور رفتارهارو دوست ندارن و زن باید در چنین مواقع رعایت حال شوهرشو بکنه وسکوت کنه و بره عقب بشینه(منظورم عروسهایی هستن که با مادرشوهر مشکل دارن نه یه عروس فهمیده)
آقا باید چکار کنه؟؟آقا باید با همسرش صحبت کنه....مادر واسه خودش مقامی داره و نمیشه رو حرفش حرف زد!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، soshiant ، rastin ، آلاله ، سیمرغ ، السا ، help me
۸:۲۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به فرهنگ خانواده ها برمیگرده.

این اتفاق بارها برای من پیش اومده.هم من از مادر همسرم خواستم که جلو بنشینن,هم ایشون گفتن که نه,.عقب راحت تر هستند.مثلا من فکر میکردم که وقتی من و همسر و مادرشون عقب مینشینیم, سه نفری,من بین همسر و مادرشون نشینم که یک وقت مادرشون ناراحت نشند که چرا من بین ایشون و پسرشون جدایی انداختم.اول ها از این فکر ها زیاد میکردم و حواسم خیلی جمع بود.ولی بعد ها فهمیدم مادرهمسر اصلا اینطوری نیستند و حتی اصرار دارند که مالکیت پسرشون رو به من بدهند.یعنی مثلا میگن,این آقاتون چرا اینطوری میکنه.این آقاتون چرا اینطوریه.طوری صحبت میکنند که مالکیتی روی پسرشون ندارند و پسرشون دربست همسر منه و مال منه.

من فکر میکنم,تا قبل از روشن شدن خیلی از مسائل,عروس خانوم ها دقت کنند به یک سری مسائل بهتره.ضمن اینکه نباید انتظار داشت که مادری که بیست و چند سال فرزندش رو بزرگ کرده,حالا بتونه راحت دل بکنه مخصوصا از پسرها.

ولی کلا این ها مسائل پیش پا افتاده ای هست که واقعا حیفه آدم شیرینی زندگیش رو به خاطر این چیزها که خیلی در زندگی کم اتفاق میفته ,از بین ببره.مگه چند بار قراره مادر شوهر سوار ماشینتون بشه که حالا سرش دعوا کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، وحید110 ، آلاله ، Bahar ، Aryha ، Hadith ، ترنم ، soshiant ، sarallah ، boghz ، Patriot ، سیمرغ ، السا ، كارمند پيمانی
۱۱:۳۷, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13

واقعا !؟

نه , واقعا !؟!؟!

یعنی واقعا ملت چنین مشکلاتی هم دارن !؟!!؟!؟DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

با یه مقدار احترام متقابل خیلی از این مشکلات حل میشه, نکنید این کارارو با زندگیتون دوستان ....

صرفا اومدم بگم :

من دیگه حرفی ندارم

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSus9U4OBkI6Nioo5454BF...QabCSXl-lw]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، پرنیان ، Aryha ، فرشته مهربون ، ترنم ، مجتبی110 ، سدرة المنتهی ، سیمرغ ، السا ، كارمند پيمانی
۱۳:۰۶, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

هر کس در اینجور موارد بخواد مسابقه بده ، باخته .

به قول ورزشکارها :

افتادگی آموز اگر طالب فیضی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، mohamad ، sarallah ، سیمرغ ، در جستجوی سختی
۱۵:۰۴, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله

اگر چنین مشکلی پیش بیاد قطعا مربوط به اون لحظه نیست و ریشه در طرز فکر افراد و همچنین برخودهای آنان با یکدیگر دارد.
که باید ریشه ای حل شود.
ولی قطعا همیشه باید بزرگتر ها جلو بنشیند چون این کار نوعی احترام گذاشتن محسوب می شود و همیشه احترام گذاشتن به افراد باعث بزرگی خود شخص احترام گذار می شود.

یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، sarallah ، boghz ، سیمرغ
۲۱:۲۸, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16

یک راه اینه که آقا اصلا دخالت نکنه و بگذاره خودشان باهم تعارف کنن و نهایتا یکی بشینه.
البته چون مادر احترامش واجب است و دین دستور زیادی به احترام مادر میدهد بهتر است مادر جلو باشد.
زن هم نباید آنقدر پر رو باشد که از شوهر چنین توقعاتی داشته باشد.
راه حل چنین زنانی یک چیز است که فورا ساکت میشوند.
کمی در مورد مزایای همسر دوم و صیغه که صحبت کنید فورا ساکت میشوند.
یکروز یک آقایی میگفت خانمش گیر داده بود که باید وسایل خانه را نو کنیم. آقا هم دید نمیشه با خانمها درگیر شد فکر کرد و گفت باشه من قبول میکنم ولی به یک شرط. خانم گفت شرطش چییه؟ آقا گفت شرطش اینه که به همراه وسایل خانه زن خانه هم نو بشود. و به این ترتیب بود که آن زن دیگر حرف نو کردن وسایل خانه را نزد.
البته نمی دانم این قضیه صحت دارد یا خیر. ولی بعضی وقتها بصورت شوخی هم که شده اگر مرد حرف ازدواج دوم و اینها را بزند این باعث میشود که یک مقدار از درصد پررویی زنها کاسته شود.
در واقع هم زن اصلا نمی تواند چنین توقعی داشته باشد که صندلی جلو بنشیند مگر اینکه ماشین مال خودش باشد و در اینصورت هم اگر ماشین مال خود زن باشد و به شوهر دستور بدهد که کی کجا بنشیند زندگی با همچین زنی خیلی سخت خواهد.
اگر زن و مادر کمی از نظر دینی و ایمانی و اخلاقی رشد کرده باشند اصلا چنین مسائلی پیش نمی آید. چون کسی که توقع داشته باشد جلو بنشیند دارای نوعی تکبر و غرور است.
جلو نشستن نوعی برتری جویی است. و قرآن کریم کسانی را که دنبال برتری جویی نیستند تمجید کرده است و میفرماید خانه آخرت مال آنها است:

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا
ۚ
وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
[٢٨:٨٣]

(آری،) این سرای آخرت را (تنها) برای کسانی قرارمی‌دهیم که اراده برتری‌جویی در زمین و فساد را ندارند؛ و عاقبت نیک برای پرهیزگاران است!

راه حل اساسی این است که زن را با مسائل اخلاقی آشنا کرد.
مثلا زن و مرد میتوانند به یکی از جلسات اخلاق که بصورت هقتگی در مساجد یا جاهای خاصی توسط اساتید اخلاق برگزار میشود شرکت کنند تا چنین مسائلی از زندگی برچیده شود.
چند نمونه از این جلسات در تهران:
http://jtollab.parsiblog.com/
۲۳:۰۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۸)غربت تشیع نوشته است:  یک راه اینه که آقا اصلا دخالت نکنه و بگذاره خودشان باهم تعارف کنن و نهایتا یکی بشینه.
البته چون مادر احترامش واجب است و دین دستور زیادی به احترام مادر میدهد بهتر است مادر جلو باشد.
یکروز یک آقایی میگفت خانمش گیر داده بود که باید وسایل خانه را نو کنیم. آقا هم دید نمیشه با خانمها درگیر شد فکر کرد و گفت باشه من قبول میکنم ولی به یک شرط. خانم گفت شرطش چییه؟ آقا گفت شرطش اینه که به همراه وسایل خانه زن خانه هم نو بشود. و به این ترتیب بود که آن زن دیگر حرف نو کردن وسایل خانه را نزد.
البته نمی دانم این قضیه صحت دارد یا خیر. ولی بعضی وقتها بصورت شوخی هم که شده اگر مرد حرف ازدواج دوم و اینها را بزند این باعث میشود که یک مقدار از درصد پررویی زنها کاسته شود.
در واقع هم زن اصلا نمی تواند چنین توقعی داشته باشد که صندلی جلو بنشیند مگر اینکه ماشین مال خودش باشد و در اینصورت هم اگر ماشین مال خود زن باشد و به شوهر دستور بدهد که کی کجا بنشیند زندگی با همچین زنی خیلی سخت خواهد.
اگر زن و مادر کمی از نظر دینی و ایمانی و اخلاقی رشد کرده باشند اصلا چنین مسائلی پیش نمی آید. چون کسی که توقع داشته باشد جلو بنشیند دارای نوعی تکبر و غرور است.
جلو نشستن نوعی برتری جویی است. و قرآن کریم کسانی را که دنبال برتری جویی نیستند تمجید کرده است و میفرماید خانه آخرت مال آنها است:

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا
ۚ
وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
[٢٨:٨٣]

(آری،) این سرای آخرت را (تنها) برای کسانی قرارمی‌دهیم که اراده برتری‌جویی در زمین و فساد را ندارند؛ و عاقبت نیک برای پرهیزگاران است!

راه حل اساسی این است که زن را با مسائل اخلاقی آشنا کرد.
مثلا زن و مرد میتوانند به یکی از جلسات اخلاق که بصورت هقتگی در مساجد یا جاهای خاصی توسط اساتید اخلاق برگزار میشود شرکت کنند تا چنین مسائلی از زندگی برچیده شود.
چند نمونه از این جلسات در تهران:
جناب غربت تشیع بنده از افراد مذهبی مانند شما واقعا توقع این نوع حرف زدن را ندارم.

واقعا فکر میکنید زندگی زناشویی انقدر بچه گانه است که با لجبازی بشود طرف دیگر را ساکت کرد؟فکر میکنید یه خانم که سر مساله پیش پا افتاده ای مثل جلو یا عقب نشستن با همسرش بگو مگو داره با چنین تهدید بچه گانه ای به قول شما میترسه و ساکت میشه؟
به احتمال 99 درصد شما مجردید که اینطور صحبت میکنید.
دوستان زندگی زناشویی حرمت داره و مقدسه با لجبازی های بچه گانه هیچ چیزی حل نمیشه.هرگز اولین راه حلی که به ذهنتون میرسه تهدید و لجبازی نباشه بعد از ازدواج رعایت مسائل به طوری که هم خانواده خود آدم راضی باشن و هم خانواده همسر و هم خود همسر بسیار سخته.باید توان مدیریتی بالایی وجود داشته باشه.
بنده به شخصه سعی میکنم تعارضات رو اینگونه با خودم حل کنم.مادر همسر آدم همون کسی هست که سال ها برای پسرش زحمت کشیده و خون دل خورده و حالا پاره تنش رو دست من سپرده و تا عمر باقی است باید به خاطر این هدیه ممنونش بود از طرفی باید جا بیفته که بعد از ازدواج دیگه مادر من و مادر تو معنا نداره.خداوند لطف میکنه و علاوه بر همسر یک مادر و پدر دیگه هم به ما اعطا میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، Night_World ، آلاله ، مصباح ، عبدالرحمن ، پرنیان ، Aryha ، Bahar ، سیمرغ ، parisan ، غربت تشیع ، كارمند پيمانی ، مجید املشی ، help me
۲۳:۲۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۸)غربت تشیع نوشته است:  یک راه اینه که آقا اصلا دخالت نکنه و بگذاره خودشان باهم تعارف کنن و نهایتا یکی بشینه.

سلام .

راستش حقیر هم انتظار این حرف رو نداشتم !!!!

تمام هنر مرد تو زندگی همینه که بتونه همسرش رو بدون بحث با افکار درست همراه کنه ، دوست عزیز لحن صحبت شما حتی بدون هیچ منظوری برای خانمها ذهنیت منفی بوجود میاره ،

این لحن بیان برای آقایون متناسب تره ، خانمها فقط وفقط صحبتی که همراه با محبت باشه رو با جان و دل پذیرا هستن و در صورتی که حرفی رو با جان و دل نپذیرن به مرور فراموش میکنن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، پرنیان ، عبدالرحمن ، آلاله ، Bahar ، سیمرغ ، parisan ، كارمند پيمانی
۲۳:۳۷, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
به نظر من اوایل عروس خیلی حساس به این موضوع هست
بهتره خیلی این جوری نباشه که پسر با زن و مادرش با ماشین شخصی خیلی برن این ور و اون ور
مثلا اگر پدر پسر هم باشه و پسره به پدرش توضیح بده که من عروس خانوم رو عقب مینشونم و شما مدام باهاش حرف بزن و ازش تعریف کن اصلا حواسشو یکم منحرف کن
بعدباید دید کدوم حساس ترن به این موضوع چون خیلی موضوع پیچیده ای نیست ولی ممکنه همین موضوع درد سر بشه پس بهتره وقتی پسر و دختر باهان پسره مخ دختر و بزنه که موقعی که مامانش هس یکم احترام به سنش بذاره دلش نازک
چون اساسا این موضوع خیلی منطقی نیس

یه مدت بعد از ازدواج هم حساسیت دو طرف کم میشه
ولی در کل باید رفتار خوبی پسره در این مواقع داشته باشه هر دو هم مادر هم زنش خیلی دقیق میشن ولی حق با زنش هس
چون پسره مال اون شده مادر اخترامش از همسر بیشتره چه از زن چه از مرد ولی هرکس جای خودش جایگاه ها فرق داره مادر نباید توقع داشته باشه اولویت زندگی اون باشه که هرچند حرفش خیلی ارزش داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، پرنیان ، سیمرغ
۲۳:۴۲, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲۳:۵۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #20
آواتار
SurpriseSurpriseSurprise

برادر غربت تشیع!

عجب حرفی زدی برادرBlush

اولا اگر دیدی یک خانم اینطور ساکت شد بدان فرد نجیب و با اصل و نسبیست.

ولی خیلی افراد در این دوره زمانه اگر چنین برخوردی ببینند کارهای دیگری می کنند!!!!

اگر به پست یک آدم بی حیا و بی خانواده بخورید که دیگه کلاً از زندگی کردنتون پشیمان می شوید

بهترین کار همین با سیاست صحبت کردن است

البته سیاست به معنی فریب کاری نیست

بعدش هم مگر اسلام این احکام را به عنوان اهرم فشار گذاشته؟

این نوع برخورد مخصوص بعضی افراد در بعضی مناطق ایران یا خارج از ایران است که برای جنس زن ارزشی قائل نیستند

و پیامبر هرگز اینطور نبودند

========

البته یک نکته خاص در ارسال شما که به نظرم در این دوره زمانه از آن غفلت می شود این است که برخی آقایان انقدر به خانمشان رو می دهند که آن وقت آن خانم مخصوصا اگر تربیت درستی نداشته باشد سرکشی می کند و کلا زندگی را بهم می زند.

امیدوارم منظورم رو درست متوجه شده باشید

البته برای خانم هایی که تربیت خانوادگی درستی دارند این قضیه برقرار نیست ولی از آن زن ها باید ترسید که زندگی را بر باد می دهند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، السا ، كارمند پيمانی ، help me
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]