کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
۲۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستان

یک سوال کلیدی و بسیار مهم از آقایون دارم و تمنا دارم رک و بدون تعارف بگید :

اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟

دوستان لطفا کوتاه جواب بدید نهایتا در 2 خط ، توضیحات اضافه تایپیک رو منحرف میکنه .

یک خواهش ویژه دارم از مدیران و ناظرین که شرکت کنن تو این پست .

ممنون .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، صبح صادق ، فیروزه ، help me ، fafa* ، soheyl68 ، Ali#59 ، شیدا ، السا ، Aryha ، فاطمه خانم ، Eve ، ساقی ، ترنم ، مجید املشی ، ضحی ، رهگذر. ، صهبا ، El-Yasin ، neyestan23 ، zahra11 ، رضوانه ، fiftynine ، حضرت عشق ، مجنون الحسین ، صبا ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، وافی ، aaaaa ، hamediran ، sabrina ، Sarina ، مهسا110 ، mofa ، Hadiss313
۲۰:۳۰, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
ممنون سوال خیلی مهمی رو پرسیدید امیدوارم که جوابای صادقانه ای بشنویم.
باور کنید اونقدر حرفایی در این باره میشنویم که من به شخصه دیگه جرئت نمیکنم از کنار اقایی تو خیابون رد بشم یا با اقایی تحت شرایطی (به اجبار) هم کلام بشم .....
یعنی واقعا یه دید منفی پیدا کردم البته ببخشید .......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، fafa* ، soshiant ، soheyl68 ، Ali#59 ، شیدا ، السا ، ساقی ، وحید110 ، مجید املشی ، ضحی ، صهبا ، zahra11 ، صبا ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، وافی ، fiftynine ، sabrina ، Sarina ، mofa ، saba
۲۰:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
من به عنوان یه نفر که باید تربیت کلی خونه رو بر عهده بگیره بهش نگاه میکنم. یه دلسوز ، یه مادر ، یه همسر ، یه خواهر .بقیه ی موارد در صورتی برام مهمه که موضوع بالارو کاملا انجام بده.

یعنی حالا یه خانمی 100 تا دکترا داشته باشه ولی اون مورد اول رو نداشته باشه ، بنده اصلا خوشم نمیاد. نه اینکه ارزش مدرک و این جور چیزا بیاد پایین و مخالف درس خوندن زن باشم ، ولی به نظر من یه زن باید اول یه خواهر/مادر/همسر باشه و بعد چیز های دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، soshiant ، soheyl68 ، fafa* ، شیدا ، السا ، Aryha ، 59-11(یامهدی) ، وحید110 ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، ضحی ، رهگذر. ، صهبا ، zahra11 ، fiftynine ، bagheri4 ، صبا ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، وافی ، fatemeh ، sabrina ، نرگس مهدوی ، Sarina ، sarallah ، OSZ
۲۰:۵۲, ۲۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
آواتار
انسانی که باید تلاش کنه آدم خوبی بشه تا بتونه آدم های خوبی رو تربیت کنه و تحویل چامعه بده. معتقدم خانم ها و به خصوص دختران باید در مساجد حمع شوند و کلاس ها و آموزش هایی برای تربیت صحیح فرزندان براشون در نظر گرفته بشه. همچنین همسرانی خوب باشند. اگر زن، خوب باشه، خانواده خوبه و جامعه خوبه.
حقوقی هم دارن که خیلی مهمه که رعایت بشه. باید بسیار مورد احترام قرار بگیرن در جامعه. چایگاه مادران و همسران خوب خیلی بالا و ارزشمنده.
اینو درک کردم که خدا در روح مادران دمیده و این باعث می شه که با دوستی با مادر، خدا رو بهتر و سریع تر شناخت و دوستدار و قدردانش شد.
وقتی می شنوم و می خونم که ازدواج برای جمعیت افزاییه، خیلی خوشم نمی آد. اما وقتی نقش ها و حقوق دختران و خانم ها و مادران مورد توجه قرار می گیره، به آینده ی اون خانواده و جامعه امیدوار می شم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، fafa* ، شیدا ، السا ، 59-11(یامهدی) ، امیرخان ، مجید املشی ، ضحی ، رهگذر. ، صبا ، nasimesaba ، sabrina ، Sarina
۲۰:۵۴, ۲۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #5
آواتار

دوستان خواهش میکنم رعایت کنید و نظراتتون رو کوتاه و در حد 2 خط قرار بدید .Smile

فقط نگاه اول شما به جنس زن ، نه تعریف شما از زن !Wink

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، شیدا ، Aryha ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، ضحی ، صهبا ، nasimesaba ، وافی ، sabrina
۲۱:۰۵, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
راستشو بخواید من حسی که نسبت به پسرا دارم همونطورم به دخترا دارم.عادی ... سر کار هی بخوام به این و اون نگاه کنم و احساسات تراوش کنما ، نمی تونم دیگه کار کنم!

نقل قول:باور کنید اونقدر حرفایی در این باره میشنویم که من به شخصه دیگه جرئت نمیکنم از کنار اقایی تو خیابون رد بشم یا با اقایی تحت شرایطی (به اجبار) هم کلام بشم .....

منم دیشب یک چیزایی از هم جنس های شما شنیدم مو به تنم سیخ شد دیشب خوابم نبرد ولی قرار نیست همه رو به یک چوب بزنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، help me ، fafa* ، شیدا ، السا ، Aryha ، فاطمه خانم ، Eve ، Havbb 110 ، مجید املشی ، ضحی ، رهگذر. ، انتصـار ، صهبا ، neyestan23 ، صبا ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، وافی ، sabrina ، نرگس مهدوی
۲۲:۵۷, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۴)soshiant نوشته است:  

دوستان خواهش میکنم رعایت کنید و نظراتتون رو کوتاه و در حد 2 خط قرار بدید .Smile

فقط نگاه اول شما به جنس زن ، نه تعریف شما از زن !Wink

بابا دکتر هم میری بیشتر 2 خط مینویسه Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، 59-11(یامهدی) ، صبا ، nasimesaba ، وافی ، soora
۲۳:۰۶, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8

نقل قول:فقط نگاه اول شما به جنس زن

یک انسان !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، help me ، soshiant ، شیدا ، fafa* ، فاطمه خانم ، Eve ، امیرخان ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، ضحی ، انتصـار ، صهبا ، neyestan23 ، zahra11 ، fiftynine ، Vakapson ، صبا ، nasimesaba ، جویای حقیقت ، وافی ، ساجد ، sabrina ، دیدگاه نوین ، Ali#59 ، Sarina ، Hadiss313
۲:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
همسفر واقعی

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی) ، ساقی ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، ضحی ، شیدا ، help me ، السا ، soshiant ، Mohammad Trust ، Aryha ، صبا ، nasimesaba ، sabrina ، Hadiss313
۲:۵۸, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
زن خوب موجب آرامش و تکامل پیدا کردن مرد میشود
و زن بد هم برعکسش و حتی جامعه میشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیرخان ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، ضحی ، شیدا ، help me ، السا ، soshiant ، Mohammad Trust ، fafa* ، mhvvhm ، صهبا ، fiftynine ، حضرت عشق ، صبا ، nasimesaba ، وافی ، sabrina ، Sarina ، مجتبی110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]