|
اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
|
|
۲۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان یک سوال کلیدی و بسیار مهم از آقایون دارم و تمنا دارم رک و بدون تعارف بگید : اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟ دوستان لطفا کوتاه جواب بدید نهایتا در 2 خط ، توضیحات اضافه تایپیک رو منحرف میکنه . یک خواهش ویژه دارم از مدیران و ناظرین که شرکت کنن تو این پست . ممنون . |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون سوال خیلی مهمی رو پرسیدید امیدوارم که جوابای صادقانه ای بشنویم.
باور کنید اونقدر حرفایی در این باره میشنویم که من به شخصه دیگه جرئت نمیکنم از کنار اقایی تو خیابون رد بشم یا با اقایی تحت شرایطی (به اجبار) هم کلام بشم ..... یعنی واقعا یه دید منفی پیدا کردم البته ببخشید ....... |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من به عنوان یه نفر که باید تربیت کلی خونه رو بر عهده بگیره بهش نگاه میکنم. یه دلسوز ، یه مادر ، یه همسر ، یه خواهر .بقیه ی موارد در صورتی برام مهمه که موضوع بالارو کاملا انجام بده.
یعنی حالا یه خانمی 100 تا دکترا داشته باشه ولی اون مورد اول رو نداشته باشه ، بنده اصلا خوشم نمیاد. نه اینکه ارزش مدرک و این جور چیزا بیاد پایین و مخالف درس خوندن زن باشم ، ولی به نظر من یه زن باید اول یه خواهر/مادر/همسر باشه و بعد چیز های دیگه |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
انسانی که باید تلاش کنه آدم خوبی بشه تا بتونه آدم های خوبی رو تربیت کنه و تحویل چامعه بده. معتقدم خانم ها و به خصوص دختران باید در مساجد حمع شوند و کلاس ها و آموزش هایی برای تربیت صحیح فرزندان براشون در نظر گرفته بشه. همچنین همسرانی خوب باشند. اگر زن، خوب باشه، خانواده خوبه و جامعه خوبه.
حقوقی هم دارن که خیلی مهمه که رعایت بشه. باید بسیار مورد احترام قرار بگیرن در جامعه. چایگاه مادران و همسران خوب خیلی بالا و ارزشمنده. اینو درک کردم که خدا در روح مادران دمیده و این باعث می شه که با دوستی با مادر، خدا رو بهتر و سریع تر شناخت و دوستدار و قدردانش شد. وقتی می شنوم و می خونم که ازدواج برای جمعیت افزاییه، خیلی خوشم نمی آد. اما وقتی نقش ها و حقوق دختران و خانم ها و مادران مورد توجه قرار می گیره، به آینده ی اون خانواده و جامعه امیدوار می شم. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهش میکنم رعایت کنید و نظراتتون رو کوتاه و در حد 2 خط قرار بدید . ![]() فقط نگاه اول شما به جنس زن ، نه تعریف شما از زن ! ![]() |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
راستشو بخواید من حسی که نسبت به پسرا دارم همونطورم به دخترا دارم.عادی ... سر کار هی بخوام به این و اون نگاه کنم و احساسات تراوش کنما ، نمی تونم دیگه کار کنم!
نقل قول:باور کنید اونقدر حرفایی در این باره میشنویم که من به شخصه دیگه جرئت نمیکنم از کنار اقایی تو خیابون رد بشم یا با اقایی تحت شرایطی (به اجبار) هم کلام بشم ..... منم دیشب یک چیزایی از هم جنس های شما شنیدم مو به تنم سیخ شد دیشب خوابم نبرد ولی قرار نیست همه رو به یک چوب بزنیم. |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:فقط نگاه اول شما به جنس زن یک انسان ! |
|||
|
|
۲:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
همسفر واقعی یا علی |
|||
|
|
۲:۵۸, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
زن خوب موجب آرامش و تکامل پیدا کردن مرد میشود
و زن بد هم برعکسش و حتی جامعه میشود |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ... | فانوس *7* | 86 | 30,141 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۲:۰۲ آخرین ارسال: Hadith |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,461 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|