|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۳, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۰:۲۰ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
شنیدم از هر سه ازدواج یکیش به طلاق منجر میشه!
ینی رسما ازدواج از «هندوانۀ در بسته» داره به مقام «پالام پولوم پیلیش» تنزل درجه پیدا میکنه ..! اولی: از ماشینت راضی هستی؟ دومی: مكانیكم خیلی راضیه!!! a.a امروز با دوستام رفتیم حرم. اولی به دومی گفت:کنسرت جدید مهدی یراحی رو دیدی؟؟؟ دومی هم که یه خرده مذهبی تر بود گفت:من فقط کنسرتای جواد مقدم رو میبنیم...!!! روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر مجهز است . تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند . نامه را مینویسد اما در تایپ ادرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد . در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی ، زنی که تازه از مراسم خاک سپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا اشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر می رود تا ایمیل های خود را چک کند . اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را بر نقش زمین میبیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد:
گیرنده : همسر عزیزم موضوع : من رسیدم میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی . راستش انها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا می اد میتونه برای عزیزانش نامه بفرسته . من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم . همه چیز برای ورود تو رو به راهه . فردا میبینمت . امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه . وای چه قدر اینجا گرمه !! |
|||
|
|
۰:۲۲, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
متاسفانه اوضاع من
شروع ترم ![]() یک هفته بعد از شروع ترم ![]() قبل از میان ترم ![]() در طول امتحان میان ترم ![]() بعد از امتحان میان ترم ![]() قبل از امتحان پایان ترم ![]() اطلاع از برنامه پایان ترم ![]() 7 روز قبل از پایان ترم ![]() 6 روز قبل از پایان ترم ![]() 5 روز قبل از پایان ترم ![]() 4 روز قبل از پایان ترم ![]() 2 روز قبل از پایان ترم ![]() 1 روز قبل از پایان ترم ![]() شب قبل از امتحان ![]() 1 ساعت قبل از امتحان ![]() در طول امتحان ![]() هنگام خروج از سالن امتحان ![]() |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۰:۲۷ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
گل نچینید ، مراقب بچه ها هم باشید تا گل ها را نچینند ، شهردار نیستم فقط نگران خودم هستم.... خیلی دلم میخواد برات بمیرم ولی خودت میدونی پهلوانان هرگز نمیمیرند.. بسلامتی با ارزش ترین پول دنیا “تومن” چون هم تو هستی توش، هم من . . . دقت کردین وقتی کلوچه می خوریم یه چیزایی بالای لثه گیر می کنه که، با انگشت درش میاریم و می خوریم ، آخرشم انگشتمون رو نگاه می کنیم ؟ ترسم از اینه پسرایی که شلوار قرمز و صورتی می پوشن کم کم رو بیارن به جوراب شلواری :|" يه پيرمرد چاخانه داشته خاطره تعریف میکرده، میگه: ما سال چهل و نه با دو نفر دعوامون شد، البته سال چهل و نه که مثل الان نبود دو نفر خیلی بود طرف میخواسته بره استادیوم تیم ایران رو تشویق کنه؛میره جلوی استادیوم؛به فروشنده ای که جلوی استادیوم بساط پهن کرده میگه:آقا یه پرچم ایران بدید؛فروشنده یه پرچم ایران بهش میده؛طرف یه مقدار به پرچم نگاه میکنه؛ میگه:آقا ببخشید رنگ دیگشو نداری!!!
|
|||
|
|
۰:۲۸, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
یعنی کی رو صدا میزنه؟؟؟
![]() ![]() |
|||
|
|
۰:۲۸, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۹:۰۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
.تو خونه شما هم کاربرد توری پنجره اینه که نذاره پشه ها از خونه برن بیرون ؟؟؟ روزی ماهی از رودخانه پرسید تو چه کردی که این چینین زلالی؟ رودخانه در پاسخ گفت: . . . . . . . . . . . . حاجی تو چطوری صحبت میکنی؟ آیا میدانستید که بزبز قندی اولین بز دیابتی تاریخ است؟ |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
آقا این سجاد 313 میخواد رکورد سیور رو بزنه ها
![]() |
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۰:۴۸ توسط Just God.)
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
شعار بنده خدا در تظاهرات اخیر : وای به روزی که بفهمیم چی شد!
|
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۰:۵۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
ما کجا سیور کجا!!!
ببخشید just godمنظورتون رو نفهمیدم!!! از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم! یه روزی از طرف دامپروری میرن گاوداریه یه بابایی. میگن شمابه گاواتون چی میدی میخورن. میگه پوست هندونه، طالبی و ... دویست هزار تومن جریمش میكنن. چند ماه دیگه دوباره میان می پرسن چی میدی میخورن یارو می ترسه میگه: چلوكباب، چلومرغ، و ... اینبار دویست و پنجاه هزار تومن جریمش میكنن. میرن چند وقت دیگه میان میگن چی میدی میخورن؟ میگه والا نمیدونم پولشو میدم خودشون میرن میخرن می خورن! مشتری: این کت چنده؟ فروشنده: ۱۰۰ هزار تومان مشتری: وای! اون یکی چنده؟ فروشنده: وای وای!! به يکي ميگن اگه تو دریا کوسه بهت حمله کنه چکار می کنی؟ می گه می رم بالای درخت .می گن : تو دریا که درخت نیست يارو می گه: مجبورم می فهمی ؟ مجبورررررم اگر چه بنی آدم اعضای یکدیگرند. ولی بچه های ایران یه چیزه دیگرند! !!!!
|
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
یه لحظه تالارو بدون وجود من تصور کنید!
تصور کردید؟ حتی تصورشم سخت و درد آوره نه؟ |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
خواهرم تعریف میکرد تو مدرسشون امتحان عربی داشتن. یکی از سوالا این بود: درس عربی را چگونه بخوانیم...باید اینو به عربی برمیگردوندن حالا دوست خواهرم نفهمیده باید عربیشو بنویسه اومده قششششنگ ج داده درس عربی سخت است هیچ رقمه نمیشه خوندش!!!!!!!!!!!!! معلم :0 دوست خواهرم (من ))))))))))))))))))عربی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,065 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,094 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,326 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,996 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,425 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,805 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 0.682869001284482257_irannaz_com.gif]](http://irannaz.com/user_files/image/image4/0.682869001284482257_irannaz_com.gif)

![[تصویر: kdAIwUtgXl.gif]](http://irancool.com/rozanehgroup/aban92/gif/kdAIwUtgXl.gif)
![[تصویر: khhl.gif]](http://s4.picofile.com/file/7984998060/khhl.gif)

(