کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تو رو خدا آبرو داری کنید، مردم ما رو می بینند...
۲۲:۲۴, ۱۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۳:۴۸ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام

امروز، وقتی که داشتم از سایتی که برای دانلود فیلم از آن استفاده می کنم ، بازدید می کردم ...
چشمم به مطالبِ محبوب خورد و این لینک رو بینِ اونها دیدم ...

یاس ِ شیطان پرست!!!

یکی از تاپیک های این تالار رو ، لینک کرده بودند و داشتند به ما می خندیدند...

(مدیرانِ سایت ، شاهین نجفی رو بایکوت کردند ، منظورم اینه که یه چیز هایی می فهمند...)

لازم به ذکر است که
حدوداً 400 کامنت گذاشته شده بود و
اکثراً حرفهایِ نویسنده را تائید کرده بودند...

با این شرایطی که مردم ما رو می بینند ، بهتر نیست در تاپیک هایی که ایجاد می کنیم ، دقتِ بیشتری بکنیم ؟

شاید بگویید: که این مطالب رو جایِ دیگه به اشتراک گذاشتند ، ما هم copy،paste کردیم !!!!

آخه برادره من ، هر چیزی رو که به اشتراک نمیذارن....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، soheyl68 ، مجید املشی ، Patriot ، mahramaneh ، مجتبی110 ، ندا دهنده ، fiftynine ، sarallah ، سجاد313 ، محمد حسین ، آیلار ، Ali#59 ، help me ، sadegh-a ، rezamohammadi ، صهبا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۶, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۹/آبان/۹۲ ۱۱:۴۲)nina نوشته است:  اخه موضوع اینه،بنده بارها شاهد بودم که طرف مقابل خوش اخلاق هم بوده اما طرف دیگه ی بحث کلا چشم و گوشش رو بسته،سوزنش رو یه چیز گیر کرده ول نمیکنه
اون مواردی که شما فرمودین هم بعله به کررات دیده شده،خیلی اوقات ناظرین معلق کردن،خیلی اوقات طرف خودش عذر خواهی کرده خیلی هام بودن با کل کل کردن الکی بحث رو کش دادن
دوست گرامی،شبهات هیچ وقت تموم نمیشن،خود من تا 4-5 سال پیش یکی از همین افرادی بودم که شبهه داشتم و خودم یه سوالایی در میووردم که هیچ کس نمیتونست جواب بدم و اتفاقا مشکل اصلی هم همین بود که چرا اون قسمت رحمة للعالمین اسلام رو بولد نمیکنیم،چرا همش شبهه،که اینا رو انداختن تو دهن یه عده.
اگه بحث واقعا علمی باشه حق با شماست ،چه بسا کلی کاربر بودن که حالا نمیخوام نام ببرم،با اینکه اعتقادات خاصی نداشتن اما بدون توهین و هیجانات و کاذب و جو دهی بحث میکردن و من همیشه براشون دعا میکنم.

مورد بعدی اینه،ایا واقعا ما میتونیم شبهات رو برطرف کنیم؟ایا ما بدون علم معصوم میتونیم علت تمامی احکام اسلامی رو دربیاریم؟

وظیفه ما اطاعته،واسه هر کاری که ته دلمون و پیش وجدانمون میدونیم درسته،
به قول استادمون،اونی که میدونی درسته انجام بده خدا اونی که نمیدونیو بهت یاد میده.
واسه خدا اون اطاعت و بندگیه مهمه،احکام بهانه است.حالا جدا از اثر وضعی شون
من فقط یبار یه خانومی رو دیدم اینجا که امیدوارم هر جا هست عاقبت به خیر شه
دقیقا همین شبهات معمول بانوان رو مطرح کرد،بچه ها جواب دادن و اینقدر این فطرت پاک بود،اینو نمیگم چون حرفهای ما رو باور کرد ،از این لحاظ میگم که بحث کرد،اما عناد نورزید، بعدنا بیشتر باهم اشنا شدیم و ادرس وبلاگشو داد بهم،تازه دیدم از اونی هم که دیدم پاکتر بود.
یه عده میان دنبال حقیقت،یه عده دنبال دلیل میگردن که بگن فلان حکم غلطه،زمین تا اسمون هم مدل بحث کردنشون فرق میکنه.اولی لحنش استیصاله و دومی قلدر مآب و لحن محکوم کننده

در مورد شوخی با نامحرم همین دو ایه کافیه که خود خانم ها حساب بیاد دستشون،طرز رفتار دختران شعیب
جوری راه نرید که جلب توجه شه
با قول لین حرف نزنید که ادمای دل بیمار به طمع بیفتن
حدودش رو هم هر کس درونش میفهمه که کی از خط قرمزش عبور کرده،خود خانم ها میفهمن دارن چیکار میکنن اما چون گناه شیرینه،چون اگه با طنازی حرف بزنن اقایون واسشون عبد میشن،طرف حاظر نیست از این قدرتش کوتاه بیاد
حجاب هم یه بحث عقلیه، منتها اگه این شیرینی گناهان اجازه بده عقل کار کنه

من میدونم که بعضی شبهه ها،برای بعضی افراد حکم بهونه رو داره!اما با این حال متانت رفتار کاربران بیداری اندیشه در مواجهه با این جور شبهه ها خودش باعث میشه افراد دیگه ای که به صورت مهمان به این تالار میان،نه تنها نسبت به این تالار،بلکه نسبت به کل افراد متدین دید بهتری پیدا کنند!
شبهه هایی هم که عرض کردم شبهه های بنده نیست،چون اگه شبهه من بود زمین و زمان رو به هم می ریختم تا جوابش رو پیدا کنم.حالا البته نظر شما محترمه.اما من فکر نمیکنم بدون دانستن دلیل حکمی بتونم ازش اطاعت کنم!
به هر حال،من منظورم فقط این بود که اگه با بردباری در مقابل اعتقادات مخالف یا مختلف،برخورد کنیم دیگه نباید نگران وجهه تالار توی دنیای مجازی باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، یاســین ، مجتبی110
۱۲:۲۷, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۲:۲۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #42

نمی خوام روی مصداق بحث کنم اما لازم شد این نکته رو عرض کنم!
ممکنه اشخاصی که ما بهشون تهمت می زنیم اعتقادات ما رو کم و بیش قبول نداشته باشند! برن تو مراسم اسکار با فلان زن هم روبوسی کنن اما قرار نیست بگیم به این دلایل پس فلان شخص معاند تشیع هست و یا اینها شرافت ندارند و هر تهمتی بهشون بزنیم!

نکته بعدی اینه که هر کسی که دنبال دلیل محکمه پسند می گرده و مخالف نظر شماست آدم مریض دل نیست! و هرکسی هم که این ادعا ها رو قبول کرد نمی شه گفت زنده دل هست! کمی از این خودبزرگ بینی و عٌجب بکاهید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، هادی... ، مجید املشی ، boghz
۱۲:۲۹, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۲:۳۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #43
آواتار
90 درصد حرفمون مشترکه
درسته همه باید اخلاق خوب داشته باشیم و سعه صدر
تو تلوزیون یبار داشت میگفت میدونید مکارم اخلاق چیه
اگه یکی بهت خوبی کرد تو هم خوب باشی اخلاق داری
اگه بدی کرد بازم خوب باشی مکارم اخلاق داری
که از قضا ادیان الهی داعیه این مکارم اخلاق رو دارن
.....................
من بدون دانستن دلیل حکم اطاعت میکنم چون هنوز نمیدونم چرا نماز صبح دو رکعت هست و ظهر 4 رکعت،اما انجام میدم

(۱۹/آبان/۹۲ ۱۲:۲۷)110 نوشته است:  نمی خوام روی مصداق بحث کنم اما لازم شد این نکته رو عرض کنم!
ممکنه اشخاصی که ما بهشون تهمت می زنیم اعتقادات ما رو کم و بیش قبول نداشته باشند! برن تو مراسم اسکار با فلان زن هم روبوسی کنن اما قرار نیست بگیم به این دلایل پس فلان شخص معاند تشیع هست و یا اینها شرافت ندارند و هر تهمتی بهشون بزنیم!

نکته بعدی اینه که هر کسی که دنبال دلیل محکمه پسند می گرده و مخالف نظر شماست آدم مریض دل نیست! و هرکسی هم که این ادعا ها رو قبول کرد نمی شه گفت زنده دل هست! کمی از این خودبزرگ بینی و عٌجب بکاهید !
با شما هم 90 درصد موافقم
اون موقع که مثال این خانم رو اوردم عرض کردم نه به این دلیل که حرفای ما رو قبول کرد گفتم فطرتش پاکه
منتها تنبلیم اومد بیشتر تایپ کنم و توضیح بدم که قصور از بنده بود،اتفاقا نتیجه مهم نبود ،سیر منطقی بحث خوب بود
درسته اصلا شرایط ادم ها خیلی فرق میکنه
معلومه که تکلیف کسی که در خانواده مذهبی بزرگ شده با خانواده غیر مذهبی فرق میکنه
کسی که دست دادن از بچگی واسش عادی شده با دیگران فرق داره و حساب کتابشم فقط خدا میدونه
مشکل من کسانی هستن که انتقاد میکنن،اصلا انتقاد پذیر نیستن و با بچه مذهبی ها طوری برخورد میکنند که انگار گرونیا،الودگی هوای اهواز،ازار زنان و ... تقصیر ایناس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، مجتبی110 ، مجید املشی
۱۲:۳۹, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
نقل قول:ممکنه اشخاصی که ما بهشون تهمت می زنیم اعتقادات ما رو کم و بیش قبول نداشته باشند! برن تو مراسم اسکار با فلان زن هم روبوسی کنن اما قرار نیست بگیم به این دلایل پس فلان شخص معاند تشیع هست و یا اینها شرافت ندارند و هر تهمتی بهشون بزنیم!

"ولا یجرمنکم شنئان قوم علی ألا تعدلوا ، اعدلوا هو اقرب للتقوی"
" ای کسانی که ایمان آورده اید! .... دشمنی با جمعیتی شما را به گناه و ترک عدالت نکشاند، عدالت کنید که به پرهیزکاری نزدیکتر است."
(مائده : 8)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، مجید املشی ، عبدالرحمن
۱۳:۰۱, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۰۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #45

(۱۹/آبان/۹۲ ۱۲:۲۹)nina نوشته است:  مشکل من کسانی هستن که انتقاد میکنن،اصلا انتقاد پذیر نیستن و با بچه مذهبی ها طوری برخورد میکنند که انگار گرونیا،الودگی هوای اهواز،ازار زنان و ... تقصیر ایناس
بله کاملا درست می فرمایید!

البته روی صحبتم در پست قبلیم شما نبودید!
از این به بعد هم روی صحبتم شما نیستید!

آدمهای به اصطلاح مذهبی معمولا یک دافعه ای ایجاد می کنند! البته نه همشون ، فقط اونهایی که ادعای زیادی دارند و فکر می کنن بالای منبر هستند! این باعث می شه که به حساب همه ی مذهبی نوشته بشه و طرف نسبت به بچه های متدین بد بین بشه!

همونطوری که برخی نسبت به بچه مذهبی ها ذهنیت بد دارند همونطور هم بچه مذهبی ها نسبت به دیگران ذهنیت بد دارند!
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید!
اگر کسی اومد اینجا تایپیکی در مورد فرانسیس فوکویاما و اون جمله کذایی منسوب به وی باز کرد، بجای موضع گیری باید دید حرفش تا چه حد منطقیه!
اگر کسی به نقد بی پایه در مورد شهر موشها انتقاد کرد بجای حاشیه پردازی و موضع گیری به نویسنده بیاید و در مورد نقد صحبت کنید!
همینطور در مورد نقد رائفی و عباسی در تابناک که بجای استدلال دوستان رفتند سراغ موضع گیری در قبال تابناک!
مثال ها از این دست بسیار است! حالا ما اپوزیسون ما مجاهدین خلق حداقل به خودتون رحم کنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین
۱۳:۴۴, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
AngelAngelAngel
با همه حرف دوستان موافقم،اگه سوءتفاهمات شد عذر میخوامHeart
اما مستانه گرامی
فکر کنم من خوب نگفتم
منظورم اینه که اگه دلیل حکمی رو نفهمیدیم نگیم پس اجراش نمیکنیم
اونوقت نباید 7دور دور خانه خدا چرخید،نباید نماز خوند ..... به نظرم ما 90 دلایل احکام رو نمیدونیم،اون ده درصد هم فکر میکنیم میدونیم
اما کاملا حق باشماست،باید تدبر کرد،استاد داشت،گشت،مباحثه کرد(نه مجادله،که در جایی که طرف مقابل به مقدسات توهین میکنه دیگه باید بحث رو قطع کرد)
اما مثلا من تا چندسال پیش به حجاب اعتقاد نداشتم،اگه بی حجاب بودم یه سری چیزا رو از دست میدادم که بعد از اعتقاد شاید جبران ناپذیر بود،هنوزم از بعضی جاهای گذشته ام شرمنده ام که چرا دنبال دلیل حکم بودم و خودم رو تو مسیری بردم که نباید میرفتم
درسته خدا توبه پذیره اما اثر وضعی گناه رو به این سادگی نمیشه پاک کرد
اوایل سوره بقره داریم
متقین کسانی هستن که به عالم غیب ایمان دارند،اگه دلیل میدونستیم که غیب نبود،پس خدا ازمون توقع داره که بنده باشیم
متاسفانه یه عده شغلشون شده شبهه سازی
وقتی یه چیز رو عرض یه هفته از ده نفر میشنوی،پس واقعا یه عده اینا رو میسازن
و سوال هم با شبهه فرق داره که اکثرا در استفاده با توجه به معنی اون دقت نمیکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مصباح ، عبدالرحیم ، وحید110 ، رضوانه ، help me ، آلاله ، Night_World ، عبدالرحمن ، ZaHrA110M
۱۵:۳۵, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۶:۰۵ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

از مطالب درست و بجا بزرگواران استفاده کردم ولی یه نتیجه گیری اشتباه بود خواستم بگم

نقل قول:همینطور در مورد نقد رائفی و عباسی در تابناک که بجای استدلال دوستان رفتند سراغ موضع گیری در قبال تابناک!
مثال ها از این دست بسیار است! حالا ما اپوزیسون ما مجاهدین خلق حداقل به خودتون رحم کنید!

برادر عزیز هیچ موقع طرفدار شخصیت نبوده و دنبال تفکر هستم در مورد این دو بزرگوار مطالبی یاد گرفتم از انها و احترام میگذارم اما هیچ موقع رویشان تعصب ندارم مثلا در مورد اقای رائفی پور در مورد بدا اشتباه کردند که بعد خودشان متوجه شدند و درست کردند اینرا ذکر کردم بدانید تعصبی ندارم ولی شما برادر که حین اینور و اونور مطلب میذارید خواهشا یه تقاضا و خواهش دارم از شما،خواهشا شما که یه اندیشه و تفکر این دو بزرگوار را نقد کنید تا ما هم یاد بگیریم خواهشا مثل همیشه کلی گویی نکنید و با کلی گویی از زیرش فرار نکنید

در همون پست تابناک که میفرمائید خواهشا یه مطلب از همون نقد نشان دهید که ان نقاد تفکر ان دو بزرگوار را نقد کرده باشد نه کلی گویی کرده باشد ،شما یا ان مطلب را همینطوری خوندید یا نخوندید من در ان مطلب نقد هیچ تفکری ندیدم بلکه حمله به شخصیت دیدم که اخرش برای توجیه حرفش خودش گفته بخاطر این که تو بازی انها وارد نشم نقد تفکر نکردم خیلی جالب بودBig Grin

خواهشا نقد تفکر بنویسید و از زیرش فرار نکنیدAngel

این صحبتهایم برای روشن شدن موضوع بدرستی است نه اینکه وارد یه بحث الکی ،و از هرگونه نقد تفکر با روی خوش استقبال میکنیم البته نه نقد شخصیت

یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، مجتبی110 ، عبدالرحمن
۱۵:۵۴, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #48
آواتار
به نام خدا
سلام

خانم nina عالی بودHeart
ممنونم

و اما در ادامه این بخش صحبتتون بگم که:
نقل قول:اونوقت نباید 7دور دور خانه خدا چرخید،نباید نماز خوند ..... به نظرم ما 90 دلایل احکام رو نمیدونیم،اون ده درصد هم فکر میکنیم میدونیم
اما کاملا حق باشماست،باید تدبر کرد،استاد داشت،گشت،مباحثه کرد(نه مجادله،که در جایی که طرف مقابل به مقدسات توهین میکنه دیگه باید بحث رو قطع کرد)

یک جمله ای هم از یک بزرگی خوندم یک بار، که گفته بودن: (نقل به مضمون)
بعضی سوالاتی که از سطح فکری فعلی بشر به وجود میاد،،،قابل پاسخگویی با همین سطح فکری نخواهد بود...

باید اینو هم بپذیریم که ممکنه یکی با صد تا مصداق ما هم قانع نشه و از طرفی اون شخص هم شاید حق داشته باشه...چون اون پاسخ راضیش نمیکنه...
در کل به این مطلب رسیدم که: بعضی سوالات به مرور زمان برای آدم حل میشه...و جواب منطقی هزار تا آدم هم شاید برات قابل قبول نباشه

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحمن ، یاســین ، مجید املشی
۱۷:۱۰, ۱۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۷:۱۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #49

(۱۹/آبان/۹۲ ۱۵:۳۵)عبدالرحیم نوشته است:  برادر عزیز هیچ موقع طرفدار شخصیت نبوده و دنبال تفکر هستم در مورد این دو بزرگوار مطالبی یاد گرفتم از انها و احترام میگذارم اما هیچ موقع رویشان تعصب ندارم مثلا در مورد اقای رائفی پور در مورد بدا اشتباه کردند که بعد خودشان متوجه شدند و درست کردند اینرا ذکر کردم بدانید تعصبی ندارم ولی شما برادر که حین اینور و اونور مطلب میذارید خواهشا یه تقاضا و خواهش دارم از شما،خواهشا شما که یه اندیشه و تفکر این دو بزرگوار را نقد کنید تا ما هم یاد بگیریم خواهشا مثل همیشه کلی گویی نکنید و با کلی گویی از زیرش فرار نکنید

در همون پست تابناک که میفرمائید خواهشا یه مطلب از همون نقد نشان دهید که ان نقاد تفکر ان دو بزرگوار را نقد کرده باشد نه کلی گویی کرده باشد ،شما یا ان مطلب را همینطوری خوندید یا نخوندید من در ان مطلب نقد هیچ تفکری ندیدم بلکه حمله به شخصیت دیدم که اخرش برای توجیه حرفش خودش گفته بخاطر این که تو بازی انها وارد نشم نقد تفکر نکردم خیلی جالب بودBig Grin
خواهشا نقد تفکر بنویسید و از زیرش فرار نکنیدAngel

این صحبتهایم برای روشن شدن موضوع بدرستی است نه اینکه وارد یه بحث الکی ،و از هرگونه نقد تفکر با روی خوش استقبال میکنیم البته نه نقد شخصیت
یاعلی.

اولا اصلا مهم نیست اون مقاله نقد بجا داشته باشه یا خیر مهم اینه که دوستان جواب نقد رو غالبا با نقد ندادند! از همون پست دوم شما می تونید ببینید!

ثانیا خیلی موارد قضاوتی است و نمی شه در موردش مثال براتون بیارم! اگر مثال بیارم بحث به حاشیه می ره! ولی در کل اون مقاله یک تلنگری بود به قشری که به تفکر ژورنالیستی روی خوش نشون داده و نتیجش هم شده اینکه همه دنبال این هستند که به تبعیت از افراد لیدر اون جریان، شروع کنند به رمزگشایی از موزیک ، فیلم ، معماری ساختمان ها و ... . و همچنین در اون نقد به چرایی این تفکر مد شده، پرداخته!

ثالثا، احتمالا موضع بنده رو نسبت به این افراد ، خودتون می دونید! پس نیازی نیست من نقدشون کنم ، ولی وقتی نقدی که حس می کنی 50 درصد صحیح هست رو باید با دقت خوند و استفاده کرد.

رابعا، تایپیک هایی از این دست اگر وارد مصداق بشه به جایی خواهد رفت که تایپیک توسط مدیران بسته می شه و در نهایت ما محکوم می شیم!

در نهایت بهتون توصیه می کنم اگر طرفدار تفکری هستید اولا معیارتون واقعا همون تفکر باشه نه اشخاص! ثانیا خودتون به آسیب شناسی اون تفکر بپردازید قبل از اینکه دیگران وارد آسیب شناسی اون بشند!
(البته از حق نگذریم همون تایپیکی که مورد تمسخر اون سایت کذایی واقع شد، یک آسیب شناسی بود اما معمولا این اتفاق نمی افته و بیشتر بجای آسیب شناسی به بحث دامن زده می شه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم
۰:۴۸, ۲۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۲ ۰:۵۶ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #50
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

من اگر اینجا هستم به خاطر بعضی از تاپیک هاست.

به هر حال هر کسی با یک گرایشی وارد هر جایی می شود.

یکی می آید برای اصول عقاید،یکی برای احکام،یکی برای خنده ی حلال و ...

من نگفتم همه ی موضوعات اینجا بد است نه.

اما تاپیک هایی مثل نقد آهنگ برقصا و یا نقد فلان بازیگر واقعا مضحک است.

من همواره در این نوع تاپیک ها یا شرکت نکردم یا در مقابل استارتر بودم.

لطفا ادب را رعایت فرمایید.

دوستانی که ذره بین دستشان گرفتند و با دیدن یک مثلث یا چشم و یا هرم،آبروی انسان های دیگر را می برند باید خجالت بکشند.

دوستانی که با نقد های آبکی بازیگران سینما و خوانندگان را بی آبرو می کنند باید خجالت بکشند.

شما که دم از اسلام می زنید و ادعایتان می شود،نمی دانید آبرو مردم،حق الناس است؟؟؟

که با هر نقش و کلامی و با سوءاستفاده از متشابهات،آبروی مردم را می ریزید.

اگر برای هر بازیگر سینما اینجا یک تاپیک بزنیم،پر می شود از بد و بیراه هایی که دوستان نثار ایشان می کنند.

چه بسا گناه هایی که اهل ظاهر می کنند که بدتر از زناست.

مثل غیبت.

گویی خودشان معصوم اند و تابحال گناه نکردند.

خوب اگر معصومید بگویید.

اینقدر نقد های آبکی کردید به اسم دشمن شناسی بس نیست؟؟؟

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا