|
تو رو خدا آبرو داری کنید، مردم ما رو می بینند...
|
|
۲۲:۲۴, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۳:۴۸ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
امروز، وقتی که داشتم از سایتی که برای دانلود فیلم از آن استفاده می کنم ، بازدید می کردم ... چشمم به مطالبِ محبوب خورد و این لینک رو بینِ اونها دیدم ... یاس ِ شیطان پرست!!! یکی از تاپیک های این تالار رو ، لینک کرده بودند و داشتند به ما می خندیدند... (مدیرانِ سایت ، شاهین نجفی رو بایکوت کردند ، منظورم اینه که یه چیز هایی می فهمند...) لازم به ذکر است که حدوداً 400 کامنت گذاشته شده بود و اکثراً حرفهایِ نویسنده را تائید کرده بودند... با این شرایطی که مردم ما رو می بینند ، بهتر نیست در تاپیک هایی که ایجاد می کنیم ، دقتِ بیشتری بکنیم ؟ شاید بگویید: که این مطالب رو جایِ دیگه به اشتراک گذاشتند ، ما هم copy،paste کردیم !!!! آخه برادره من ، هر چیزی رو که به اشتراک نمیذارن.... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۰, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱:۰۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
نمیدونم دوستان هیچ توجهی دارند که یک فروم جاییه برای اینکه در چهارچوبب خاص هر کس حرفش رو بزنه؟
وقتی یه نفر موضوعی رو اراءه میده فقط خودش و گاهی تشکر کننده هاش باهاش موافقند . منم نظری بدم موضع تالار نیست . اقای بیداری هم نظری بده ممکنه موضع بنده نباشه !!! انگار اصلا بعضی نمیدونند فروم چیه!!!!! تالار فلان نظر رو داده اینها نداریم ! مگه تالار یک شخصه؟!! ممکنه یه نفر به ترک دیوار هم گیر بده! ربطی به تالار نداره!!! دشمن شناسی یا سفسطه! |
|||
|
|
۱:۳۸, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
تمام این حرف ها مخاطب و منظور خاصی نداره، پیشاپیش درخواست عدم سوء برداشت و ناراحتی دارم
----------------------------- تو رو خدا آبرو داری کنید، مردم ما رو می بینند... گاهی اوقات وقتی داریم مطلبی رو مینویسیم ، استدلالی میکنیم،نظری میدیم یا تحلیلی میکنیم یا... به تنها چیزی که فکر میکنیممردم ِ! مردم و خوش آمدشون مردم و تاییدشون مردم و اعتبارشون ، مردم و....... جناب هادی.... شاید باید عنوانتون رو اینجوری رو بنویسین تو رو خدا آبرو داری کنید، خداوند ما رو می بیننه ... |
|||
|
|
۲:۱۲, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:شاید باید عنوانتون رو اینجوری بنویسین هامونِ عزیز ... خدا رو شکر ، بچه های ِ این تالار همه خدا شناسند و لازم به تذکر و بزرگ نمایی این قضیه نیست ... اما بعضی از دوستان ، مثلاً یک موزیک گوش میدن یا یک فیلم می بینند یا هر چیزی.... بعد می شینن اون رو رمز گشایی می کنن ، به هر حال شاگردِ استاد هستند دیگه... و فکر می کنند که بزرگترین اکتشافِ تاریخ ، البته بعد از کشف آمریکا توسط کلمب ، ماله این افراد بوده ... و دوستان رو در جریان می زارن، که آره بچه ها ، قضیه از این قراره ، فلانی هم بهههله!!!! ولی فکر نمی کنند که دارن به یه آدم ، تهمت میزنند ... معمولاً این افراد ، دلیل خوبی هم برایه حرفهای خود ندارن ، این میشه که بچه های بیرون از این تالار زحمت می کشن ، وبلاگ درست می کنند ، کامنت می زارن ، که ببینید اینها چی می گن ، دیدی چی گفت ! دیدی چی گفت؟ ما قصدمون از این تاپیک ، آسیب شناسیِ تاپیک هایه آن چنانی ، و باز خوردهِ دیدهِ مردم نصبت به ما که مذهبی هستیمِ ... به خاطره همین ، اسمه تاپیک این هست که مردم مارو می بینند ... با تشکر... |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۲:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۲ ۲:۱۲)هادی... نوشته است: خیلی جالبه به اصغر فرهادی تهمت زدیم!! این انسان وارسته و شریف یا خوانندگان رپ! و آن افراد هم که در سایت و وبلاگشون زحمت فحش دادن رو به خودشون دادن و شخصیت خودشون رو نشان دادن کلا همشون پسرای خوبی هستند ما هم باید سکوت کنیم هیچی نگیم!!! حالا خوبه وحید گفت اسم اینجا تالار گفتمانه شما هم بیا از این تاپیکا بزن |
|||
|
|
۳:۱۸, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی فکر نمی کنند که دارن به یه آدم ، تهمت میزنند ... معمولاً این افراد ، دلیل خوبی هم برایه حرفهای خود ندارن ، این میشه که بچه های بیرون از این تالار زحمت می کشن ، وبلاگ درست می کنند ، کامنت می زارن ، که ببینید اینها چی می گن ، دیدی چی گفت ! دیدی چی گفت؟ الان این ها رو قرمز کردی که بگی، من بچه های تالار رو آدمهایی می بینم که همش تهمت می زنن و آدمهای سالمی نیستند ولی اون وری ها دارن زحمت می کشن!!! یعنی واقعاً اینها رو برای این قرمز کردی؟؟؟ آقای تلمیخا شما تویِ این جامعه زندگی می کنی؟؟؟ منظورِ من از اینکه بچه های بیرون زحمت می کشن و ... این بود که اونها هم بیکار نمی شینند... یعنی همه ی اینها رو باید گفت ، عجیبه!!! راستی الان یه تاپیک شاهکار گیر آوردم که اتفاقاً خود شما ، خالقش هستی... تاپیکِ رستگاری از شاوشانک من که خودم عاشقه این یه تیکه ام... تلمیخا: بچه ها ، بیاید اندی دوفرین رو جایه شیطان قرار دهید... مرگان فریمن رو هم بزارین جایِ کسایی که دوست دارن آزاد باشن و تحتِ ولایت شیطان باشند... حالا برو با این پیش فرضی که گفتم فیلم رو نگاه کن ! ببین چه فیلمی ساختن بی شرفا!!!! یعنی اگه من تویِ تیمِ شما نبودم ، حتماً این رو میزاشتمش در معرضِ دیدِ مردم تا یه خرده فضاشون عوض شه... |
|||
|
|
۳:۲۶, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
شما حتما این کار رو بکن و تاپیک مذکور رو در معرض دید آنها قرار بده
چون افراد زنده دل در همه جا حضور دارند خیلی ممنون که با این نوع بحث کردن مطالب ارزنده خاصی رو به سرعت به بقیه منتقل کردی |
|||
|
۷:۵۵, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
عذر خواهی بابت اسپم اما باید گفت
میدونید فضای تالار اخیرا چیش بد شده اینکه فرعیات جای اصل رو گرفته هرزگاهی یه تازه وارد با شبهات جدید که اگه خانم باشه گیر حقوق زن داره و اگه اقا باشه بقیه موارد،میاد تالار،نظم تالار رو بهم میریزه بعد یه مدت وقت بچه ها رو تلف میکنه میذاره میره اوایل هرکس میمومد منم میرفتم بحث میکردم و همیشه میگفتم یه عده از دوستان که سوادشون از من بیشتره چرا وقت نمیذارن و از دستشون شاکی بودم اما الان میبینم همش تکرار مکررات،همش شبهات تکراری،همین حقوق زن به اندازه کافی تاپیک داره کسی با اونا قانع نشه،دیگه نمیشه،واسشون کلی لینک قبلی ها رو میذارم یه سولایی میپرسن معلومه که واسه جواب شبهه خودشونم وقت نمیذارن قبلا هم گفتم به جای اینکه در اصول دین تحقیق کنیم در فروع تبعیت ،برعکس کار انجام میدیم یه مدتی اقا میلاد تاپیک های خوب رو تقسیم میکرد ما ویرایش میکردیم و مثلا مقاله از توش درمیوردیم اینقدر این تالار تاپیک ارزشمند داره که واسه تحول فرد کافیه کسانی هم که میان شبهه مطرح میکنند اگه واقعا دنبال جواب باشن بهش میرسن اما نه اینطوری طرف مطرح میکنه بگه بچه مذهبی ها هم جوابشو نمیدونن این بحث ها سالم نیس اصلا همین تاپیک،طرف از یه جا دیگه یه مطلبی رو اورده،بحث شده،اعلان نتیجه شده که اقای فلانی مبرا است،بعد یه عده ادم بی خبر بی حوصله که حتی تاپیک ها رو هم دنبال نکردن اومدن به این تالار تهمت زدن اونوقت بچه های خودمون میان میگن این چیه ابرومون رفت،و صد البته طبق فرمایش اقای هامون باید بدونیم و دقت کنیم چی میگیم و چی مینویسیم،نه اینجا،تو کل زندگیمون،اما اینجا واقعا ربطی نداشت. اینا رو گفتم خدمت اقا سجاد گرامی،که بگم تالار مسخره نشده یه ادم بحث منحرف کن زیاد شده روی صحبتم با شخص خاصی نبودم ببخشید دیگه |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۱:۲۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۲ ۷:۵۵)nina نوشته است: عذر خواهی بابت اسپم اما باید گفتفکر نمیکنید این ارضانشدن مخاطب ها به خاطر راضی کننده نبودن جواب های دوستان ما باشه؟ به نظر من این خیلی خوبه که یه عده از کاربران اینترنت شبهه هاشون رو به این سایت میارن.اصلا شما به اسم سایت که نگاه کنی ناخودآگاه یاد سوالایی می افتی که ذهنت رو درگیر کرده!یکی از محورهای کاری انجمن - به نظر من - باید رفع شبهات باشه.اما کامل و علمی و قانع کننده! الان مثلا در مورد حقوق زن که شما اشاره کردید.هنوز بعضی از زنهای جامعه فکر میکنند که بحث حجاب در قرآن و احادیث ما ثابت شده نیست!یادم هست این بحث توی همین انجمن هم مطرح شد(این که حجاب مخصوص کنیزان بوده و...)اما هیچ وقت جواب کامل و قانع کننده ای در این مورد ارسال نشد!یا در مورد شوخی با نامحرم.چندین تایپیک زده شد که آخرش هم با بحث های بیهوده منحرف شد و به نتیجه نرسید! راه حل هم خیلی ساده ست.خواهشا دوستان در مواجهه با شبهه خونسردیشون رو حفظ کنند!فکر نکنن که داره پایه های دین فرو میریزه!اگه هم فکر میکنن عقایدشون داره سست میشه منتظر جواب دوستان باسواد تر باشند! با لحن تند صحبت کردن نتیجه ش میشه بحث غیر منطقی! به خود گفتا جواب است این نه جنگ است کلوخ انداز را پاداش سنگ است! ببخشید پرحرفی کردم. یا حسین |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
روشهایی وجود دارد که میتواند شما را از تعصب خودتان با خبر کند. اگر عقیدهی مخالف، شما را عصبانی میکند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه میدانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید، ندارید. اگر کسی مدعی باشد که دو بعلاوهی دو میشود پنج، یا این که ایسلند در خط استوا قرار دارد، شما به جای عصبانی شدن، احساس دلسوزی میکنید، مگر آن که اطلاعات حساب و جغرافی شما آن قدر کم باشد که این حرفها در افکار شما تزلزل ایجاد کند. برتراند راسل کاملا مشخصه برخی دوستان روی حرفهایی که قبلا زدند و افرادی خاص تعصب دارند!
|
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۱۱:۴۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۲ ۱۱:۱۵)Tishtar نوشته است: فکر نمیکنید این ارضانشدن مخاطب ها به خاطر راضی کننده نبودن جواب های دوستان ما باشه؟اخه موضوع اینه،بنده بارها شاهد بودم که طرف مقابل خوش اخلاق هم بوده اما طرف دیگه ی بحث کلا چشم و گوشش رو بسته،سوزنش رو یه چیز گیر کرده ول نمیکنه اون مواردی که شما فرمودین هم بعله به کررات دیده شده،خیلی اوقات ناظرین معلق کردن،خیلی اوقات طرف خودش عذر خواهی کرده خیلی هام بودن با کل کل کردن الکی بحث رو کش دادن دوست گرامی،شبهات هیچ وقت تموم نمیشن،خود من تا 4-5 سال پیش یکی از همین افرادی بودم که شبهه داشتم و خودم یه سوالایی در میووردم که هیچ کس نمیتونست جواب بدم و اتفاقا مشکل اصلی هم همین بود که چرا اون قسمت رحمة للعالمین اسلام رو بولد نمیکنیم،چرا همش شبهه،که اینا رو انداختن تو دهن یه عده. اگه بحث واقعا علمی باشه حق با شماست ،چه بسا کلی کاربر بودن که حالا نمیخوام نام ببرم،با اینکه اعتقادات خاصی نداشتن اما بدون توهین و هیجانات و کاذب و جو دهی بحث میکردن و من همیشه براشون دعا میکنم. مورد بعدی اینه،ایا واقعا ما میتونیم شبهات رو برطرف کنیم؟ایا ما بدون علم معصوم میتونیم علت تمامی احکام اسلامی رو دربیاریم؟ وظیفه ما اطاعته،واسه هر کاری که ته دلمون و پیش وجدانمون میدونیم درسته، به قول استادمون،اونی که میدونی درسته انجام بده خدا اونی که نمیدونیو بهت یاد میده. واسه خدا اون اطاعت و بندگیه مهمه،احکام بهانه است.حالا جدا از اثر وضعی شون من فقط یبار یه خانومی رو دیدم اینجا که امیدوارم هر جا هست عاقبت به خیر شه دقیقا همین شبهات معمول بانوان رو مطرح کرد،بچه ها جواب دادن و اینقدر این فطرت پاک بود،اینو نمیگم چون حرفهای ما رو باور کرد ،از این لحاظ میگم که بحث کرد،اما عناد نورزید، بعدنا بیشتر باهم اشنا شدیم و ادرس وبلاگشو داد بهم،تازه دیدم از اونی هم که دیدم پاکتر بود. یه عده میان دنبال حقیقت،یه عده دنبال دلیل میگردن که بگن فلان حکم غلطه،زمین تا اسمون هم مدل بحث کردنشون فرق میکنه.اولی لحنش استیصاله و دومی قلدر مآب و لحن محکوم کننده در مورد شوخی با نامحرم همین دو ایه کافیه که خود خانم ها حساب بیاد دستشون،طرز رفتار دختران شعیب جوری راه نرید که جلب توجه شه با قول لین حرف نزنید که ادمای دل بیمار به طمع بیفتن حدودش رو هم هر کس درونش میفهمه که کی از خط قرمزش عبور کرده،خود خانم ها میفهمن دارن چیکار میکنن اما چون گناه شیرینه،چون اگه با طنازی حرف بزنن اقایون واسشون عبد میشن،طرف حاظر نیست از این قدرتش کوتاه بیاد حجاب هم یه بحث عقلیه، منتها اگه این شیرینی گناهان اجازه بده عقل کار کنه (۱۹/آبان/۹۲ ۱۱:۲۱)110 نوشته است:البته این تو برعکسش هم صدق میکنه ها یه دوست داشتم به خدا اعتقاد نداشت هر وقت منو میدید تو دانشگاه میگفت بیا راجع به خدا بحث کنیم!!! بهش میگفتم اگه بهم ثابت کنی نیست عذاب وجدانت کم میشه؟!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |