|
عکسي که ميليونها نفر را گرياند
|
|
۱۳:۰۶, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی.چند روز پیش به صورت اتفاقی این مطلبو تو روزنامه کیهان خوندم.امروز وقت کردم که این مطلبو از اینترنت پیدا کنم و براتون بذارم.دیگه نیازی به توضیح نیست...
فقط امیدوارم الان بهم نگن تاپیک تکراریه... این تصویر که بهتازگی در شبکههای اجتماعی منتشر شده تا به حال ملیون ها بیننده داشته و اشک آنها را سرازیر کرده است. یکی از کودکان عراقي شرکتکننده در عزاداری سيدالشهداء(علیه السلام) در عالم کودکانه خود، سعی میکند با بطری آبش، طفل شیرخواره امام حسین(علیه السلام) را سیراب کند. ![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خعلی غصه خوردم این عکس دیدم ...
|
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.این عکس فتوشاپه که!
|
|||
|
۱۸:۱۲, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
میشه بگید کجاش فوتوشاپه؟و از کجا فهمیدید که فوتوشاپه؟!
اصلا چه دلیلی داره که فوتوشاپ باشه؟! |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۲ ۱۸:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: میشه بگید کجاش فوتوشاپه؟و از کجا فهمیدید که فوتوشاپه؟!بله میشه ![]() سوال 1:اون بچه هه فتوشاپه سوال 2:من چن وقت پیش همین عکس رو بدون اون بچه توی شبکه های اجتماعی (!) دیدم. سوال 3:والا چه میدونم؟در هر صورت من هم اگه به ذهنم میرسید همچین چیزی درست میکردم!گناه نیس که
|
|||
|
۱۸:۲۷, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خودم خیلی وقته که با فوتو شاپ کار میکنم،هیچ اثری از فوتوشاپی بودن تو این عکس نیست...
اگه میشه این بحثو بیخیال شید... |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اگه فتوشاپم بوده دم فتوشاپ کاره گرم
من تا حالا ندیده بودم به این باحالی بتونن سایه کسی رو درست کنن |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
برادر میگم فوتوشا نیست...عجب گیری افتادیما...!
بعد چندین هفته یه تاپیک زدم،کلش شده حاشیه! |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اخه اصلا مهم نیست حتی اگه فتوشاپ باشه
فکر کنید یکی پوستر گرافیکی با ایم محتوا درست کرده چه فرقی میکنه شایدم اون عکسی که شما دیدی فتوشاپ بوده بچه رو پاک کردن |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 184316_515.jpg]](http://www.fardanews.com/files/fa/news/1392/8/18/184316_515.jpg)