|
نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
|
|
۲۱:۲۲, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۰ ۵:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
قبل از هر چيز ايام ولادت بانوي دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) رو به محضر امام زمان (علیه السلام) و همه مسلمانان جهان تبريك ميگم. من فقط سوال مي پرسم چون از از خودم چيزي بلد نيستم. و اما سوال: به نظر شما براي بهبود وضع حجاب كدام يك از گزينه هاي زير مهم تر و تاثير گذارتر است. 1- فرهنگ سازي از طريق رسانه هاي جمعي و كتب درسي. 2- برخورد سازمان هاي مربوط مانند نيروي انتظامي با افراد بي حجاب و بد حجاب در سطح جامعه.(شايد چيزي مانند حبس يا جريمه نقدي) 3- محدود كردن اين افراد در جامعه به اين صورت كه از حضور اين افراد در ادارات و مراكز جلوگيري شود. 4- امر به معروف و نهي از منكر. 5- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب. مي خواستم يه نظر سنجي داشته باشم ولي به نظرم رسيد بحث انجام بشه و دوستان نظرات و راه كار هاي خودشون رو ارائه بدن و اگر خدا خواست بعد از جمع بندي يه نظر سنجي هم درست مي كنيم. لطفا اگر نظري داريد ارائه بدين تا گزينه ها كامل تر بشن و يه نظر سنجي خوب انجام بديم. نكته آخر اين كه منظورم از حجاب فقط خانم ها نيست بلكه شامل پوشش آقايان هم ميشه. دوباره تاكيد مي كنم اگر جاي گزينه اي رو خالي مي بينيد در ارسال هاي خودتون بنويسيد تا بقيه دوستان نظر بدن. در پناه خدا باشيد. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۴, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با تشکر از مطلب شیوای آقای وحید110.
همانطور که در پست قبلی هم توضیح دادم دو جنس زن و مرد از نظر علمی هم به اثبات رسیده که تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند و بنابراین تفاوت ها خداوند حکیم راه های رسیدن به کمال را برای این دو جنس در بعضی مسایل با متفاوت کرده است.شاکله ی زن به این شکل طراحی شده که حجاب هم برای تکامل روح و هم برای تکامل و سلامت جسم زن مورد نیاز است.زن و مرد از دیدگاه الهی مکمل یکدیگرند و با هم و در کنار هم باید مسیر سعادت را بپیمایند.این که زن با حجاب متحمل زحمت می شود تا مرد به گناه نیفتد خیلی مطلب صحیحی نیست زن به حجاب نیاز دارد تا به کمال برسد زن بدون حجاب اولین ضربه را به خودش وارد می کند و دچار نقصان میشه.حجاب عزت زن است.وقتی من با حجاب وارد جامعه می شوم اولین پیامم برای افرادی که با آنها در ارتباطم این هستش که مایلم به من به عنوان یک انسان نگاه شود نه دیدگاه ابزاری که غرب برای زنان به وجود آورده.من با حجابم تمامی زیبایی های جسمانی خدادادی ام را پنهان می کنم تا زیبایی عقل و روحم را در معرض نمایش بگذارم دلیل حجاب زن در اجتماع صد در صد در این خلاصه نمی شود که مردها به گناه نیفتند بلکه این قطره ای از دریای فلسفه حجاب است . زن موجودی تاریخ ساز است زیرا تمام مردان بزرگ هم به وسیله زنان تربیت می شوند تا زنان ما خود را اصلاح نکنند و از قید و بند روزمرگی ها خلاص نشوند و به خود نیایند جامعه درست نخواهد شد پس این وجود نازنین والاتر از آن است که به آن در جامعه به عنوان یک ابزار خوش آب و رنگ برای جلب توجه نگاه کنند.در اصل حجاب سپر محکمی است در برابر تیر های زهر آلود شیطان که هم زن و هم مرد و در اصل انسانیت را نشانه رفته. این نظر من کاملا شخصیه ولی با جون و دل بهش اعتقاد دارم"زن با حجاب معنا پیدا میکند و خلیفه الله میشود" |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
خب اگه حجاب به خاطر احترام به شخصیت زنه و اینکه مثل یک کالا باهاش برخورد نشه و .... پس چه اصراریه که همه حجاب رعایت کنن؟
خب من دلم نمیخواد حجاب رعایت کنم! چه اهمیتی داره که دیگران در مورد من چی فکر میکنن؟ اونهایی که باید، منو میشناسن و میدونن که چه آدمیم... با بقیه چی کار دارم...؟ دل باید پاک باشه که دل من پاکه! اصلا برام مهم نیست که تفکر دیگران در مورد من چیه. شاید بعضی ها مشکلی نداشته باشن که دیگران بهشون به چشم یه عروسک نگاه کنن ... این چیزا شخصیه و به مردم هیچ ربطی نداره... |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:شما هزاران سایت را میبینید که از اندام و صورت زنان عکس و فیلم دارند اما چند تا از این سایتها در مورد مردان است !!!ان هم نه به این صورت!!اگر مردی حجاب نداشته باشد هیچ زنی تحریک نمیشود و در فکر تجاوز به او نمی افتد .اما اگر زنی .......... نقل قول:من با حجابم تمامی زیبایی های جسمانی خدادادی ام را پنهان می کنم تا زیبایی عقل و روحم را در معرض نمایش بگذارم اینها نکات بسیار مهمی هستند، نمیدونم در تالار بود یا جای دیگه، ولی خونده بودم که حجاب باعث میشه مردها اگر به زنها دقت میکنند، این دقت و تیزبینی از روی شناخت اخلاقی و یافتن حسنه های زن باشه... روی سخنم با مردهاست، اگه با یه خانم بی حجاب برخورد داشته باشید، بیشتر فرم بدنش در نظرتون جلوه میکنه یا نوع رفتار و شخصیتش؟؟ این برمیگرده به همون صحبت آقا وحید که تحریک جنسی مردان از طریق چشم است... وقتی خانمی محجبه باشه و وقار و شخصیتش رو حفظ کنه، مردها کمتر دچار انحراف ذهنی یا همون توهم پردازی میشن و این موجب میشه که از نگاه پست مادی، بطور معنوی در اخلاقیات یک زن نگاه کنن و سعی کنن که در شخصیت و روحیات یک خانم سیر کنن... این حرفهام بیشتر در هنگام ازدواج نمود پیدا میکنه... جالبه بدونید اکثر پسرهایی که قصد دارن با دخترهای فشن ازدواج کنن، در اون قدمهای آخر که به زندگی مشترک نزدیک میشن، آقایون دچار یک دلهره و استرس عجیبی میشن که آیا انتخاب شون درست بوده یا نه... چرا؟؟ چون تا بحال فقط به چهره و ... یک خانم دقت میکردند و از شناخت روحیات طرف خبری نبود... یجورایی احساس میکنن جو گیر شدن... وقتی توو دانشگاه به یه پسر میگم از چی فلان دختر خوشت اومده میدونید چی جواب میده؟ میگه: از رنگ لاک ناخوناش، از مدل رژ لبش، نمی دونم از نوع آرایشش، مدل موها و ........ اینها همه نمایانگر نگاه های سطحی پسرهاست وقتی که با دخترهای بی حجاب برخورد دارن... شهید مطهری در کتاب مسئله حجاب در پاسخ به این سوال که: دليل معقول و منطقى حجاب چيست ؟ آيا نظام مرد سالارى حجاب را بر زنان تحميل نكرده است ؟ ایشون جواب میدن: به عقيده ما ريشه اجتماعى پديد آمدن حـريـم و حائل ميان زن و مرد را در ميل به رياضت يا ميل مرد به استثمارزن , يا حسادت مرد , يا عدم امنيت اجتماعى يا عادت زنانگى نبايد جستجو كرد ولااقل بايد كمتر در اينها جستجو كرد . ريشه اين پديده را در يك تدبير ماهرانه غريزى خود زن بايد جستجو كرد . بـه طـور كـلى بحثى است درباره ريشه اخلاق جنسى زن از قبيل حياء و عفاف و از آن جمله است تمايل به ستر و پوشش خود از مرد . در اينجا نظرياتى ابراز شده است . دقيق ترين آنها اين است كه : حيا و عفاف و ستر و پوشش تدبيرى است كه خود زن با يك نوع الهام براى گرانبها كردن خود و حفظ موقعيت خود در برابر مرد به كاربرده است . زن با هوش فطرى و با يك حس مخصوص به خود دريافته است كه از نظر جسمى نمى تواند با مرد بـرابـرى كـنـد و اگـر بـخـواهـد در ميدان زندگى با مرد پنجه نرم كنداز عهده زور بازوى مرد بـرنـمى آيد و از طرف ديگر نقطه ضعف مرد را در همان نيازى يافته است كه خلقت در وجود مرد نـهـاده است كه او را مظهر عشق و طلب و زن را مظهرمعشوقيت و مطلوبيت قرار داده است وقـتـى كـه زن مـقام و موقع خود را در برابرمرد يافت و نقطه ضعف مرد را در برابر خود دانست , هـمانطور كه متوسل به زيور وخودآرائى و تجمل شد كه از آن راه قلب مرد را تصاحب كند , توسل به دور نگهداشتن خود از دسترس مرد نيز جست و دانست كه نبايد خود را رايگان كند بلكه بايست آتـش عـشـق و طـلـب او را تيزتر كند. در پایان هم یک نکته سنجی لطیف و ادبی از شاعران بزرگ براتون میارم: مولوی راجع به تأثير حريم و حائل ميان زن و مرد در افزايش قدرت و محبوبيت زن و در بالا بردن مقام او و در گداختن مرد در آتش عشق و سوز ، مثلی لطيف میآورد : آنها را به آب و آتش تشبيه میكند ، میگويد مثل مرد مثل آب است و مثل زن مثل آتش ، اگر حائل از ميان آب و آتش برداشته شودآب بر آتش غلبه میكند و آنرا خاموش میسازد ، اما اگر حائل و حاجبی ميان آن دو برقرار گردد مثل اينكه آب را در ديگی قرار دهند و آتش در زير آن ديگ روشن كنند ، آنوقت است كه آتش آب را تحت تأثير خود قرار میدهد ، اندك اندك او را گرم میكند و احيانا جوشش و غليان در او به وجود میآورد ، تا آنجا كه سراسر وجود او را تبديل به بخار میسازد میگويد : آب غالب شد بر آتش از لهيب
زآتش او جوشد چو باشد در " حجيب " چونكه ديگی حايل آمد آن دو را نيست كرد آن آب را كردش هوا مرد برخلاف آنچه ابتدا تصور میرود ، در عمق روح خويش از ابتذال زن و از تسليم و رايگانی او متنفر است . مرد هميشه عزت و استغناء و بی اعتنائی زن را نسبت به خود ستوده است. نظامی می گوید:
چه خوش نازی است ناز خوبرويان زديده رانده را از ديده جويان |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
تحلیل هاتون عالی بود...
تقریبا همه ی خانمها به این امر واقفند که هر چقدر دور از دسترس قرار بگیرن، جذبه و کشش خودشون رو بیشتر میکنن. خب عده ای هم براشون فرقی نمیکنه که به چه دیدی بهشون نگاه میکنن یا به همون نگاه های سطحی و غریضی که بهشون میشه بسنده میکنن... پس چه اصراری هست که همه حجاب داشته باشن؟ مگه نمیگیم لا اکراه فی الدین...؟ خب اون خانم هم خودش تصمیم گرفته بی حجاب باشه، چرا اینقدر ما تو سر و کله ی خودمون بزنیم؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند... |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۶)آرین (الهه.ع) نوشته است: پس چه اصراری هست که همه حجاب داشته باشن؟ مگه نمیگیم لا اکراه فی الدین...؟ خب اون خانم هم خودش تصمیم گرفته بی حجاب باشه، چرا اینقدر ما تو سر و کله ی خودمون بزنیم؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند... به صورت خیلی ساده: برای اینکه هممون ساکن یه کشتی هستیم که اگه اون بخاد سوراخش کنه عواقبش دامن گیر هممون میشه و برای اینکه ما باید لایق ظهور آقا بشیم نه فقط من |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
امر به معروف و نهی از منکر مهم ترین چیزه البته نه اینکه بریم به طرف بگیم
ما همه روی هم اثر میگذاریم چون کار بد در نظر افراد خوب جلوه داده شده و امر به منکر این همه حوادث تو جامعه پیش میاد ما مهم ترین رکن رو فراموش کردیم تنها راه مقابله بنظر من اینه که برای بی حجاب ها احترامی قائل نشیم و توجه نکنیم مطمئن باشید جواب میده. |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۶)آرین (الهه.ع) نوشته است: . عزیز دلم این عبارت لا اکراه فی الدین قرآن راجع به انتخاب دینه.یعنی هیچ اجباری وجود نداره هرکسی هر دینی رو میتونه انتخاب کنه ولی راجع به احکام و دستورات دین که نیست و خیلی زیبا بلا فاصله بعد از لا اکراه فی الدین بیان میشه"قد تبین الرشد من الغی"جل الخالق من عاشق این عبارتم تو این جمله 4-5کلمه ای 3 تا تاکید به چشم میخوره . راه مشخص شده حالا هرکی دلش میخواد هر دینی رو انتخاب کنه ولی بعدش دیگه هیچ عذری پذیرفته نیست.خدا راه رو نشون داده حالا تو دوست داری از یه راه دیگه بری باشه برو ولی خودت خواستی. اما.............. وقتی دین رو انتخاب کردی دیگه حق نداری به هرچی دلت میخواد عمل کنی باید به تمام دستورات دین عمل کنی.شیطان هم به همین درد مبتلا بود دوست داشت خدا رو اون طور که خودش دلش میخواست عبادت کنه.ما باید خدا رو همونطوری که خدا دوست داره عبادت کنیم نه اونطور که خودمون دلمون میخواد.لا اکراه مال قبل از انتخاب دینه نه مال بعدش. در ضمن قبول کردن قسمتی از دین و رد کردن قسمت دیگر از نشانه های نفاقه. و البته کسی که مسلمان نیست که اصلا مورد بحث ما نیست خداوند در سوره اگر اشتباه نکنم بقره می فرماید کسانی حق را قبول نمیکنند و اینها در قلب هایشان مرض است با اینجور آدما نمیشه کاری کرد و یا خیلی از آیات هم وجود دارند که در اونها عباراتی بیان میشه مثل :اکثرآنها نمی فهمند یا نمیدانند یا اندیشه نمیکنند. به همین دلیله که من با اجبار مخالفم.کسی که فهمید با زبون خوش هم میفهمه ولی یه عده مغرضانه با دین برخورد میکنن با اینها نباید خیلی کاری داشت ولی اگر از یه مرزی فراتر رفتن باید به خاطر حفظ امنیت جامعه باهاشون برخورد کرد.حجاب تو مملکت ما یه قانونه هرکسی که داره از مزایای حکومت اسلامی و امنیتش استفاده میکنه طبق قانون باید حجاب داشته باشه و اگر نمیخواد مشکل خودشه. راستی راجع به این موضوع آدم دلش باید پاک باشه باید عرض کنم وقتی دل پاک باشه میشه حرم خدا و کسی که دلش حرم خدا باشه جز خدا هیچ چیز رو نمیبینه و به تک تک دستورات خدا با جون و دل عمل می کنه پس وقتی یه نفر جلوی خدا ایستاد و گفت تو میگی حجاب ولی من نمیخوامش مسلما دلش جای خدا نیست جای کسی است که جلوی خدا ایستاد یعنی ابلیس پس بهتره با این عبارات بازی نشه که به ضرر خودشون تموم میشه. در ضمن ما کی میخواهیم از این سطحی نگری در دین دست برداریم.اگر یه خانم بی حجاب یه ورق از قرآن رو رو زمین ببینه و مسلمان هم باشه امکان نداره پاشو رو قرآن بذاره برش میداره میبوسدش و در مکانی قرار میده که توهین به اون کاغذ نشه غافل از اینکه لحظه لحظه با بی حجابیش روح قرآن و دستور قرآن و کلام خدا رو زیر پاهاش له می کنه. |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۶)آرین (الهه.ع) نوشته است: تحلیل هاتون عالی بود... بعضی از اعمال صرفا جنبه شخصی دارد و انجام دادن و یا ندادن ان تنها گناه و ثواب را در بر دارد و اسلام به دیده مجازات و جرم به ان نگاه نمیکند . مثلا با اینکه شرب خمر عملی بسیار قبیه است .و خداوند بسیار از ان نهی فرموده اما به هیچ وجه اجازه تجسس در ان را نمیدهد و کسی را برای پرس و جو و مثلا بو کردن دهان و ....محق نمیداند .و در محیط خصوصی تا زمانی که عمل خلافی جنبه عمومی شدن پیدا نکرده و ان عمومی شدن جنبه خطر برای اجتماع پیدا نکرده دستور به برخورد نمیدهد . مثلا دروغ .نباید دروغ بگویید اما جرمی هم بر ان بار نیست .تا زمانی که جنبه نشر اکاذیب یا ابروی کسی در خطر باشد و جنبه مثلا قذف(تهمت حرام زادگی)پیدا کند یعنی سلامت و امنیت خاطر جامعه را به هم بریزد . شما در خلوت خود میتوانید محرم و نامحرم نکنید .....اما وقتی به اجتماع می ایید این سلامت جامعه است که مهم میباشد و مسعله از جنبه خصوصی خارج شده است . شما با این کار تنها به خود ظلم نمیکنید به زنان و مردان جامعه ظلم میکنید . (عقده های جنسی و از هم پاشیدگی خانواده و سرد جنسی و .....اثرات بد حجابی است که بعدا در تاپیکی مجرا مفصل راجع به ان بحث خواهیم کرد بنابرین شما حق ندارید به حریم جامعه تجاوز کنید و امنیت اخلاقی و حتی فزیکی جامعه را به خطر بیاندازید .بعضی وقتها اگر پیشگیری نکنید .در مانی وجود نخواهد داشت یا بسیار پر هزینه خواهد بود! پ ن:ادم دلش پاک باشه !!=از کوزه همان برون تراود که در اوست یا حق |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۲)meshkat نوشته است: ما کی میخواهیم از این سطحی نگری در دین دست برداریم.اگر یه خانم بی حجاب یه ورق از قرآن رو رو زمین ببینه و مسلمان هم باشه امکان نداره پاشو رو قرآن بذاره برش میداره میبوسدش و در مکانی قرار میده که توهین به اون کاغذ نشه غافل از اینکه لحظه لحظه با بی حجابیش روح قرآن و دستور قرآن و کلام خدا رو زیر پاهاش له می کنه. ]چرا تو جامعه ی ما اینقدر خشن باجوونا برخورد میشه؟ تو یه آیه ای از قران خطاب به پیامبر هست که ماتورا مهربان قرار دادیم و اگه تو مهربان نبودی از اطرافت پراکنده میشدند(خیلی سادش کردم و مفهومشو گفتم) یه شرط مهم امربه معروف و نهی از منکر اینه که طرفو دوست داشته باشی و بخای بهترین باشه فقط در این صورته که کارت نتیجه میده بی حجابی که امروز اگه یه ورق قران رو روی زمین میبینه برمیداره میبوسه...بدون شک به قران خیلی احترام قائله...وشک نکن که یه جایی تو دلش میخاد اون حجابشم داشته باشه...وشک نکن اگه من و تو با اینجور حرفا و حرفایی مثه این که تو که حجاب نداری چرا نماز میخونی؟ و هزار تا حرف دیگه دلسرد از وجود خودش و خدا و دین نکنیم یه روزی راهشو پیدا میکنه...و اگه ما راهه درستشو بلد باشیم بی شک خیلی زود تر هم راهشو پیدا میکنه فقط یادمون نره اگه امروزما اینقدر درک پیدا کردیم که بفهمیم حجاب بهترین چیزه برای یه خانوم لطف خداست زیاد بهش مغرور نشیم بهتره و یادمون نره کوتاهیه ماو بزرگانمون بود که باعث این وضع جوونها شد لا اقل کلی گویی نکنیم گرچه بیش از حد احساسی گفتم ولی خب دیگه...
|
|||
|
۲۱:۴۸, ۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
دو شرط بسیار مهم رو شخصی که امر به معروف و نهی از منکر میکنه باید داشته باشه
باید خودش فردی باشه که عامل به دستورات دین هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ریشه ی امر و نهی اون باید رضای خدا و تلاش برای احیای دین خدا باشه و شروعش هم باید با محبت و احترام باشه خدا وقتی میخواست به موسی بگه بره پیش بزرگترین طاغوت زمانش گفت با نرمی باهاش صحبت کن نه به خاطر اینکه نعوذاً بالله میترسیده موسی و خدا هم نگران بوده بلکه چون در کلام نرم احتمال اثر بیشتر هست البته بعضی هستند که حتی اگه تمام حجتهای عقلی هم براشون بیاری با مهر و عطوفت هم بگی باز عناد با حق و هوای نفس توشون نهادینه شده از این بابت خدا به رسول اکرم که رحمت هست برای عالمیان دستور داده أشدا علی الکفار و رحما بینهم با کفار شدید و غیر قابل انعطاف و بین خودتان مایه ی رحمت باشید جذب حداکثری بر مبنای آگاهی دادن از سر دلسوزی و رفع عنادی که ریشه اش جهل هست سنت اولیا خدا و پیروان راستین اونهاست اما یه نکته کسی که خواب باشه میشه بیدارش کرد اما کسی که خودش رو زده به خواب شماخودتم بکشی نمیشه بیدارش کرد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندر حکایت چشم و نگاه های ما!!+ چشم چرانی، آثار و راهکارهای درمان!! | علی 110 | 21 | 50,949 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ آخرین ارسال: قلب |
|