|
حمله به پیج مسی !
|
|
۲۳:۲۱, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
حتما تا الان خیلی هاتون از حمله به پیج مسی خبر دارید ! البته این ملت همیشه در صحنه اولین بارش نیست که از اینکارها نمیکنه هنوز خاطرات پیج ناسا و محقق نشدن پایان دنیا و ...از یادمون نرفته . فقط یه مسئله ای که در این مورد خیلی منو آزاد میده این موج معذرت خواهی های صدا وسیما و فعالان به اصطلاح روشنفکر هستند . برنامه ی 90 که داشتن بی فرهنگی مردم ایران رو تحلیل میکردن ... اقای مشایخی که شانه های مردانه ی مسی رو میبوسید ازش معذرت خواهی میکرد... کفاشیانی که به دنبال هدیه تولد برای مسی بود و... خارج از گودی که مردم ایران رو بی فرهنگ میدونست ... به خاطر اینکه مسی ازشون ناراحت شده ...این همه به ائمه و قران و خدا توهین میشه توی نت مردم رو بی فرهنگ نمیدونن ولی وقتی جمعیتی رفتند با یه فوتبالیست شوخی کردن شدن بی فرهنگ ! نمیدونم چی بگم ! اصلا قصد نظرات منتقدانه و ... هم ندارم , فقط تاسف میخورم واسه صدا و سیما , البته از صدا و سیمایی که حرکات غیر اخلاقی بازیکنان رو بولد میکنه و کار به سایت یاهو هم میکشه انتظاری نیست که یکی از بزرگترین یاوران اسلام و ایران و انقلاب رو یاری کنه سردار رشید لیونل مسی . جدی جدی اخرالزمان شد ها |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۶, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
واقعا شعور خودشون رو با اين حرفا نشون ميدن.فردا كه مسي اومد ده تا گل زد اونوقت بازم همچين حرفايي رو ميزنن؟بعد از قرن ها رفتيم جام جهاني اونم اينطوري خرابش ميكنيم
|
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ما می گیم شورش رو زیاد کردند. یکبار افراط کردند حالا هم دارن از اونور بوم می افتن کم مونده حسن روحانی بره معذرت خواهی کنه!
همین الان اگر 20 هزار پیغام توهین آمیز داشته باشه حداقل 50 هزار تا معذرت خواهی داره! در ضمن بعید نیست کاری سازمان بافته باشه چون من اونجا غیر از توهین به مسی توهین به برخی مقدسات رو هم دیدم اونهم خیلی زیاد! واقعا شرم آوره! (خودمم دارم توهم توطئه می گیرم -oO) |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم با سلام . خانم محترم میدونی اسطوره سازی یعنی چی ؟ یعنی ایرانیها چندین بار این حرکت رو توی پیج های دیگه انجام دادن صدای هیچکی در نیومده ولی نوبت یه ادمی مثه مسی میشه که بزرگترین کارش دنبال یه توپ دویدنه , میان میگن مردم ما بی فرهنگن .... چطور موقعی که دانشمندهای ناسا رو به فحش کشیده بودن خیلی با فرهنگ بودن ؟ از ادمی که به زیدان و مسی لقب استاد میده که هیچ انتظاری نیست ... از تحلیل گری که فوتبال رو راهی برای رسیدن به کمال انسانی میدونه که انتظاری نیست ...از هنرمندی که الکی گنده اش کردن و یا رئیس فدراسیون ابله که انتظاری نیست . بحث اصلی من اینه : چرا مسی مقدس شده ؟ چرا وقتی به مقدساتمون توهین میکنن میگیم اعتقادات شخصیه ولی نوبت به یه بازیکن فوتبال میرسه مردم ما بی فرهنگن , اومدن میگن بحث ها رو با هم قاطی نکن , اصلا نفهمیدن من چی گفتم |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
حالا از همه این آسیب شناسیا و حرفا بگذریم من هنوز تحت تاثیر صحبت های اون شب آقای کفاشیانم !!!
ایشون چه مرد نازنینی هستند واقعا !!!!!! فرمودند چون مردم ما مسی رو خیلی دوست دارن رفتن بهشون فحش خانوادگی دادن !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی هیچ چیزی مثل این حرف نمیتونست تو اون لحظات , لبخند رو بر لبانمان جاری کند !!!!!! ![]() ![]() من الان نگران اینم که نکنه 5+1 بخوان بخاطر این قضیه دوباره تحریممون کنن, اونام که دنبال بهانه میگردن , احتمالا میگن اگه ایرانیا بمب اتم داشتند میرفتن یدونه از این بمبا تو خونه مسی مینداختن !!!!!!!!! ![]() آقای رضا2035 !! مسی مقدس نشده, ولی این مقایسه شما درست نیست! وقتی ما از توهین به ائمه ناراحت میشیم بعد از اینطرف میایم و خودمون به این و اون توهین میکنیم, شما خودتونو بذارید جای اونا , درمورد همچین انسان هایی چه فکری میکنید !!؟؟؟؟ ضمنا مگه مسی توهین کرده به مقدسات ما !!!؟؟؟ چرا چنین اتفاقی از طرف مردم هیچ کشور دیگه پیش نیومده !!؟؟؟ توهین به هرکسی زشت و ناپسنده ! چه دانشمندای ناسا باشن چه مسی بیچاره !!!!!! ![]() مهمتر از فقر اقتصادی , فقر فرهنگیه که بدجور داره دامن گیره ما میشه !!! |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
۱۹:۱۰, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۲۲:۴۷ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
....................................................
|
|||
|
۱۹:۱۳, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۰)یاس نوشته است: احتمالا منظورتون از مشخص بودن اینه که داریم غرب زده میشیم !!! قسمت اول صحبتتون رو فعلا چیزی نمیگم ولی در قسمت بعد بنظرتون واقعا اتفاقیه که این کار به این وسعت انجام شده؟ البته بیشتر نمیگم چون فضا فراهم نیست سوال: افرادی که این کار را کردن از چه قشر و تفکری بودند؟ این تاپیک را ببینید تا فرق بین ادب و بی ادبی را متوجه شوید |
|||
|
۱۹:۱۴, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول: iهمیشه نیازه که من توی تاپیک هام چندین صفحه مقدمه بنویسم تا بقیه بفهمن من چی میگم ![]() میشه به جای بازیکن آرژانتین که همرا با پدرش توی اسپانیا پول اختلاس کرد کمی به مسئله اصلی توجه کنیم ؟؟؟ چه اتفاقی افتاد که صدا و سیما مردم رو به خاطر مسی بی فرهنگ دونست ولی به خاطر خیلی از مسائل دیگه رو بایکوت کرد و یا به نوعی توجیه اش کرد ؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۲۲:۴۸ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
........................................................................
|
|||
|
۱۹:۲۳, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۹)یاس نوشته است: نمیتونیم اینطور نظر بدیم! اینکه یه جا بشینیم و بگیم عادی نیست! لزومی نداره چندان فکر کنید یکی از ویژگی های مشترک این افراد اینه که قانون جمهوری اسلامی رو قبول ندارن و فی*ل*تر رو دور میزنن |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |