|
«««««««« تعریف ِ بی جا »»»»»»»»
|
|
۳:۲۳, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام! اگر کسی از شما در جمع یا خصوصی تعریفی بکند شما هم در درون خودتون می دونید که لایق این تعریف نیستید چه می کنید؟؟!
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۷, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
چرا اینقد بد با موضوع برخورد میکنید .خو حتما یه چیزی میدونه که داره تعریف میکنه دیگه...
![]() ![]() ![]() . .. . از شوخی بگذریم..من خودم شخصا دوس ندارم..دلم میخواد به طرف بگم بسه.... ..آخه من چقد فروتنم....![]() |
|||
|
|
۸:۵۵, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۸:۵۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من اسطورهی بیبدیل خودپسندی هستم(احتمالاً ناشی از خوددرستپنداری!
) ولی زمانی که عاقلانه وضعیت خودم رو بررسی میکنم، یاد این آیه میافتم:آل عمران، آیه 188: لاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ يَفْرَحُونَ بِمَا أَتَواْ وَّ يُحِبُّونَ أَن يُحْمَدُواْ بِمَا لَمْ يَفْعَلُواْ فَلاَ تَحْسَبَنَّهُمْ بِمَفَازَةٍ مِّنَ الْعَذَابِ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ آنان را که از آنچه [از بدیها] کردهاند شادمان شدهاند، و دوست دارند به سبب کارهای ناکرده خويش هم مورد ستايش قرار گيرند، مپندار که در پناهگاهی دور از عذاب خدا باشند برايشان عذابی دردآور مهياست. ![]() ![]() خدایا، مرا مسلمان بمیران و به صالحان ملحق فرما. |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خودمو میزنم به نشنیدن اگه دانش اموز باشه توقع نمره داره از آدم !!
اگه بچه ی آدم باشه یجور دیگه توقع دار ه خلاصه هر کی الکی از آدم تعریف کنه یه قصدی داره که به هر حال باید زد تو ذوقش! یکبار فخرالدین حجازی زیاد از امام خمینی(رحمة الله علیه) تعریف کرد امام زد تو ذوقش و بلا فاصله فرمود از این تعایفی که شما میکنید و در من نیست به خدا پناه میبرم!! باخره ما هم اگه امام رو قبول داشته باشیم بهتره مثل ایشون رفتار کنیم !! هان نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۳۱, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنده خداهایی هستند که ادم رو به اندازه مریم مقدس می برند بالا !
هرچی عرض می کنیم ...خواهش می کنیم... نزنید این حرفها رو اصلا فایده ندارد ! من درمانده شدم واقعا ! شما فقط می شنوید ! ![]() آی مردم نکنید این کار رو !! |
|||
|
|
۲:۳۷, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اگر من خوب باشم و همه مردم به بدی من شهادت بدن من بد نمیشم .....
و اگر بد باشم و همه فرشته ها به خوبی من شهادت بدن باز هم خوب نمیشم.... تعریف بی جا یا بدگویی بی جا در هر دو حالت برام بی معناست و ازش می گذرم.... |
|||
|
|
۲:۵۷, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۲:۵۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۲ ۲:۳۷)TaRaNe نوشته است: (۲۳/آذر/۹۲ ۱۷:۴۲)أین المنتظر نوشته است: |
|||
|
|
۳:۱۰, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اصلا توفیق عمل از خداوند هست ! ما به خودمون می گیریم .
اگر لطف و توفیق از خداوند نبود که ما قادر به عمل نمیشدیم ! هر خوبی هست همه از خداست از خودش تشکر کنید ! باشد اگر لازم شد از عمل فرد تقدیر کنید ... در حقش دعا کنید . بفرمایید خدا حفظت کند ! خدا بهت برکت بده ! نه اینکه بگویید عجب اطلاعاتی ! چه فرشته ای هستی تو :| بنده ها رو الکی بالا نبریم ! مسئولیت دارد ها ! |
|||
|
|
۸:۳۵, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
فاطمه جان!
همیشه پیش خودت بگو "الله یعز من یشاء و یعذب من یشاء" شاید یه کاری کردی و خدا عزیزت کرده... شاید هم امتحان الهیه. فقط هم از خدا بخواه که زمانی هم که - خدای نکرده - پیش همه خوارت کرد، جنبه اش رو بده و بازهم این آیه رو بتونی به یاد بیاری. ببخشید که اینقدر رک گفتم... اما من برای خودم این کار رو کردم و جواب هم گرفتم. یعنی اون حس و غرور و این حالات خیلی عوض شد. دست خدا رو تو این چیزا دیدم... |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۳:۲۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مقاومت کردن در مقابل مدح هایی که لایق آن نیستم هم کار ساده ای نیست. بسیاری از اخلاق ها و رفتارهای ما بر اساس نظرات و مدح هایشان شکل گرفته و رشد هم کرده از خصوصیات خوب گرفته تا نامناسب. (۲۵/آذر/۹۲ ۲:۳۷)TaRaNe نوشته است: همینطوره اینکه ملاک بد بودن و خوب بودن نظر افراد نباشه و معیار رضایت خداوند باشه بسیار هم عالیه. اما اینکه تا چه میزان بتوان عملیاتی کرد مسئله ی اساسیست. فاطمه خانوم به نظرم نظرسنجی کمی ناقصه. چرا که در تاپیک مدنظرتون مدح هاییست که لایق آن نیستیم اما در نظرسنجی این منظور نشده و به عبارت دیگه تنها به مدح کلی اشاره داره و تفکیک نکرده. |
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۲۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خدا کمک کنه از عجب وغرور.
من همیشه این دعای امام سجاد(علیه السلام) رو میخونم: خدایا بدان سان که در چشم مردم بر مقام من می افزایی در چشم من از مقام من بکاه و به میزان عزتی که در اجتماع به من ارزانی فرمایی مرا به ذلت نهانی من آشنا ساز تا شخصیت خویش را هرگز فراموش نکنم و پای از گلیم خویش فراتر نگذارم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هویت خود را چگونه تعریف می کنی ؟! | ELHADI | 10 | 5,200 |
۵/شهریور/۹۱ ۲۱:۴۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)

..آخه من چقد فروتنم....