کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا می دانستید نمازهای پنجگانه متعلق به اهل بیت(علیه السلام) است؟
۴:۴۱, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۴:۴۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام اللهHeart

نماز صبح متعلق به حضرت سیدالشهدا(علیه‌السلام)،Heart
نماز ظهر متعلق به آقا رسول‌الله(صل‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم)،Heart
نماز عصر متعلق به امام علی(علیه‌السلام)،Heart
نماز مغرب متعلق به حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها)Heart
و نماز عشاء متعلق به امام حسن مجتبی(علیه‌السلام)Heart می‌باشد.

من این مطلب رو چند روز پیش در یک روضه متوجه شدم. البته منبعشو پیدا نکردم اگر کسی اطلاعی داشت قرار بده

تنها چیزی که پیدا کردم دو حدیث بود که واقعا برام جالب بود

نماز مغرب به شکرانه ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) سه رکعتی شد
حضرت سلام الله علیها هنگام نماز مغرب از مادر بزرگوارش متولد شد و پا در این دنیای فانی گذاشت. در این زمان خبر مسرت بخش ولادت آن نور عظیم را به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دادند و حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم به شکرانه آمدن فاطمه یک رکعت به نماز مغرب اضافه نمود و از آن پس سه رکعت نماز مغرب بر همه مسلمان واجب شد. دو رکعت اول را خداوند متعال واجب کرد و یک رکعت را پیامبر به شکرانه به دنیا آمدن دردانه عالم هستی به نماز مغرب افزودند و این سه رکعت در سفر نیز به دو رکعت تبدیل نمی شود. برخلاف نمازهای چهار رکعتی که باید شکسته خوانده شود.

لوامع صاحبقرانى (شرح الفقیه/ فارسی) - محمد تقی المجلسی ( الأول ) - ج 5 - ص 62 – 63،و الحدائق الناضرة - المحقق البحرانی - ج 6 - ص 58 – 59 و ذکرى الشیعة فی أحکام الشریعة - الشهید الأول - ج 2 - ص 312)

امام باقر علیه السلام فرمودند: «در هر شبانه روز بر مسلمانان پنج نماز واجب است (صبح، ظهر، عصر، مغرب و عشاء)؛ و اولین نمازی که رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم بر پا داشت، نماز ظهر بود.»
وسایل الشیعه ـ ج4 ـ ص11

برای منی که حضور قلبم در نماز ........ خیلی مفید بود و تاثیرگذار
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اللهم عجل لولیک الفرج

امضای سیمرغ

«الله اکبر، الموت لامریکا، الموت لاسراییل، اللعنه علی‌الیهود و النصر للاسلام»

[تصویر: 584748343_1_3_.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Aryha ، یاســین ، ضحی ، مجنون العباس ، رمز شب ، مجید121 ، Justice Bringer ، عبدالرحیم ، محب الزهرا ، دل خسته ، سدرة المنتهی ، در جستجوی سختی ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، help me
۴:۵۷, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۱۱:۲۶ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #2
آواتار
....................................................................................................​...

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ضحی ، مجنون العباس ، عبدالرحیم ، انتصـار
۵:۲۹, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
اینگونه تفسیر های غیر معتبر و حدثی در دین ما درست نیست . توی روضه ها هم همیشه احادیث صحیح و معتبر خونده نمیشه .

اینگونه بستن به ناف دین مضرات زیادی داره ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، عبدالرحمن ، Hadith ، مجنون العباس ، m.hossein ، 1441361 ، رمز شب ، sarallah ، menrabb ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، انتصـار ، help me
۱۵:۰۳, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱:۴۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #4
آواتار
البته فقط منظورم شما نیستید . ولی تحلیل باید پایه داشته باشه و منطقی این طور تحلیل کردن مثل برخی تفسیر های اقایان از مسایل مختلف و تفسیر فیلم و ... هست . سبک همون سبکه تحلیل غلط هست
وقتی شما این مطلب رو در عموم بیان میکنید برای خودتون اثاری داره . هم ماتاخر هم بر نفستون .

اون بار در مورد یه ایه قران یه مطلبی به ذهنم رسید که در مناظره با اهل سنت بگم . با یکی از علما تماس گرفتم علاوه بر رد نظر اونم خیلی زیبا فرمود وقتی در دین تخصص نداری اگر اشتباه کنی مسٔولی .

دین جای نظر شخصی دادن نیست برادر عزیز . الان بقیه امامان نماز ندارن مقامشون پایین تره؟

خیلی مطالب که در ظاهر خیلی هم قشنگه رو خود مخالفین طرح میکنند . بعد که سر زبون افتاد میان رد میکنند و میگن هااااا دیدی این شیعه فلان است و خرافی و ....

بزار یه مثال بزنم :

در قران میفرماید مادران شما بر شما حلال شد یعنی محرمند

جای دیگر میفرماید چهارپایانی بر شما حلال شد

حالا یعنی چهاپایان بر شما محرمند یا مادرانتون رو میتونید بخورید؟!!

این روش تحلیل اشتباهه . هر جا یه ۵ یا ۱۲ دیدیم سریع شاخه و تحلیل بزنیم بگیم این همونه ....

یاحق

این پست و پست قبل پاسخی به تحلیل عزیزانی بود که در مورد این ۵ وعده انجام داده بودند و حذف کردند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، Hadith ، m.hossein ، 1441361 ، menrabb ، عبدالرحیم ، Aryha ، سیمرغ
۱:۲۵, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #5

سلام دوستان

به نظر حقیر مطالب دینی باید سند محکم نقلی و عقلی داشته باشه

یادآور میشم که در وضعیت حساس کنونی که شیعه رو از همه طرف میکوبن و از هر حرکتمون یه بهانه ای درست میکنن و تکفیرمون میکنن بهتره که بیشتر در اظهار نظرهای دینی دقت کنیم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، m.hossein ، menrabb
۱۲:۴۷, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #6

سلام. اگر شما از محبان ائمه معصومین هستید لطفاً حرفهایی که هــــــیـــــــــچ منبع و مبنای مشخصی ندارند را نشر ندهید. این کار نه تنها آن حضرات (علیهم السلام) را خوشحال نمیکند بلکه قطعاً خلاف این خواهد بود.

توی قسمت خنده حلال یه لطیفه بامزه دیدم که: بعضی از مداحان و روحانیون هم مثل اسنودن هر سال ابعاد جدید از محرم رو فاش میکنند که هیچکس غیر از خودشون ندیده!! گویا در مورد احادیث هم همینطور شده . . .
Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۰:۲۷, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام،

استاد رائفی هم تو سخنرانی هاشون یادمه یه حدیث از حضرت علی خوندن با این مضمون که: *پیامبر [ص] صبر هستن و من (علی [ع]) صلاة*

وقتی دلیل خلقت (واسطۀ بخدا رسیدن) ماها این بزرگان هستن. جای تعجب نداره که نماز (رسیدن به خدا) هم بواسطۀ ایشان باشه.

بسیار ممنونم بخاطر تاپیک ... و در همینجا میخواستم تاپیک خودم که تو امضام هست رو هم تبلیغ کنم که مطالب معارفی بسیار نابی توش هست.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28710.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، Aryha ، سیمرغ ، Banoo ، سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، help me
۰:۳۶, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۰:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۶/دی/۹۲ ۱۲:۴۷)menrabb نوشته است:  سلام. اگر شما از محبان ائمه معصومین هستید لطفاً حرفهایی که هــــــیـــــــــچ منبع و مبنای مشخصی ندارند را نشر ندهید. این کار نه تنها آن حضرات (علیهم السلام) را خوشحال نمیکند بلکه قطعاً خلاف این خواهد بود.

توی قسمت خنده حلال یه لطیفه بامزه دیدم که: بعضی از مداحان و روحانیون هم مثل اسنودن هر سال ابعاد جدید از محرم رو فاش میکنند که هیچکس غیر از خودشون ندیده!! گویا در مورد احادیث هم همینطور شده . . .
Huh

حالا من ارسالمو پاک کردم قرار گذاشتم در مورد صحبت نکنم

ولی من این رو از یکی از افراد اهل فن شنیدم

لطفا اگر چیزی بنظرتون عجیب اومد منکرش نشید

اون جمله قسمت خنده حلال رو هم مخالفم (نمیشه تعمیمش داد در همه جا)
بعضی مواقع زمان فاش شدن بعضی حقایقه که در گذشته نبوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Justice Bringer ، سیمرغ ، Banoo ، Agha sayyed ، help me
۱:۳۱, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:ولی من این رو از یکی از افراد اهل فن شنیدم

لطفا اگر چیزی بنظرتون عجیب اومد منکرش نشید]
با یاد حق

باید بگم بنده هم شخصا این مطلب رو از یک اهل علم شنیدم که میدونم بی سند و مدرک حرف نمیزنه ...
دلایل محکمی هم داشت ....
اما چون نتونستم به مباحث مطرح شده کامل گوش بدم چیزی نمیگم این جا ...
ولیکن میشه گفت به تحلیلی که جناب عبدالرحمن داشتن تا حدود زیادی نزدیک بود ...

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، Banoo
۳:۳۶, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۳:۳۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام الله

نظر منم ترکیب نظرات کاربر متی و عبدالرحمن بوده منتهای مراتب از چند عالم دیگر هم سوال پرسیدم منتظر پاسخ بودم که جمعا اگر نکاتی رو مطرح کردند قرار دهم...
اصل صحبتهای آقای وحید110 هم درسته
اما
در خصوص اینکه گفتید:
"الان بقیه امامان نماز ندارن مقامشون پایین تره؟"
Huh
باید بگم بعیدترین برداشت از صحبتهای بنده بود
و اینکه گفتید هر 5 و 12...
درسته، ما هم نه به اندازه شما یه کم کمتر بر این مسئله واقفیم ـ(متوجه صحبتهای شما هستم منتها حرف من این بود:
اهل بیت(علیه السلام) و نماز(ستون دین) ................هر پنجی نیستن

ــــــــــــــــــــــــــــــ
این احادیثو هم فقط برا آگاهی یا تکرار مجدد میزارم

"نماز و ولایت"
امام سجاد (ع ) : فی جواب سائل سأله عن حدود الصلاة ... قال :و ما سبب قبولها؟ قال - علیه السلام - : ولایتنا و البراءة من اعدائنا
در پاسخ کسی که پرسید از حدود نماز... و چه چیزی سبب قبولی نماز است ؟ فرمود: "ولایت مااهل بیت ، و برائت از دشمنان ما".
( میزان الحکمه ، ج 5، ص 386 )

"اهل بيت (ع ) و اقامه نماز"
امام حسين (علیه السلام) :
"الذين ان مكنا هم فی الارض اقاموا الصلاة " قال : هذه فينا اهل البيت
در تفسير آيه "كسانی كه اگر ما به آنها در زمين قدرت و حكومت دهيم ، نماز را به پا مي دارند" فرمود: اين در مورد ما خاندان اهل بيت است .
بحار الانوار، ج ,24 ص

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در هر حال متشکرم بابت اطلاعات و نظرات همگی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Aryha ، Justice Bringer ، Agha sayyed
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]