کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرجع تقلید محترم , ذره ای بصیرت لطفا !!!!!!
۴:۲۹, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۰:۰۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
دوستان گرامی ایشون رو شاید بشناسید : آیت الله سید صادق شیرازی

[تصویر: shirazi313.jpg]

ابتدا به شبکه های ماهواره ای که دارند اشاره کنیم:
[تصویر: 3essq56dxw30h54axby3.jpg]

همین طور که مشاهده میشه ایشون 13 شبکه ماهواره ای رو در اختیار دارند ابتدا یه سوال پیش میاد که پول تاسیس این همه شبکه رو از کجا تامین فرمودین؟؟؟
احیانا از اون شماره حساب هایی که مدام توی شبکتون زیر نویس میشه که ماله امریکا و کشور های غربیه ربطی نداره بهش ؟
شما و طرفداراتون که همه رو متهم میکنید به ارتباط با انگلیس حتی این نظام رو هم متهم می کنید به این مساله , احیانا خودتون ارتباط ندارین با انگلیس؟؟؟؟
شما مرجع تقلیدین برادر من که میایین توی شبکه امام حسین تبلیغ میکنید برای قمه زنی و در عین بی تدبیری میایید عکس نوه خودتون رو که بچه هستش رو با سر و صورت خونی در حالی که قمه زده قرار میدهید توی فیس بوک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال جناب مرجع تقلید اگه شما مسلمان نبودید و بهتون این عکس نوه خودتون رو نشون میدادند و میگفتند این ها مسلمونند , آیا شما اسلام رو قبول می کردید؟؟؟
[تصویر: 1388876186521.jpg]

[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9...%DB%8C.jpg]
[b](برپایی مراسم قمه زنی در بیت وی در قم،قرمزی کف زمین دلیل جاری شدن خون افراد است)
[تصویر: 1388877242851.jpg]

[تصویر: 1388877242862.jpg]

اون وقت میشه معنای دقیق وهن رو بگین چیه؟؟؟

نکته دیگه این که متاسفانه هم در این شبکه ها و هم در صحبت های ایشون ترویج توهین به مقدسات اهل سنت بوده است که نمونه هایی از آن خواهد آمد:

[تصویر: 1388876489831.jpg]

[تصویر: 1388877242873.jpg]

[تصویر: 1388877242874.jpg]

برادر عزیز اجازه بدین یه شفاف سازی کنم براتون , این که ما علنی بعضی افراد رو لعن نمیکنیم دلیل بر این نیست که مثلا بی خیال در و دیوار و حضرت زهرا بشیم , بی خیال حضرت محسن بشیم , دلیلش اینه که ما باید وحدتمون رو حفظ کنیم تا بشه دشمن بزرگتر رو که وهابیته یا حتی بزرگ تر از اون صهیونیسته رو از بین ببریم به عنوان نمونه بگم که پیامبر حتی یک بار به بت‌ها فحش نداد .اینو گفتم که متاسفانه همچین تهمتی رو زده بودن به نظام برای رفع شبهه عرض شد

اما نکته دیگه این که متاسفانه نظام ایران رو هم زیر سوال می برید و میگین :
[تصویر: 1388878218861.jpg]

اما نتیجه گیری از این بحث:
1. به ایشان توصیه میکنیم تقوای الهی و پیروی از راه راستین حضرت اباعبدالله (علیه السلام) را و البته باید بگم که سابقه فحاشی و حتاکی این خانواده به رهبران نظام زیاده

2. دیده می شود افراد معروفی نیز در اطراف ایشون گرد آمده اند که این خود جای تامل و بررسی دارد مثل مداح بزرگوار حمید علیمی و همینطور جناب حاج آقا دانشمند

3. دوستان گرامی مراقب باشید ... همیشه پیرو ولی فقیه خود باشیم و اگر دیدیم کسی کوچکترین توهینی به ایشون یا نظام جمهوری اسلامی کرد سریع مرز های خود را مشخص کنیم تا به دام فتنه ای آخرالزمان نیافتیم ان شالله

منبع: http://nooromahdi.ir/forum/index.php
با ویرایش

با تشکر
یا علی
[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ ، أین المنتظر ، یاســین ، fiftynine ، ضحی ، Night_World ، azade ، m.hossein ، bagheri4 ، Havbb 110 ، صهبا ، fazel ، ضدایلو ، heaven ، قلب ، السا ، عبدالرحیم ، black ، شهرام ، Banoo ، am_po ، ELENOR ، رهگذر. ، fafa* ، هانا ، help me ، aleerz ، mofa ، انديشه نو ، دغویه ، ADAM ، حضرت عشق ، مصطفي مازح7610 ، neyestan23 ، iranvelshok ، گم نام ، رضوانه
۴:۵۴, ۱۵/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۴:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
آواتار
من چند وقت پیش با یکی از علمای نجف صحبت می کردم (در حرم امام رضا علیه السلام)

اصلا این آقا رو قبول نداشتند در حد مرجع

تازه ایشون از مکتب نجف هم پیروی میکرد و با فلسفه میانه خوبی نداشت

در همین حد که ویکی پدیا از ایشون تعریف تمجید کنه برای ما کافیه

راستی اگر کسی از قمه زنی ایشون فیلمی داشت لطف کنه

در قرآن داریم فاستبقوا الخيرات

خب ایشون که قمه زنی رو مستحب موکد میدونن لطف کنن قمه بزنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، hsmoa ، یاســین ، ضحی ، فدايي ولايت ، azade ، m.hossein ، bagheri4 ، صهبا ، ضدایلو ، قلب ، السا ، عبدالرحیم ، fafa* ، help me ، هانا ، th17 ، iranvelshok
۹:۰۵, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
همیشه برام سوال بوده که چرا دانشمند کنارشه؟؟؟
واقعا انتظار نداشتم...Angry
چطور اسم خودشون رو عالم میذارن؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، m.hossein ، صهبا ، ضدایلو ، السا ، fafa* ، حضرت عشق
۱۰:۵۷, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
ببینید شما که میگین پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به بت ها هم توهین نمی کردن، چرا به این آقا توهین می کنید؟
به نظرم یه مقدار ارسالتون رو ویرایش کنید و مودبانه تر نقد کنید.
کافیه یکی از پیروان این آقا بیاد و این مطالب رو ببینه. بعد میرن میگن نگاه کنین به آقا توهین شده و فلان و ... .
من ایشون رو نمیشناسم و عقایدشون رو هم نمیدونم، ولی به خودم اجازه نمیدم به کسی که بهش عنوان مرجع رو دادن توهین کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Hadith ، m.hossein ، صهبا ، ضدایلو ، hsmoa ، آیلار ، آیات ، kh-MAHDI ، حضرت عشق ، ADAM
۱۳:۱۹, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
دوستی اصرار داشت که عایشه لعن شده در سوره تحریم ،من این بنده خدا رو نتونستم قانع کنم که لعن نیست ماجرا چیز دیگری بوده ،طرف فقط حرف خودش را می زد باور کنید از کلمات خیلی راحت استفاده می کنند .
من خودم توی این تالار یاد گرفتم که یک کلمه می تواند چه معانی ومفاهیم متفاوت داشته باشد وبا یک ضمیر ویا قواعد عربی وفارسی حکم دریافت شده صورت جدیدی را قبول می کند.
این بنده خدا میگفت دوستش وزنش با هم درخانه قمه می زنند.
مرجع تقلید باید ازمفسده جلوگیری کند نه این که بدون در نظر گرفتن اشخاص وافراد مختلف در سن های مختلف وسطح سواد وفکرمتفاوت هرحرفی را به زبان بیاورند
با مردم به اندازه عقل آنها صحبت کنیداین توصیه ائمه به ماست بعضی وقتها قصه های قرآن را با سانسور به بچه هایم می گویم از جمله بارداری حضرت مریم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، صهبا ، ضدایلو ، قلب ، آیات ، fafa* ، mahyamatin ، حضرت عشق ، ADAM
۱۸:۲۰, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام عزیزان
ببخشید وارد بحثتون میشم امانمیخوام دوعزیزی که درزمینه ولایت وامامت فعالیت میکنن برن تورینگ بوکس...
حالاباید ببینیم که این چند ماهواره آیا کاملا توسط خودایشون اداره میشه یا فقط نقشی درشون دارن واگر خودشون اداره میکنن برسی کنیم ببینیم واقعا هرکانال ماهواره برای این که روی آنتن بره چه مجوزهایی وازکی میخاد؟؟؟ وهزینه روببینیم سالانه چقدر باید پرداخت کنن تابه یک نتیجه معقول وساده برسیم
واقعاًمیشه نتیجه گرفت... یکم صبرداشته باشید لطفاً ماکه نمیخایم به کسی توهین کنیم خدای ناکرده همه نوکرنوکرای صاحب الزمان هستیم
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، bagheri4 ، قلب ، آیلار ، آیات ، mahdi_kojayee ، حضرت عشق ، neyestan23
۲۰:۳۶, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
مثل اینکه بازم باید حرف آقای قرائتی رو قرار بدم.

قرائتی چگونه به قمه‏زنی در یک شهر خاتمه داد؟
حجت الاسلام قرائتی در خاطره ای که مجله مبلغان، در شماره 39 فروردین 1382،منتشر شده است، از استدلال قرآنی جالبی که برای متقاعد کردن مردم یکی از شهرهای کشور برای خاتمه دادن به قمه زنی اینگونه سخن می گوید:
در یکی از شهرها با وجود توصیه‏های مبلغین بزرگوار مبنی بر پرهیز از قمه‎زنی، مردم به خاطر اعتقادات خود دست ‏برنمی‏داشتند. به ما گفتند به آنجا برویم و آنها را از این کار باز داریم . ایام ماه محرم بود و چون اعلام کرده بودند فلانی می‏آید و مردم ما را در تلویزیون دیده بودند، در مسجد جمع شدند.
وقتی وارد شدم گفتند: آقای قرائتی آمده‏ای برای قمه‎زنی بگویی. گفتم: شغل من چیست؟ گفتند: تو معلم قرآن هستی. گفتم: به عنوان معلم قرآن قبولم دارید؟ گفتند: بله قبولت داریم ولی حرف قمه نزنی، فقط قرآن بگو . من روی تخته نوشتم: «بسم الله الرحمن الرحیم - یا ایها الذین آمنوا لا تقولوا راعنا و قولوا انظرنا» (1)؛ «ای کسانی که ایمان آورده‏اید! "راعنا" نگویید، بلکه بگویید: "انظرنا".» و بعد توضیح دادم که: «یا ایها الذین آمنوا» یعنی: ای مؤمنین . «لا تقولوا راعنا و قولوا انظرنا» یعنی: راعنا نگویید بلکه انظرنا بگویید. راعنا نگویید یعنی چه؟ این قصه‏ای دارد و قصه‏اش این است که: پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله در حال سخنرانی بود، یک نفر از پای سخنرانی گفت: راعنا، یعنی مراعات ما را هم بکن . یعنی آرام‎تر صحبت کن یا به این طرف و آن طرف نگاه کن .
این کلمه راعنا مثل کوکو است که هم می‏شود آن را با سیب زمینی درست کرد و هم با سبزی. «راعنا» را هم می‏شود از ریشه «رعی‏» گرفت و هم از ریشه «رعن‏». اگر از «رعی‏» گرفته شود به معنای «مراعات ما را بکن‏» است، ولی اگر از ریشه «رعن‏» گرفته شود، رعونت ‏به معنای خر کردن است و «راعنا» یعنی «خرمان کن.»
وقتی که مسلمانان می‏گفتند «راعنا» هدفشان مقدس بود و معنای «مراعاتمان کن‏» را اراده می‏کردند، ولی یهودی‎ها از این کلمه استفاده کرده و گفتند: مسلمان‎ها به پیغمبرشان می‏گویند خرمان کن. در اینجا آیه نازل شد که: «یا ایها الذین آمنوا لا تقولوا راعنا و قولوا انظرنا»؛ «ای کسانی که ایمان آورده‏اید، "راعنا" نگویید بلکه "انظرنا" بگویید.» یعنی کلمه‏ای را که دشمن از آن سوء استفاده می‏کند به کار نبرید .
بعد از این که این آیه را تفسیر کردم، گفتم: شما که قمه می‏زنید هدفتان مقدس است و به عشق امام حسین علیه السلام این کار را می‏کنید، ولی تلویزیون کشورهای اروپایی این کار شما را دوازده مرتبه نشان داده و گفته است که شیعه‏ها دچار مرض خودآزاری هستند. دشمن از این کار شما چنین سوء استفاده می‏کند . این کار امروز شما مثل همان «راعنا» گفتن مسلمانان صدر اسلام است که دشمن از آن سوء استفاده می‏کرد و قرآن کریم با آیه مورد بحث‏ به مسلمانان آن روز و امروز هشدار می‏دهد که از هر کاری که دشمن از آن سوء استفاده می‏کند پرهیز کنید. پس چون امروز دشمنان از قمه‏زنی شما سوء استفاده می‏کنند، شما دیگر قمه نزنید. گفتند: حالا فهمیدیم و دیگر قمه نمی‏زنیم .
پس از این جلسه به تهران رفتیم و آن سال در آن شهر جز چند نفر کسی قمه نزد .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، fafa* ، بیداری12 ، ضدایلو ، mahyamatin ، انديشه نو ، mahdyshr ، mahdi_kojayee ، حضرت عشق ، neyestan23 ، iranvelshok ، گم نام
۱:۱۲, ۱۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۱:۲۷ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #8
آواتار
t.kam67درست میگن
حالا طرف هرچی باشه، این روش انتقاد نیست من دیدم که عده ای بلد نیستند حرف بزنن میان بدتر خرابکاری میکنن خیال میکنن ته دین و مسلمونی هستند یادشون میره بقول مولوی گفتنی،دین( یا پیامبران)برای وصل کردن آمده نی برای فصل کردن... اسم کارشون رو هرچی هم که میخوان میذارن و جالب اینجاست همیشه هم برای خودشون راه درو توجیه ایجاد میکنند و از اون طرف هم کسانی رو دیده ام که به خاطر این نوع نقد! از هرچی دینه زده شده اند
( ضمنا اگه محرز بشه کسی از طریق همین مرجعیتش داره کار خلافی انجام میده خود مجتهدین درموردش نظر خواهند داد که خلع لباس و ... یکیشه)
چند وقت پیش دیده بودم به یکی از مراجع در همین سایت شخصی تکه ای انداخته بود خواستم که در پ.خ این مورد رو براش یادآور بشم که بعد بیخیال شدم چون حال حوصله توضیح و تفسیر رو نداشتم

اینو خطاب به اونهایی میگم که خودشون رو مجتهد و عالم میدونن (لطفا به خودتون نگیرین حال و حوصله جر و بحث ندارم)
اگر علم و ...درمورد مرجع تقلیدی شک دارین حق ندارین اون رو براساس حدسیات و فکروخیال خودتون در اینجا و جاهای دیگه بسط بدین این موارد به عهده خود مقلد هست مگر اینکه در مورد اون شخص مورد سوال قرار بگیرین اونهم اگر واقعا اطلاعی دارین لطفا با شواهد و قرائن توضیح بفرمایید نه اینکه در عمومی نقل کنین حرفاتون مسئولیت داره و مطمئنا ازشون پرسش خواهد شد؛اگر کسی درمورد مجتهدش شک داره باید بازهم خودش بره بگرده، درمورد انتخاب مجتهد هم تکلیف کاملا معلومه

اگه حکم مجتهدی عجیب و غریب بود شما حق توهین و حتی مسخره کردن حتی به صورت نامحسوس ندارین
در کتاب زمزم عرفان -ری شهری-ص 69-
به نقل از آیه الله بهجت مطلبی هست که میگه " اجتناب از تعرض به فقهایی که فتاوای شاذ دارند"
در عراق, یکی از علما ؛ خمر را نجس نمیدانست .آقایی دیگر وقتی نظر ایشان را فهمید, نسبت به ایشان تند شد و ناسزایی هم درباره ی او گفت؛ ولی بعد متوجه شد که در میان اقوال علما قول به عدم نجاست وجود دارد...... ادامه اش رو خودتون برید بخونید
البته اشتباه شخص بزرگ هم بزرگ است. انسان تا میتواند نباید نسبت به فقهایی که فتوای شاذ و خلاف مشهور دارند ، معترض شود....... ادامه اش رو خودتون برید بخونید
حداقل حرف آقای بهجت (رحمة الله علیه) رو توجه کنین
------------

پ.ن
منظورم از حرف ها نویسنده تاپیک نبود؛ خواهشا به خودتون نگیرین حرف منو..............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، هادی... ، t.kam67 ، ضدایلو ، حضرت عشق ، neyestan23 ، iranvelshok
۱:۲۸, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:البته اشتباه شخص بزرگ هم بزرگ است. انسان تا میتواند نباید نسبت به فقهایی که فتوای شاذ و خلاف مشهور دارند ، معترض شود....... ادامه اش رو خودتون برید بخونید

دقیقا چند وقت پیش بزرگواری سوال کرد در مورد فقها حتی نظرشون در مورد ولایت فقیه که ماجرای اخوند خراسانی و اقای یزدی در زمان مشروطیت را توضیح دادم یه مسئله هست توجه کنید یه موقع فتوا است حتی در مورد بحث ولایت فقیه که علما مقابل هم بقول معروف بحث طلبگی میکنند که خوب است یه موقع مقام عمل و رویکرد اجتماعی است لطفا اینها را با هم مقایسه نکنید

مقام عمل و اجتماع با اختلاف فقهی بسیار تفاوت دارد.....

یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، آیلار ، ضدایلو ، حضرت عشق ، iranvelshok
۱:۴۴, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
یه نکته درباره شبکه های تلوزیونی شیعی بگم . بیشتر این شبکه ها با اینکه ظاهرا شیعی هستن ولی ایراد های فراوانی دارن.
اون روز که رائفی پور هم که سخنرانی میکرد میگفت تقریبا کامل ترین شبکه شبکه ولایت هست و بقیه بعضی جا ها ایراد دارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شهرام ، fafa* ، help me ، هانا ، حضرت عشق ، neyestan23 ، iranvelshok
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا