کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هر كه دارد هوس امام رضا...
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]

دوستان عزيز

براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا

این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند !

هر کس عرض اراداتی

عرض عطوفتی
التماس دعایی
دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ...
خلاصه اش اینکه ...
هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ramin_Ghn ، ghadimi2 ، EMPERATOR ، نا بلد ، رضا1357 ، mohammad790 ، hussain ، محب الزهرا ، zarati313 ، خادم الرضا ، خادمة الزهرا ، ilidin ، Abasaleh ، ANTI satan ، shafagh_mah ، Agha sayyed ، warior ، nasimesaba ، m2kh24 ، باهتول ، m.hossein ، s.majid hashemi ، N.Mahdavian ، vahid1878 ، نگار ، مهدی110 ، mahdi14 ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، mhvvhm ، saloomeh ، nafas ، seyed mohamad ، azade ، یاســین ، netlog36 ، aboutorab ، fatemeh ، Farzaneh ، أین المنتظر ، Elham-R ، zahra.shakiba ، یا ثارالله ، شیدا ، rahgozar.f ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، paradise ، ترنم ، R3Z4 ، mohammad reza ، omidman ، Hadith ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، مرهم ، مجید املشی ، كارمند پيمانی ، منادی حق ، ساقی ، مجنون الحسین ، میثاق ، یا امام رضا ، Fatemeee ، meisamtiger ، fiftynine ، mahdis ، ghofran ، aliali ، ali0077 ، Justice Bringer ، SAViOR ، ترک های دلم ، Night moans ، مسعود.پاکرو ، MANI110 ، آفتاب ، بیتا ، رضوانه ، منجی ، help me ، مرتاح ، ندا دهنده ، سیمرغ ، sagheb ، mahdy30na ، سرباز منتظر ، meshkat ، حسن.س. ، m1374b ، mahramaneh ، boghz ، مجتبی110 ، Bahar ، صهبا ، Negahi digar ، محمد حسین ، صبح صادق ، MohammadMeraj ، Sakineh ، fatemeh-55 ، ADAM ، Mohammad Trust ، انتصـار ، neyestan23 ، هایرو ، آیلار ، امین علوی ، السا ، ali-0110 ، صبا ، rahi ، عبدالرحمن ، Just God ، Bidel.s ، هادی... ، javad367 ، مصطفي مازح7610 ، sabrina ، Mitsonary ، نرگس مهدوی ، 21200 ، hessam ، Night_World ، نورالسادات ، ghoran ، بچه های گمنام ، 135 ، علی املشی ، یااباصالح ، آسمانه سجادی ، علی امینی ، میلاد مسلمی ، محمدهادی ، آوا ، Tolou ، جواد مخبریان ، رمز شب ، fafa* ، میثم2 ، ماحی

آغاز صفحه 58 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۱, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #571
آواتار
[تصویر: siJAS5v_346.jpg]

نشسته ام چو غباری به شوق اذن دخول

بیا بگو نتکانند پادری ها را...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Night_World ، Aryha ، شیدا ، سیمرغ ، مصباح ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، Bahar ، chekel ، fatemeh ، یاســین ، Tolou ، Farzaneh ، ترنم ، آیلار ، مرتاح ، صهبا
۳:۴۹, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۳:۵۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #572
آواتار
نائب الزیاره ایم Angel

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، Night_World ، شیدا ، Bahar ، ali0077 ، أین المنتظر ، nasimesaba ، chekel ، منادی حق ، help me ، سیمرغ ، fatemeh ، یاســین ، Tolou ، Farzaneh ، boghz ، ترنم ، آیلار ، صهبا
۴:۱۹, ۱۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #573
آواتار
خواهش میکنم واسه من دعا کنید بعد این ترم جور بشه مجردی برم مشهد
خیلی نیاز دارم
فکر کنم اقا باهام قهر کرده به حاطر گناهای بیشماری که دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، شیدا ، Bahar ، ali0077 ، فاطمه خانم ، help me ، aboutorab ، سیمرغ ، fatemeh ، یاســین ، Tolou ، boghz ، ترنم ، آیلار ، صهبا
۵:۰۴, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #574
آواتار
(۱۹/دی/۹۲ ۴:۱۹)Mohammad Trust نوشته است:  خواهش میکنم واسه من دعا کنید بعد این ترم جور بشه مجردی برم مشهد
خیلی نیاز دارم
فکر کنم اقا باهام قهر کرده به حاطر گناهای بیشماری که دارم

میتونم با اطمینان بگم امکان نداره امام رضا با ینفر قهر کنند

یه نفر رو میشناسم که از همتون بدتره و دائم اونجاس

خدا هدایتش کنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، شیدا ، Bahar ، ali0077 ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، help me ، سیمرغ ، حسن عزتي ، fatemeh ، رهگذر. ، یاســین ، ترنم ، Tolou ، Farzaneh ، boghz ، آیلار ، صهبا
۵:۳۱, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۵:۳۲ توسط hessam.)
شماره ارسال: #575
آواتار
سلام علیکم

.
.
.
.
جای همتون خالی الان حرمم ،
برا همتون دعا میکنم
برا منم دعا کنین ،این امتحانا رو خوب بدم.
.
.
.
.
.
ساعت 4 بامداد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Night_World ، شیدا ، Bahar ، ali0077 ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، help me ، SAViOR ، سیمرغ ، حسن عزتي ، nasimesaba ، fatemeh ، رهگذر. ، یاســین ، ترنم ، Tolou ، Farzaneh ، boghz ، آیلار ، صهبا
۲۳:۵۶, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #576

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
مداحی زیر در مدح امام رضا (علیه السلام) خونده شده . گوش کردنش خالی از لطف نیست :
دلها هوايي ديار طوس امشب
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، SAViOR ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، nasimesaba ، fatemeh ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، ترنم ، فاطمه خانم ، Tolou ، Farzaneh ، boghz ، Mohammad Trust ، آیلار ، صهبا
۱۹:۲۵, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #577

[تصویر: siGreeV_535.jpg]

وقتی بساط گریه مهیا نمی شود ...

وقتی که بغض بین گلو جا نمی شود ...

وقتی تمام شب به در خانه کریم ...

در می زند گدا و دری وا نمی شود ...

وقتی پس از معاینه ها گویدت طبیب ...

این قلب مرده است مداوا نمی شود ...

یک راه مانده بهر تو آن هم ...

زیارت است ...

مشهد ...

برو که کار تو اینجا نمی شود ...

امام من ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Night_World ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، Aryha ، paradise ، در جستجوی سختی ، ترنم ، جویای حقیقت ، SAViOR ، فاطمه خانم ، nasimesaba ، Tolou ، Farzaneh ، boghz ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، آیلار ، صهبا ، rahi
۱:۲۶, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #578
آواتار

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا(علیه السلام)

[تصویر: 92-Emam-Reza.jpg]

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، SAViOR ، مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، nasimesaba ، حسن عزتي ، reyhaneh.sh ، أین المنتظر ، Tolou ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، help me ، boghz ، سیمرغ ، آیلار ، صهبا ، rahi
۲:۱۸, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #579
آواتار
[تصویر: 20280886214654478415.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، Tolou ، Night_World ، help me ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، مکیال ، boghz ، سیمرغ ، ترنم ، آیلار ، صهبا ، rahi
۱۸:۱۵, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #580
آواتار
السلام علیک ایها الامام الرئوف علی بن موسی الرضا

عید مبارک مولا جان !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Tolou ، Night_World ، أین المنتظر ، Mohammad Trust ، SAViOR ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، ترنم ، فاطمه خانم ، ali0077 ، آیلار ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، سدرة المنتهی ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا