کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شوخی و بگو بخند با نامحرم
۱۱:۵۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

یه بار با یکی از مردان خدا تماس گرفتم و چند تا سوال پرسیدم . احتمالا خیلی به درد هممون میخوره

گفتم حاج اقا کسایی که اقوام بد حجاب دارن و مجبورن برای صله رحم برن دید و بازدید چه باید بکنند ایا ترک رابطه کنیم؟

گفتند ترک رابطه لازم نیست . اما نباید با نامحرم قاطی بشید .
و بخند و دل دادن قلوه گرفتن و ... اینها نباید باشه . نباید نامحرم رو به خودتون راه بدید .
رفتار رسمی . مثل وقتی میرید بانک کارمند بانک کارتون رو میخواد راه بندازه همون رفتار

گفتم حاج اقا خوب ما رعایت میکنیم نگاه هم نمیکنیم اما اخرش چشممون ممکنه بخوره بهشون .
گفت خوب نگاهتون رو بردارید سریع . مهم همون خودمونی نشدن هست .
در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده .

در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور

اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه .

راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh zahra ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، مصباح ، ســــــاقی ، علی 110 ، درست پسند ، meshkat ، aboutorab ، MohammadSadra ، یاســین ، sarallah ، mahdy30na ، میلاد.م ، Night_World ، Farzaneh ، Agha sayyed ، keyvan-rostamy ، در جستجوی سختی ، شیدا ، Tolou ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، ترنم ، azade ، عبدالرحمن ، انصارالمهدی ، منادی حق ، ZaHrA110M ، Detector ، منتظر کوچولو ، خیبر110 ، parisan ، یا ثارالله ، هانا ، mahramaneh ، احمد شاکر ، حسن.س. ، حسن عزتي ، mahyamatin ، آیلار ، بیداری12 ، nafas ، Islam ، ali.khm ، فاطمه خانم ، 313flowers ، آیات ، fatemeh ، مرهم ، help me ، fatemeh-55 ، Hadith ، شهرام ، السا ، فدايي ولايت ، جویای حقیقت ، ضحی ، fafa* ، سیمرغ ، ali0077 ، خادمة الزهرا ، مجنون ، amirak ، مهیار 133 ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، soshiant

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #51
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

1- اسلام و دین رو با خودش و اهلش یعنی معصومین (علیهم السلام ) ببینیم و بشناسیم نه با به قول خودمون مذهبیای اطرافمون؛ چونکه این افراد معصوم نیستن و ممکنه در عملکردشون دچار خطا و اشتباه بشن بعد ما اون رو به اشتباه به عنوان پسند دین برداشت کنیم؛ مثلا بگیم چون فلان حاج آقا با خانوما بگو بخند داره، پس لابد این کار رواست که حاج آقا انجامش می ده
تبصره : تا وقتی افراد پایبند اصول هستند، به نظرم می شه به دستشون نگاه کرد و ازشون الگو گرفت؛افرادی چون علامه طباطبایی ها (که حتی در سن 12 سالگی حاضر به دیدن عکس یک خانوم خارجی نشدند!)، آیت الله بهجت ها و...

2- هدف وسیله رو توجیه نمی کنه؛ یعنی نمی شه برای خوشایند و ترغیب یک نفر به دین از هر ترفند و روشی مثل بگو و بخند با نا محرم استفاده کرد.(در ضمن تفاوت سنی، مرز بین محرم و نامحرم را از بین نمی برد)

پ.ن: تمام حرفهای من برای دنیای واقعی بود؛ درمورد روابط مجازی هم خود جناب وحید 110 گفتند که به زودی حکمش رو می پرسند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، السا ، Night_World ، help me ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، درست پسند
۱۸:۱۸, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
نقل قول:
شيوه سخن گفتن زنان با نامحرمان:
پس به ناز سخن مگوييد تا آن كس كه در دلش بيماري است طمع ورزد و گفتاري شايسته گوييد».
گذاشتن این >>Big Grin یا مثلا این >> Wink با ناز صحبت کردنه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، help me ، سید ابراهیم ، Ali#59 ، رمز شب ، ترنم ، fafa*
۱۸:۲۵, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #53
آواتار
به نظر شخص من این شکلک ها هیچ ریبه ای نداره .
نشون میده مثلا این مطلب خنده داره یا عصبانی نیستم .

این ارسالهای کنترل روابط بعدا ان شاالله جدا میکنیم .
باید در این مورد صحبت بشه تا همه از نظرات هم و دین اگاه بشیم

چه بسا همه یه چیزی بگیم . یا اشتباهی کنیم که در این صحبت ها رفع بشه .

خیلی اوقات هم ممکنه رفتار ما ریبه داشته باشه ولی اصلا خودمون خبر نداشته باشیم . منتها در محیط مجازی نمیشه از روی نوشته برداشت خاصی کرد .

مثلا یکی بگه سللللااام

ممکنه یکی از این سلامای کش دار لوس برداشت کنه . یکی هم سلام موکد . یعنی خیلی کلام .

در این موارد باید با نهایت حسن ظن برخورد کرد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، حسن عزتي ، Aryha ، Ali#59 ، yamin ، مجنون العباس ، help me ، Havbb 110 ، ترنم ، fafa*
۱۸:۳۱, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۱۸:۲۵)وحید110 نوشته است:  به نظر شخص من این شکلک ها هیچ ریبه ای نداره .
نشون میده مثلا این مطلب خنده داره یا عصبانی نیستم .

این ارسالهای کنترل روابط بعدا ان شاالله جدا میکنیم .
باید در این مورد صحبت بشه تا همه از نظرات هم و دین اگاه بشیم

چه بسا همه یه چیزی بگیم . یا اشتباهی کنیم که در این صحبت ها رفع بشه .

خیلی اوقات هم ممکنه رفتار ما ریبه داشته باشه ولی اصلا خودمون خبر نداشته باشیم . منتها در محیط مجازی نمیشه از روی نوشته برداشت خاصی کرد .

مثلا یکی بگه سللللااام

ممکنه یکی از این سلامای کش دار لوس برداشت کنه . یکی هم سلام موکد . یعنی خیلی کلام .

در این موارد باید با نهایت حسن ظن برخورد کرد .

آقا دست شما درد نکنه .... واقعا خوش حالمون کردیم .... حداقلش اینه ک وجدان من آرووم شد ... ( کلی ناراحت بودم درباره برداشت های اشتباه و ... )
BlushBlush
مرسی ... یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حسن عزتي ، help me ، Ali#59 ، رمز شب ، مجنون العباس ، ترنم ، fafa*
۱۹:۲۳, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۲۸ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #55
آواتار
ویرایش شد!!!بحث کردن هیچ فایده ای نداره........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110
۲۰:۰۴, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
آقا اصلا من از شما میپرسم (یادش بخیرBig Grin)
اصل محرم و نامحرم،حجاب و پوشش مگه جلوگیری از فساد و گناه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والسلام...فقط یه نکته میمونه و اون هم اینکه سطح تحریک افراد مختلف فرق میکنه.تبصره ش هم میشه این که همیشه باید پایین ترین سطح در نظر گرفته بشه.حالا شما هر چقدر هم سطحت پایین باشه دیگه اصن غیرممکنه کسی با شکلک های این تالار تحریک بشه(ینی اصن خودش یه جوکهSmile)
من بعضی وقتها که مطالب رو میخونم اصلا نمیدونم طرفم خانمه یا آقاست،مخصوصا توی این تالار که اصلا از بعضی اسمها نمیشه فهمید!
خارج از فضای مجازی هم همینه.گاهی اوقات میبینیم خیلی راحت روی یه شوخی خیلی ساده بین دو نفر که حالا همکارن یا... برچسب هرزگی زده میشه،آخه تو رو خدا این کار درسته؟؟

آدم یاد ماجرای مریم مجدلیه میفته که همه مردم شهر میفتن دنبالش که سنگسارش کنن.حضرت روح الله میگه هر کدومتون که بی گناهه این دختر رو سنگسار کنه... .البته این قیاس یه خورده مع الفارقه ولی اصلش خیلی بی ربط نیست.

یا زهرا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رمز شب
۲۰:۳۲, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #57

خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:سلام
ببینید توروخدا
چطوری برخورد میکنید سراین مسئله؟؟؟DodgyDodgyDodgy
واقعامتاسفم...!!!!
شوخی اگه شوخی تحریک آمیزباشه محل اشکاله خانوماوآقایون....!!!!DodgyDodgyDodgy
خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:جناب عبدالرحمن وجناب درست پسند....باعرایضتون موافقم آقایون محترم...اما...........
شوخی اگه باعث ایجاد مفسده بودحرام تلقی میشه درغیراینصورت خیر!!!!
سلام

می‌فرمایید: شوخی اگر تحریک‌آمیز باشه محل اشکاله!
تحریک به این معنی که «اون لحظه از نظر فیزیولوژیک اتفاقی بیفته» صحیح نیست.
هر گناهی تحریکی هست به سمت فساد.
مثلاً خیره شدن به چهره‌ی نامحرمی که در اون زیبایی می‌بینیم هم گناهه، چون لذتی که ازش برده میشه حرامه، چه اینکه طرف تحریک فیزیولوژیک بشه(!Confused) یا نشه.

ما میگیم اصلاً گناه ما و شما جداست. این کار گناهه. ربطی نداره که مردها به گناه بیفتن یا نه.
این حرف مثل اینه که بیرون گذاشتن مو تا یه حدی تحریک‌آمیز نیست!
البته که باعث تحریک فیزیولوژیک نیست، ولی تحریکی هست هرچند کوچک به سمت گناه، و حرامه.

تشخیص فسادآمیز بودن یه امر باید توسط دلایل عقلی صورت بگیره.
تازه اینجا خوبه،
توی این دوره زمونه خیلی از دخترها هستن که حتی نمیدونن پوشیدن لباس‌های خوش‌فرم(چسبان و غیرچسبان) و آرایش کردن فسادآمیز هست! دیده‌ام که تعجب میکنن وقتی می‌شنون!

خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:من نمیدونم این همه حساسیت بیجابرای چیه؟؟؟
واقعاحساسیت بیجاییه!!!!!
ازاین به بعد تمامی کاربران!!!!خصوصا خانومافقط بشینید گریه کنید و بزنید توی سرخودتون...!!!!
واقعاارزششو داشت؟؟؟
این همه تایپیک فعال داریم درمورد دین وحجابو محرمونامحرم!!!!!
یه تایپیک زدین درمورد فوتبال....
ورزشی که موردعلاقه ی خیلیاست....همینم زدید خراب کردید!!!!
شما میدونید اینهایی که ما گفتیم در ابتدا جز یک اشاره‌ی کوچک نبود، و توضیح بیشتر فقط در اثر سؤالات امثال شما و انکارات بعضی دیگه آورده شد، و هیچ گیر دادنی در کار نبود.

این همه تاپیک فعال داریم، ولی چه ارزشی داره که یه نفر از تقوا چند صفحه مطلب بنویسه ولی ندونه تقوا چیه؟
پس امر به معروف و نهی از منکر کجاست، وقتی که ما بترسیم که انجامش بدیم؟

البته بعضی جاها در مورد طعنه و کنایه‌هایی که بعضی افراد زدند جواب خشک دادم. من اهل مدارا با دوستان نیستم، مدارا برای دشمن هست، و در صورت مشاهده‌ی اینگونه طعنه‌های غیرمثبت از کسانی که دوست می‌پنداریم، باید بفهمیم که بالأخره دوست هستیم یا دشمن.

خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:جناب درست پسند میفرمایند منظوربنده این خوش وبش هانبود...
خب برادرگرامی اگه نبوده پس چراتایپیکو خراب میکنید؟؟؟؟
هیچکس با دقت نگاه نکرد تا بفهمه اینکه در صفحه‌ی 12 گفتم «بیشترش هم بخاطر یک ارسالی در صفحه‌ی قبلش بود» چی بود، تا ببینه صفحه‌ی قبل اون ارسال گلایه‌ای من در صفحه‌ی 7، میشه صفحه‌ی 6.
در صفحه‌ی 6 چی بود؟
ارسال صفحه‌ی 12 من شاید بهتون کمک کنه.
تایپکو خراب کردم؟!!!!!!!!!!!!!!
اون تاپیک من رو خراب کرد وقتی دیدم چنین چیزی نوشته میشه و هیچکس هم جبهه نمی‌گیره.

خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:خداوکیلی ...شماووجدانتون.....جناب عبدالرحمن!جناب درست پسند...
شماازشکلک چشمک وخنده های بنده چی تلقی کردید؟؟؟نه بگید دیگه...بگید همه بدونن....
حدوحدودشوخی روهمه میدونن....همه هم بلدن....شوخی ماچه ایرادی داشت؟؟؟
نه! بلکه همه فکر میکنن که حد و حدود شوخی رو میدونن،
و فقط زمانی که با دلایل عقلی بحث و بررسی کنن میفهمن که حق با کدومشونه.

اولاً اینکه شما اون رو چطور میخونید یک بحثه، و این بحث دیگریست که طرز صحیح خوندن اون متن با توجه به شکلک‌ها چطوریه.

طرز صحیحش اینه که اون شکلک‌ها حالت سخن رو نشون میدن:

جایی که Wink استفاده میشه، معلومه حالت سخن چیه.
حالا شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی این مطلب رو کنایه‌ای گفتم! لحن جمله‌ام اونطوری نبود!
خودش میدونه و خدای خودش.

جایی که Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin در میان جملات استفاده میشه هم معلومه که سخن داره چطور بیان میشه.
باز هم شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی خیلی خندیدم به این حرف!
خودش میدونه و خدای خودش.

خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:وقتی به جناب عبدالرحمن میگم ماآدمای خشکی هستیم میفرمایند مخالفم..!!!!
خب الان بفرمایید دلیل مخالفتتونو....
توی پیام خصوصی هم جواب ندید...
بذارید همه چی معلوم شه...یاددین خدارومااشتباه متوجه شدیم...یاشماخیلی خشکش کردید وبی مورد ایراد میگیرید...!!!
بله!
صد در صد با شما موافقم.
ما از اول هم همینطور داشتیم دلایلمون رو می‌گفتیم.
همونطور که بهتون گفتم، عده‌ای از خانمها به بنده گفتن که اون ارسال رو ویرایش کنم.

خانم Fateme135 در تاپیک فوتبال نوشته است:اگه اینجوری باشه دیگه هیچ کدو م ازکاربرای اینجانبایدازشکلک استفاده کنن....
چرا؟
بقیه‌ی شکلک‌ها چشونه؟
همین هست دیگه! تا یه حرف می‌زنیم، سریع حرف رو از اونچه که ما گفتیم تغییر میدن، بعد به عنوان مشکل ماجرا مطرحش میکنن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، لبخند خدا ، سیمرغ ، fafa*
۲۰:۵۷, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ماازشمامدارانخواستیم....چون دقیقا بنده هم اهل مدارانیستم!
بلاخره شمامشکلتون باچیه؟؟؟
باشکلکه؟؟؟
باتایپیکه؟؟؟
باشوخیه؟؟؟
هیچ کدوم ازشوخی های دوستان جایی ازاشکال ومفسده نداشت....
بلاخره تحریک چیه؟؟؟
روشن بفرمایید برای ما....
برای من جای تعجبه که چراوقتی یه تایپیک پرطرفدارزده میشه اینجوری خراب میشه؟؟؟
الانم که دیگه تموم شد....همین دوسه روز بود...حالاتادلتون میخواد میتونید بحث کتنید درمورد سایرمسائل...
این طرزبرخورد کردن شماوجناب عبدالرحمن که حتی به دوربین مخفی هم ایرادمیگرفتن که اینهاشادی حقیقی نیست،فقط بقیه روزده میکنه ازدین...
یه نفرپیدامیشه مثل حاج اقاقرائتی که توی تلویزیون یه مملکت شوخی میکنه جلوی مردو زن....هیچ بحثی پیش نمیاد؟؟؟
والاایشون مفسرقرآنه!!!
اصلا ایشون به کنار...میخواید بگید سنی ازشون گذشته؟؟؟
همین استاد رائفی پور!!!!
هزارجوربحثو شوخی کردن توسخنرانیهاشون....
این حرفاچیه میزنید؟؟؟
والابخداتاامثال رائفی پورا نیان واینقدرشیرین دین روبیان نکنن برای مردم، کسی نمیره طرف اعتقاداتش...
اینقدرخشک برخورد نکنید....
یه گشت ارشادداریم که یه جورجوونو میکشونه طرف حجاب....یکی مثل رائفی پورمیاد سخنرانی میکنه درمورد حجاب....
کدوم تاثیرش بیشتره؟؟؟
هیچ کدوم ازمباحث قبلی وشوخی های قبلی اشکال نداشت...اشکالش کجابود؟؟؟
اگه میگید بنده فقط اشاره کردم،ومشکلی نبوده که دومین باره دارم عرض میکنم...چرااینجورتایپیکو بردید به سمت .........!
این دین،اینجوری که شماهامیگید نیست...!!!
بابعضی ازبرخوردهاخرابش نکنید.....به قول امام علی(علیه السلام)غـــــــــــــــــــیرت بیجا....!!!
یاعلی مدد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، help me ، السا ، رمز شب ، سید ابراهیم ، ترنم
۲۲:۴۶, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۲:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #59
آواتار
ببینید دوستان اول اینکه شوخی یک مرد تو یه جمع با شوخی یک زن تو یک جمع فرق داره

اینی که از استاد رائفی گفتید

بعدش هم این تاپیکو بی زحمت بخوانید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28047.html

فکر کنم اهل انصاف بتونن شباهت بحث ارسال اول اون تاپیکو با حرف های بعضی دوستان تشخیص بدن

ما نگفتیم آی حرامه یا فلانه

حالا یه اعترافی هم بکنم من فرصت نمیکنم کل مطالب رو ببینم مخصوصا ارسالای درست پسند!

برای همین اگر یه حرفی زده که اشتباه بوده یا زیاده روی بوده و ندیدم خودتون توجیه باشید

ببینید ما که سود و زیانی نمیبینیم

یه احساس مسئولیته

صحبتی که کردم این بود

این به ضرر یک زنه که شوخیشو همه ببینن و کلماتی که نمیتونم واضح بگم

البته این نفع گرایی نیست منظور اینه که خدا خوشش نمیاد چون معیار رضای خداست نه نفع و ضرر فرد

نقل قول:خیلی اوقات هم ممکنه رفتار ما ریبه داشته باشه ولی اصلا خودمون خبر نداشته باشیم . منتها در محیط مجازی نمیشه از روی نوشته برداشت خاصی کرد .

برادر دقیقا در حجاب هم بحث همینه

در بدترین حالت بررسیش میکنن نه بهترین حالت

منطقیش هم همینه

====================

یک بحثی رو هم در مورد آواتار گفتم یذره برداشت بد شد

منظور از آواتار یه شخصیتی هست که فرد برا خودش میسازه در فضای مجازی

مثلا خودم یزمانی (3 سال پیش) وقتی میومدم در این سایتا تقریبا همه فکر میکردن که من یه روحانی مسن هستم Big Grin

البته لحنمم مثل الان نبود

همین رو من در مورد کاربرای دیگه داشتم و طبیعیه

این شخصیتی که فرد با رفتارا و نوشته هاش در ذهن افراد میسازه رو جدی بگیرید

من وقتی گفتم تاپیک سایبورگی ها رو بخوانید که اکثرتون نخواندید !!! برای همین بود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28245.html

خیلی کار پیچیده شده در فضای مجازی

مواظب حرف زدناتون باشید

خیلی عوامل موثرند در شکل دهی به آواتار شما

این خیلی بی انصافی بود که صحبت های درست پسند و بنده رو با حرفای وهابی های تعطیل یکی بدونید

دیگه خود دانید

عیدتون هم مبارک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، مجنون العباس ، help me ، السا ، سیمرغ ، درست پسند ، fafa*
۱:۱۷, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
نقل قول:
خدا خوشش نمیاد چون معیار رضای خداست نه نفع و ضرر فرد

اصلا دلیل قانع کننده ای نیست !
قبلا درمورد اینطور جواب دادن ها،توضیح داده بودم ....
نقل قول:
جایی که
[تصویر: wink.png]
استفاده میشه، معلومه حالت سخن چیه.

حالا شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی این مطلب رو کنایه‌ای گفتم! لحن جمله‌ام اونطوری نبود!

خودش میدونه و خدای خودش.

میشه بتوضیحین یعنی چی ؟ آخه واقعا منظور خاصی پشتش نیست ... میگه بگید دقیقا حالت سخن چیه ؟
صرفا جهت اطلاع می گم که بنده، هر شکلکی ک استفاده می کنم، برای قشنگ شدن متن و رسایی بیشتره ....

نقل قول:
جایی که
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
در میان جملات استفاده میشه هم معلومه که سخن داره چطور بیان میشه.

باز هم شاید یه نفر بگه: نه! این یعنی خیلی خندیدم به این حرف!

خودش میدونه و خدای خودش.
نه واقعا چطوری داره بیان میشه ؟؟؟
مگه چیزی جز خندیدن می بینید شما ؟؟؟

نکنه دوستانی ک کاربر فعال هستن، چیزایی رو می بینن ک ما نمی بینیم یا چهره مونو می بینن ؟؟؟
آخه من ک رو وبکمم برگه چسبوندم!!!!شما چطوری متوجه شدین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Fatemeee ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]