کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد )
۰:۰۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یه نفر داشت با الاغش .....

یه روز یه نفر سوار الاغی پیری بود خیلی عجله داشت با پا می زد زیر شکم الاغ تا الاغ زود تر برود و هی الاغ رو با یه چوب می زد و با عصبانیت هی می گفت: هون هون حیوون. صاب مرده.

یه نفر که مرد رو می دید به اون گفت: هی دادش گلم چرا این همه پا به زیر شکم این الاغ می زنی ؟
چرا انقدر اعصاب خودت رو خورد می کنی و این زبون بسته رو می زنی و اوقاتت رو تلخ می کنی و داد و فریاد می کنی؟!!!!!!

مرد گفت: می فرمایی چه کار کنم عقل کل ؟!
مرد با لبخند گفت: سادس

این پا را که هی داری زیر شکم الاغ می زنی روی زمین بزن

مرد گفت: روی زمین؟
گفت: آره راه بروی زودتر می رسی

...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مجتبی110 ، در جستجوی سختی ، یاوران مهدی ، 313flowers ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، یاســین ، mohammadhadi ، mahramaneh ، sarallah ، سجاد313 ، rezamohammadi ، ضحی ، meisamtiger ، help me ، فدايي ولايت ، fafa* ، السا ، nasimesaba ، مجنون العباس ، sadegh313 ، arman mohseny ، MohammadMeraj ، mahdy30na

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۸, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۸:۵۹ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #51
آواتار
لطفا این پست رو حذف کنین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۱۶:۲۲, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۷:۲۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲۴/دی/۹۲ ۳:۴۵)درست پسند نوشته است:  منظورم اینه که بالأخره قبل از ازدواج مورد پسند هم هستن که ازدواج میکنن دیگه! نیستن؟Smile
اینکه جناب Havbb 110 هم میگن این مسئله‌ی مهمی هست، به من میگه حتماً معنایی داشته و من متوجهش نشده‌ام.

در این باب یه نکته خیلی خیلی کاربردی بدم

برادرای محترمی که دست به اقدام انتخاب برا امر مقدس ازدواج میزنید.(اگر دختر مورد انتخابتون اهل ارایش صورت هست)خواهشا قبل از قطعی شدن جواب بله حتما از عروس خانم بخواین یک بار هم که شده چهرشون رو بدون هیچ لوازم ارایشی ببینید(حتی یه ارایش مختصر)

فقط همین فدر بگم که من یه شب بنا به اتفاق رفتم خوابگاه پیش دوستام باور کنید اون دختری که از نطر من جز زیباترین دختران کلاسمون بود رو وقتی بدون ارایش (دقیقا بعد از شستن صورتش دیدم)دیدم حالم متحول شد.

بهتره نگم اون دختر اهل ارایش بود ...الان اکثر دخترا بر اساس تجربه زیادی که دارن متخصص در امر گریم هستن...گریم هم به راحتی قابل تشخیص نیست دوستان

حالا شما به اون اقا داماد بیچاره ای فک کنین که حتما بعد از گذر مدت زیادی پس از عقد یا شاید حتی پس از عروسی شاهد همچین چهره ای بشه ...با اون تصور ابتدایی که از خانمش داشت و...چی بسرش میاد؟؟؟؟

البته این متاسفانه تنها مورد نبود...تقریبا نیمی از دوستان همکلاسی خودم رو اون شب تو خوابگاه بعد از اینکه خودشون با من سلام علیک گرم کردن تونستم تشخیص بدم که همکلاسی هام هستن...
این نمونه های یه دانشگاه سراسری که شدیدا به بد حجابی گیر میده خدا ما بقی مکانها رو بخیر بگذرونه

عمق فجعه بالاست متاسفانه...هوشیار باشید

بسم الله الرحمن الرحیم.در جواب دختر خورشید و سایر دوستان

دوباره نشستم پستهای این تاپیک رو خوندم.نکات عالی مخصوصا از جانب متاهل ها بیان شد.اما حرف و اعتراضات مجردین هم جای تامل داشت چون حقیقتی بود که در اطراف خودم میبینم...

راستش حرفهایی که میزنم از نظر من بهترین جواب و اخرین پستی که اینجا میزارم

دغدغه مندی ها رو کشف کنیم حالا از هر راهی
مثال دغدغه های که بین ادمای اطراف خودم میبینم
دغدغه تجملات
دغدغه علمی
دغدغه دینی
دغدغه...

یک انسان میتونه یک یا چند دغدغه ی بالا رو داشته باشه.

یکی از رازهای انتخاب صحیح همسفر دنیا و اخرت اینه که انسانی رو انتخاب کنیم که باهاش دغدغه مشترک داریم...

خیلی رو تاپیکها ،حرفهای بچه ها، زندگی های حقیقی اطرافم نگاه کردم که به نتیجه برسم
بعد دیدیم تبلیغ برا ازدواج اسان برا همه کاربرد نداره...

مثال:
پسری که دغدغه مال و تجملات و فخر فروشی داره. فک کنید با دختری ازدواج کنه که اصلا چنین دغدغه ای نداره ...فک میکنید عاقبتش چی میشه؟
اصلا خوش بین نباشین که اون اقا پسر بگن ممنون از اینکه سرویس طلای سبک برداشتی... و از اسون گیری های خانومش خرسند بشه...

این که در مورد شغل و ... مسائل هم صحبت شد .نظرای خودم رو هم خوندم...الان خیلی جاها به نظر خودم هم ایراد وارد میکنم

چون واقعا الان به این نتیجه رسیدم بحث سرقبول یه ادم بیکار .یا قناعت دختر خانم یا ... نیست

بحث اینه که فکر رو رشد بدیم....

همه به دور از نگاه عادت گونه به زندگی بیان دغدغه مندیهاشون رو امتیاز بندی کنن...
هر وقت به بلوغ فکری رسیدن و مهم ترین دغدغه هاشون رو کشف کردن برن سراغ دختری با خصوصیاتی که نشون میده دغدغه های همسانی با خودش داره...

البته الان هم داره به نوعی این اتفاق میافته و توی بحث خودم و حتی دوستان هم به این نکات اشاره شده حالا با طرزبیان دیگری...

متاسفانه ایراد اینجاست دغدغه مندی های جوانان امروز مفت نمی ارزه...مشکل اینه...
اگه قراره کار فرهنگی کنیم بهترین کار همون اصلاح دغدغه های بی حساب و کتابه

رک بگم دغدغه اکثر دخترای دانشجو شده یه شوهر خوشتیپ(احیانا یک سانت هم نباید از خودشون قد کوتاه تر باشه)
دارای ماشین...شغلی که حتما اسم با کلاسی داشته باشه(طرف بیمار بر اتاق عمله صداش میکنن اقای دکتر!)
دغدغه گل خواستگاری...حلقه و سرویس طلا و ....

حالا دغدغه اقا پسر ا که دیگه بهتره نگم
.
.
.
.
.
مثلا یه دختر خانم که فارغ التحصیل یه رشته تاپ از دانشگاه امیر کبیر در مقطع ارشد هستن..از خانواده تحصیل کرده و پولدار
دوستان خیلی جالبه با اقا پسری ازدواج کردن که وضع مالی بسیار پایینی دارن و خود اقا پسر هم چون مشغول تحصیل بودن انچنان اندوخته مالی ندارن...فط تنها سنخیتی که در این زن و شوهر من میبینم اینه که اقا پسر هم دانشجو دکترا در همون دانشگاه هستن..
مراسم عروسیشون هم ختم به همون جشن عقدی شد که پدر عروس خانم برگزار کردن...

خب ببینید اینجا کفیت خانوادگی وجود نداشت ولی تفاهم و خوشبختی رو من توش میبینم(چون از اشنایان نزدیک هستن)
خب این اثبات کننده حرف منه

دغدغه مندی ...دغدغه دختر خانم علم بود نه پول ...این هم از تحصیلاتش مشخصه هم از انتخابش مشخصه و اثباتش هم در روز جشن ساده عقدش بود که با توجه به پول زیاد پدرش میتونست پر تجمل تر هم برگزار بشه..اما نشد!

با داشتن دغدغه مندی های درست توی زندگی و انتخاب فرد درست تو داشتن شباهت این دغدغه مندی ها میشه خوشبخت بود

حالا این مباحث که میشه روش بحث کرد
دغدغه مندی من چیه؟
چطور میشه از دغدغه های افراد مطلع شد؟
ایا اگر از شخصی خوشمون اومد میشه امید داشت دغدغه های زندگیش رو همسان با ما کنه؟
اصلا کجا باید دنبال فرد مناسب و همسو با دغدغه های خودمون باشیم؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Havbb 110 ، soshiant ، Reza2035 ، مجید املشی ، fafa* ، Bahar ، السا ، Just God
۲۰:۴۳, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #53

نقل قول:حالا این مباحث که میشه روش بحث کرد
دغدغه مندی من چیه؟
چطور میشه از دغدغه های افراد مطلع شد؟
ایا اگر از شخصی خوشمون اومد میشه امید داشت دغدغه های زندگیش رو همسان با ما کنه؟
اصلا کجا باید دنبال فرد مناسب و همسو با دغدغه های خودمون باشیم؟

بسیار ممنون از جمع بندی عالی

خب سوال اول رو که جوابش در پست خودتون بود هرکس بعد از اینکه به بلوغ فکری رسید میتونه دغدغه هاشو لیست کنه ، قبل از اینکه به بلوغ فکری یا پختگی اخلاقی برسه دغدغه های متغیر و بعضا عجیب و نادرست داره...

اینکه چطور از دغدغه های افراد مطلع شد فکر کنم مراسم خواستگاری مهمترین جا باشه ، ولی در حالت کلی هرکس با توجه به دغدغه ش کارهایی انجام میده مثلا کسی که دغدغه ش موسیقی هست توی دنیای موسیقی توی کنسرت ها توی کلاسها و ارکسترها باید دنبال همسرش باشه.... و همچنین کسی که دنبال علمه داخل دانشگاه و....

در مورد سوال سوم ، بنده تحقیقاتی که قبلا انجام داده بودم نتایج جالبی داشت. ازدواجها رو میشه به دو نوع تقسیم بندی کرد اول ازدواجهایی که من اسمشو میذارم ازدواجهای خاص. مثلا آقای حیدری مجری مناظره ی انتخاباتی اخیرا با یه خانم دکتر ازدواج کرده که در فرانسه درس میخوندن ظاهرا.... یا مثلا فلان هنرمند با یک هنرمند دیگه ازدواج میکنن. اینها خاص هستند و معمولا هم در سن بالا انجام میشه.
در چنین حالتی در واقع افراد اینقدر صبر میکنن تا یه نفر جفت خودشون پیدا بشه.

حالت دوم اینه که افرادی با عشق به همدیگه ازدواج میکنن و خودشون رو با همدیگه تطبیق میدن ، بارها شاهد چادری شدن دخترهایی بعد از ازدواج بودم یا مثلا تغییر رفتار پسری بعد از ازدواج... این نوع ازدواج ها معمولا وقتی موفقه که سن افراد زیادبالا نباشه و علاقه شون هم زیاد باشه نسبت به هم. به قول یکی از اساتید ، مثل خمیر نرم هستند که خیلی راحت شکل همدیگه رو میگیرن. به خاطر عشقشون حاضرن از بعضی رفتارها و بعضی علاقه ها و... بگذرن (هر دو طرف)

یه بحثی بود در تاپیکی با عنوان «دل به دل راه داره». اگر یادتون باشه.
معمولا ما از فردی خوشمون میاد که دغدغه هاش با ما اشتراک زیادتری داشته باشه. در ازدواج نوع اول فرد کسی رو پیدا میکنه که دغدغه هاش منطبقه بر دغدغه های خودش. در ازدواج نوع دوم عشق ایجاب میکنه که دغدغه های همسر از دغدغه های من مهمتر باشه برای فرد! و بالعکس!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، soshiant ، مجید املشی ، fafa*
۲۲:۰۲, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام .

ممنون از دوستان که بحث رو زیبا ، و به نکته مهمی اشاره کردن .

دقیقا همینه : دغدغه های زندگی مشخص کننده مسیر فکری هر فرد تو زندگی شخصیه خودشه ( حداعقل توی اون برهه زمانی ).

به نظر من خیلی سخت میشه دغدغه های افراد رو با خودمون همسان کنیم به این دلیل که این دغدغه ها با توجه به مسیر زندگی و موقعیت زمانی و مکانی هر شخص بوجود میاد .
مثلا کسی که تو کار سینما هستش شاید هیچوقت دغدغه فوتبال رو نداشته باشه و بلعکس ...

در نتیجه دغدغه های مشترک خیلی میتونه اهمیت بیشتری نسبت به همسان سازی داشته باشه .

اما واقعا چند درصد افراد به این مهم دقت میکنن ؟!!!
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مرهم ، Ali#59 ، fafa*
۲۳:۳۸, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۳:۴۶ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #55
آواتار
ممنون از توجهتون ولی یه نکته که تو ارسالهای شما احساس میکنم جاش خالیه توجه به سن هست...

به طور معمول و به دور از استثناها سن دو طرفین سه حالت داره

1.هر دو کم سن باشن ب طور مثال(زن و مرد=20 یا 22یا 24 یسال)
2.هر دو در سنین بالا باشن مثال (هر دو 30 سال)
3.مرد در سن بالا و خانم در سن پایین مثال(خانم 20 و اقا 30 سال)

ببینید توجه به دغدغه افراد یا همون(هدف زندگی افراد) و اینکه ایا قابل تغییر یا هدایت هست خیلی بر میگرده به مسائله سن

در سن پایین هنوز علامت سوالهایی در ذهن افراد نقش میبنده؟ ؟ ؟ ؟ که اون ها رو سوق میده به سمت تحقیق و دانستن
در این حالت این که این علامت سوالها به نتیجه و هدف نهایی برسند برمیگرده به شرایط زندگی فرد و افرادی که رو شخص تاثیر دارن
(به همین دلیله که در سن پایین تطبیق خیلی راحت تره و توصیه میشه در سن پایین ازدواج بشه)

اما در سن بالا اصولا راههای زیادی طی شده و فرد در چنین سنی بجای هدایت شدن میطلبه که هدایت گر باشه
(یعنی عملا نباید انتطار تغییر رو داشت)

با این اوصاف کاملا تکلیف ازدواجهای بالا مشخصه

1. موردی که هنوز طرفین در حال کنکاو هستن سعی میکنن به سمت همدیگه سوق پیدا کنن
2.وقتی دو نفر در سن بالا هستن باید قبل از ازدواج این دغدغه ها رو زیر ذره بین برد تا خدای نکرده بعدها مشکلی پیش نیاد
3.اصولا دختر به سمت افکار و اهداف همسرش هذایت میشه...حس تکیه کردن از جانب زن و حس تکیهگاه بودن از جانب مرد به وضوح دیده میشه

....................................................................................................​.......

حالا یه مسئله ای که بهتره شفاف سازی بشه

مثلا
خانم دغدغه زیادی نسبت به علم عرفان اسلامی و تهذیب نفس داره
اقا هم دغدغه زیادی روی اختلافات شیعه و سنیو اصول عقاید تشیع داره

اهداف این دو شخص رو شما متفاوت میبینید؟

یا مثلا خانم تو موسیقی دست داشته باشه اقا تو سینما؟

این مثال ها رو اوردم چون از منظر من دید اشتباهی شاید به مصادیق دغدغه ممکنه پیدا کنیم

از نظر من دغدغه و نگاه به دغدغه باید دارای دید جامع تری باشه .یعنی باید کلی تر به بحث نگاه کرد

این که خانم میره سراغ علوم تهذیب نفس اقا میره سمت اصول عقاید یعنی این دو شخص نگاه دینی و معنوی به زندگیشون دارن
پس هم خط هم هستن

حالا خانم نوازندست اقا کارگردان این یعنی دو شخص در هنر دست دارن...

و نکته پایانی هم اینکه کل شخصیت یک شخص ممکنه در چندین دغدغه متفاوت خلاصه بشه پس باید نسبت به همشون توجه داشت....
مثلا خانم مقید به موازین دینی هست اقا هم هست حالا خانم اصلا تو خط علمی سیر نمیکنه از طرفی اقا یک شخصیت علمی داره و برای پیشرفت و ارتقاع نیاز به حمایت داره....خب پس این دو شخص شاید نتونن مکمل های خوبی برای همدیگر باشن..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، soshiant ، fafa* ، Havbb 110
۱:۳۸, ۳۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۲ ۱:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۹/دی/۹۲ ۲۳:۳۸)غریب نوشته است:  و نکته پایانی هم اینکه کل شخصیت یک شخص ممکنه در چندین دغدغه متفاوت خلاصه بشه پس باید نسبت به همشون توجه داشت....
مثلا خانم مقید به موازین دینی هست اقا هم هست حالا خانم اصلا تو خط علمی سیر نمیکنه از طرفی اقا یک شخصیت علمی داره و برای پیشرفت و ارتقاع نیاز به حمایت داره....خب پس این دو شخص شاید نتونن مکمل های خوبی برای همدیگر باشن..

سلام .

کاملا درسته . عموما شخصیت هر فرد تو چند دغدغه خلاصه میشه اما به طور کلی نباید به خاطر اختلاف سر یک دغدغه ( فرعی ) کل انتخاب رو تغیر بدیم .

مثلا یک خانم . آقا در کل 5 دغدغه اصلی تو زندگی دارن که توی 4 تای اونها با هم مشترک هستن ، پنجمین دغدغه اگر مربوط که مباحث دینی و عقیدتی ( اصلی ) نشه از نظر من نیابد مانع انتخاب بشه ، چون به هر حال اختلاف نظر تو هر رابطه ای وجود داره .

مباحث سنی هم تعریف شدست به صورت عرفی که تبعیت از اونها میتونه تاثیر گذار باشه .

تغریبا از موضوع اصلی بحث داریم کم کم دور میشیم ...Wink

اما اگر بخوام این موضوع رو به تایپیک مربوط کنم :

میتونم بگم اگر قراره تغییر نگرش (دغدغه ) در جهت ثبات رابطه باشه و بوجود بیاد بهتره که این رو هر شخص از خودش شروع کنه ، گاهی وقتی آدم میره و از بالا به خودش نگاه میکنه میبینه دغدغهای کوچیک داره و چون درش غرق شده اون رو بزرگ دیده و لازمه به اون موضوع به دید دغدغه نگاه نکنه .

شاید واکاوی دغدغه های دیگران ( برای ازدواج ) فرصتی باشه تا به دغدغه های خودمون هم رجوع کنیم و یه بازنگری داشته باشیم .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
۳:۱۷, ۳۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #57
آواتار
والا این موضوعاتی که میگید چیزیه که همه میدونن ولی بهش عمل نمیکنن !

الان مشکل اینه که همه ی اینارو که بلد بودی ، انجام دادی ، اخرش بیکاری !!! به بیکار جماعت زن نمیدن ! بیکار جماعت اجاره خونه هم نمیتونه بده ، ژیان هم نمیتونه بخره.

یکی این بیکاریو حل کنه ، بقیشو جوونا بلدن حل کنن. پدر مادرامون این قدر ازدواج موفق داشتن ، بدون اینکه چنین سایت هایی باشه یا کسی بهشون گفته باشه. فقط بهش عمل کردن.

بیکاریHuh
اینو حل کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، مرهم ، Reza2035
۴:۲۵, ۳۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۲ ۴:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #58

(۳۰/دی/۹۲ ۳:۱۷)Mohammad Trust نوشته است:  والا این موضوعاتی که میگید چیزیه که همه میدونن ولی بهش عمل نمیکنن !

الان مشکل اینه که همه ی اینارو که بلد بودی ، انجام دادی ، اخرش بیکاری !!! به بیکار جماعت زن نمیدن ! بیکار جماعت اجاره خونه هم نمیتونه بده ، ژیان هم نمیتونه بخره.

یکی این بیکاریو حل کنه ، بقیشو جوونا بلدن حل کنن. پدر مادرامون این قدر ازدواج موفق داشتن ، بدون اینکه چنین سایت هایی باشه یا کسی بهشون گفته باشه. فقط بهش عمل کردن.

بیکاریHuh
اینو حل کنید
کاملاً درسته.
البته همونطور که میدونید، مشکل این نیست که کار نباشه، چون خیلی کارخانه‌ها کارگر ساده می‌پذیرن و یا مشاغل زیادی هستن که به افراد پرتلاش احتیاج دارن، منتهی اینها کارهایی نیستن که اون افراد طالبش باشن. باید مردم رو از دست حرص و طمع خودشون نجات داد تا بتونن شیرینی کار و تلاش در راه خدا رو بچشن، و همچنین سیستمی ایجاد کرد که مردم رو از دست بانکها و دلال‌ها و شرکتهای حریص خلاص کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، soshiant ، مرهم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]