|
ما با سینما مخالف نیستیم!!!!
|
|
۱۹:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای قبل از انقلاب در صحبت هایی از پیش برنامه ریزی شده از دو بازیگر فاسد قبل از انقلاب در جشنواره فیلم زجر یاد کرد. فیلمشو اینجا گذاشتم http://www.aparat.com/v/ktgLD این نهایت ساده لوحیست که این ها رو اتفاقی بدونیم حدود یکی دو ماه پیش بود که شایعه انداختن که بهروز وثوقی به درک واصل شده این یجور بازخورد گیری بود از افکار عمومی این دو ارسال رو دقیقا برای همین زدم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid239529 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid242024 و قبلا هم این http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid200409 متاسفانه همه گارد میگیرن که فلان تندروی میکنه و بدبینه و ... ولی همه اینها با برنامه کار میکنن حب و بغض مصنوعی در جنگ نرم ببینید چه طور برنامه ریزی میکنن آیا بهروز وثوقی یا ع فردین بازیگران متبحری بودند؟ خودشون میگن فلانی هنرش خرد کردن پیاز بود موقع خوردن دیزی!!! حالا بریم سراغ پیر و مراد خودمون هرجا از ارزش ها فاصله گرفتیم این بی حیاها 100 قدم جلو اومدن این قسمتی از سخنرانی بهشت زهراست در 12 فروردین این هم فیلم کاملش http://www.aparat.com/v/574eF سینماى ما مرکز فحشاست. ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ما با رادیو مخالف نیستیم، ما با فحشا مخالفیم. ما با تلویزیون مخالف نیستیم، ما با آن چیزى که در خدمت اجانب براى عقب نگه داشتن جوانان ما و از دست دادن نیروى انسانى ماست، با آن مخالف هستیم. ما کىْ مخالفت کردیم با تجدد؟ با مراتب تجدد؟ مظاهر تجدد وقتى که از اروپا پایش را در شرق گذاشت- خصوصاً در ایران- مرکز [عظیمى] که باید از آن استفاده تمدن بکنند ما را به توحش کشانده است. سینما یکى از مظاهر تمدن است که باید در خدمت این مردم، در خدمت تربیت این مردم باشد؛ و شما مى دانید که جوانهاى ما را اینها به تباهى کشیده اند. و همین طور سایر این [مراکز]. ما با اینها در این جهات مخالف هستیم. اینها به همه معنا خیانت کرده اند به مملکت ما."( صحیفه امام، ج6، ص: 15) حالا دوستان بیان صحبت کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۸, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:موضوع خدا فرق میکنه با انسان!خدا حقیقت وجودی انسانها رو میگه،در حالی که کاملا به اون واقفه.اما انسانها سلیقه ای صحبت میکنند.امروز با فردی موافق هستند و فردا با فردی موافق نیستند. بنابر این صحبت شما ما باید کلا تولی و تبری رو ببوسیم بذاریم کنار چون ما خدا نیستیم و ممکنه سلیقه ای بشه!!!!!!!!! برای چی گفتن با دوستان خدا دوستی کنید و از دشمنان خدا برائت بجویید؟؟؟؟ نقل قول:ببینید وقتی در قرآن درباره ابوجهل صحبت میشه از چه ادبیاتی استفاده میشه از ادبیات به قول شما فحش! دستانش بریده باد و... تازه به خودش بسنده نمیکنه زنش رو هم میگیره به فحش :دی عجب فحشهایی داده آیت الله بهجت و ما نمیدونستیم! ![]() =-=-= من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشه همونطور که میبینید داریم نزدیک میشیم به اینکه بگید اینها فحشه چون من میگم! من معیار هستم! |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: بنابر این صحبت شما ما باید کلا تولی و تبری رو ببوسیم بذاریم کنار چون ما خدا نیستیم و ممکنه سلیقه ای بشه!!!!!!!!!تفاوت بین تولی و تبری با دشنام گفته شد. (۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: از ادبیات به قول شما فحش! دستانش بریده باد و... تازه به خودش بسنده نمیکنه زنش رو هم میگیره به فحش :دیخب شما فکر نمیکنید چرا همون قرآن مسلمانان و پیروانش رو از فحش دادن به مشرکین نهی میکنه؟؟ (۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: فحشهایی داده آیت الله بهجت و ما نمیدونستیم! ![]() براتون تفاوت مخاطب قرار دادن یک شخص و توهین به اون رو با مثال زدن عده ای به چهارپا و ... گفتم! اینجا بحث عبرت گرفتن و مثال زدنه،نه توهین و فحش به شخص خاصی...خیلی ساده ست!کسی نمیاد بگه که چرا به من ریاکار توهین کردی!! (۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشهاز ابتدای تایپیک هم گفته شد...معیار عرف جامعه ست و توجه به این که اینجا یک تالار گفتمان عمومیه. بحث اصلی بر سر این بود که آیا توهین کردن به اشخاص (ولو اینکه مستحقش باشند)درسته؟؟ بعد بحث کشید به این که حالا چی فحش هست و چی نیست!! بنده هم که از ابتدا گفتم توهین اشتباهه.حتی به دشمن،خدا و ائمه هم همین رو میگن!
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن، ماهم با حرف شما مخالف نیستیم، اتفاقا کاملا هم موافقیم
![]() فقط شما، اول نتیجه رو میگیرید، بعد میگید حالا دوستان بیاید صحبت کنیم ... ![]() همین! سینما و شبکه های تی وی ما پر شده از آدم هایی ک یک طرز خاص دارن و فقط طرز فکر خودشون رو قبول دارن... و فکر می کنن این، طرز فکر اکثر مردمه و اونا دارن حرف دل مردم رو می زنن ![]() و اما این طرز فکر... ظاهر آدما، خیلی خوب باطنشون رو نشون میده!!! نحوه لباس پوشیدن ، طرز آرایش کردن، مدل برخوردشون با همدیگه!!! وقتی ی فیلم، تمام گریمورهاش مرد هستن، وقتی ی بازیگر خانم می خوره زمین و آقاهه میاد پاشو بررسی می کنه مبادا اوف شده باشه، .... البته مسئله فقط سر بازیگر هاش نیست! این بیچاره ها دکور کار هستن... مسئله اصلی، اون طرز فکری هستش ک توی این فیلم ها القا میشه... البته بگذریم از اینکه توی 90 درصد این فیلم ها، دست اندر کاران محض دورهمی اومدن ی فیلم ساختن و دادن بیرون ![]() 1درصد بذاریم برای اون فیلم هایی ک ب معنای واقعی کلمه قشنگ هستن و ی منطق قوی و مستدل پشتش هست ![]() اون 9 درصد دیگه هم ک پشتش فکر هست، این مدل فکره ... فیلم «مادر» فیلم «زندگی خصوصی». ![]() ![]() ![]() اون وقت، این آدما با این طرز فکر میان میشن الگوی ی سری جوون جوگیر! ![]() اون جوون مثل بازیگر محبوبش تیپ میزنه، مثل اون غذا می خوره، مثل اون آرایش می کنه، مثل اون برخورد می کنه، وقتی برای بازیگر های فلان و فلانه، حد و مرزی وجود نداره، کم کم قبح برداشتن این پرده هم برای دختر و پسر میریزه وقتی فلانه میاد اینطوری آرایش می کنه، خب دختره هم می ره همونطوری آرایش می کنه وقتی فلان اونطوری ابرو بر میداره ، خب پسره هم میره اونطوری ابروشو .... ( حالم به هم خورد! ) وقتی فلان، میره بهمانه رو بغل می کنه میگه مثل خواهرم می مونه، خب پسره هم .... و جای بد این اتفاقات چیه؟؟؟؟ اینه ک ب فلان و فلانه کسی گیر نمیده، ولی این جوون بدبخت رو ب منعش می کنن! ![]() مشکل فقط ی جا دوجا نیست، این رشته سر دراز دارد ..... |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
ببینید
سب چیزیه که لایق طرف نیست مثلا حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به بت ها فحش نمیدادند ولی بت ها رو شکستند!!! منم خواستم بت شخصیت پوشالی که برای هم ساختند رو حتی در همین محیط محدود بشکنم تازه این مثالی که آقا حامد زد یه مثال جالب تر خدا تو سوره دخان به یسری از جهنمیا ببین چی میگه! ذق انك انت العزيز الكريم یعنی لهشون میکنه!!! یا یجا دیگه داریم قال اخسيوا فيها ولا تكلمون (مومنون 108) میدونید معنی محاوره ایش چیه؟ از قول خداست!!! خیلی سنگینه گم شید این اخسئو رو به سگ میگن تو عربی یعنی چخه!!!! میگه گمشید و هیچچچچی نگید خدا برای این جور افراد اینطوریه |
|||
|
۲۲:۵۳, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام ببخشید واقعا یه سوال برای من پیش اومده : اینکه ماها که معصوم نیستیم و نمی تونیم مصادیق واقعی لعن و نفرین رو پیدا کنیم، پس محدوده ی تبری برای من چی می شه؟توی همون مرحله ی قلبی می مونه؟ یعنی فقط باید توی زیارت عاشورا برائت زبانی خودم رو اعلام کنم؟ فکر نمی کنید با این دید، مرگ بر آمریکا گفتن هم زیر سوال می ره؟ مغالطه نیستا، با همون تفکر که می گیم مرگ بر آمریکا، نمی شه تعمیم بدیم و مصداق ها رو پیدا کنیم؟ اگه من به خاطر ایدئولوژی آمریکا، از لعن استفاده می کنم، نمی تونم اینو به شخص تعمیم بدم؟ محدوده ی تساهل و تسامح تا کجاست؟ اگر من غیر معصوم مجاز به تبری زبانی هستم، معیار یافتن مصادیق برای من چیه؟ و این تبری رو چطور اعلام کنم؟ الفاظ مشابه رو که امام (رحمة الله علیه) مثلا در شان شاه به کار برده رو با اینکه ایشون هم غیر معصوم هستند، چطور توجیه می کنید؟ لطفا دقیق جواب داده شه پ.ن. : سوالام واقعا سوالاین که برام شبهه شده و منظورم شخص خاصی(سعید راد) نیستش |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدونم موضوعی که رهگذر مطرح کرد چی بود, ولی هیچ کس حق نداره به مخالفین تفکر خودش هرچی که دوست داره بگه, اینهمه هم ادعا داشته باشه ! وقتی افراد رو کودن و احمق خطاب میکنید باید توقع داشته باشید که درهمون حد هم بشنوید ولی اگه طرف مقابلتون سکوت میکنه و جوابی به این حرفتون نمیده بخاطر درست بودن حرفتون نیست, چیز دیگه ایه که هیچوقت اونو درک نمیکنید , که البته اهمیتی هم نداره ....!!!! |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
نقل قول: شما معنی سب رو میدونید چیه؟ معنی تقیه رو چطور؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۳)مصباح نوشته است: به نام خدا دقیقا این تبری ها اگر به زبان نیاد باطل دور میگیره منظورم از باطل مثلا همینا بودن که از اون دو تا بازیگر در جشنواره تعریف کردن تبری باید به زبان و قلب و عمل باشه (۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۵)آلاله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم باز هم هوچی گری من کجا گفتم احمق و کودن ؟ اگر جایی گفتم طرف لایقش بوده مثل وهابیا اگر در مورد فیلم های کره ای میگید من گفتم کودن بار میاره نگفتم کسی که نگاه میکنه کودنه در هر صورت برام خیلی چیزا مشخص شد در این تاپیک به زبان نمیارم که دشمنی درست نکنه (۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۰)وحید110 نوشته است: معنی تقیه رو چطور؟ در برابر؟ |
|||
|
۲۳:۱۸, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
دوستان من همینجا، از پشت همین تریبون اعلام می کنم، تشکر هایی ک زیر پست های مربوطه توی تاپیک قبلی زدم، اصلا درباره فحش دادن نبود!
منظورم فقط این بود ک دارید جهت می دید! بذارید خواننده بخونه، خودش بتصمیمه ... وقتی حرف کسی حق باشه، نیازی نیست ک بخواد با واژه ها بازی کنه! ( حالا آیه قرآن ردیف نکنین اینجاهاااا! منظورم کاملا واضحه )ببخشید وسط دعواتون اومدم، ب ادامه دعواتون برسید ....
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۱)Aban نوشته است: جناب عبدالرحمن، ماهم با حرف شما مخالف نیستیم، اتفاقا کاملا هم موافقیم نتیجه نگرفتم!!! دم دادم به مجلس ![]() واقعیتش فکرشو نمیکردم در تالار بیداری اندیشه هم این تفکرات رحمانی وجود داشته باشه احتمالا اگر برم یه تالار عادی دیگه تمومه!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |