|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 66 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #651
|
|||
|
|||
|
.... !!! ![]() |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #652
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۷)فانوس *7* نوشته است: البته پدر من فقط 20:30 و 21 و 22 میبینه. ولی پدر یکی از بچه ها همینطوریه. با اینکه سواد هم نداره، ولی حتّی پرس تی وی رو هم که زبانش انگلیسیه، هست میبینه ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #653
|
|||
|
|||
|
... ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #654
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۶)وحید110 نوشته است: بله...... البته برای مادرا هم بگم که وا ویلاست مامان من یه کتاب یا یه برنامه ای ببینه که درمورد مثلا خواص دارچین گفته ........ نیاره خدا اون روزو تو غذا که بماند فکر کنم میره توی لوله های اب هم داریچین میریزه آبمونم مزه داریچین میده همین که داریم تبدیل به داریچین میشیم یه دفعه این جعبه ی جادویی از خواص گیاه محترم دیگه ای میگه باز هم ماجرا تکرار میشود...... دوستم اومده باباشو اذیت کنه گفته بابایی باباجونی (با لحن باران بخونیدش) من ایدز دارم حالا بابای چی گفته :آبلیمو بخور خوب میشی طوری نیس انقدر این آهنگای مازیار فلاحی رو گوش دادم که عاشق شدم فقط یه مشکل هست! نمیدونم دقیقا عاشق کیم؟ شما اگر یداش کردید با من تماس بگیرید ۲۶۰۰ مدرسان شریف
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #655
|
|||
|
|||
|
اخبار نگاه کردن زیاد باعث اضطراب و استرس میشود خصوصا از شبکه های خبری . خیلی هم اعتیاد آوره .
به خاطر اینکه مخاطب رو مدام در حالت گرسنگی خبری نگه می دارند . هر آن فرد فکر می کنه ممکنه خبر جدیدی اعلام بشه . این در صورتی هست که اخبار صبح و شب چندان تفاوتی ندارند . کلا هر کس استرس و اضطراب دارد و اخبار نگاه می کنه ، باید تماشای خبر رو ترک کند . تجربه ثابت کرده کسی که به خبر معتاد هست برای کاهش استرس خودش به سیگار مبتلاست و فشار خون دارد ! حالا اگر مخالف حرفم هستید به بستگان خودتون دقت کنید ! |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۰ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #656
|
|||
|
|||
|
حالا دوستم تعریف میکرد
که باباش کلا دائم در حال اخبار دیدنه یک بار که اخبار شروع شده بوده دیده بودن که داره چرت میزنه گفتن الان بهترین فرصته که کنترل رو برداریم!!!! هرچی گشتن کنترل پیدا نشده . . . . آخر سر فهمیدن باباهه دو تا کنترل ها رو زیر پیرهنش قایم کرده بعد خوابیده ![]() ![]() که یه وقت نزنن یه کانال دیگه!!!! حالا پدر خودم هم همینطور هستن و جالب تر اینه که من از بابام بدترم !!!! (مادرم میگه اگر بابات حواسش نباشه هم تو جاش مراقب اخبار هستی! )
|
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #657
|
|||
|
|||
نقل قول:بله......اتفاقا مادر من هم همینطوره.یکی بهش گفت آویشن خوبه...آقا چشمتون روز بد نبینه!!! از آبگوشت و آش گرفته تا نیمرو و سیب زمینی و آب و چایی به آویشن مزین شد یعنی برای مدتی تو خونه ی ما فقط اکسیژن بود که یک ترکیب خالی از آویشن محسوب میشد![]() ![]() ![]() نقل قول: تازه اینکه خوبه...مثلا میتونید از روی خود تی وی کانال عوض کنید.اما عموی گرامی بنده وقتی میخوابن،به حالت اسمارت خودشون فرو میرن!!! کنترل آزاده ، خودش هم لایه ی هفتم خواب...اما...هرگونه تغییر کانال،تغییر ولوم صدا،تغییر در شرایط فیزیکی تلویزیون،ایستادن جلوی تلویزیون و ... به طرز شگفت آوری اونرو از خواب بلند میکنه! کاملا جدی گفتم،باورتون میشه؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #658
|
|||
|
|||
|
عجب آدمای بی معرفتی هستیدا!!!!!!!!!!!!!!
حالا خوبه مادرتون بهتون گرسنگی بدن تا نون خشک هم براتون کیمیا باشه ![]() یه مادر هر چیزی درست میکنه و هر تلاشی میکنه برای خانواده واقعا مقدسه ========== یه تاپیک جدا درست کنید برای دیدن شبکه های خبر توسط پدران البته پدر من خبر رو از روزنامه میخونه بیشتر فوتبال میبینه و من خبر بینم!!! البته فقط صداش (نکته رو داشتید) |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #659
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۷ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #660
|
|||
|
|||
|
افتخارات آسیایی تیم محبوب پرسپولیس :
. . . . . . . . . . . . . . . . . ..........
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,898 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,102 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,788 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,299 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,764 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 30616221162793738603.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/30616221162793738603.jpg)

![[تصویر: 88634250106834948701.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/88634250106834948701.jpg)

)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
)