کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 66 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #651
آواتار
....
!!!
[تصویر: 30616221162793738603.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صهبا ، یاســین ، رضوانه ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، السا ، reyhaneh.sh ، انديشه نو ، حضرت عشق
۲۰:۳۱, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #652
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۷)فانوس *7* نوشته است:  
شمام با باباتون این بساطو دارید؟!

ساعت ۲۰ :شبکه خبر

ساعت ۲۰/۳۰ :اخبار بیست و سی-شبکه ۲

ساعت ۲۱: اخبار سراسری

ساعت ۲۲ :اخبار شبانگاهی-شبکه ۳

ساعت ۲۳:
اون تلویزیونُ خاموش کن یه کلٌه روشنه!

البته پدر من فقط 20:30 و 21 و 22 میبینه.
ولی پدر یکی از بچه ها همینطوریه.

با اینکه سواد هم نداره، ولی حتّی پرس تی وی رو هم که زبانش انگلیسیه، هست میبینه HappyHappyHappy

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، صهبا ، فانوس *7* ، یاســین ، رضوانه ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، اولولالباب ، السا ، reyhaneh.sh ، حضرت عشق
۲۰:۴۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #653
آواتار
...
[تصویر: 88634250106834948701.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، رضوانه ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، السا ، سجاد313
۲۰:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #654
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۶)وحید110 نوشته است:  Dodgy

ما هممون همینطوری هستیم !(مرد جماعت)
بهتر از اینه که ۲۴ ساعت روی شبکه اشپزی و خیاطی باشه اما هیچ وقت یه غذای جدید نخوریم .

بله......
البته برای مادرا هم بگم که وا ویلاست
مامان من یه کتاب یا یه برنامه ای ببینه که درمورد مثلا خواص دارچین گفته ........
نیاره خدا اون روزو
تو غذا که بماند فکر کنم میره توی لوله های اب هم داریچین میریزه آبمونم مزه داریچین میده همین که داریم تبدیل به داریچین میشیم یه دفعه این جعبه ی جادویی از خواص گیاه محترم دیگه ای میگه باز هم ماجرا تکرار میشود......

دوستم اومده باباشو اذیت کنه گفته بابایی باباجونی (با لحن باران بخونیدش) من ایدز دارم

حالا بابای چی گفته :آبلیمو بخور خوب میشی طوری نیس

انقدر این آهنگای مازیار فلاحی رو گوش دادم که عاشق شدم

فقط یه مشکل هست!

نمیدونم دقیقا عاشق کیم؟

شما اگر یداش کردید با من تماس بگیرید

۲۶۰۰ مدرسان شریف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، help me ، رضوانه ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، Bamdaad ، Ali#59 ، السا ، sadegh-a ، حضرت عشق
۲۱:۰۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #655
آواتار
اخبار نگاه کردن زیاد باعث اضطراب و استرس میشود خصوصا از شبکه های خبری . خیلی هم اعتیاد آوره .
به خاطر اینکه مخاطب رو مدام در حالت گرسنگی خبری نگه می دارند .
هر آن فرد فکر می کنه ممکنه خبر جدیدی اعلام بشه . این در صورتی هست که اخبار صبح و شب چندان تفاوتی ندارند .
کلا هر کس استرس و اضطراب دارد و اخبار نگاه می کنه ، باید تماشای خبر رو ترک کند .
تجربه ثابت کرده کسی که به خبر معتاد هست برای کاهش استرس خودش به سیگار مبتلاست و فشار خون دارد !
حالا اگر مخالف حرفم هستید به بستگان خودتون دقت کنید !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، وحید110 ، یاســین ، أین المنتظر ، رضوانه ، m1374b ، neyestan23 ، ali0077 ، sarallah ، ضحی ، السا ، مرغ باغ ملکوت ، حسنیه ، سجاد313 ، حضرت عشق
۲۱:۱۹, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۰ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #656
آواتار
حالا دوستم تعریف میکرد
که باباش کلا دائم در حال اخبار دیدنه
یک بار که اخبار شروع شده بوده
دیده بودن که داره چرت میزنه
گفتن الان بهترین فرصته که کنترل رو برداریم!!!!
هرچی گشتن کنترل پیدا نشده

.
.
.
.
آخر سر فهمیدن باباهه دو تا کنترل ها رو زیر پیرهنش قایم کرده بعد خوابیدهBig GrinBig GrinBig Grin
که یه وقت نزنن یه کانال دیگه!!!!
حالا پدر خودم هم همینطور هستنBig Grin
و جالب تر اینه که من از بابام بدترم !!!! (مادرم میگه اگر بابات حواسش نباشه هم تو جاش مراقب اخبار هستی!Wink)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، m1374b ، neyestan23 ، فدايي ولايت ، وحید110 ، ali0077 ، menrabb ، انتصـار ، السا ، faateme-313 ، انديشه نو ، حضرت عشق ، مجید املشی ، فانوس *7*
۲۱:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #657
آواتار
نقل قول:بله......
البته برای مادرا هم بگم که وا ویلاست
مامان من یه کتاب یا یه برنامه ای ببینه که درمورد مثلا خواص دارچین گفته ........
نیاره خدا اون روزو
تو غذا که بماند فکر کنم میره توی لوله های اب هم داریچین میریزه آبمونم مزه داریچین میده همین که داریم تبدیل به داریچین میشیم یه دفعه این جعبه ی جادویی از خواص گیاه محترم دیگه ای میگه باز هم ماجرا تکرار میشود......
اتفاقا مادر من هم همینطوره.یکی بهش گفت آویشن خوبه...آقا چشمتون روز بد نبینه!!!
از آبگوشت و آش گرفته تا نیمرو و سیب زمینی و آب و چایی به آویشن مزین شدBig Grin یعنی برای مدتی تو خونه ی ما فقط اکسیژن بود که یک ترکیب خالی از آویشن محسوب میشدHappyHappyHappy

نقل قول:
.
.
.
.
آخر سر فهمیدن باباهه دو تا کنترل ها رو زیر پیرهنش قایم کرده بعد خوابیده[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
که یه وقت نزنن یه کانال دیگه!!!!
حالا پدر خودم هم همینطور هستن[تصویر: biggrin.png]
و جالب تر اینه که من از بابام بدترم !!!! (مادرم میگه اگر بابات حواسش نباشه هم تو جاش مراقب اخبار هستی![تصویر: wink.png])

تازه اینکه خوبه...مثلا میتونید از روی خود تی وی کانال عوض کنید.اما عموی گرامی بنده وقتی میخوابن،به حالت اسمارت خودشون فرو میرن!!! کنترل آزاده ، خودش هم لایه ی هفتم خواب...اما...هرگونه تغییر کانال،تغییر ولوم صدا،تغییر در شرایط فیزیکی تلویزیون،ایستادن جلوی تلویزیون و ... به طرز شگفت آوری اونرو از خواب بلند میکنه! کاملا جدی گفتم،باورتون میشه؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، ali0077 ، neyestan23 ، مرهم ، انتصـار ، وحید110 ، السا ، menrabb ، m1374b ، انديشه نو ، فانوس *7*
۲۱:۵۸, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #658
آواتار
عجب آدمای بی معرفتی هستیدا!!!!!!!!!!!!!!

حالا خوبه مادرتون بهتون گرسنگی بدن تا نون خشک هم براتون کیمیا باشهBig Grin

یه مادر هر چیزی درست میکنه و هر تلاشی میکنه برای خانواده واقعا مقدسه

==========

یه تاپیک جدا درست کنید برای دیدن شبکه های خبر توسط پدران

البته پدر من خبر رو از روزنامه میخونه

بیشتر فوتبال میبینه و من خبر بینم!!!

البته فقط صداش (نکته رو داشتید)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، neyestan23 ، ضحی ، انتصـار ، السا ، ali0077 ، m1374b ، سجاد313 ، انديشه نو
۲۲:۲۴, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #659
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۹)فاطمه خانم نوشته است:  تجربه ثابت کرده کسی که به خبر معتاد هست برای کاهش استرس خودش به سیگار مبتلاست و فشار خون دارد !
حالا اگر مخالف حرفم هستید به بستگان خودتون دقت کنید !
سلام به شدت با هاتون مخالفم بابابزرگم شبانه روز اخبار گوش ميده ولي حسابي شنگولBig Grin و سالمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: neyestan23 ، ضحی ، السا ، ali0077 ، فاطمه خانم ، menrabb ، m1374b ، حضرت عشق
۲۲:۳۴, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۷ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #660

افتخارات آسیایی تیم محبوب پرسپولیس :

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
..........

[تصویر: perspolis.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، Fatemeee ، وحید110 ، السا ، ali0077 ، Ali#59 ، neyestan23 ، faateme-313 ، m1374b ، سجاد313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]