|
کروات زدن مشاور اقای روحانی ! + نظر سنجی
|
|
۲:۱۵, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خبر زیر را بخوانید :
به گزارش شریان نیوز، چندی پیش چهل و چهارمین اجلاس اقتصادی داووس در کشور سوئیس برگزار شد و رئیس جمهور به همراه هیئت همراه و برای استفاده از فرصتهای بوجود آمده در عرصه بین المللی، در این اجلاس شرکت کردند. اما آنچه بیش از همه و در فضای ایستادگی ملت ایران مقابل زیادهخواهیهای غرب و نظام استکبار سبب حیرت میشود، پوشش ظاهری مشاور امور بینالملل رئیس جمهور در اجلاس داووس است. "محمود سریعالقلم" که بر اساس شنیدهها سه روز پیش از شروع اجلاس داووس، به سوییس سفر کرده بود، با پوششی غربی در این اجلاس شرکت کرده است که تأمل برانگیز است. حال باید از آقای روحانی پرسید که چگونه از مشورتهای چنین مشاوری، استقلال ملی، عزت ملی و روح ایرانی - اسلامی قابل استخراج است؟ آقای روحانی باید پاسخ دهد مشاوری که هنوز پروتکلهای ابتدایی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را در پوشش اسلامی - ایرانی را رعایت نمیکند، چگونه میتواند حافظ منافع مردم ایران باشد؟ آیا قرارگرفتن چنین اشخاصی با طرز تفکر غربی، به نفع رئیسجمهور و مردم ایران است یا در کوتاه و بلندمدت به ضرر حسن روحانی و منافع ملی تمام خواهد شد؟ ============================================ خب متن خبر به این صورت بود. ایا کروات زدن مشکلی دارد ؟ اگر غربی است ، پس کت و شلوار هم غربی است و نباید استفاده شود ! و با لباس های قدیمی و سنتی در این اجلاس ها شرکت کرد ! مثل رییس جمهور افغانستان ! ایا باید این گونه بود ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۹, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۲۶)mahyamatin نوشته است: اولا من نگفتم کروات لباس دشمنان هست یا نه. بلکه گفتم اگر لباس دشمنان باشه حدیث این هست که دیدید. دوست عزیز شما برداشتتون از حدیث اشکال داره. همونطور که گفتم حدیث راجع به همنشینی و دوستی با دشمنان اهل بیت (علیه السلام) است و لزوم تبری جستن از ایشان. مورد لباس هم به طور واضح با توجه به تناقضی که راجع به غذا مشهود است نقض میشه. این همه غذای خوب خارجی. مشخصه که امام (علیه السلام) نگفته از نوع غذایی که اونها میخورن نخورین، مقصود همنشینی هست و توی این مورد سر یک سفره نشستن و با هم نون و نمک خوردنه. الان ماکارونی سرطان زا هست؟ اصلاً میدونید خود ایتالیایی ها اسپاگتی رو خیلی سالم تر از ما درست میکنن و میخورن؟ میدونین پیتزا یه غذای فقیرانه بوده براشون که در اصل نون و گوجه خودمون میشده؟؟؟ نون و گوجه سرطان زا هست؟ نفرمایید دوست عزیز. یه برداشت اشتباهی بوده، تمام شد و رفت. شما لطف کنید و اصلاح کنید تا شأن حدیث حفظ شود. |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
در مورد غذا :
غذا برای هر کشوری موقعیت استراتژیک محسوب میشه و خیلی راحت میشه بیماری وارد کرد منظور ایشون هم این بوده نه اینکه پیتزا بخوریم یا نه مهم اینه مواد اولیه مال خودمون باشه الان که برنج هندی کلی توش فلز سنگین داره دانه ها مون هم از ذرت و گندم و .. وارداتی و پرتو دهی شده هستن روغن هم که واقعا خدا لعنتشون کنه،روغن حیوانی رو گرفتن،کثافت به خورد مردم دادن منظور مواد اولیه است ضمنا شما از کجا میدونید نظر معصوم چی بوده؟واسه من خیلی جالبه که با قطعیت حرف میزنید!! |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: تا جای که من میدونم توی تمام عکس های قدیمی ، کت و شلوار همراه با کروات یا پاپیون هستن !عکسهای قدیمی؟! (۲۱/بهمن/۹۲ ۳:۰۰)درست پسند نوشته است: یه نفر بود(یادم نیست کی بود) میگفت در لباسهای قدیمی ایرانی چیزهایی شبیه کت و شلوار هست، که حتی در حککاریهای تخت جمشید هم نمونهشون رو میینیم.البته با کت و شلوار الآن فرق داشته. (۲۱/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: مگه قراره ما همه چیز رو به کفار !!! ربط بدیم و استفاده نکنیمنه، قرار نیست همهچیز رو به کفار ربط بدیم. اون همه توضیح دادم برای اینکه بعدش دیگه اینگونه سوءتفاهمات پیش نیاد. در همین نقلقول بعدی دوباره توضیح دادهام. (۲۱/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۴)Aban نوشته است: مثلا الان تو عروسیا ک مردها کروات می زنن، اون مهمونی شده مهمونی آدم های کافر و غرب زده؟!نه! نمیشه مهمونی آدم های غرب زده، اما: (۲۱/بهمن/۹۲ ۷:۲۸)درست پسند نوشته است: هممون میدونیم کراوات زدن ربطی به کفر نداره، و فقط مربوط به فرهنگ غربی هست، ولی دقت کنید اونچه که اهمیت داره نحوهی تفکر دیگران نسبت به قضیه هست. بنابراین باید دید آیا فرهنگ غربی در اذهان مربوط به کفار تلقی میشه یا نه. ---------------- دوستان گرامی توجه داشته باشید که بحث فرهنگ خیلی فرق میکنه. نمیتونیم بگیم لباسهای اونها به خودی خود برتری داره نسبت به لباسهای ما! اینکه لباسهامون شبیه اونها بشه یا نشه خیلی فرق میکنه با چیزی که سودی داره، مثل انگلیسی صحبت کردن در مصاحبهها. نکتهی جالب ماجرا اینجاست که چیزی که باعث میشه این کت و شلوارها در نظر ما لباس رسمی باشن و مظهر شیک و مرتب بودن به حساب بیان، فقط و فقط فرهنگ هست. الآن شما سازمان ملل رو که میبینید، تقریباً همه با این لباس میان. در حالی که این لباس مربوط به فرهنگ غرب هست، و این یعنی همهی اینها - از چین و ژاپن گرفته تا آفریقاییها و آمریکای جنوبی و .... و ملتهای دیگر - مرعوب فرهنگ غرب شدهاند و فرهنگ خودشون رو باختهاند. این در مورد کشور ما هم در صدههای پیشین صورت گرفته، و ما میتونیم در راستای اشتباهی که اونها در دورانداختن فرهنگمون کردن به راهمون ادامه بدیم، یا اشتباه اونها رو اصلاح کنیم و برگردیم به لباسهای خودمون. چرا اونها نمیان لباسهای ما رو بپوشن؟ لباسهای ایرانی قدیمی کم قشنگن؟ واقعاً اینکه فرمودن درسته که وقتی کشورها با لباس مربوط به تمدن و فرهنگ خودشون میان خیلی دلپذیرتر هست. بعد هم، آقای Mohammad Trust شما به نظر میاد خودتون موافق این کارید. یعنی الآن یه چیزی از این دولت دیدید که باهاش موافق هم هستید. نمیفهمم دیگه هدفتون از مطرح کردن این بحث چیه؟ ![]() ![]() برادر من، وقتی خودتون موافقش هستید، دیگه مطرح کردن نداره. |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من میگم چیز خاصی نیست که بخوایم بهش گیر بدیم !!!
در مورد غرب زدگی هم حرفتون رو قبول ندارم من در هر صورتی پشت مملکت و حکومتم هستم و نمیذارم کسی جلوی کارشون سنگ اندازی کنه ! حداقل مجازی. من رای گیری گذاشتم که ببینیم نظر دوستان چطوریه ، توی فیس بوک گذاشته بودم 80 به 20 موافق بودن هر جووی یه نظری داره انگار
|
|||
|
۱۷:۱۸, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۰)Mohammad Trust نوشته است: من در هر صورتی پشت مملکت و حکومتم هستم و نمیذارم کسی جلوی کارشون سنگ اندازی کنه ! حداقل مجازی.آخه اصلاً کسی در کار دولت سنگاندازی نکرد! شما مطرحش کردید در دفاع ازش! کسی کراوات رو نکوبید! شما مطرحش کردید در مقبولیت بخشیدن بهش! (۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۰)Mohammad Trust نوشته است: من میگم چیز خاصی نیست که بخوایم بهش گیر بدیم !!!دقیقاً. من هم همین رو میگم! وقتی چیز خاصی نیست، و کسی هم گیر نداده بود، آیا شما مطرحش کردید تا در دفاع پیشدستی کنید؟
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۲ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۳)nina نوشته است: در مورد غذا : بر فرض بگیم منظورشون از غذا اینی بوده که شما میگید. پس برای لباس هم اگر کراوات از پشم گوسفند ایرانی باشه یا ابریشم ایرانی باشه منافاتی با حدیث فوق نداره!(طبق گفته شما!) این یک تناقض است! چه ظاهر اون لباس یا غذا (نوع) باشه و چه باطن اون لباس یا غذا (مواد اولیه)، این دو در این حدیث با هم آمده اند و نمیتوان برای یکی بگیم منظور این بوده و برای دیگری منظور اون یکی!!! طبق نظر شما کراوات با پشم ایرانی مشکل نداره دیگه نه؟؟؟ ![]() این هم که با قطعیت حرف میزنم دلیلش اینه که حدیث به نظرم منظورش مشخصه و برداشت دیگه ای نمیشه ازش کرد. اگر هم بشه ازش برداشت دیگه ای کرد اون برداشت نمیتونه این رو اثبات کنه که امام (علیه السلام) گفتن لباسی رو که خارجیا میپوشن، نپوشین. |
|||
|
۱۷:۳۵, ۲۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من نظر سنجی گزینه اشتباه رو زدم ...
من یکی از افرادی هستم که کراوات رو خیلی دوست دارم ... خودم هم دارم حتی ...ولی هیچ وقت استفاده نمی کنم در مهمانی ها .... هیچ جای عمومی هم استفاده نکردم .. چرا؟؟؟ چون مرجعم اجازه نداده ... چرا نداده؟؟؟ یک سری دلائل هست ولی من مقلد، با اینکه خیلی کروات رو دوست دارم و بهم هم خیلی میاد هیچ وقت استفاده عمومی نکردم و نمی کنم .. ما افراد معمولی هم اگر مذهبی هستیم نظر مرجعمون باید برامون مهم باشد نه نظر خودمون ... اگر هم مذهبی نیستیم و نظر مرجعمون برامون مهم نیست لااقل ادای مذهبی ها و مقیدین به احکام رو در نیاریم ... ولی افراد ادارات دولتی و دیپلمات قضیشون فرق می کند و باید تابع قواعد دیپلماتیک ایران باشند ... نماینده ایران هستند نه نماینده خودشون ... جمهوری اسلامی ایران هم یک سری قواعد دیپلماتیک دارد ...که ایشون رعایت نکردند |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من با حدیث کاری ندارم
و خودم رو در سطحی نمیبینم که بخوام حدیث تفسیر کنم منظورم از ایشون هم کاربر بودن،نه امام شما در مورد غذا گفتید منم گفتم اشتباهه چون مواد اولیه اگه مشکل دار باشه که هست هزارتا مرض میاره |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۸)nina نوشته است: من با حدیث کاری ندارم منظور من هم از ایشون کاربر بود نه امام(علیه السلام) من گفتم کاربر از حدیث عنوان "لباس دشمن نپوشیدن" برای "کراوات نزدن" رو استخراج کرده. در حالتی که نوع غذای اونها مشکلی نداره. شما گفتید منظور "کاربر" مواد اولیه غذای اونها بوده. من هم گفتم اگر منظورشون مواد اولیه غذا بوده، پس برای کراوات تغییر مواد اولیه باید کفایت کنه. که این هم با منطق جور در نمیاد. |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۸)درست پسند نوشته است: آخه اصلاً کسی در کار دولت سنگاندازی نکرد! شما مطرحش کردید در دفاع ازش! الان این خبر که من کپی کردم ، خیلی بهش اشکال گرفته . برای مقبولیت بخشیدن من کاری نکردم ، نظرم رو گفتم مثل بقیه دوستان ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |