کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۸, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #121
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۲۹)m1374b نوشته است:  جان هرکی دوس دارین این بحث ریاضی رو ببندیدUndecided
بابا ما دانشجوهای حقوق چه گناهی کردیم آخهBi Dandoon

شمام یه مسٔله حقوقی بنداز تو تاپیک

یه نفر داره از خیابون رد میشه یه سگ که نفر ثالثی داره حملش میکنه رو نفر چهارمی میترسونه سگ میاد توی خیابون و یه نفر که گواهی نامه نداره با ماشین میپیچه اونور میخوره به یه درخت . درخت میفته روی نفر اول و میبرنش بیمارستان توی بیمارستان بر اثر سهل انگاری پزشک طرف میمیره

الان این خونش گردن کیه؟
قتل از چه نوعیه و دیه رو کی باید بده Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، fatemeh ، revenger ، رضوانه ، Ali#59 ، السا ، ali0077 ، درست پسند ، علمدار133 ، جویای حقیقت
۱۴:۰۹, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط m1374b.)
شماره ارسال: #122
آواتار
باشه هر جور راحتین
فقط بگما خیلی سخته.
به نظر شما اگه یه روزی بخوان قانون اساسی رو تغییر بدن چه مقدمات و تشریفاتی و دستور چه کسانی وهمکاری چه سازمان هایی لازمه؟
میدونم خیلی سخته اما هر کی بتونه درست جواب بده بهش اعتبار میدم.بهتره از همین انترنت استفاده کنید.(البته میدونم امکان نداره ازش استفاده نکنید[تصویر: dodgy.gif])شیطونه میگه یه تاپیک آموزش حقوق به پیشنهاد کاربرا بزارمBig Grin

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۸)وحید110 نوشته است:  شمام یه مسٔله حقوقی بنداز تو تاپیک

یه نفر داره از خیابون رد میشه یه سگ که نفر ثالثی داره حملش میکنه رو نفر چهارمی میترسونه سگ میاد توی خیابون و یه نفر که گواهی نامه نداره با ماشین میپیچه اونور میخوره به یه درخت . درخت میفته روی نفر اول و میبرنش بیمارستان توی بیمارستان بر اثر سهل انگاری پزشک طرف میمیره

الان این خونش گردن کیه؟
اولا اون شخص به دلیل این که گواهینامه نداره مقصره حالا هر اتفاقی بیوفته.چون شما فقط در مورد این قتل سوال کردین منم فقط قتل رو گفتم.از نظر فقه این نوع قتل شبه عمد است اما از نظر قانون عمد محسوب میشود و مدعیان میتوانند طلب قصاص کنن.البته اینم بگم که پزشک هم مقصر شناخته میشود.البته این سهل انگاری عمدی بوده یا غیر عمدی میتونه تو مجازاتش تفاوت ایجاد کنه
دوما این اتفاق غیره ممکنهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، السا ، درست پسند ، علمدار133
۱۴:۲۶, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #123

الان این خونش گردن کیه؟

من که حقوق خیلی دوست دارم, ولی انصافا منم انتگرال سه گانه تو فضای استوانه ای نذاشتم اینجا حل کنیم که!!!!Big Grin

ولی اینم خیلی جالبه !

اولا چه معنی داره تو جامعه اسلامی کسی تو خیابون سگ حمل کنه !!!!!؟؟Big GrinBig Grin

ثانیا, چرا یه سگ ترسو حمل میکنه !!!؟؟؟

ثالثا , شهرداری چرا درختای قویتر تو خیابون نصب نمیکنه !!!!!؟؟؟Big Grin

بقیه شم بعدا میام میگم !!!!WinkBig Grin

راستی حکم استفاده نا به جا از شکلک چیه !!؟؟؟Dodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مرهم ، Ali#59 ، m1374b ، السا ، علمدار133 ، mahdyshr
۱۵:۲۹, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #124
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۶)آلاله نوشته است:  راستی حکم استفاده نا به جا از شکلک چیه !!؟؟؟Dodgy

موافقم....به نکته خوبی اشاره کردید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، السا ، علمدار133
۱۵:۳۵, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #125

There was an error posting your reply:

پیامی که وارد کرده اید دارای .... تصویر است، شما مجاز به قراردادن 30 تصویر در پیام خود هستید. لطفا تعداد تصاویری را که وارد کرده اید کاهش دهید.

این یکی از ارور هاییه که من زیاد در تالار باهاش مواجه میشمBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، m1374b ، السا ، fafa*
۱۵:۴۰, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #126
آواتار
نقل قول:اولا اون شخص به دلیل این که گواهینامه نداره مقصره حالا هر اتفاقی بیوفته.چون شما فقط در مورد این قتل سوال کردین منم فقط قتل رو گفتم.از نظر فقه این نوع قتل شبه عمد است اما از نظر قانون عمد محسوب میشود و مدعیان میتوانند طلب قصاص کنن.البته اینم بگم که پزشک هم مقصر شناخته میشود.البته این سهل انگاری عمدی بوده یا غیر عمدی میتونه تو مجازاتش تفاوت ایجاد کنه
دوما این اتفاق غیره ممکنه

در مورد مقصر یه نمه اشتباه کفتید . در مورد قتل هم اگر راننده باشه که شبه عمده .
در این مورد به کتاب دکتر میر محمد صادقی جرایم علیه اشخاص قسمت رابطه سبب و مباشر در جنایت رجوع کنید .
اینم راهنمایی

دوستان حقوقی هم چیزی نگن . تا اهالی ریاضی فزیک خیلی دور بر ندارند WinkCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، درست پسند
۱۵:۴۱, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #127

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۴۰)وحید110 نوشته است:  در مورد مقصر یه نمه اشتباه کفتید . در مورد قتل هم اگر راننده باشه که شبه عمده .
در این مورد به کتاب دکتر میر محمد صادقی جرایم علیه اشخاص قسمت رابطه سبب و مباشر در جنایت رجوع کنید .
اینم راهنمایی

دوستان حقوقی هم چیزی نگن . تا اهالی ریاضی فزیک خیلی دور بر ندارند WinkCool

من فقط میدونم سگه مقصر نیستBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m1374b ، وحید110 ، السا ، ali0077
۱۵:۴۴, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #128
آواتار
(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۴۰)وحید110 نوشته است:  دوستان حقوقی هم چیزی نگن . تا اهالی ریاضی فزیک خیلی دور بر ندارند WinkCool
کاملا موافقمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، صهبا
۱۶:۲۰, ۲۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #129
آواتار
[تصویر: 1234212314123124.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، السا ، m1374b ، ali0077 ، help me
۱۶:۴۵, ۲۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #130

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۸)آلاله نوشته است:  بله, منم به همین نتیجه رسیده بودم, ولی خب بازم آخرش میرسیم به مثبت و منفی 1 ! یعنی بازم نمیتونیم قطعا بگیم کدومشه!

1- = 1+- ؟؟؟؟؟

اما ظاهرا منطقی ترین جواب تا حالا همینه!!
مطمئن باشید تنها جواب همینه.
جذر هرگز نمیتونه به‌تنهایی بگه علامت چی بوده. در واقع این کار فقط علامت رو مبهم میکنه(و مثلاً ما چون میدونیم قبلش 1- بوده میتونیم براش علامت منفی بذاریم) و حقه‌ی این سؤال فقط اینه که در دروس اولیه‌ی جذر در مدرسه، ما رو عادت داده‌اند به مثبت حساب کردن جواب.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۸)آلاله نوشته است:  آره, ولی من احتمال میدم منظورش اینه که عملیات از چپ به راست انجام میشن!

مثلا (x*sin(y یعنی اول سینوس y رو حساب میکنیم, بعد در x ضرب میکنیم, نه اینکه از راست حساب کنیم و مثلا اول سینوس x رو حساب کنیم, بعد در y ضرب کنیم !!!!Confused

درمورد اولویت بندی هم درسته تو برنامه نویسی مهمه, ولی ما هم اینو رعایت میکنیم دیگه, برای مثال 2 + 5 * 3

اول 5 رو در 3 ضرب میکنیم بعد با 2 جمع میکنیم, نه اینکه اول 5 رو با 2 جمع کنیم بعد در 3 ضرب بنماییم !!!!

اولویت ضرب نسبت به جمع

مگر اینکه 5 و 2 رو داخل پرانتز بذاره که در اینصورت اولویت با محاسبه عبارت داخل پرانتزه !
البته بنده هم عرض کرده بودم «در اولویت یکسان» فرقی نمیکنه. موقعی که اولویت باشه، اولویت تعیین میکنه، موقعی هم که اولویت نباشه، فرقی نداره. در Compiler هم بحث جهت محاسبه فقط برای موقعی مطرح میشه که توابعی درون عبارت باشن که ترتیب اجراشون مهم باشه.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۴)علمدار133 نوشته است:  الان چند روز که این موضوع ریاضی مطرح شد وپست هاش زده میشه من هر شب توخواب کابوس مدرسه میبینم
اتفاقاً منم کاملاً یاد مدرسه افتادم!Big Grin
اصلاً دارم بوی کلاس و گچ رو استشمام می‌کنم!Big Grin
بیشتر از همه، نظرات دوستان من رو یاد نظر دادن همکلاسی‌هام در حل مسائل انداخت که دلم براشون تنگ شده.

(۲۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۸)آلاله نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

چرا آخه !؟ تو این تاپیک که فقط نباید بیایم بخندیم! یه کم سرگرمی های دیگه هم داشته باشیم بد نیست!

من نمیدونم ما که اینهمه دانشجوی حقوق داریم تو این تالار چرا هیچ کدومشون درمورد قوانین کشور و جرم و مجازات تاپیک جامعی نمیزنن!

مثلا من خودم تا قبل ستایش نمیدونستم وقتی پدر فوت میکنه, درسته ولایت فرزند برعهده پدربزگه ولی حضانت بچه به عهده مادرشه !!!

یا وقتی یه قتلی اتفاق میفته, مثلا دراثر یه درگیری 5 نفر , 1 نفر رو میکشن و قاتل قابل تشخیص نیست گویا قرعه میندازن! ( حکم دقیقش رو نمیدونم !)

شما هم بیاید اینا رو درقالب معما یا هرنکته سرگرمی دیگه مطرح کنید, اثرگذاریشم بیشتر!

حالا شما تو این زمینه کم کاری میکنید دلیل نمیشه ما هم هیچ کاری نکنیم
کاملاً درسته.Smile
اینچنین معماهایی، واقعاً بامزه‌تر هم هست از نوشته‌هایی که بیشترشون دیگه تکراری شدن.

الان این خونش گردن کیه؟
غش کردم.
قتل من گردن شماست.Big GrinBig Grin
شماره‌ی حساب میدم برای دیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، m1374b ، السا ، آلاله
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]