کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قانون جذب
۱۷:۲۲, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۴ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان عزیز
حتما شما هم تا به حال در مورد قانون جذب چیزیهایی رو شنید من خودم تازه با این قانون آشنا شدم .
به هر چیزی که فکر می کنید ، آن چیز به سمت شما جذب می شود...
در زندگی تا به حال مواردی داشتم که با فکر کردن زیاد به موضوعی اون اتفاق برام پیش میومد .
ولی چیزی که ذهنمو درگیرش کرده اینکه مصلحت و حکمت خدا این وسط چیکار اس ؟؟؟
جالب تر اینکه طرفداران این قانون در پاسخ به این سوال که چرا قانون جذب در بعضی افراد کار نمی کنه میگن چون اون افراد ایمان کافی به این قانون ندارن یا افراد ضعیفی هستن قانون روشون جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی این کتاب جاذبه و دافعه امام علی (علیه السلام) هم درمورد این قانون هست و می تونه مهر تائیدی بر این قانون باشه ؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، help me ، السا ، fafa* ، ضحی ، Mohammad Trust ، zahra11 ، قلب ، آیدا77
۱۷:۳۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۲۱:۵۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۲۲)mary20 نوشته است:  سلام دوستان عزیز
حتما شما هم تا به حال در مورد قانون جذب چیزیهایی رو شنید من خودم تازه با این قانون آشنا شدم .
به هر چیزی که فکر می کنید ، آن چیز به سمت شما جذب می شود...
در زندگی تا به حال مواردی داشتم که با فکر کردن زیاد به موضوعی اون اتفاق برام پیش میومد .
ولی چیزی که ذهنمو درگیرش کرده اینکه مصلحت و حکمت خدا این وسط چیکاره اس ؟؟؟
جالب تر اینکه طرفداران این قانون در پاسخ به این سوال که چرا قانون جذب در بعضی افراد کار نمی کنه میگن چون اون افراد ایمان کافی به این قانون ندارن یا افراد ضعیفی هستن قانون روشون جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی این کتاب جاذبه و دافعه امام علی (علیه السلام) هم درمورد این قانون هست و می تونه مهر تائیدی بر این قانون باشه ؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم

این قانون ساختگی یک فریب بسیار شیک و تر و تمیز اومانیستی برای مردم قرن کنونیه

احتمالا تو تالار در موردش بحث شده

اون جاذبه و دافعه ربطی به این نداره

منظورش اینه که حضرت امیر با عدالتشون برخی رو دفع میکردند و برخی رو جذب جدای از دین این افراد

آیه 82 سوره اسراء

جاذبه و دافعه قرآن ناطق و مکتوب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، mary20 ، help me ، السا ، fafa* ، مجید املشی ، mahyamatin ، ضحی ، قلب ، رکن الهدی ، آسمانه سجادی ، آیدا77
۱۷:۴۲, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۵ توسط help me.)
شماره ارسال: #3
آواتار
فکر کنم شما صحبتای دکتر فرهنگ رو گوش دادید؟!!
البته تاجایی درست میگن بنظرم ،من خودم خیلی تجربشو داشتم و کمی بهش اعتقاد دارم ولی همه جا کاربرد نداره...
جاذبه دافعه حضرت علی(علیه السلام) هم فرق میکنه کتاب شهید مطهری رو یکبار دیگه بخونید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، لبخند خدا ، قلب ، آیدا77
۱۷:۴۲, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۴)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

این قانون ساختگی یک فریب بسیار شیک و تر و تیز اومانیستی برای مردم قرن کنونیه

احتمالا تو تالار در موردش بحث شده

اون جاذبه و دافعه ربطی به این نداره

اون منظورش اینه که حضرت امیر با عدالتشون برخی رو دفاع میکردند و برخی رو جذب جدای از دین این افراد
بسم الله...
ولی من به قانون جذب خیلی اعتقاد دارم....!!
متفکران بزرگی مثل سقراط و افلاطون و فیثاغورث ،نیوتون و گوته و ویکتور هوگو توی نوشته هاشون قانون جذب رو آوردن....بابلی های باستان همیشه این قانون رو میدونستن....توی اسلام هم در داستانها و نوشته هاش قانون جذب بیان شده.....!!منظور از قانون جذب همون کایناته دیگه..همون خدای خودمون مگه نیست؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، mary20 ، قلب ، پارمیس ، آیدا77
۱۷:۴۳, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۶ توسط mary20.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(( تجسم خلاق و قانون جذب از دیدگاه حضرت علی(علیه السلام)

در نامه ی 31( نامه ی امام علی (علیه السلام) به فرزندش امام حسن (علیه السلام) ) بسیار زیبا به تجسم خلاق و قانون جذب اشاره شده است که خواستم آن را با شما در میان بگزارم. در این خطبه این گونه نوشته شده است که: بدان خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست، به تو اجازه ی درخواست داده، و برآورده کردن آن را به عهده گرفته است . تو را دستور داده که از او بخواهی تا ببخشاید. درخواست رحمت کنی تا ببخشاید و خداوند میان تو و خودش کسی را نگذاشته است تا حجاب و فاصله پدید آورد. و از گنجینه های رحمت او چیزهایی را درخواست کن که جز او کسی نمی تواند ببخشاید، مانند: عمر بیشتر، تندرستی بدن و گشایش در روزی. سپس خداوند کلیدهای گنجینه های خود را در دست تو گذاشته است که به تو اجازه ی دعا کردن داد، پس هرگاه خواستی می توانی با نیایش، درهای نعمت خدا را بگشایی، تا باران رحمت الهی بر تو ببارد. هرگز از تاخیر (دیر شدن) برآورده شدن نیاز، نا امید مباش، زیرا بخشش الهی به اندازه ی نیت است. گاه، در برآورده شدن نیاز دیرتر می گردد تا پاداش درخواست کننده بیشتر و جزای آرزومند کامل تر شود، گاهی درخواست می کنی اما پاسخ داده نمی شود، زیرا بهتر از آنچه خواستی یا در وقت مشخص به تو خواهد بخشید، یا برای بخشش بهتر از آنچه خواستی، درخواست برآورده نمی شود، چه بسا خواسته هایی داری که اگر داده شود مایه ی هلاکت دین تو خواهد بود، پس خواسته های تو، به گونه ای باشد که جمال و زیبایی تو را تامین و رنج و سختی را از تو دور کند، پس نه مال دنیا برای تو پایدار و نه تو برای مال دنیا خواهی ماند.))

متن بالا رو از وبلاگی اینجا کپی کردم .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، لبخند خدا ، قلب ، Anti gods ، آیدا77
۱۷:۵۵, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
قبلا در این مورد بحث هایی مفصل داشتیم . اگر بتونید پیدا کنید خیلی خوب میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، السا ، لبخند خدا ، قلب
۱۸:۰۳, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۵)وحید110 نوشته است:  قبلا در این مورد بحث هایی مفصل داشتیم . اگر بتونید پیدا کنید خیلی خوب میشه
خب ما میخوایم یکبار دیگه بحث کنیم....!!ایرادی نداره....Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20
۱۸:۰۵, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
من قبلا اعتقادی نداشتم!! ولی چند وقت پیش چند مورد واسم پیش اومدBig Grin
مثلا هفته پیش راهی اهواز بودیم با خانواده...! منم از صبح یادم رفته بود گواهینامه همراهم نبود!
خلاصه توی این 5 سال که رانندگی میکنم همیشه مدارکم همراهم بوده!!حتی یکبارم پلیس از من مدارک نخواستBig Grin
این یه بار یه لحظه یادم اومد مدارک باهام نیست!به شوخی به خانواده گفتم همین یه بار مدارک با من نیست الان پلیس منو میگیره!!!! آقا من همین حرف توی دهنم بود کهBig GrinBig Grin برادر محترم پلیس تابلوی ایست رو نشونم دادBig GrinBig Grin ولی خدا خیرش بده کاری نداشت فقط 10 تومن جریمه ام کرد!
قبلا چندین مورد دیگه هم واسم پیش اومده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، help me ، mary20 ، fafa* ، Mohammad Trust ، قلب ، پارمیس
۱۸:۱۳, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7767.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1043.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، fafa* ، لبخند خدا ، ضحی ، قلب
۱۸:۵۵, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
تاپیک زیر به قسمت مقابل این قضیه پرداخت!

اتفاقات خوب و اتفاقات بد و ثبت در ذهن افراد

|||||||القای ناامیدی|||||||

البته این از القائات شیطانی هم هست

کاشتن ایده در فکر افراد

فتنه شیطان اینه

هر اتفاق بدی که میفته خواست خداست

و ما با خواستن خودمون(مستقل از خدا) میتونیم اتفاقات خوب رو رقم بزنیم

ما!!!

همان من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، magnolia ، قلب ، رکن الهدی ، آسمانه سجادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا