کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade
۱۷:۵۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، وحید110 ، مجید املشی ، هانا ، help me ، neyestan23 ، شیدا ، صهبا ، azade
۱۸:۱۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۱)ballista نوشته است:  چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟Huh
اگه امکانش هست مثال بزنید..خوب یه سری چیزا برای خانما خیلی مهمه که شاید به نظر شما نباشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، mary20 ، help me ، neyestan23 ، شیدا ، السا ، صهبا ، صبا ، azade
۱۸:۲۲, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۰:۳۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:
ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟

بستگی داره. من تجربیات خودم و خانواده و دوستانم رو میگم ..این ها دیدگاه من هستن .Dodgy
1) یا کسی دیگه رو میخواد اینجوری برخورد میکنه خود پسر و خانواده ی خودش بی خیال بشن .مخصوصا اگر همدیگر رو خانوادگی بشناسن و فشار خانواده ها هم باشه که این برخورد بدتر میشه
2) یا انتظار این خواستگاری رو نداشته هول شده . یه جور برخورد کرده پسر بیچاره فکرکرده مرتکب قتل شده.
3) یا اقا پسر بد خواستگاری رو مطرح کرده .سو تفاهم پیش میاد . دختر خانم بد برخورد میکنه .
4)یا داره شخص مقابل رو امتحان میکنه . ببینه با این برخورد هم خواستگارش پای حرفش وایمیسته .
5) شاید هم اصلا ازش خوشش نمیاد تو خواستگاری هر چی عقده داشته خالی کرده.
6) الان دوست نداره ازدواج کنه .
7) بعضی از دختر خانم ها نحوه ی صحبت با جنس مخالف رو بلد نیستن .

8)ااحساسات ! اون لحظه جمله ی مناسب پیدا نمیکنن بعد هم پشیمون میشن.

نقل قول:
چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟

بهش میگن مبالغه ی فکری . خانم ها بواسطه ی عواطفی که دارن از جملاتی که تو ذهن آقا به نظر خیلی بزرگتر از واقعیته استفاده میکنن . مثل همیشه ، هیچوقت، سخت ترین و .......................... اما منظورشون دقیقا این نیست
و مساله ی دیگه ریز بینی خانم ها . در برخورد با مسائل چیز هایی تو ذهن خانم میاد که وقتی مثل پازل میزاره جلوش به نظر خیلی پیچیده میاد اما اقا کلی نگره و منطقی تر و واکنش خانم براش عجیبه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Reza2035 ، mary20 ، هانا ، help me ، fafa* ، soheyl68 ، شیدا ، السا ، ballista ، soshiant ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، ali0077 ، صهبا ، Hadith ، یاســین ، صبا ، azade ، میم.حسین.الف
۱۸:۳۲, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۶ توسط mary20.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:.ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟
شاید دختره این آقا پسر رو مثل برادرش می دونسته و اصلا انتظار نداشته بیاد خواستگاری بکنه .
مکان و موقعیت خواستگاری هم مهمه. خواستگاری مقدمه میخواد نباید بعد از سلام و احوال پرسی گفت ببخشید میشه با من ازدواج کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
صدرصد مطمئن باشین می خوان جلب توجه کنن . دختره ی سوسک از صد متری میبینی همچین جیغی می کشه تا 200 متر اونطرفتر هم صداشو میشنون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، help me ، Reza2035 ، وحید110 ، soshiant ، Mohammad Trust
۱۸:۵۵, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۵۷ توسط هانا.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۴)neyestan23 نوشته است:  ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟

به نظر من آقایون قدرت تشخیص تنفر کسی نسبت به خودشونو ندارن،خب میبینید دختر ازتون متنفره نرید خواستگاری.مورد اول skyeygirls هم بسیار بجا بود.زیادم سماجت و پافشاری نکنید این بیشتر اعصاب خانومارو بهم میریزه و یجور ناجوری مجبورن جوابتونو بدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، Reza2035 ، help me ، وحید110 ، السا ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، Hadith
۱۸:۵۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۲)mary20 نوشته است:  صدرصد مطمئن باشین می خوان جلب توجه کنن . دختره ی سوسک از صد متری میبینی همچین جیغی می کشه تا 200 متر اونطرفتر هم صداشو میشنون .
دوستای گلم و خانومای عزیز وقتی از جوابی مطمئن نیستین و شما مشمول اون سوال نمیشین خواهش میکنم پاسخ ندین.
عزیز من این سوال چه ربطی به جلب توجه داره؟؟؟؟که شما میگین صد در صد!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، help me ، mary20 ، neyestan23 ، شیدا ، السا ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، Aryha ، Eve
۱۹:۰۰, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۱ توسط هانا.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۱)ballista نوشته است:  چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟Huh
فکر میکنم منظور ایشون این بود که مسئله ای که واسه آقایون زیاد مهم نیست واسه خانوما انقد مهمه و بزرگو سخت میبیننش.ربطی به ترس نداره.ما درست همونقدی که هست مسئله رو میبینیم،آقایون چون مسئله هارو کوچیک میبینن لقب بیخیال بهشون اطلاق شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mary20 ، neyestan23 ، fafa* ، السا ، مجید املشی ، Mohammad Trust
۱۹:۰۳, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9

نقل قول:به نظر من آقایون قدرت تشخیص تنفر کسی نسبت به خودشونو ندارن،خب میبینید دختر ازتون متنفره نرید خواستگاری.مورد اول skyeygirls هم بسیار بجا بود.زیادم سماجت و پافشاری نکنید این بیشتر اعصاب خانومارو بهم میریزه و یجور ناجوری مجبورن جوابتونو بدن.

دستتون درد نکنه یهو بگین اقایون ........... هستند MatMatMat
بحث تنفر نیست , بحثه اینه که چه لزومی داره طرف مقابل رو خرد کنید , نمیشه بگین : خیر بنده قصد ازدواج ندارم !
خیر , من به شما به فلان دلایل علاقه ندارم
خیر , ما اصلا به همدیگه نمیخوریم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، mary20 ، هانا ، وحید110 ، neyestan23 ، fafa* ، شیدا ، السا ، soshiant ، Mohammad Trust
۱۹:۰۶, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:فکر میکنم منظور ایشون این بود که مسئله ای که واسه آقایون زیاد مهم نیست واسه خانوما انقد مهمه و بزرگو سخت میبیننش.ربطی به ترس نداره
این ی مثال بود, خب سوسک یه مسئله پیش و پا افتاداس ولی خانوما در هنگام مواجه با اون طوری رفتار می کنن که انگار دیو دو سر دیدن.
یا وقتی ی چین و چروک رو پوستشون میوفته همیچین ناراحت می شن که انگار نصف صورتشونو تو آتیش سوزی از دست دادن
که همش بر میگرده به اینکه می خوان جلب توجه کنن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا