کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۱, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۱)ballista نوشته است:  چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟Huh
خب شاید هم اقایون یکم بیخیال تشریف دارن!
چون خانوما یکم حساس تر هستن نبست به مسائل و یکم مضطرب تر
تو یسری شرایط حساس مساوی اگه قرار بگیرن خانوما از اقایون استرس بیشتری دارن و نگران تر هستند
ربطی هم به جلب توجه نداره بنده از هر حشره ای میترسم کلا از هر جانداری غیر انسان !! مگر اینکه اون موجود یکم لطیف باشه در نتیجه بیشتر واکنش نشون میدم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، fafa* ، السا ، mahyamatin ، مرهم
۱۹:۱۵, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط هانا.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۰۳)Reza2035 نوشته است:  دستتون درد نکنه یهو بگین اقایون ........... هستند MatMatMat
بحث تنفر نیست , بحثه اینه که چه لزومی داره طرف مقابل رو خرد کنید , نمیشه بگین : خیر بنده قصد ازدواج ندارم !
خیر , من به شما به فلان دلایل علاقه ندارم
خیر , ما اصلا به همدیگه نمیخوریم .

من نمیگم طرفو خورد کنید ولی وقتی جوابتونو گرفتید سماجت آدمو اذیت میکنه.
نگا کنید :
خیر بنده قصد ازدواج ندارم ! این جمله رو اینجا واسه جواب نه استفاده کردید.

مثلا فعلا قصد ازدواج ندارم . این جمله رو تو تاپیک دیگه واس جواب بار اول استفاده کردید.

فرق این دو جواب یک کلمه ی فعلا هست.آیا شما متوجه میشید جواب طرف چیه و دقیقا داره ناز میکنه یا جدی میگه؟!واسه همین دوباره میرید خواستگاری دیگه.و بنده به همین دلیل مخالفم دختر اگه موافقه بگه نه فعلا قصد ازدواج ندارم،خانوما خداوکیلی انقد سر در گمشون نکنید.یک جواب مشخص بدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، صبح صادق
۱۹:۱۹, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!

مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها

میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه .

بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!!Surprise

میگی بابا خودت گفتی نه !!

میگه نه من منظورم اره بود

بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، هانا ، علمدار133 ، Ali#59 ، Reza2035 ، انتصـار ، مجید املشی ، fafa* ، neyestan23 ، شیدا ، السا ، soshiant ، Mohammad Trust ، Aryha ، صبح صادق ، mahyamatin ، یاســین ، محب الزهرا ، مهدی عباس زاده
۱۹:۲۷, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14

نقل قول:فرق این دو جواب یک کلمه ی فعلا هست.آیا شما متوجه میشید جواب طرف چیه و دقیقا داره ناز میکنه یا جدی میگه؟!واسه همین دوباره میرید خواستگاری دیگه.و بنده به همین دلیل مخالفم دختر اگه موافقه بگه نه فعلا قصد ازدواج ندارم،خانوما خداوکیلی انقد سر در گمشون نکنید.یک جواب مشخص بدید

فکر کنم این مسئله از زمان آدم و حوا بوده , در مورد اینکه صریح هم جواب بدن خانم ها بعید میدونم عملی باشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، هانا ، السا
۱۹:۳۰, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۱)ballista نوشته است:  ﭼﺮﺍ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻫﺎ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻫﺴﺖ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ ؟؟Huh

ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺗﻮ ﻧﻈﺮﺷﻮﻥ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯿﺎﺩ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، هانا ، السا ، مجید املشی
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹)وحید110 نوشته است:  چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!

مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها

بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!!Surprise

بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....

آقا وحید!
وقتی میپرسین، به چشمای خانمتون هم نگاه کنین...
ما در 99% که میگیم نه و ته دلمون از خدامونه که برامون بخریدش، فکر جیب شما رو میکنیم...
اما دوست داریم شما ته نگاهمون رو بخونین...
اگه پرسیدین و ما قیافه ترش کردیم، خوب معلومه که نمیخوایم...
اما اگه پرسیدین و ما با عشوه گفتیم " نـــــــــــــه بابا!"
یعنی "بعـــــــــــــــــــــــــله بابا!"
از بس که ما خانوما خوبیم به مولا...D:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، مجید املشی ، fafa* ، هانا ، شیدا ، السا ، soshiant ، Aryha ، رهگذر. ، mahyamatin ، Eve ، مرهم ، محب الزهرا ، ZaHrA110M
شماره ارسال: #17

خداییش جواب دادن به سوالات رو از خانما یاد بگیرید !!!

طرف هنوز دکمه اینتر کیبردشو که فشار داده تا نوشته ش ارسال بشه, به حالت عادی برنگشته, 2 صفحه جواب واسه سوالش ارسال میکنن خانما !!!

ولی حالا یه سوال میخوان آقایون جواب بدن !! باید با یه حالت بازجویی ازشون جواب بکشی !!!!!!Big Grin

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSuXCT3dvR8HN0V5EIzO3B...A4k_myY6zg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، مجید املشی ، fafa* ، هانا ، neyestan23 ، شیدا ، السا ، soshiant ، Aryha ، Eve ، مرهم ، عشقم کربلا
۱۹:۳۸, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹)ﻭﺣﯿﺪ110 نوشته است:  ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪ؟!

ﻣﺜﻼ ﺍﻻﻥ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﮕﻦ . ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﯽ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺑﺪﯼ . ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯽ ؟ ﻧﻪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﻧﻪ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﻧﻪ ﻫﺴﺖ ﻧﻪ ﺑﻠﻪ ﺍﻭﻧﻬﺎ

ﻣﯿﮕﯽ ﻓﻼﻥ ﭼﯿﺰ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ .

ﺑﻌﺪ ﻓﺮﺩﺍﺵ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺯﯾﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ . ﻭ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭﮐﻢ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ !!!!!!!!!!!!!!!!Surprise

ﻣﯿﮕﯽ ﺑﺎﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﮔﻔﺘﯽ ﻧﻪ !!

ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﺭﻩ ﺑﻮﺩ

ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﻪ ﭼﯽ ﻣﯽ~ﺭﺳﯽ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻣﯿﺮﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯼ . ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺯﯾﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯼ ﺍﮔﺮ ....

ﺍﯾﻦ
ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﺣﺲ ﺷﺸﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﮐﯽ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﻧﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﯽ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺍﺭﻩ ﻫﺴﺖ ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ ﺧﺎﻧﻢ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﺑﻌﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﯼ ﺍﯾﺸﻮﻥ ﻣﻄﺎﺑﻘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﺎﻧﻢ ﺭﻭ ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﯿﺪ ﻭ ﮔﺮﯾﻪ ﻫﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﻫﺴﺖ .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، help me ، شیدا ، السا ، soshiant ، Eve
۱۹:۳۸, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹)وحید110 نوشته است:  چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!

با سلام
شما چند عدد خانم می شناسید که اینگونه باشند؟!

(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۰)آلاله نوشته است:  خداییش جواب دادن به سوالات رو از خانما یاد بگیرید !!!

طرف هنوز دکمه اینتر کیبردشو که فشار داده تا نوشته ش ارسال بشه, به حالت عادی برنگشته, 2 صفحه جواب واسه سوالش ارسال میکنن خانما !!!

ولی حالا یه سوال میخوان آقایون جواب بدن !! باید با یه حالت بازجویی ازشون جواب بکشی !!!!!!Big Grin

ولی نمی دانم به چه علت انقدر پاسخ ها ضعیف بود

!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی
۱۹:۴۰, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۰)آلاله نوشته است:  خداییش جواب دادن به سوالات رو از خانما یاد بگیرید !!!

یکی از تفاوت ها هم همینه . تمایل خانم ها به صحبت کردن و نشون دادن تمایلات درونی
و کمتر خود افشایی گری اقایان . در واقع شخصیت مرد ها ساده هست راحت تره فهمیدنش

نقل قول: آقا وحید!
وقتی میپرسین، به چشمای خانمتون هم نگاه کنین...
ما در 99% که میگیم نه و ته دلمون از خدامونه که برامون بخریدش، فکر جیب شما رو میکنیم...
اما دوست داریم شما ته نگاهمون رو بخونین...
اگه پرسیدین و ما قیافه ترش کردیم، خوب معلومه که نمیخوایم...
اما اگه پرسیدین و ما با عشوه گفتیم " نـــــــــــــه بابا!"
یعنی "بعـــــــــــــــــــــــــله بابا!"
از بس که ما خانوما خوبیم به مولا...D:

بعله بعضی هاتون خیلی خوبین و نعمت خداوند
منتها ما اخرش هم نفهمیدیم .
خصوصا تلفنی

مورد داشتیم طرف سفر کاری رفته همسرش بهش گفته حتما اونجا زن داری!!! اونم ۲ روز فقط
بعد از اعتراض طرف گفته من منظورم این بود که من رو هم ببری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، هانا ، fafa* ، neyestan23 ، help me ، شیدا ، السا ، مجید املشی ، دل خسته ، خادمة الزهرا ، مرهم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا