کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقابله با بدحجابی(گفت و گو محور)دومین سوال
۲۲:۰۲, ۲۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱۱:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام
من یه دوستی دارم که وقتی میاد دانشگاه آرایش غلیظ میکنه ولی وقتی میرسه در خانه حجابشو کامل رعایت میکنه که خانوادش اینطوری نبیننش بگین چکار کنم تا از این
کارا دست برداره؟ و اینقدر مرتکب گناه نشه؟HuhSad

ببخشیدا ولی من فکر میکنم اینطوری به جایی نمی رسیم.[تصویر: sad.png]
من چند سوال مطرح میکنم شماها لطفا درست جواب بدین تا من با توجه به جواب های شما به دوستم کمک کنم آخه خودش خیلی کم حرفه نمی توانم جواب سوالاتو از خودش بگیرم....
[تصویر: confused.png]
1.
به نظر شما چرا همچین کاری(ریا کاری)می کنه؟

.
2.اون اعتقاد داره ولی عمل نمیکنه باتوجه به این قضیه جواب بدین که چکارکنم؟[تصویر: huh.png][تصویر: sad.png][تصویر: confused.png]
.

.

.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، رضوانه ، انتصـار ، عبدالرحمن ، لبخند خدا ، السا ، Aryha ، یاســین ، Justice Bringer ، neyestan23 ، help me ، صهبا ، شیدا ، azade ، mahdy30na ، zahra11 ، hamediran ، al-shia ، عبدالرحیم ، Havbb 110 ، Hadith ، آرین (الهه.ع) ، Tolou ، fazel ، سدرة المنتهی ، حسن عزتي ، آیلار ، soshiant ، ضحی ، fafa* ، N.Mahdavian ، فانوس *7* ، حضرت عشق ، hesam110 ، صبا ، اولولالباب ، ریحانه653

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۲, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #71

سلام
خیلی اهل شرکت در اینگونه بحثها نیستم ولی حس کردم بهتره یک نکته روشنتر گفته بشه و به خوبی بهش اشاره نشده(البته همه پستها را نخواندم. شاید اشاره شده)

اینکه خانمها حداقلهای شرعی را رعایت کنن و برای شوهرشون هر طوری آرایش کنن چیزی نیست که جای بحثی داشته باشه

اما در مورد نوع آرایش خطابم به خانمهاست. از دید بسیاری از مردها، خانمهایی که آرایششون از حد معقولی فراتر بره، افکار به سمت و سوهای خاصی میره. فرقی هم نداره مرد مذهبی باشه یا کلا بی دین و بی قید
حالا باز طرف مذهبی باشه برای خودش برهان میاره که اصل بر برائته!!!
ولی واقعیت همینه و نباید کسی خودش رو گول بزنه. آرایش که از حد گذشت، دیگه اکثر مردها دیدشون به اون خانم مشکل پیدا میکنه

شاید این خانم ذکر شده از این دید بی خبره. این رو بهش محکم بگید که بدونه دیگران و مخصوصا مردها ممکنه چطوری راجع بهش فکر کنن. واقعا این چیزیه که میخواد؟

در کل آرایش نباید کلمه لوکسی بین مذهبی ها باشه. آرایش به صورت ترمیم و اصلاح خیلی هم خوبه. چه آقا و چه خانم
در خیلی از کشورهای بی دین دنیا هم انقدر لوازم آرایشی برای زندگی روزمره مصرف نمیشه که ایرانیها مصرف میکنن. چقدر خوبه فرهنگ انتخاب درست پوشش و میزان معقول آرایش اول بین خود ما مذهبی ها گسترش پیدا کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، Ali#59 ، Eve ، اسکای ، Hadith ، شهیدطیبه واعظی ، 59-11(یامهدی) ، fatemeh ، help me ، مجید املشی ، حسن عزتي ، محمد حسین
۱۷:۵۹, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #72
آواتار
دلیلش کاملا مشخصه
این دوست شما قلبا دوست داره حجابش کم رنگ باشه و آرایش کنه اما در منگنه ی پدر مادرشه و هم اینکه نمیخاد با پدر و مادرشم بحث کنه هم خدا هم خرما .......

شما هم خودتونو اذیت نکنید میبینید این جوریه در حد و اندازه باهاش رابطه داشته باشید یا اهمیت ندید
این بحث ها فقطلجباز ترش می کنه
و موجب تنفرش میشه
شما با مروربا عملتون میتونید بهش نشون بدید
همین
وگرنه حرف که زیاده
نا آگاه و بچه که نیس دانشجوی مثلا
یعنی خودش نمیدونه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، محمد حسین
۱۴:۱۴, ۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #73
آواتار
به نام خدا

درسته که خیلی از خانومها ندانسته یا بخاطر خودنمایی دست به آرایشهای عجیب یا پوششهای جنسی میزنند ولی نباید از افرادی که در غالب گرو ههایی در جامعه در حال خط دهی برای فساد بیشتر هستند و تعدادی از دختران و زنان را اجیر میکنند تا در خیابانها یا بر ترک موتورها یا در خودروها, باپوششهای شدیدا جنسی رژه میروند و کاملا سازماندهی شده هستند, غافل شد که مسئول برخورد با آنها نیروهای انتظامی و وزارت اطلاعات میباشد که باید به شدت با خط دهندگان اصلی برخورد کنند نه صرفا حالا با چند دختر یا زن جوان که حالا از روی جوانی اشتباهی هم ممکن است انجام دهند. اصل ماجرا خط دهندگان اصلی هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، محمد حسین
۲۱:۳۴, ۴/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #74
آواتار
در این تاپیک که به مسئله ی بد حجابی و چگونگی برخود با دوستانی که آرایش زننده دارن پرداخته شد.
بد نیست یک جمع بندی کوتاه از این تاپیک داشته باشیم.
هر کدام از دوستان عزیر در تالار با شرح مسئله از طرف ایجادکننده ی تاپیک، با تجربیات و آگاهیشون در این زمینه سعی کردن راه های عملیاتی و کاربردی رو پیشنهاد کنن.

اولین مسئله ی ریشه ای که در این تاپیک مطرح کردن فهمیدن دلیل این نوع رفتار و معضل بود تا براساس اون دلیل بشه متوجه شد که ریشه ی اینگونه رفتار در کجاست و ما چه کنیم که تاثیرگذار باشیم در رفع اینگونه رفتار در دوستمون.
(۲۶/اسفند/۹۲ ۰:۲۵)ترنم نوشته است:  به نظر من قبل از هرچيزي دليل اين كارشو ازش بپرسيد.
با توجه به دلايلش براي جواب دادنو قانع كردن اينكه كارش عاقبت خوبي نداره تصميم بگيريد كه بايد چي بهش بگيد و چطوري حرف بزنيد كه حرفتون تاثير هم داشته باشه براش.Smile

در ادامه هم کدام از دوستان با فرض هایی که در نظر گرفتن راه هایی رو هم برای رفع این مشکل مطرح کردن که به نکات جالبی در این پاسخ ها اشاره شده بود. مثل:
شناخت مخاطب، دقت به اعتقادات و نوع تفکر افراد، دقت به جو خانوداگی و فرهنگی محیطی که فرد مورد نظر درش قرار داره،
و راه حل هایی چون معرفی و آوردن فرد در جمع های ساده و موفق و شاد، بیان محسنات سادگی، بیان، تاکید رو ویژگی های مثبت فرد برای ارتباط قوی تر و ایجاد اعتماد به نفس در او، عدم طرد خانواده و دوستان و سعی در حل مسئله، مواجهه کردن فرد با افرادی که حجاب مناسبی دارن و درعین حال موفق از هر نظر و شاد و با طراوت هستن، بیان این مسئله که آرایش کردن به ذات چیز بدی نیست بلکه مناسب هم هست اما در جای خودش، اگر فرد مورد نظر مذهبی نیست با ارائه ی دلایل منطقی و مستدلل، پیشنهاد مطالعه در این زمینه با معرفی مطالب ارزشمند
و ...

در واقع مواردی که به صورت خلاصه عرض کردم رو در ارسال های زیر میتونید مشاهده بفرمایید.
(۲۶/اسفند/۹۲ ۰:۴۴)SkyGirl نوشته است:  
  • عزیزم دوستتون به نظر مشکل خانوادگی و فرهنگی داره . شاید خانوادش تعصبی خشک هستن که یه جوری برای لجبازی و اعتراض به خانوادش و هم رنگ شدن با کسانیکه فکر میکنه دنیای بهتری دارن میخواد اداشونو دربیاره.
  • اگر با هم خیلی راحت هستید، مثلا بهش بگو به جای رژ قرمز ، صورتی بزنه .منظورم اینه رنگش ملایمتر و کم رنگ تر بشه .طبیعیتر بشه .کم کم عادت میکنه .
  • بهش بگو ارایش صبح ارایش ملایم و سبکیه .ارایش شب برای مجالس و میهمانی هاست .تو نور خورشید نباید ارایش غلیظ کرد.این ها اصول ارایش کردنه صحیحه .منظورم اینه کم کم اگه قبول کنه ، بر میگرده با ارایش سبک و بعد از مدتی حتی اصلا ارایش هم نکنه .این هایی که میگم بستگی داره چقدر انتقاد پذیره و حرف تو رو قبول داره .
  • دوستای دیگش هم ببین کیا هستن . بیارش تو جمع ادمای ساده اما موفق و شاد و با هدف .
شاید اعتماد به نفسش پایینه و فکر میکنه اینجوری تو کانون توجهه . شاید فکر میکنه زشته . این ها رو ازش باید دور کرد.اما خودش هم باید بخواد .
غیر مستقیم از سادگی براش بگو . بهش بگو تو تالار بیداری اندیشه یه کاربر هست که نوشته بود

زن کالا نیست که بزک شده ،تحویل نگاه مرد جماعت بشه . حتی وقتی هم ازدواج کرد روح و جسمش باید با هم دیده بشه

(۲۶/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۶)zahra11 نوشته است:  من ازین تیپ بچه ها و خانواده ها زیاد دیدم ! اگه خانواده یکم تحویلش بگیرن و خودشون رو به تغافل بزنن به احتمال 70% خودش درست میشه ! شما هم همینطور تحویلش بگیرین همونطور که اسکای جان گفتن ! این رفتار ممکنه صد در صد جنبه ی کنجکاوی داشته باشه ! چون خانواده اجبارش میکنن !
من چند تا راه که بلدم بهتون میگم
1- تحویلش بگیرین و از محاسن واقعیش تعریف کنین !
2- وقتی آرایش کرد با ایما و اشاره دلخوریتون رو نشون بدون ولی هرگز مستقیم عمل نکنید که نتیجه ی عکس داره!
3- به بقیه ی دوستان بسپرید که طردش نکنن!
4- کسایی که موفقن و باحجابن از نظر تحصیلی یا شغلی یه جوری باهاشون غیر مستقیم مواجه کنید ( من اینکارو تو دبیرستان انجام دادم و جواب داد)

(۲۷/اسفند/۹۲ ۲۱:۳۱)مصباح نوشته است:  آرایش کردن اعتیاد آوره، و کسی که این کارو انجام می ده به راحتی نمی تونه اونو کنار بذاره. از طرفی آرایش همیشه ناپسند و مذموم نیستش بلکه بنا به احادیثی که دوستان هم ذکر کردن در جا و مکان خاص خودش حتی ثواب هم داره طوری که از آراستن زن برای همسرش به عنوان جهاد زن یاد شده. اینکه ما همش بیایم به دوستمون از زشتی های آرایش نابجا کردن و نیز مضراتش برای سلامتی و پوست بگیم، برای کسی که به این کار عادت کرده، قبول این حرفا و یا عملی کردنش خیلی سخته.

شما می تونید برای دوستتون جا بندازید که بله آرایش خیلیم خوبه ولی در جای خودش.
این کارو می تونید به روشهای مختلف انجام بدید طوری که روی دوستتون تاثیر داشته باشه.
مثلا یه بار به دوستتون بگید که یه جای خوب که بشه ازش فلان چیز و فلان چیز آرایشی مطمئن رو گرفت سراغ نداری؟ ایشونم که فک کنم استفاده از این وسایل رو توسط شما ندیده احیانا تعجب می کنه و علتش رو می پرسه شما هم می تونید اینجا فلسفه ی آرایش درست و بجا رو جا بندازید که مثلا شما هم این کار رو توی خونه یا مراسمات و جلسات زنانه انجام می دید و با این لوازم قهر نیستید. یا مثلا با هم برید کلاسای گریم و خود آرایی ثبت نام کنید که بله شما هم این کار رو دوست دارید به علت... (مضمون احادیث آراسته بودن زنان رو بگید)
یعنی در واقع اصلشم همینه که این آرایشا به محیط خانوادگی و زناشویی کشیده بشه نه انظار عمومی. چیزی که اکثر خانومای ما عکسش رو انجام می دن. تو خونه برا همسرشون از بزک خبری نیست ولی موقع بیرون رفتن...
(۲۷/اسفند/۹۲ ۲۱:۵۷)آیلار نوشته است:  نرید یهو ازش بپرسید چرا این ریختی میگردی کم کم باید سر صحبت رو باز کرد و گاهی مستقیم هم نباید پرسید اگه شما بطور جدی دلسوز دوستتون هستید باید برای حل موضوع وقت گذاشت... که مسلما میدونید این وقت چیزی بیشتر از تاپیک زدن در بیداری اندیشه است...
..
من دوستان این مدلی زیاد داشتم شاید 80% شون علت خانوادگی داشت چندتا از این علت ها
- یکی از دوستام میگفت پدرش از اونهایی هست که ادای روشنفکری در میاره اما به ما که میرسه متعصب میشه
- مورد دیگه هم بوده که پدرش در مهمونی ها و فامیل آدم شوخ و مهربانی بوده اما در برخورد با خانواده خشک و بد اخلاق بوده
- یکی دیگه مادرش کلا رابطه مناسبی با پدرش نداشت و مادره ول کرده بود رفته بود خارج از کشور اینم همه چی رو از چشم پدرش میدید و با اینکه پدرش خیلی دوستش داشت برای انتقام خودشو داغون کرده بود
و کلی دلیل دیگه.... خواستی بگو تا همشو بگمBig Grin
- عوامل بیرونی هم یکی از عللش میتونه باشه پیدا کردن همسر یا در مراحل پایین تر د.پ و یا کلا مقبول واقع شدن نزد سایرین
- علت درونی پایین بودن عزت نفس یا اینکه فکر میکنه مشکل ظاهری داره یا این تفکر که من چیم از بقیه کمتره و... یا مثل یکی دیگه از دوستان من به صورت ادواری!!! اینجوری میشد خیلی برام عجیب بود اما دلیل خاصی هم نداشت بعد هم به طرز افتضاحی اینجوری میشد یه مدت که میگذشت عادی میشد ... یکی دیگشون هم بلد نبود آرایش ملایم داشته باشه گند میزد به صورت و ظاهرش خیلی بد میشد اصلا بعضی آرایش ها هست که مشخصا معروفه برای چه قشر از زنان هست اما بعضی نمیدونن امیدوارم اینطور نباشه(غلیظ داریم تا غلیــــــــــــــــــظ / نمیدونم چطور منظورمو برسونم /)و ....
...
همه اینها تا دلیلشو ندونی نمیتونی راهکار بهش بدی! اما اگه حرفشو زد سعی نکن همون بار اول شروع کنی به پند اندرز دادن...دعا میکنم که ان شاء الله که موفق بشی

(۲۸/اسفند/۹۲ ۱:۴۳)Hadith نوشته است:  شاید بد نباشه این رو به دوستتون بگید که داشتن آرایش غلیظ در بلندمدت معمولاً اعتماد به نفس خود شخص رو پائین میاره و باعث میشه اگر زمانی نتونه آرایشی داشته باشه،احساس معذب بودن کنه.
اگر آدم مذهبی ای نیست،براش دلیل شرعی و حکم و آیه نیارید...اول استدلال منطقی و عقلانی بیارید بعد بگید که حکم اسلام هم هست و ... .
این راهکارهائی که من یا بقیه دوستان ارائه می کنند،شاید در کوتاه مدت جواب بده...تا وقتی طرز تفکر دوستتون عوض نشه،چیزی تغییر نمی کنه..
طرز تفکر هم بعید می دونم از راههائی جز مطالعه،تفکّر و اخلاقی زندگی کردن عوض بشه.
کسی که بی تعصب ،درست و دقیق مطالعه و تحقیق کنه،حتماً به اسلام می رسه و اونوقت مسیر زندگیش عوض میشه؛ نه فقط ظاهرش.
شاید اون موقع آرایشی هم داشته باشه،اما خیلی فرق خواهد کرد با وضعیت فعلیش.
اوّل کاری از اسلام نگید و احکام اسلام رو به صورت مانع و ترمزی در ذهنش جلوه ندید...اگر آدمی با عقاید محکم نباشه،زده میشه..

ادامه ی تاپیک بحث به میزان آرایش و چگونگی آرایش و ملاک های آن کشیده شد که در واقع موضوع تاپیک نبود.
که این ارسال ها در اسرع وقت از این تاپیک جدا خواهد شد تا بحث سر میزان آرایش و زینت درتاپیک دیگری به صورت مسنجم پیگیری بشه.
با تشکر از مشارکت خوب دوستان در تاپیک ها و بیان نظرات و تجریبات و آگاهی هاشون در زمینه های گوناگون و به اشتراک گذاشتنشون با همدیگر.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رضوانه ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، Hadith ، حضرت عشق ، حسن عزتي
۲۳:۱۳, ۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #75

سلام

من وقت نکردم کل تاپیک رو بخونم و در جریان بحث قرار بگیرم اما اجمالا سوال اصلی رو به زعم خودم پاسخ می دم:

مشکل اصلی ناهنجاری های جامعه ی ما از این نشات می گیره که بعضی از مردم هم دوست دارن تو زندگیشون مظاهر مدرنیسم و سبک غربی رو داشته باشند و هم برخی از آداب و عقاید سنتی خودشون رو داشته باشند.
اکثر خانم هایی که نسبت به حجاب کم اهمیت یا حتی بی اهمیت هستند، معمولا نسبت به محدود بودن روابط زناشویی درون خانواده معتقدند و نسبت به روابط همسرانشون بسیار حساس هستند.
اما با خودشون یک لحظه فکر نمی کنند که یا رومیه رومی یا زنگیه زنگی، نمیشه بی حجاب باشند و درون مهمانی های خانوادگیشون با پوششی آنچنانی حاضر بشند و بطور خلاصه فتوکپی زن غربی باشند اما انتظار داشته باشند همسرانشون مثل غربی ها نباشند. بالاخره اون مرد هم نسبت به زنهای دیگر تنوع طلب می شه و روابط ناسالم و خیانت خود به خود شکل خواهد گرفت.
اون زن باید بدونه که در غرب تمام مردها (بله تمام مردها) روابط جنسی خارج از خانواده دارند (منبع: کتاب کاپلان و سادوک) و دلیل اصلیش هم بر می گرده به پوشش زننده خانم ها!
بنابراین جامعه بانوان باید تکلیفش رو با خودش روشن کنه، اگر نسبت به آزاد بودن روابط همسرانشون بی تفاوت هستند اشکال نداره بی حجاب باشند. اما وقتی جامعه زن ایرانی اینقدر نسبت به همسرش حساس هست چرا باید با خودنمایی، امنیت جنسی همسرانشون رو به خطر بیاندازه؟
اگر همین نکته که، حجب و حیا به نفع خود زنهاست و امنیت جنسی همسرانشون رو حفظ می کنه، برای زنها جا بیافته خیلی از خانم ها حجاب رو به خودنمایی و تبرج ترجیح خواهند داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، حضرت عشق ، NARJES ، حسن عزتي
۰:۰۱, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #76
آواتار
دقیقا همینه
البته من دوطرفشو دیدم ها
یعنی یه خانم بدحجاب یا تقریبا بی حجابی که چشم از شوهرش برنمیداره توی این جشن های دور همی!
چون فوق العاده حساسه شوهرش با یه خانم حتی سلام و علیک هم نکنه....با وجود اوضاعی که خودش داره...
.
.

و همچنین آقایی که خودش با همه خانم های دیگه میگه و میخنده! ولی خدا نیاره اون روز رو که ببینه همسرش یه کلمه داره با یه آقایی حتی صحبت جدی میکنه.....
.
.

هر دو موردش به نظرم خنده داره!
میدونید چرا؟
چون جامعه مثل یه کوهستانی هستش که مثل برگشت صدا٬ اعمالمون به ما برمیگرده...
کاملا انعکاس داره...شک نکنیم....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، فانوس *7* ، حسن عزتي
۱:۱۳, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #77
آواتار
ببین من میگم باید یه جوری این حس عذاب وجدان رو درش به وجود بیاری!!!
درباره شهدا بگو
نه اینکه مستقیم بگی
به شکل غیر مستقیم
از اهمیتی که به حجاب میدادن
از مسلمون هایی که دارن به خاطر حجاب داشتن در کشورهای دیگه به شهادت میرسن بعضا
اما با جون و خونشون پای حجابشون ایستادن
از تاریخ ایران بگو
از همسر خشایار شاه که راضی نشد جلوی سربازای خشایار شاه برهنه راه بره...
از کسانی که در طول تاریخ این فانوس حجاب رو نگه داشتن تا به دست من و شما برسه...
فکر میکنم این راه بهتره
از همه مهمترم برخورد و حجاب خودته
که نمونه عملیه براش
من دوران خوابگاه خیلی با بچه های اتاقمون درباره چادر صحبت نمیکردم...با اینکه خودم چادری بودم...
ولی بعد از دوران خوابگاه دو نفرشون چادری شدن!
نمیدونم چه جوری بود!
بیشتر دلی بود فکر کنم...
ولی انقدر با همدیگه جور شده بودیم که دوست داشتیم پوششمون هم مثل هم باشه...
شاید دلیلش این بود....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، حضرت عشق ، شهیدطیبه واعظی ، NARJES ، حسن عزتي
۹:۴۲, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #78

به نظر من میخواد تومحیط دانشگاه که هم سن وسالا خودش هستن دیده بشه مثل اکثریت باشه جا نمونه خب اگه اینجوره چیکار باید کرد چون منم اینجور آدمی رو میشناسم خواهشن بگید چیکار باید کنه خب اونم میخاد دیده بشه تو این دوره زمونه که اکثریت ظاهر براشون مهم و در ضمن حتمن تو خونه اذیت میشه شاید میخاد دیده شه و ازدواج کنه و از خونشون راحت شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، آیلار
۲۲:۵۶, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #79
آواتار
اولش باید رابطه ات باهاش خیلی خوب بشه. یعنی یه دوست صمیمی که بیشتر اوقاتتون رو با هم می گذرونید. یعنی رفیق فابریک باشید.
بعدش که به شما وابسته شد سعی کنید خودتونو با زبون بی زبونی ازش دور کنید. اینشم راه خاص داره. یکیش که خودمم امتحان کردم اینه:
وارد یک جمع مذهبی بشید. ترجیحا این جمع بیشتر از اونکه مذهبی باشه بهتره دوستانه و صمیمانه باشه. البته اکثر جمع های مذهبی( مخصوصا تک جنسی هاش! ) خیلی صمیمانه هست. گروه های مذهبی که فعالیت دارن. این جمع ها توی دانشگاه و مسجد زیاده. بسیج یه نمونه است.
سعی کنید مثلا اونو جلوی چشمش از سرتون وابکنید و بگید می خواید به اون جمع برید. اون دنبال شما میاد و توی اون جمع با اون ظاهری که شما می گید حتما خجل می شه. اگه جمعی که انتخاب کردید دوستانه باشه، ول نمی کنه و سعی می کنه خودشو وقف بده.
من این کارو با یکی از دوستام کردم و جواب داد. البته ما پسر هستیم و مطمئنا صمیمیت برای ما با شما فرق داره. اون دوست من عین گوسفند سرش تو برف بود. من وارد یه جمعی شدم که خیلی توش بحث سیاسی می کردیم ک حالا اون از من توی سیاست جلو زده! روشیه که امتحان کردم و جواب داده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۱۴:۵۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
توجه توجه
فوری.....
لطفا به همهی ی بچه مذهبی های ولایی و دختران و پسران دلاور و عفیف اطلاع رسانی کنید!!
[/font]
اجتماع گسترده امت شریف حزب ا...،بسیجیان سلحشور، بچه شیعه های با غیرت،دختران و زنان عفیف و محجبه،دانش آموزان و دانشجویان، خواهران و برادران ولایی، و هر کسی که غیرت در رگهایش جریان دارد و از بی عفتی و بدپوششی در جامعه به سُتوه آمده است و احساس خستگی میکند توسط طلاب و روحانیون حوزه مروی

در تاریخ 17 اُردیبهشت 1393 ساعت 16 در تهران-میدان فاطمی،مقابل درب اصلی وزارت کشور برگزار خواهد شد.

لطفا توسط پیامک و تماس تلفنی و هر گونه وسیله ارتباطی که در اختیار دارید اطلاع رسانی نمایید تا انشالله اجتماع گسترده ای برای بیدار نمودن مسئولین امر حجاب در جامعه برگزار گردد.

[تصویر: asli2.gif][font=Tahoma]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا