|
نوروز فاطمی ...
|
|
۱۵:۴۴, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَد ما اَحاطَ بِه عِلمُک در دو عالم جلال ما زهراستــ رمز تغییر حال ما زهراستـــ عید با فاطمیه می آید ذکر تحویل سال ما زهراستــ ![]() برویم و به فکر برگزاری ایام فاطمیه ای متفاوت در زندگی شخصی و تالار خودمان داشته باشیم
در برپایی یاد مادر سادات (سلام الله علیها) ، و الگو برداری از زندگی ایشون در برنامه های زندگی مون طوری گام برداریم که در قیامت زمانی که منادی ندا سرداد این الفاطمیون ؟؟؟ با افتخار بگوییم : اَنـــا فــاطِـــمی نقل قول:دوستان در این تاپیک جامع چند محور فعالیت خواهیم داشت إن شاء الله |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۶, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۶ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فقط خواستم تاکید کنم برای خوشحالی دل حضرت زهرا(سلام الله علیها) سادات رو اکرام و احترام کنید بیشتر از اونچه که در حالت عادی به کسی احترام میگذارید... خیلی بیشتر خیلی خیلی بیشتر پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند: «اکرام کنید خوبان ذریه مرا از براى خدا و بدان ایشان را براى من» پيامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: [b]هر كس فرزندان من (يعني سادات عزيز) را ببيند و با ديدن آنها بر من صلوات بفرستد، خداوند قدرت شنوايي و بينايي او را تقويت مي كند. [b]رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: « من رأی أولادی و لم یقم بین یدیه فقد جفانی،و من جفانی فهو منافق( هر كس یكی از فرزندان مرا ببیند و در برابرش( به احترام او)بپا نخیزد، در واقع به من ستم روا داشته است و كسی كه در حق من ستم نماید منافق است.(جامع الاخبار) |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۴:۴۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قسمتی از وصیت نامه حضرت صدیقه شهیدة،فاطمه الزهرا سلام الله علیها که بصورت شفاهی فرمودند: 1.یا علی!وقتی میخواهی غسلم کنی،کسی جز خودت بالین سرم نباشد . خطاب به اسماء فرمود: تو هم بیا بالین سرم 2.یاعلی!شبانه مرا دفنم کن. یا فاطمه!من عقده ی دل وا نکردم گشتم ولی قبر تو را پیدا نکردم. . . 3.یا علی!قسمت میدهم به حق پدرم رسول الله صلی الله علیه و آله، اولی و دومی (ملعون) بر بالین سرم هیچکدامشان نیایند و در تشییع جنازم حاضر نشوند. تا یوم القیامة،اینها عدو فاطمه الزهرا هستند. حضرت زهرا سلام الله علیها،برایمان از عزیزترین عزیزانمان،عزیزتر است، بنابراین،دشمن فاطمه،دشمن ماست. یا علی! نه تنها این دو نیایند،بلکه اونهایی هم که این دو (ملعون) را بی تقصیر می دانند نیز حاضر نشوند. حواسمونو جمع کنیم،تحت تأثیر یسری روشن فکر، جزء کسانی نباشیم که اون دو (ملعون) را بی تقصیر بدانیم و ... (لعن الله قاتلیک یا فاطمه الزهرا) 4.یا علی!وقتی چشم ها به خواب رفت و مردم در آرامش قرار گرفتند،آنوقت مرا غسل بده و تشییع کن. . . . (برگرفته از فرمایشات حاج آقای سید و عالم و بزرگوار مسجدمان)
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید که با یه روز تاخیره: "سیزده به در " یعنی: نگاه منتظر سیزده معصوم به یک درب سوخته..... "آجرک الله، بقیة الله" |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۳ ۱:۰۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
دستی که بسته بود *** می شست بی صدا دستی که خسته بود *** در زیر نور ماه گلبرگ گل کبود *** گلها فسرده بود جرم علی چه بود *** روی عدو سیاه یافاطمه(سلام الله علیها)…یافاطمه(سلام الله علیها)…یافاطمه(سلام الله علیها)… آتش زدی به جانم *** بانوی بی نشانه گفتی مرا کفن کن *** مظلوم من شبانه سردار بدر و خیبر *** دیگر ز پا فتاده دستی به دوش سلمان *** دستی به سر نهاده یافاطمه(سلام الله علیها)…یافاطمه(سلام الله علیها)…یافاطمه(سلام الله علیها)… یابن الحسن کمک کن *** جد مطهرت را بیرون ببر ز خانه *** تابوت مادرت را روزی تو خواهی آمد *** از غربت زمانه می آوری نشان از *** آن قبر بی نشانه ![]() |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۳ ۱:۳۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
سوره «كوثر» گواه بر زوال ناپذيري حضرت زهرا (سلاماللهعليها) آیت الله جوادی آملی: در جريان سوره «كوثر» يعني ﴿إِنّا أَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ ٭فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ٭إِنَّ شانِئَكَ هُوَ اْلأَبْتَرُ﴾ ، مستحضريد كه غالب مفسران شيعه و سني گفتند كه عدهاي از صناديد قريش، مشركان، بدخواهان [و] معاندان براساس همان سنتهاي باطلي جاهليت گفتند: پيغمبر بعد از مردن نام او و مكتب او و ياد او از بين ميرود؛ براي اينكه او كه پسر ندارد. درباره دختر باورشان اين بود كه : بنونا بنو أبنائنا و بناتنا ٭٭٭ بنوهن أبناء الرجال الأباعد ؛ اين شعر شعار رسمي جاهليت بود ميگفتند كه پسران ما و نوههاي پسري ما اينها فرزندان ما هستند، اما نوههاي دختري ما فرزند ما نيستند؛ اينها فرزند مردان ديگرند «... و بناتنا ٭٭٭ بنوهن أبناء الرجال الأباعد» اينها براي زن حرمتي قائل نبودند؛ براي فرزندهاي دختر حرمتي قائل نبودند ميگفتند به ما مربوط نيست و ميگفتند: چون پيغمبر پسرش قبلاً مُرد و اكنون پسري ندارد و در اواخر عمر به سر ميبرد و جز دختر چيزي از او نمانده است، با مردن او مكتب او و نام او و دين او سپري ميشود و از بين ميرود. آنها چنين شنائتي و چنين سرزنشي داشتند.ذات اقدس الهي فرمود به اينكه تو براي هميشه ميماني براي اينكه من به تو چيزي دادم كه هيچ كسي نميتواند آن را از بين ببرد و به تو فرزندي دادم كه حافظ و مجري آن چيز است. آن چيزي كه به تو دادم قرآن است و آن كسي هم كه حافظ قرآن، مفسر قرآن، مبيّن قرآن، معلم قرآن، مجري احكام و حدود قرآن است فرزندان همين دخترند، فرمود: ﴿إِنّا أَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ﴾؛ اين كوثر مصاديق فراواني دارد دين است قرآن است و ولايت است ﴿إِنّا أَعْطَيْناكَ الْكَوْثَرَ ٭فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ٭إِنَّ شانِئَكَ هُوَ اْلأَبْتَرُ﴾ ؛ يعني آنهايي كه تو را شماتت ميكردند بدي تو را ميخواستند، انقطاع نسل تو را ميخواستند، ابتر بودن تو را در نظر داشتند، آنها ابترند؛ نه تو ابتري. اين ابتر اين وصف چون در مقام تحديد است مفهوم دارد. اگر بگويند فلان شخص ابتر است، معنايش اين نيست كه ديگري ابتر نيست؛ چون مفهوم ندارد، ولي اگر در لسان تحديد باشد (در ارزيابي حد گزاري باشد) در مرزبندي باشد در تفكيك باشد، اين مفهوم دارد. ﴿إِنَّ شانِئَكَ هُوَ اْلأَبْتَرُ﴾؛ يعني تو ابتر نيستي، آنها أبترند. آنها منقطع النسلاند تو منقطع النسل نيستي نام او و نام آنها و ياد آنها از بين ميرود و نام تو و ياد تو هميشه ميماند. .آری آن جلوه که فانی نشود نور خداست. . ابعاد علمي و عملي شخصيت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) |
|||
|
|
۷:۵۵, ۱۴/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۳ ۹:۰۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
هرچه باشد من نمک پرورده ام دل به عشق فاطمه خوش کرده ام حج من بی فاطمه بی حاصل ست فاطمه حلال صدها مشکل ست ----------------------------------------------- آه زهرا تا ابد جاری بود دست مولا تشنه یاری بود چون علی شد بی کس و بی هم نفس گفت یا زینب به فریادم برس |
|||
|
|
۱۰:۰۰, ۱۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
آجرك الله يا بقيه الله
![]() ** یــاد آن روزی که مـا هــم، ســایـه بر سر داشتیـم ** [/b] ** هـمـچـو طـفـلان دگــر، در خــانـه مـــادر داشـتـیــم ** ** جـد ما پـیغـمـبـر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از ما چهـره پـنـهـان کرد و ما ** [/b] ** یـادگـاری هـمـچـو زهــرا(سلام الله علیها) از پـیـمـبـر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) داشتیم ** ** مـــادر مـظـــلــومــه مـا نـیـز، رفــت از دســت مــا ** [/b] ** مـرگ او را، کـی بـه ایـن تـعـجـیــل بـاور داشـتـیـم ** ** انــدر آن روزی کــه آتـــش، بــر ســرای مـا زدنـد ** [/b] ** مـا در آنــجــا حــال مــرغ ســوخـتـه پــر داشـتـیــم ** ** آمد و رفت از جهان، محـسن(علیه السلام) در آن غوغا دریغ ** [/b] ** آرزوی دیــــــدن روی بـــــــرادر داشــــــتــــیــــم ** ** مـادر ما خـود ز حـق، میخواست مــرگ خویش را ** [/b] ** ورنــه ما بـهــرش دعـــا، بــا دیــده تــر داشــتــیــم ** ** روزهــای آخــر عــمــرش، ز مـا رو مـی گــرفــت ** [/b] ** چون علی(علیه السلام) ماهم از این غم، دل پر اخگر داشتیم ** ** در شــب دفــنــش بـه مـا مـعــلـوم شـد ایـن راز را ** [/b] ** تـا ز روی نـیــلـگــونــش بـوســه ای بـرداشـتــیــم ** ** از کـفـن دسـتـش بـرآمـد، جـســم مـا در بـر گرفـت ** [/b] ** جسـم او را هـمـچـو جـان، ما نـیـز در بـر داشـتـیم ** ** از فــراق روی مــادر، بــا پــدر هــر روز و شــب ** [/b] ** دو بـرادر بــزم مــاتــم بــا دو خــواهــر داشــتــیــم ** ![]() |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۱۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
آجرك الله يا بقيه الله
![]() ** مرحوم آقا شیخ عباس قمی بیت الاحزان - ص 127 ( کلبه احزان ص 188 - 189 ) أقول : هذا شمر مع أنه كان جلفا جافا قليل الحياء استحيا من قول شبث ، ثم انصرف ! ! وأما الذي جاء إلى باب أمير المؤمنين وأهل بيته ( عليهم السلام ) وهددهم بتحريقهم وقال : والذي نفس عمر بيده ليخرجن أو لأحرقنه على ما فيه . . فقيل له : إن فيه فاطمة بنت رسول الله وولد رسول الله وآثار رسول الله ( صلى الله عليه وآله وسلم ) . . . أنه لم يستحي ولم ينصرف . . بل فعل ما فعل . . می گویم : این همان شمر بی آزرم و ستمگر و سنگ دل و کافر کیش است که از سخن شبث ، حیا و شرم کرده و برگشت ، اما آنکس که به در خانه امیرالمومنین و اهل بیتش علیهم السلام آمد و خانه و خانه نشینان را به آتش زدن تهدید کرد و گفت : سوگند به آنکه جان عمر به دست اوست ، باید علی از خانه بیرون بیاید و یا خانه و هر کس که در آن است را به آتش می کشم. به او گفتند : در این خانه فاطمه دخت پیامبر و دیگر یادگاران رسول خدا هستند . گواهی و شهادت می دهم که هیچ شرم و حیا نکرد و از تصمیمش دست برنداشت و کرد آنچه را که کرد . [font=Tahoma][/font]
|
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
آجرك الله يا بقيه الله
![]() ** آیت الله شیخ حسین غیب غلامیهرساوی احراق بیت فاطمه علیها السلام - ص 11 - 13 ( کلمتــنا ) لما رایت فی بعض الکتب و المقالات من مخالفی طریقة اهل البیت علیهم السلام فی الطعن علی " الشیعه الاثنا عشریه " انکار قضیه « احراق بیت فاطمه علیها السلام » جال فی نفسی التفرّع لکتابه شیء یکون للباب باب فی هذا الباب الذی لا یشک فیه الا المعاند من النواصب او الجاهل الذی لا یقدر علی الفحص ... و اجتنبت فی النقل عما فی کتب « الامامیه الاثنا عشریه » لتمامیه البحث عند من یناقش فی المساله ..... ثم ان جمیع ما فی هذه المجموعه اخترناها من الکتب المعتبره بالاسانید الصحیحه مع قوة المتون ، و تصریح الخلیفه بالاحراق علی ما صدر عنه ارعابا و تهدیدا و اقداما و ما صدر عن ابی بکر حین موته بالندم عما ارتکبه ببیت فاطمه علیها السلام وقتی در برخی از کتب و مقالات مخالفین راه اهل بیت علیهم السلام ، طعن بر شیعه اثنی عشریه در مورد انکار آتش زدن خانه حضرت زهرا سلام الله علیها را دیدم ، بر آن شدم که کتابی بنگارم که در این موضوع ، مدخل و آغازی باشد که هیچکس مگر ناصبی معاند و جاهلی که قدرت تفحص ندارد ، در آن شک نکند ..... در این کتاب از نقل از کتب امامیه اثناعشریه اجتناب کردم تا این بحث برای کسی که مناقشه می کند ، تمام شود .... پس تمام آنچه که در این مجموعه آورده ام ، از کتب معتبر و به اسناد صحیح با قوت متن انتخاب کرده ایم و اینکه خلیفه ثانی تصریح بر آتش زدن خانه - چه به صورت ترساندن و چه تهدید و چه عملی کردن آن - نموده و آنچه که از ابی بکر در هنگام مرگش بر اثر پشیمانی بیان نمود که با خانه حضرت زهرا سلام الله علیها چه کرده است . ایشان در ادامه چنین می گوید : احراق بیت فاطمه علیها السلام - المطلب الثالث - احراق بیت فاطمه علیها السلام - ص 63 اما احراق بیتها ، فلا شبهه و لا خلاف فی وجود نصوص فی کتب الفریقین باحراق " بیت فاطمه " و ضربها و اسقاط جنینها بعد ما جری امر " سقیفه بنی ساعده " اما در مورد آتش زدن خانه حضرت زهرا سلام الله علیها ، پس کتب فریقین هیچ شبهه و اختلافی در مورد آتش زدن خانه فاطمه علیها سلام و کتک زدن ایشان و سقط کردن جنین ایشان بعد از اتفاقات سقیفه بنی ساعده ، وجود ندارد . و در جای دیگر چنین گفته اند : احراق بیت فاطمه علیها السلام - ابوبکر یتمنی فی سکراته : وددت انی لم اکشف بیت فاطمه - ص 175 مما یوکد خبر " احراق بیت فاطمه علیها السلام " و اقتحام دارها ، هو قول ابوعائشه عند موته : « وددت انی لم اکشف بیت فاطمه » بعد ما فرغنا من الروایات الوارده فی " احراق البیت " نظرنا فی هذه الروایه و حققنا مصادرها و رجال سندها ، فوجدنا انها ایضا مفسراً و مبیّناً لما جری بعد " سقیفه بنی ساعده " فی " بیت فاطمه علیها السلام " از جمله مواردی که " آتش زدن خانه حضرت زهرا سلام الله علیها و هجوم به خانه ایشان " را اثبات می کند ، سخن ابوعایشه ( ابی بکر ) در زمان مرگش می باشد : ایکاش هرگز هتک حرمت خانه فاطمه سلام الله علیها نمی کردم . بعد از اینکه از بیان روایات وارده در مورد آتش زدن خانه فاطمه سلام الله علیها فارغ شدیم ، به این روایت نظری انداخته و مصادر و رجال اسنادش را بررسی کرده و آن را مفسّر و روشن کننده آنچه که بعد از جریانات سقیفه بنی ساعده در مورد خانه فاطمه زهرا سلام الله علیها اتفاق افتاد ، یافتیم .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تجدید عهد دختران فاطمی | ats | 12 | 6,480 |
۱۴/اسفند/۹۲ ۱۵:۳۲ آخرین ارسال: محیصا |
|

![[تصویر: 39318_197.jpg]](http://aghigh.ir/files/fa/news/1392/11/29/39318_197.jpg)

![[تصویر: 66771050380401994632.png]](http://upload7.ir/imgs/2014-04/66771050380401994632.png)

![[تصویر: 09333021214311718509.jpg]](http://axgig.com/images/09333021214311718509.jpg)