|
سرانجام مباهله! ماجرای مباهله رائفی پور + دانلود فیلم
|
|
۰:۵۹, ۲۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۲۱:۱۸ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چند وقتی که احساس میکردیم درو و برمون یه خبرایی شده و کنجکاو شدیم و فهمیدیم بــــــــــــــــــــله. باز هم استاد رایفی کولاک کرده. ماجرا از آنجا شروع میشه که گروهی از اهل سنت کردستان برای مباهله بر سر حقانیت سنت یا تشیع شروع به نوعی جنگ روانی میکنند یا به قولی حریف میطلبن. بعد از چند روز کشمکش بالاخره استاد رایفی برای مباهله به عنوان نماینده شیعی اعلام آمادگی میکنه که: اگر خلافت حق است استاد و نزدیکانش مورد عقوبت واقع شوند و اگر ولایت حق است این اتفاق برای طرف سنی بیفتد که در نهایت ...... اتفاقات جالبی افتاده. این هم لینک های دانلود لینک کل برنامه یاس کبود 7 از سایت شبکه ولایت - تصویری لینک کل برنامه یاس کبود 7 از سایت شبکه ولایت - صوتی لینک قسمت ،مباهله - تصویری از سایت آپارات خدمت دوستان گلم عرض کنم که برنامه یاس کبود از دو بخش تشکیل شده که استاد در قسمت اول به جایگاه حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حضرت علی (علیه السلام) در کتب اهل سنت میپردازد و در بخش دوم ما جرای مباهله ی کردستان رو تعریف میکنه. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۲, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۱۵)مرغ باغ ملکوت نوشته است: من این برنامه را از شبکه ولایت دیدم خیلی جالب بودجالب شد لینک اینو میشه بدید ما هم ببینیم؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم همین لینکی که دوستان گذاشتند رو دانلود کنید می تونید اون برنامه رو ببینید
من برای دوستانی که حوصله دانلود نداشتند بصورت بسیار خلاصه نوشتم. |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۱۲)A L I نوشته است: جالب شد لینک اینو میشه بدید ما هم ببینیم؟ (۲۲/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۹)Tishtar نوشته است: http://www.aparat.com/v/kwU08 |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اللهم ثبت اقدامنا
ونصرنا علی القوم الظالمین |
|||
|
|
۳:۲۲, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسیار عالی بود. لذت بردم.
|
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام بر محبین اهلبیت علیهم السلام
شکر خدا حقانیت شیعه به طرق مختلف قابل اثباته یکیش هم همین مباهله است که دشمنان را یا قانع میکنه یا روسیاه. قابل توجه دوستانی که شک دارن بهتره کمی بیشتر تحقیق کنن در این مورد خاص هم که در کردستان خیلیها شیعه شدن و این موضوع همه را کاملا شوکه کرده) |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سخنرانی زیبایی بود .. تشکر
![]() از دوستان کسی میدونه شبکه ولایت ، یک شبکه استانیه یا ...؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مباهله استاد رائفی پور(حتماببینید) | saeed6121 | 2 | 1,505 |
۳/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: saeed6121 |
|

بهتره کمی بیشتر تحقیق کنن در این مورد خاص هم که در کردستان خیلیها شیعه شدن و این موضوع همه را کاملا شوکه کرده)