کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، sagheb ، help me ، السا ، m.hossein ، شیدا ، پرنیان ، صهبا ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، fafa* ، ضحی ، m1374b ، ترنم ، أین المنتظر ، ali0077 ، حضرت عشق ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، aboutorab ، aliakbar110 ، Farzaneh ، رضوانه ، انتصـار ، magnolia ، ali-0110 ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، فانوس *7* ، صبا ، سدرة المنتهی ، Just God ، sabrina ، اولولالباب ، soora ، پارمیس ، ریحانه653

آغاز صفحه 50 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۳, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #491
آواتار
[تصویر: 8849b052492b.jpg]

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، صهبا ، sarallah ، neyestan23 ، لبخند خدا ، مرهم ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، میرزا احمد ، حضرت عشق ، السا ، Aryha ، رهگذر. ، fatemeh ، aliakbar110 ، MAHDI59 ، azade ، ضحی ، m1374b ، آیلار ، جویای حقیقت
۱:۱۲, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #492
آواتار
پسره نه خوشتیپه نه درس خونده نه پول داره! خلاصه صفره صفر
ازش میپرسی ازدواج کردی؟
با اعتماد به نفس میگه هنوز دم به تله ندادم !
خوو لا مصب تو خودت تله ای !

اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده
.
.
.
.
.
.
.
سریع بیاریدش کنار. یهو گلابی چیزی میخوره تو سرش چهار تا فرمول به فیزیک اضافه میکنه بدبخت میشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، fiftynine ، Ali#59 ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، سید ابراهیم ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، صهبا ، یاســین ، mahdyshr ، السا ، neyestan23 ، رهگذر. ، fatemeh ، aliakbar110 ، zahra11 ، MAHDI59 ، Just God ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، m1374b ، ali0077 ، N.Mahdavian ، ترنم ، جویای حقیقت ، kh-MAHDI
۱۵:۳۷, ۲۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #493
آواتار
سال اول دبستان من خیلی شیطون بودم.
ناظم مدرسه دنبالم کرد و با خط کش چوبیش زد به سرم.
... ... و ناگهان خط کش شکست ... ... Cool

ناظم: Angry
من: Cool
خط کش: Huh

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، صهبا ، سید ابراهیم ، fiftynine ، علمدار133 ، mahdyshr ، neyestan23 ، السا ، رهگذر. ، Ali#59 ، fatemeh ، aliakbar110 ، فانوس *7* ، fazel ، azade ، حضرت عشق ، انتصـار ، ضحی ، m1374b ، ali0077 ، عبداللهی ، N.Mahdavian ، ترنم ، آیلار ، Farzaneh ، black ، جویای حقیقت
۱۵:۴۹, ۲۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #494
آواتار
کارت شارژ آقوی همساده...

[تصویر: 0.134110001397351265_taknaz.jpg]

ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯿﮕﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﭙﻮﺷﻢ
ﻫﯽ ﻧﺮﯾﺪ ﺍﺯ تو ﮐﻤﺪ ﻟﺒﺎﺱ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ "ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﻪ!"
ﺍﯾﻦ ﯾﻪﻣﻮﺿﻮﻉ ﭘﯿﭽﯿدﺱ
ﺍﯼ ﺑﺎﺑﺎ...
DodgyDodgyDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، أین المنتظر ، fiftynine ، Hadith ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، دل خسته ، السا ، neyestan23 ، Aryha ، رهگذر. ، fatemeh ، sarallah ، aliakbar110 ، zahra11 ، فانوس *7* ، fazel ، azade ، حضرت عشق ، انتصـار ، فدايي ولايت ، ضحی ، m1374b ، ali0077 ، N.Mahdavian ، ترنم ، سرباز منتظر ، آیلار ، جویای حقیقت ، kh-MAHDI
۱۸:۵۶, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #495
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۷)أین المنتظر نوشته است:  سال اول دبستان من خیلی شیطون بودم.

اینو گفتید یاد یه خاطره افتادم.
سال چهارم دبستان بودیم و یه معلم خیلی خیلی خوش اخلاق( معلم خوش اخلاق مرد اون زمون ها نایاب بود!!Sad) داشتیم.
من یکی از این خط کش شیشه ای های بلند داشتم.
یه روز سر کلاس این خط کش تو دستم بود که معلم عاشق خط کش شد!!!
خلاصه گرفتن خط کش همانا و چرخیدن وسط کلاس همان
که ناگهانConfused اون خط کش بر سر یکی از بچه ها فرود اومد و از اونجایی که اون بنده خدا سرشو با 4Idea زده بود خط کش به 20 قسمت مساوی تقسیم شد!!
اون بنده خدا هم سرش مثل شما پولادین بود!!!Big GrinBig GrinBig Grin
خلاصه دیگه تا آخر سال معلم باهام رفیق بود و یکی دو بار هم مهمونم کردSmileBig GrinSmile

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، أین المنتظر ، شیدا ، السا ، Mohammad Trust ، aliakbar110 ، zahra11 ، Ali#59 ، پرنیان ، علمدار133 ، fatemeh ، فانوس *7* ، neyestan23 ، fazel ، azade ، fiftynine ، مرهم ، حضرت عشق ، انتصـار ، فدايي ولايت ، fatemeh-55 ، ضحی ، m1374b ، ali0077 ، عبداللهی ، ترنم ، آیلار ، Farzaneh ، جویای حقیقت
۰:۲۹, ۲۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۱:۴۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #496
آواتار
Basijiداداشم تازه نامزد کرده؛ فرداش نامزدش شام اومد خونمون... از اونجایی که منم خیلی آدم شوخی هستم...

سر سفره گفتم چی بگم چی نگم،،، یهو از دهنم پرید گفتم خودمونیما !!! یه نون خور به جمعمون اضافه شد....

هیچی دیگه مامان بابام اینقد منو زدن که بدنم کوفتسBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ساجد ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، fazel ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، مرهم ، zahra11 ، حفیظ ، sarallah ، حضرت عشق ، Ali#59 ، السا ، انتصـار ، فانوس *7* ، فدايي ولايت ، m1374b ، ali0077 ، N.Mahdavian ، ترنم ، آیلار ، سجاد313 ، جویای حقیقت ، kh-MAHDI ، Arash.j
۹:۱۷, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #497
آواتار
یکی از فانتزی هام اینه که وقتی یک دختر بزک کرده رو توی خیابون میبینم برگردم بهش بگم عروسی خوش بگذره و بعد توی افق محو بشم...Big Grin

یا وقتی یک پسر رو میبینم که کمر شلوارش خیلی گشاده و داره از پاش میفته بهش بگم آفرین خوب تونستی وزنت رو کم کنیBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، أین المنتظر ، zahra11 ، حضرت عشق ، Ali#59 ، neyestan23 ، السا ، صهبا ، انتصـار ، فدايي ولايت ، m1374b ، سجاد313
۱۸:۴۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #498
آواتار
(!)تلویزیون آمد: .... خواب رفت!
(!)زنا آمد: .... ازدواج رفت!
(!)سود آمد: .... برکت رفت!
(!)مُد آمد: .... حیا رفت!
(!)فست فود و پرخوری آمد: ... سلامت رفت!
(!)رشوه آمد: .... حق رفت!
(!)دیر خوابی آمد: ... نماز صبح رفت!
(!)اسراف و مصرف گرایی آمد: .... قناعت رفت!
(!)قوم پرستی آمد:..برادری رفت!
(!)ماهواره آمد:...حجاب رفت!
(!)جوایز بانکی و گاوصندوق آمد:...زکات رفت!
(!)تلفن آمد:...صله رحم رفت!

اندیشه کنیم!!!
چه ها آمد،چه ها رفت....!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: menrabb ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، صهبا ، انتصـار ، السا ، Just God ، فدايي ولايت ، neyestan23 ، azade ، m1374b ، حضرت عشق ، ali0077 ، mohammadhadi ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، kh-MAHDI
۲۰:۴۰, ۲۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #499
آواتار
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۷)أین المنتظر نوشته است:  سال اول دبستان من خیلی شیطون بودم.

قضیه من متفاوته
سال دوم ابتدائی بود (برعکس شما من خیلی بچه آرومی بودم)
یه روز برفی بود بچه های کلاس ما رو با یه گوله برف هدف قرار دادن و در رفتن
آقا منم یه گوله پرت کردم سمتشون ، ولی به جای کله ی بچه ها خورد تو کله ی ناظممون !!!Confused
اونم تو اون سرما 2تا چوب زد تو دست ما
باور کنید تا الان درد میکنه Big Grin
ولی خدایی هنوز که هنوزه من موندم ، آخه من و این حرکت Angry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، مرهم ، Ali#59 ، Aryha ، أین المنتظر ، السا ، Just God ، فدايي ولايت ، neyestan23 ، fatemeh-55 ، azade ، m1374b ، حضرت عشق ، zahra11 ، ali0077 ، fatemeh ، ترنم ، Farzaneh ، جویای حقیقت
۲۰:۵۷, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #500

نقل قول: اندیشه کنیم!!!
چه ها آمد،چه ها رفت....!؟

خنده ی حلال آمد ...بیداری اندیشه رفت Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، شهیدطیبه واعظی ، فدايي ولايت ، neyestan23 ، fatemeh-55 ، azade ، m1374b ، حضرت عشق ، ali0077 ، fatemeh ، ترنم ، kh-MAHDI
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]