|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۲۲:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 50 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۳, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #491
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #492
|
|||
|
|||
|
پسره نه خوشتیپه نه درس خونده نه پول داره! خلاصه صفره صفر
ازش میپرسی ازدواج کردی؟ با اعتماد به نفس میگه هنوز دم به تله ندادم ! خوو لا مصب تو خودت تله ای ! اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده . . . . . . . سریع بیاریدش کنار. یهو گلابی چیزی میخوره تو سرش چهار تا فرمول به فیزیک اضافه میکنه بدبخت میشیم |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #493
|
|||
|
|||
|
سال اول دبستان من خیلی شیطون بودم.
ناظم مدرسه دنبالم کرد و با خط کش چوبیش زد به سرم. ... ... و ناگهان خط کش شکست ... ... ![]() ناظم: ![]() من: ![]() خط کش:
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۲۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #494
|
|||
|
|||
|
کارت شارژ آقوی همساده...
![]() ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯿﮕﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﭙﻮﺷﻢ ﻫﯽ ﻧﺮﯾﺪ ﺍﺯ تو ﮐﻤﺪ ﻟﺒﺎﺱ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ "ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﻪ!" ﺍﯾﻦ ﯾﻪﻣﻮﺿﻮﻉ ﭘﯿﭽﯿدﺱ ﺍﯼ ﺑﺎﺑﺎ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۲۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #495
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۷)أین المنتظر نوشته است: سال اول دبستان من خیلی شیطون بودم.اینو گفتید یاد یه خاطره افتادم. سال چهارم دبستان بودیم و یه معلم خیلی خیلی خوش اخلاق( معلم خوش اخلاق مرد اون زمون ها نایاب بود!! ) داشتیم.من یکی از این خط کش شیشه ای های بلند داشتم. یه روز سر کلاس این خط کش تو دستم بود که معلم عاشق خط کش شد!!! خلاصه گرفتن خط کش همانا و چرخیدن وسط کلاس همان که ناگهان اون خط کش بر سر یکی از بچه ها فرود اومد و از اونجایی که اون بنده خدا سرشو با 4 زده بود خط کش به 20 قسمت مساوی تقسیم شد!!اون بنده خدا هم سرش مثل شما پولادین بود!!! ![]() ![]() ![]() خلاصه دیگه تا آخر سال معلم باهام رفیق بود و یکی دو بار هم مهمونم کرد ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۱:۴۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #496
|
|||
|
|||
داداشم تازه نامزد کرده؛ فرداش نامزدش شام اومد خونمون... از اونجایی که منم خیلی آدم شوخی هستم...سر سفره گفتم چی بگم چی نگم،،، یهو از دهنم پرید گفتم خودمونیما !!! یه نون خور به جمعمون اضافه شد.... هیچی دیگه مامان بابام اینقد منو زدن که بدنم کوفتس ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۱۷, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #497
|
|||
|
|||
|
یکی از فانتزی هام اینه که وقتی یک دختر بزک کرده رو توی خیابون میبینم برگردم بهش بگم عروسی خوش بگذره و بعد توی افق محو بشم...
![]() یا وقتی یک پسر رو میبینم که کمر شلوارش خیلی گشاده و داره از پاش میفته بهش بگم آفرین خوب تونستی وزنت رو کم کنی
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #498
|
|||
|
|||
|
(!)تلویزیون آمد: .... خواب رفت!
(!)زنا آمد: .... ازدواج رفت! (!)سود آمد: .... برکت رفت! (!)مُد آمد: .... حیا رفت! (!)فست فود و پرخوری آمد: ... سلامت رفت! (!)رشوه آمد: .... حق رفت! (!)دیر خوابی آمد: ... نماز صبح رفت! (!)اسراف و مصرف گرایی آمد: .... قناعت رفت! (!)قوم پرستی آمد:..برادری رفت! (!)ماهواره آمد:...حجاب رفت! (!)جوایز بانکی و گاوصندوق آمد:...زکات رفت! (!)تلفن آمد:...صله رحم رفت! اندیشه کنیم!!! چه ها آمد،چه ها رفت....!؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #499
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۷)أین المنتظر نوشته است: سال اول دبستان من خیلی شیطون بودم. قضیه من متفاوته سال دوم ابتدائی بود (برعکس شما من خیلی بچه آرومی بودم) یه روز برفی بود بچه های کلاس ما رو با یه گوله برف هدف قرار دادن و در رفتن آقا منم یه گوله پرت کردم سمتشون ، ولی به جای کله ی بچه ها خورد تو کله ی ناظممون !!! ![]() اونم تو اون سرما 2تا چوب زد تو دست ما باور کنید تا الان درد میکنه ![]() ولی خدایی هنوز که هنوزه من موندم ، آخه من و این حرکت
|
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #500
|
|||
|
|||
نقل قول: اندیشه کنیم!!! خنده ی حلال آمد ...بیداری اندیشه رفت
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,088 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,272 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,605 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,562 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,623 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,894 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 8849b052492b.jpg]](http://rcin.comxa.com/up/8849b052492b.jpg)

![[تصویر: 0.134110001397351265_taknaz.jpg]](http://www.taknaz.ir/upload/87/0.134110001397351265_taknaz.jpg)

) داشتیم.
اون خط کش بر سر یکی از بچه ها فرود اومد و از اونجایی که اون بنده خدا سرشو با 4
زده بود خط کش به 20 قسمت مساوی تقسیم شد!!
داداشم تازه نامزد کرده؛ فرداش نامزدش شام اومد خونمون... از اونجایی که منم خیلی آدم شوخی هستم...