کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضرب ‌و شتم «الهام چرخنده» به جرم تبریک گفتن عید به رهبری
۱۰:۴۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
الهام چرخنده بازیگر نقش زیور در سریال آوای باران چند وقت قبل در یک برنامه تلویزیونی عید را به مقام معظم رهبری تبریک گفته بود و در چند جا محبت خود را نسبت به حضرت علی (علیه السلام) بیان کرده بود و این بهانه ای شد تا مورد هجمه و توهین ضد انقلاب قرار بگیرد.
تصویر زیر آخرین تصویر او در صفحه ایسنتاگرام اوست.

[تصویر: elhamcharkhandeh.jpg]

دلم شكست...اما؛ عجيب محكمتر شدم !! وقتي شنيدم : آقايان در آن سر دنيا؛ دورتر از خاك ميهنم ؛ وطنم ؛ دينم با فرياد به الهام خواهر شما مردم نازنين ؛ هزاران تهمت و ناروا و .....فرستادند ....باكي نيست !! چرا كه من آزاد هستم و بر باورم راسخ...آري ؛؛ من دختر ايران زمين. مريد مولايم...و محكم و با قدرت همچون زنان سرزمينم قامت ميدرم و فريادي در سكوت سر ميدهم با ايمان .......درود به حضور زيبا و نجيب خاتون ايراني .......... الهام تن نمايي نكرد ؛؛؛ بل باورش را همچون اشعارش عريان رخ نمايي نمود ....... يا علي .... الهام چرخنده...

[تصویر: elhamcharkhandeh2.PNG]

[تصویر: elhamcharkhandeh5.PNG]

[تصویر: elhamcharkhandeh4.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، sarallah ، عشقم کربلا ، m.hossein ، ترنم ، azade ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، Justice Bringer ، Maysam-1st ، soshiant ، Just God ، ali0077 ، فانوس *7* ، Mitsonary ، حضرت عشق ، PWLG ، فدایی امامم
۲۳:۳۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #2
آواتار

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ جشن هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی عصر امروز با حضور جمع کثری از هنرمندان عرصه‌های مختلف فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

[تصویر: IMAGE635355120196153776.jpg]

در این جشن، الهام چرخنده برای اولین بار سخنانی در خصوص مشکلاتی که برای او پس از گفتن تبریک عید به رهبر انقلاب در شبکه چهارم سیما پیش آمده بود، ارائه کرد.

چرخنده گفت: بعد از پخش صحبت‌های من در شبکه‌های مختلف منافقین، مخالفین و ضدانقلاب انتقادات زیادی به من شد همچنین دوستان سینما لطف زیادی به من اظهار داشتند و پیامک‌های برایم ارسال کردند و من در مجموع متوجه شدم که آنها چقدر از کلام من ناراحت هستند.

این بازیگر سینما و تلویزیون گفت: من هم آدم هستم و از این واکنش‌ها دلم شکست اما یاد فرمایش امام خمینی افتادم که فرمود زمانی ناراحت باشید که دشمن از شما تعریف کند.

وی با بیان اینکه از قوم لر بختیاری است، اظهار داشت: شبکه‌های تلویزیونی ماهواره‌ای که دور از کشور هستند و مرده باد و زنده باد سر می‌دهند شروع به فحاشی و تهمت و تهدید علیه من کردند و سپس این ماجرا به صفحات اجتماعی رسید البته اینجا لازم است که بگویم من فیس بوک ندارم اما در اینستاگرام فعالیت می‌کنم. آنها در روز ششم اردیبهشت ماه که شب تولد پسر شانزده‌ ساله‌ام بود شیشه ماشین من را خرد کردند و من آنجا گفتم یا علی آیا حواست هست؟ من دارم می‌فهمم غربت شیعه چقدر سخت بوده است.

چرخنده اظهار داشت: هنوز هم ولایت مدارها و بچه‌ مسلمان‌ها هستند و مرا تنها نگذاشتند من با پرچم ایران که روی آن به انگلیسی نوشتم «همه جانم امیرالمومنین رهبرم خاکم تموم مسلمین» عکس گرفتم و حال آنها بد و بدتر شد. به طوری که هنوز اینجا ایستاده‌ام کمرم درد می‌کند چون دیشب مرا به جرم عاشقی با چوب زدند.

این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه این کشور برای هیچ حزب و دسته خاصی نیست بیان داشت: من یک بچه مسلمان هستم تحصیلاتم مهندسی معماری است و در مهدیه قاری قرآن بوده‌ام. اما فکر می‌کنم پس از این تصویرم را زیاد نبینید چون به من پیام داده‌اند که خانم چرخنده سینمای ما جای این‌جور زن‌ها نیست پس سینمای ما جای چه جور زن‌های است.

وی افزود: پدرم همیشه به من می‌گفت سرت را بالا بگیر و یا علی بگو اما حالا ما باید ببینیم چه شده که در این کشور ارزش‌ها به ضدارزش تبدیل شده است؛ بخش فرهنگ ما به « 9 دی» فرهنگی احتیاج دارد.

چرخنده در پایان گفت: من یک بسته فرهنگی برای دشمنانمان دارم که مرا در راهم ثابت قدم کردند و در همین جا تولد آقا امیرالمومنین را به رهبر عظیم الشأن کشورمان تبریک می‌گویم آقا ان‌شاءاله که سایه‌تان مستدام باشد. روز پدر بر شما مبارک.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، m.hossein ، عشقم کربلا ، آیات ، هانا ، انصارالمهدی ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، Justice Bringer ، fafa* ، Bidel.s ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، hamediran ، mahyamatin ، أین المنتظر ، شیدا ، حفیظ ، fazel ، مجتبی110 ، رهگذر. ، Woodi2020 ، reyhaneh.sh ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، میلاد.م ، soshiant ، nader008 ، Fatemeee ، Bamdaad ، ترنم ، fiftynine ، melanie2222 ، فانوس *7* ، قلب ، صبا ، سیمرغ ، MohammadMeraj ، saman151 ، عبدالرحیم ، مصطفي مازح7610 ، حسن عزتي ، اولولالباب ، M03TAFA ، ali0077 ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، حضرت عشق ، PWLG ، یا زهرا
۲۳:۳۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
اتفاقی که برای افراد دیگری از جمله آقای علیرام نورایی افتاد دوباره تکرار شد!

مضحکه اینکه عده ای از آزادی بیان صحبت میکنن...ولی موقع عمل ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، MohammadSadra ، Justice Bringer ، fafa* ، Bidel.s ، عبدالرحمن ، mahyamatin ، حفیظ ، fazel ، مجتبی110 ، ISOD ، nader008 ، Bamdaad ، قلب ، ali0077 ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، یا زهرا
۰:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
من اصلا نظر خوبی نسبت به این بازیگر نداشتم. خوب شد این چیزا رو در موردش نوشتید
فکر می کردم ایشون هم یکی هست مث بقیه.
دسستون درد نکنه نظرم در موردش عوض شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، mahyamatin ، مجتبی110 ، MohammadSadra ، nader008 ، Bamdaad ، قلب ، فدايي ولايت ، Mitsonary ، PWLG
۹:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
موضوع رو به صورت مطلق نگاش نکنید...
بحث این نیست که خانم چرخنده،آدم خوبیه یا نه !Smile
موضوع اینه که دشمن خیلی بیشتر از ما به اصل «برائت» معتقده،و کوچکترین اظهار علاقه یا ارادت یا تمایل به سمت ارزش های دشمنانش رو با تک تیر میزنه.
مخصوصا سینما و موسیقی،اگه ایشون روی عقایدشون پافشاری کنند،می بینید چی میشه.Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، انتصـار ، مجتبی110 ، Bidel.s ، السا ، MohammadSadra ، sabrina ، Justice Bringer ، Bamdaad ، قلب ، اولولالباب ، فدايي ولايت ، yektasepas ، PWLG ، یا زهرا ، در جستجوی سختی
۵:۳۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۵:۳۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله
.
.
فیلم این مراسم رو هم از اینجا می تونید دانلود کنید:
.
http://snn.ir/NSite/FullStory/Video/?Ser...61&Sgr=137

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، MohammadSadra ، nader008 ، Ali#59 ، مجتبی110 ، انتصـار ، Justice Bringer ، قلب ، MohammadMeraj ، مصطفي مازح7610 ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۶:۴۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۵:۳۴)میلاد.م نوشته است:  بسم الله
.
.
فیلم این مراسم رو هم از اینجا می تونید دانلود کنید:
.
http://snn.ir/NSite/FullStory/Video/?Ser...61&Sgr=137

فیلم قابل تاملی بود ! پیشنهاد میکنم قطعا دوستان ببینن فیلم رو .
مصداق بارز کار فرهنگی .

برای ما تو خونه هامون فقط تحسین برانگیزه اما برای یک سینماگر زن این کار بسیار بزرگه چون داره موقعیت شغلی خودش رو به خطر میندازه .

انشاأالله آقا امیر المومنین خودش دستش رو بگیره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، MohammadSadra ، nader008 ، شیدا ، مجتبی110 ، انتصـار ، Justice Bringer ، Bamdaad ، قلب ، حسن عزتي ، فدايي ولايت ، یا زهرا
۹:۳۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۹:۳۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #8
آواتار
ای کاش وسیله ارتباطی یا شیوه ارتباطی داشتم و از ایشون تشکر می کردم. تشکر ما از ایشون نشون میده که ایشون تنها نیستند و خیلی از ماها از ایشون حمایت می کنیم.

خیلی از این سینمایی ها، بی حیا و هوچی هستند و چون به عواقب اخروی کارشون اعتقاد ندارن، (به خود آخرت اعتقاد ندارن چه برسه به ...) به خودشون اجازه هر کاری رو میدن، نتیجه همین میشه که دیدید.

وظیفه ما حمایت از این خانومه. اگر تونستیم کمپینی در حمایت از ایشون راه بندازیم، در شبکه های اجتماعی از ایشون تشکر کنیم و اظهار نظر کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nader008 ، مجتبی110 ، انتصـار ، Justice Bringer ، Bamdaad ، قلب ، سید ابراهیم ، Banoo ، حسن عزتي ، یا زهرا
۹:۵۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9

تو اینستاگرام فیلم کوتاهی درحالی که داشت اشک میریخت گذاشته بود... برید لایک کنید برای حمایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مجتبی110 ، انتصـار ، Justice Bringer ، Bamdaad ، قلب ، یا زهرا
۹:۵۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۹:۵۱)Havbb 110 نوشته است:  تو اینستاگرام فیلم کوتاهی درحالی که داشت اشک میریخت گذاشته بود... برید لایک کنید برای حمایت

میشه آدرسش رو بذارید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Justice Bringer ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا