کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #231
آواتار
همه چی عالیه فقط یه کم تایمشو بیشتر کنید...
با تشکر
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۳)moze84 نوشته است:  من اعتبارم رو حذف کردم...
مدیران محترم!
برای کسانی که چاخان میکنن که امتیاز بگیرن، لطفاً امتیاز منفی رو فعال کنین کار داریم...

من فقط به قصد شوخی اون کارارو کردم...گفته باشم! Rolleyes

یک سوال...الان داماد معلوم شده یا نه؟ من خیلی اندیشه کردم اما چیزی نصیبم نشد! اگه معلوم شد داماد کیه به ما هم بگیدBlush
آخه من این 5 - 6 صفحه آخرو خوندم . مثلا تو صفحه چهارم هنوز داماد معلوم نبود.اما در ص پنجم همه طوری صحبت میکردن که انگار داماد معلوم شده.کارشناسان هنوز در حال بررسی این قضیه هستن که چطور نام داماد در صفحه ی چهار و نیم ! جا گرفته که من نمیبینمشCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، علمدار133 ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، azade ، السا ، Ali#59 ، یاســین
۱۸:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #232
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۰)علمدار133 نوشته است:  
سبد کالای مورد علاقه من !

[تصویر: wsrvw284n4b8dedxjcnz.jpeg]
ظاهرا به شما سبد کالا تعلق نمی گیره ، عکسش حذف شده Big Grin

من موندم چطور آقای علمدار توی پست قبل سوال پست بعد رو داده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، صبح صادق ، azade ، علمدار133 ، السا ، اولولالباب ، یاســین ، سید ابراهیم ، تازه مسلمان ، جویای حقیقت
۱۹:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #233
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۹)Tishtar نوشته است:  البته مواردی داریم...یه مورد نیس!
ولی در مورد خودم بگم،
من طبق قاعده باید الان که امتحان دارم سر درسم باشم!
اما من کلا به قاعده اعتقادی ندارمBig Grin
چون کلا هفته دو ساعت میریم سر امتحان،باقی روزها خونه ایم،یا باید درس بخونیم یا بیایم بیداری اندیشه،

که مام میام بیداری اندیشه...Cool

دقیقا منظورم با شما بود!!!

غیبت میزنی بعد از من بیشتر آنلاینی!!!

Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، azade ، شیدا ، السا ، Ali#59 ، یاســین ، انديشه نو
۱۹:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #234
آواتار
داماد آقای در جستجوی سختی هستند که بهشون تبریک میگم
ان شاالله که بحثهای این مدت تالار ، در ذهنیتشون نسبت به جنس مخالف ، همسرشون، تاثیر منفی نذاره و زیر سایه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یک خانواده اسلامی رو پایه ریزی کنند.

(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۰)دل خسته نوشته است:  من موندم چطور آقای علمدار توی پست قبل سوال پست بعد رو داده.
من هم دقیقا این سوال برام به وجود اومده .. Huh
کلا مثل اینکه آقای علمدار علم پیشگویی دارند ما نمیدونستیم ...Big Grin

با این حساب، مشخص شد که ایشون چطوری آقای سید ابراهیم رو شناسایی کردند ...Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، شیدا ، دل خسته ، ilidin ، السا ، اولولالباب ، Ali#59 ، یاســین ، sabrina ، سید ابراهیم
۱۹:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #235
آواتار
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۹)azade نوشته است:  با این حساب، مشخص شد که ایشون چطوری آقای سید ابراهیم رو شناسایی کردند ...Big GrinBig GrinBig Grin
اُخ اُخ اُخ
من نگفتم یکی یکی دارن میان نفربعدی امروز ماروتوی مغازه خفت کردSad
من میخوام یه کاغذ بزنم روشیشه مغازه که بچه های تالار بیداری اندیشه با نام کاربری وارد شویدConfused
حالا که جواب سوال قبلی روندادین ببینم میتونین بگین این کی بوداز بچه های تالار که اومد ومیگفت جنس خارجی میخوام واصرار هم داشت؟؟؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، دل خسته ، شیدا ، Night_World ، السا ، مجتبی110 ، MohammadSadra ، fiftynine ، Ali#59 ، یاســین ، فدايي ولايت ، سید ابراهیم ، azade
۱۹:۳۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #236

ای بابا این داستان ها همچنان ادامه داره؟ ای بابا تا کجا آخه؟Huh
شما که مشغول دعا کردن هستین برای منم دعا کنید Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، السا ، MohammadSadra ، Ali#59 ، azade
۲۱:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۴ توسط soora.)
شماره ارسال: #237
آواتار
داستان واقعی :
پسره رفته خواستگاری، خانواده ی دختر 700 میلیون سفته خواستن از پسر، علاوه بر مهریه، شیر بها، 3 دانگه خونه....
که اگه روزی پسر خواست وهوس کرد دختر رو طلاق بده 700 میلیون و سفته رو به اجرا بذارن علاوه بر مهریه....
تبق آخرین اطلاعات پسر خانواده ی دختررو با 500 میلیون سفته راضی کرده....
آخه برادر من 700میلیون سفته میدن زن بگیرن؟
بعد میگن چرا آمار زندانی ها زیاد میشن Confused
عقل داری آیا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، علمدار133 ، فانوس *7* ، شیدا ، السا ، MohammadSadra ، دل خسته ، مجید املشی ، Ali#59 ، mohammadhadi ، فدايي ولايت ، انديشه نو ، محب الزهرا ، azade ، حسنیه ، جویای حقیقت
۲۲:۳۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #238
آواتار
البته این نشون از عدم اعتماد در جامعه هس
به خصوص عدم اعتماد به آقایون!!!!
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTxltJPlZSwMVY3ToPxj6U...foR5kJghM5]

امروز سوار یه تاکسی شدم کولرش روشن بود، می خواستم سرمو بچسبونم به شیشه و از خوشی گریه کنم!

رفتم از دکه روزنامه بخرم یه زنه اومده میگه آقا ببخشید آدامس موزی دارید؟ مرده یه آدامس موزی بهش داده، زنه میگه نه یه طعم دیگشو میخوام!

روش های رفتن به خارج: 1- اتوبوس 2- قطار 3- هواپیما 4- فتوشاپ

یک ضرب المثل کره ای هست که میگه: چینی اگر عقل داشت، ژاپنی میشد!
قدیما می گفتن:
ما از صفر شروع کردیم تا به اینجا رسیدیم! آخه این صفر لامصب کجاست که ما هرچی جون می کنیم بهش نمی رسیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Mohammad Trust ، soora ، ilidin ، MohammadSadra ، دل خسته ، اولولالباب ، mohammadhadi ، فدايي ولايت ، sabrina ، انديشه نو ، azade ، جویای حقیقت
۲۲:۳۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #239
آواتار
به نام خدا
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۱)علمدار133 نوشته است:  اُخ اُخ اُخ
من نگفتم یکی یکی دارن میان نفربعدی امروز ماروتوی مغازه خفت کردSad
من میخوام یه کاغذ بزنم روشیشه مغازه که بچه های تالار بیداری اندیشه با نام کاربری وارد شویدConfused
حالا که جواب سوال قبلی روندادین ببینم میتونین بگین این کی بوداز بچه های تالار که اومد ومیگفت جنس خارجی میخوام واصرار هم داشت؟؟؟Huh

واقعــــاااااااااااااConfused

پس این جوری که شما میگید ، ی خواجه حافظ شیراز نیومدن پیش شما و بندهBig Grin

خب آدرس بدید ما هم بیایم اونجا ی حرکت بازی در بیاریمCoolBig Grin

البته الآن دیگه داره سخت میشه ، دوستان دارن خیلی تنوع میدنBig Grin نمیدونم نوبت ما شد چه کاری بکنیم تا ما رو مثل سید ابراهیم (با حلوا بود یا بی حلواBig GrinBig Grin) حدس نزنید.

این هم خدمت شما (بچه های شمال خوب میدونند حَلی کِتِنی چقدر می چسبهWink)
[تصویر: Goje_Sabz.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، علمدار133 ، شیدا ، السا ، ilidin ، مجتبی110 ، MohammadSadra ، Ali#59 ، فدايي ولايت ، حسن عزتي ، انديشه نو ، ترنم ، azade
۲۳:۱۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #240
آواتار
نقل قول:
اُخ اُخ اُخ

من نگفتم یکی یکی دارن میان نفربعدی امروز ماروتوی مغازه خفت کرد
[تصویر: sad.png]
من میخوام یه کاغذ بزنم روشیشه مغازه که بچه های تالار بیداری اندیشه با نام کاربری وارد شوید
[تصویر: confused.png]
حالا که جواب سوال قبلی روندادین ببینم میتونین بگین این کی بوداز بچه های تالار که اومد ومیگفت جنس خارجی میخوام واصرار هم داشت؟؟؟

ما ک بچه بودیم، فانتزیمون این بود ک بابامون، فروشگاه مواد غذایی داشته باشه، بعد ما هی بریم آلوچه و لواشک و آب زرشک و بستنی و ..... ( Tongue ) برداریم بخوریم ....

فکر می کنم این دوستان هم همچین فانتزیایی داشتن،الان دارن برآورده ش می کنن :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، فانوس *7* ، فدايي ولايت ، azade
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]