|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
|
همه چی عالیه فقط یه کم تایمشو بیشتر کنید...
با تشکر (۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۳)moze84 نوشته است: من اعتبارم رو حذف کردم... من فقط به قصد شوخی اون کارارو کردم...گفته باشم! ![]() یک سوال...الان داماد معلوم شده یا نه؟ من خیلی اندیشه کردم اما چیزی نصیبم نشد! اگه معلوم شد داماد کیه به ما هم بگید ![]() آخه من این 5 - 6 صفحه آخرو خوندم . مثلا تو صفحه چهارم هنوز داماد معلوم نبود.اما در ص پنجم همه طوری صحبت میکردن که انگار داماد معلوم شده.کارشناسان هنوز در حال بررسی این قضیه هستن که چطور نام داماد در صفحه ی چهار و نیم ! جا گرفته که من نمیبینمش
|
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۹)Tishtar نوشته است: البته مواردی داریم...یه مورد نیس! دقیقا منظورم با شما بود!!! غیبت میزنی بعد از من بیشتر آنلاینی!!!
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
|
داماد آقای در جستجوی سختی هستند که بهشون تبریک میگم
ان شاالله که بحثهای این مدت تالار ، در ذهنیتشون نسبت به جنس مخالف ، همسرشون، تاثیر منفی نذاره و زیر سایه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یک خانواده اسلامی رو پایه ریزی کنند. (۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۰)دل خسته نوشته است: من موندم چطور آقای علمدار توی پست قبل سوال پست بعد رو داده.من هم دقیقا این سوال برام به وجود اومده .. ![]() کلا مثل اینکه آقای علمدار علم پیشگویی دارند ما نمیدونستیم ... ![]() با این حساب، مشخص شد که ایشون چطوری آقای سید ابراهیم رو شناسایی کردند ... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۹)azade نوشته است: با این حساب، مشخص شد که ایشون چطوری آقای سید ابراهیم رو شناسایی کردند ...اُخ اُخ اُخ من نگفتم یکی یکی دارن میان نفربعدی امروز ماروتوی مغازه خفت کرد ![]() من میخوام یه کاغذ بزنم روشیشه مغازه که بچه های تالار بیداری اندیشه با نام کاربری وارد شوید ![]() حالا که جواب سوال قبلی روندادین ببینم میتونین بگین این کی بوداز بچه های تالار که اومد ومیگفت جنس خارجی میخوام واصرار هم داشت؟؟؟
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
|
ای بابا این داستان ها همچنان ادامه داره؟ ای بابا تا کجا آخه؟
![]() شما که مشغول دعا کردن هستین برای منم دعا کنید
|
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۴ توسط soora.)
شماره ارسال: #237
|
|||
|
|||
|
داستان واقعی :
پسره رفته خواستگاری، خانواده ی دختر 700 میلیون سفته خواستن از پسر، علاوه بر مهریه، شیر بها، 3 دانگه خونه.... که اگه روزی پسر خواست وهوس کرد دختر رو طلاق بده 700 میلیون و سفته رو به اجرا بذارن علاوه بر مهریه.... تبق آخرین اطلاعات پسر خانواده ی دختررو با 500 میلیون سفته راضی کرده.... آخه برادر من 700میلیون سفته میدن زن بگیرن؟ بعد میگن چرا آمار زندانی ها زیاد میشن ![]() عقل داری آیا؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #238
|
|||
|
|||
|
البته این نشون از عدم اعتماد در جامعه هس
به خصوص عدم اعتماد به آقایون!!!! ******************* امروز سوار یه تاکسی شدم کولرش روشن بود، می خواستم سرمو بچسبونم به شیشه و از خوشی گریه کنم! رفتم از دکه روزنامه بخرم یه زنه اومده میگه آقا ببخشید آدامس موزی دارید؟ مرده یه آدامس موزی بهش داده، زنه میگه نه یه طعم دیگشو میخوام! روش های رفتن به خارج: 1- اتوبوس 2- قطار 3- هواپیما 4- فتوشاپ یک ضرب المثل کره ای هست که میگه: چینی اگر عقل داشت، ژاپنی میشد! قدیما می گفتن: ما از صفر شروع کردیم تا به اینجا رسیدیم! آخه این صفر لامصب کجاست که ما هرچی جون می کنیم بهش نمی رسیم؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #239
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۱)علمدار133 نوشته است: اُخ اُخ اُخ واقعــــااااااااااااا ![]() پس این جوری که شما میگید ، ی خواجه حافظ شیراز نیومدن پیش شما و بنده خب آدرس بدید ما هم بیایم اونجا ی حرکت بازی در بیاریم ![]() ![]() البته الآن دیگه داره سخت میشه ، دوستان دارن خیلی تنوع میدن نمیدونم نوبت ما شد چه کاری بکنیم تا ما رو مثل سید ابراهیم (با حلوا بود یا بی حلوا![]() ) حدس نزنید.این هم خدمت شما (بچه های شمال خوب میدونند حَلی کِتِنی چقدر می چسبه )
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #240
|
|||
|
|||
نقل قول: ما ک بچه بودیم، فانتزیمون این بود ک بابامون، فروشگاه مواد غذایی داشته باشه، بعد ما هی بریم آلوچه و لواشک و آب زرشک و بستنی و ..... ( ) برداریم بخوریم .... فکر می کنم این دوستان هم همچین فانتزیایی داشتن،الان دارن برآورده ش می کنن :دی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,071 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,115 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,036 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,313 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,465 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,813 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: wsrvw284n4b8dedxjcnz.jpeg]](http://www.pakdelforum.ir/upload/images/wsrvw284n4b8dedxjcnz.jpeg)

)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
) برداریم بخوریم ....