|
با داعش آشنا شوید ...
|
|
۲۱:۵۹, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۰:۱۳ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روزی است که نام گروه موسوم به داعش موجی از رعب و وحشت در میان ملت عراق ایجاد کرده است، این گروه تروریستی در سوریه هم خواب و آرامش را در برخی مناطق از جمله الرقه بر مردم این کشور حرام کرده است. تروریستهای داعش که نام دولت اسلامی عراق و شام را برخود گذاشته اند، مدعی تلاش برای تشکیل خلافت اسلامی و اجرای شریعت اسلامی هستند، اما حرف و عمل آنها کاملا از هم فاصله دارد، زیرا بر خلاف ادعای تلاش برای اجرای شریعت اسلامی، وحشیانه ترین جنایات که اوج آن سربریدن انسانهای بیگناه و مخالفان خود با گفتن کلمه الله اکبر و بازی کردن با سرهای آنهاست، به تفریح تروریستها تبدیل شده است و مهمترین نتیجه این اقدامات غیرانسانی و وحشیانه، مخدوش شدن وجهه دین اسلام که دین انسان سازی و صلح و اعتدال است و دادن بهانه به دشمنان اسلام و صهیونیسم جهانی برای تشدید هجمه خود به اسلام و پدیده اسلام هراسی بوده است. خبر سیطره تروریستهای این گروه بر شهر موصل عراق و گسترش دامنه حملات مسلحانه آنها در عراق پس از خنثی شدن طرح شوم آنها در اشغال مرقد مطهر امامین عسکریین علیهما السلام در سامرا همزمان با فعالیتهای فزاینده آنها در سوریه این سئوال را مطرح می کند که دلایل گسترش تحرکات این گروه تکفیری چیست، گروهی که هر کس را که مانند این گروه فکر نکند و عقیده مخالف داشته باشد، کافر و ریختن خونش را مباح می داند. برخورداری از امکانات گسترده نظامی و تسلیحاتی این حقیقت را نشان می دهد که آنها بدون حمایتهای برخی کشورهای منطقه به ویژه عربستان و قطر نمی توانستند به این سرعت به یکی از خطرناک ترین و قدرتمندترین گروههای تروریستی تکفیری تبدیل شوند، نکته ای که بارها در سخنان مقامات بلندپایه عراق به ویژه نوری المالکی نخست وزیر عراق مورد تاکید قرار گرفت که عربستان و قطر از حامیان اصلی تروریسم در عراق هستند که انواع حمایتهای نظامی و مالی را از آنها با هدف پیشبرد اهداف خطرناکشان که شعله ور کردن آتش فتنه مذهبی با هدف تجزیه آن است به عمل می آورند و اگر حمایتهای این کشورها نبود، این تروریستها جایی در عراق نداشتند. ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۵, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۱)captaincharisma نوشته است: اما من اعتقاد دارم به دیده شدن این صحنه هاوقتی استفاده از این عکس ها باعث بشه خیلی ها اصلا تمایلی به خوندن حتی اصل مطلب نداشته باشن.... استفاده از این تصاویر چه فایده ای داره؟ به بهای چی؟ یعنی اگر شما فقط متنش رو بنویسید که فلان غلط! رو کردن کافی نیست؟؟؟ باید حتما مصور باشه؟؟؟! مثل اینکه خیلی از این خون و خون ریزی بدتون نمیاد!!!!(جدی نبود!) |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۲:۲۹ توسط هادی....)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا یه سئوال بنده یک مرجع برای امور عبادی دارم ، و یک مرجع برای امور سیاسی و اجتماعی ... در صورتی که مرجع سیاسیم رای به جهاد بده ، حتماً انجام وظیفه می کنم ... |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۵)رضوانه نوشته است: وقتی استفاده از این عکس ها باعث بشه خیلی ها اصلا تمایلی به خوندن حتی اصل مطلب نداشته باشن.... نه واسه ایجاد حب و بغض لازمه دیدنه این خون و خون ریزی ها ![]() ( معکوس زنی )نگفتم که حتما در همه متون عکس و فیلم باشه منظور این بود که حداقل هر فرد یکبار فیلم و یا یک عکس از نوع رفتار این باید ببینه در جهت آشنایی بیشتر (۲۳/خرداد/۹۳ ۱۲:۲۴)هادی... نوشته است:یعنی دوتا مرجع تقلید دارید یکی عبادی و دیگری سیاسی |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی دوتا مرجع تقلید دارید یکی عبادی و دیگری سیاسیبله |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۱ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۴)captaincharisma نوشته است: آقا یه سئوالتصور من اینه که آیت الله خامنه ای( در غالب یک مرجع گفتم نه یک ولی فقیه ) یه جلسه با مراجع میزاره و بررسی می کنن. چون این مشکل واسه من و بقیه دردسر ساز نشه واسه سران سپاه و ارتش و نیرو های مسلح دردسر ساز میشه. سربازا هر کدوم یه مرجعی دارن. باید مراجع هماهنگ باشن تا ارتش و سپاه از هم منفصل نشن. یا همه می گن بجنگ یا همه می گن نجنگ البته یکی دو تا مرجع هست که خودتون هم می شناسین. فک نکنم دستور جهاد بدن. آقا! الآن آیت الله سیستانی اعلام جهاد کفایی کرد من باید چی کنم؟ واسه شیعیان عراقه؟ یا واسه ایرانی ها هم است؟ لطفا کمک کنید... |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۲)bidel نوشته است: تصور من اینه که آیت الله خامنه ای( در غالب یک مرجع گفتم نه یک ولی فقیه ) یه جلسه با مراجع میزاره و بررسی می کنن. چون این مشکل واسه من و بقیه دردسر ساز نشه واسه سران سپاه و ارتش و نیرو های مسلح دردسر ساز میشه. سربازا هر کدوم یه مرجعی دارن. باید مراجع هماهنگ باشن تا ارتش و سپاه از هم منفصل نشن.نه برادر،واجب عینی که نشده،واجب کفاییه... یعنی برای یه عده واجبه برای یه عده نیست، مثلا تو این مورد برای عراقی ها واجبه،برای شما از رشت نیست!
|
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:به قول معروف گاماس گاماس |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چجور بگم به کسی بر نخوره
![]() فکر کنید وارد مثلا کربلا یا نجف بش به سبک خودشون بی حرمتی کنن مثل تخریب مقبره و این اماکن منتظر میمونید که مرجع تقلید چی میگه؟ و اگر ولی فقیه دعوت به جهاد کند و مجتعهد مورد تقلید شما رد کنه چه؟ |
|||
|
۱۷:۳۳, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا ایها النبی جاهد الکفار و المنافقین واغلظ علیهم و ماوهم جهنم و بئس المصیر ![]() خبرگزاری تسنیم: نماینده آیت الله سیستانی در کربلا علیه داعش و برای دفاع از سرزمین، ناموس و مقدسات اسلامی حکم جهاد اعلام کرد. http://www.tasnimnews.com/Home/Single/399718 |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اقای کاپیتان
حتی زمانی که عراق به ایران حمله کرد امام خمینی حکم جهاد همگانی نداده بود سوالتون مثل روز اول ماه رمضون هست یا عید فطر حاکم سیاسی جامعه بگه فلان روز و مرجع بگه بهمان روز |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با «زیلوباف» بیت رهبری آشنا شوید | Islam | 0 | 946 |
۸/تیر/۹۴ ۱۷:۰۵ آخرین ارسال: Islam |
|

و دوستانی که سریع به آدم لقب میدن فعلا کنترل بفرمایند خودشون رو

![[تصویر: 139303231547552482989113.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1393/03/23/139303231547552482989113.jpg)