کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جهان من که بی خدا میشود...
۱۸:۵۲, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۹:۵۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نمیدونم چه فکر کردی وقتی تیتر رو خوندی و اومدی تو ... اما خوش اومدی ... فقط امیدوارم الکی اینجا رو شلوغ نندازی و مقاومت نکنی ...

راستش امروز یه خورده میخوام بزنم به سیم آخر ... یه چیزایی بگم که بزرگای تالار لبشون رو گاز بگیرن و بگن تو دیگه چرا؟

گاهی جهان چقدر بی خدا میشود...

قبل از ورود به تاپیک قبل از هر گونه اظهار نظری دو قانون رو باید رعایت کنی وگرنه حق اظهار نظر نداری.

1. اوردن هرگونه آیه و روایت و حدیث در این تاپیک ممنوعه
2. چیزهایی که حس میکنی رو بنداز تو سطل آشغال و خودت حقیقیت رو بردار بیار اینجا ... چیزهایی که اطمینان 100% داری. نه تلقین های که از بچگی بهت کردن و حالا فکر میکنی واقعی ان.

خدا کجاست؟
آیا خدا برای منه انسان کافیه؟
آیا خدا مهربانه؟

کل زندگی ما داره بر پایه قانون جذب جلو میره. اون خدایی هم که ما قبول داریم همون موجود انتزاعیه . میگم موجود چون خودم به وجودش آوردم . با تخیلم.

حالا قبول کردم که این موجود انتزاعی خیلی مهربونه خیلی قادره و کلی صفت دیگه براش گذاشتم...
. اون وقت میشینم دعا میکنم . که شاید این خدای انتزاعی اون رو به استجابت برسونه . این شاید یعنی تو ایمانم ضعیفم
حالا دو حالت داره:
هر وقت شرایط زندگی بر حسب اتفاق جور شد دعای من به استجابت میرسه .
هر وقت هم نشد که مثلا دعای من به استجابت نرسیده. اون وقت هم میگیم شاید حکمت خدای انتزاعی من نخواست!!!

جالبه ...نه؟

چقدر میتونی ادعا کنی که خدای تو حقیقیه و انتزاعی نیست؟

من نمیگم یقینا کل جهان حقیقی بی خداست . من دارم میگم کل جهانی که من توش زندگی میکنم بی خداست و من به معنای حقیقی یک ملحدم .

تا جایی که من فهمیدم من دسترسی به خدای حقیقی ندارم .این که چرا دسترسی ندارم ؟ نمیدونم ! .

اما میدونم اون خدایی که من بهش دسترسی دارم صداش میکنم خدا یک موجود انتزاعیه من در آوردیه.

خداییش کی حس کردیم که خدا بهمون نظر کرده؟کی خدا رو حس میکنیم؟
شاید بعد خوندن یه شعر رومانتیک - یا رفتن به یه فضایی که اسم خدا روش بوده
یا بعد از نمازهات؟ میدونی چرا همچین حسی داری؟ چون بهت گفتن خدا بعد از نماز منتظرته... بر اساس این تلقین همچین حسی برات بوجود اومده.
به وجود اومدن حس زیاد چیز سختی نیست... حس کردن خدا یک تلقینه.

قانون راز که خیلی ها از طریق اون به خیلی چیزها رسیدن . یعنی جهان بی خدایی که من توش نیرومندم. یعنی یک بی خدایی محض .که حقیقت هم داره. این بی خدایی محض جواب داده. !!!

و البته اموزه های دین ما هم این مسئله داره اثبات میکنه. میدونید کجا؟
اونجایی که میگیم خدا گفته: ادعونی استجب لکم. .
یعنی باور داشته باش ک خدای تو (خدای انتزاعی تو) هرچیزی رو که بخوای بهت میده... بخواه و دو مورد به دست اوردنش مطمئن باش !!!!

در اموزه های ما اومده به خدا اعتماد کن . این یعنی پله اول برای قانون راز....
برای رسیدن به اصل قانون راز باید اعتماد کنی ... حالا تو قدرت نداری فورا به خودت اعتماد کنی ... بیا برایت یک خدای انتزاعی میسازیم به او اعتمادکن تا بعدا شاید سر عقل بیایی .. که بفهمی این خدا عروسکیست تو ،خود همه کاره ای ...

حالا بستگی به این داره که تو چقدر به خدای انتزاعیت ایمان داری؟
اگر خیلی ایمان داری .. بهش اعتماد میکنی اون وقت اون قدر دعاهات رو میگی تا بر اساس قانون راز بهش برسی ... نه بر اساس قدرت خدای انتزاعی...(که یک موجود تصوری قدرتی نداره یقینا!!!)

تا حالا دیدید که یکی خیلی گناهکاره (نه روزه ای نه نمازی نه حجابی ...)اما همچین چیزی رو که طلب میکنه به دست میاره...؟

اما حالا یکی پیدا میشه همه فکر میکنن دیگه بهشتی اصیله... از ترس حقیقی بودن جهنم هی مراقب واجباتشه اما دعاهاش انگار نه انگار ..

بعد در توجیه میگه هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند ...

من این جمله رو بر اساس رحمانیت خدایی که در اموزه هامونه نمیتونم هضم کنم . اخر جام زهر گرفتن از دست دوست که نشد لذت...

توجیه دیگرشون اینه که خدا از ناله ی ما خوشش میاد و به همین دلیل به فرشتگانش میگوید به این ها ندهید تا بیشتر سمت من بیایند...

جمــــــــــــــــــع کنید این توجیهان مزخرف رو که حتی منطق یه بچه دو ساله هم قبولش نمیکنه ...

اون کسی که واجبات رو انجام نمیده و از خدای انتزاعی خودش میخواد و استجابت رو میگیره دلیلش ایمان بالاییه که به خدای انتزاعیش داره...

اما منی که از ترس جهنم واجبات رو انجام میدم ... امان از ایمانم ...

خلاصه :

از خدای انتزاعی باید گذشت ...
جهان حقیقی که در تصور من است یک جهان بیخداست. اموزه هایم و چیزهایی که از قوانین این جهان دیدم:
ابتدا به من می اموزد که خدایی داشته باشم ...بعد بفهمم این خدایی انتزاعی بود..پس معنای راز را میفهمم

آن وقت که راز را کشف کردم ، کشف میکنم که این جهان جهانی بی خداست و من باید متکی به خود زندگی کنم ...

نگید رفتم چهارتا کتاب خوندم اینا رو میگم ... راستش اینا همه حرفای خودم بود ... چون کمی با اموزه های دینیم متفاوتن عذاب وجدان تلقینی دارم Sad
هنوز نمیدونم کدوم درسته ... و چه ....

یه دکتری یه متخصصی بیاد بگه من چمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Reza2035 ، MohammadSadra ، Eve ، اسکای ، صبح صادق ، سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، ZaHrA110M ، حضرت عشق ، Justice Bringer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)مرهـم نوشته است:  من نمیگم خدا نیست .. من میگم خدا تفکر توعه ... میتونید بهم اثبات کنید نیست؟
من تنها تونستم برای خودم اثبات کنم . نمی دونم شاید برای شما جواب نده .
و احساس خوبی ندارم اگه بخوام این رو به صورت عمومی بیان کنم . چون توان بیان دقیقش رو ندارم می ترسم حرفی بزنم که باعث برداشت اشتباه و بد بشه. Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، MohammadSadra ، soora
۲۱:۳۷, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۳)میرزا احمد نوشته است:  من تنها تونستم برای خودم اثبات کنم . نمی دونم شاید برای شما جواب نده .
و احساس خوبی ندارم اگه بخوام این رو به صورت عمومی بیان کنم . چون توان بیان دقیقش رو ندارم می ترسم حرفی بزنم که باعث برداشت اشتباه و بد بشه. Sad

نهایت اثبات شما چی میتونه باشه؟
تجلیات؟ درسته؟

تجلیات برای همه در زندگی وجود داره... و از قدرت انسانه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، MohammadSadra ، soora
۲۱:۴۰, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
مرهم جون چند سال پیش منم مثل تو فک میکردم....ولی آدمیزاد (خودم بیشتر) باید انقد غد و ی دنده باشه و چشمش هیچ چی و هیچ جا رو نبینه ..بعد تو یه مخمصه بیوفته که هیشکی نتونه کمکش کنه .....اونوقت بفهمه.......شعارم نمیدم....تجربه زیاد دارم..Smile ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، MohammadSadra ، Ali#59 ، Eve ، مرهم ، soora ، حضرت عشق
۲۱:۴۰, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۳ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #14

(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)مرهـم نوشته است:  اثبات خدا
اثبات خدا ...

مشکل ما همینه که سرمون رو میکنیم تو چهار تا کتاب فلسفه بعد میگیم خب خدا اثبات شد...
خدایی که با جمله و چند تا معادله بخواداثبات بشه بد تر از خدای انتزاعی منه ..

من همش میترسیدم از بیان این حرفها... سعی میکردم فکر نکنم ... ولی فکر کردم... و چیزی که از زندگیم به دست اوردم رو نوشتم...

همون طور که شما میفرمایید اقای محمد صدرا من خدا رو تست کردم..
خدایی که من تست کردم نتیجش شد اثبات انتزاعی بود و صناعی بود اون خدایی که من به وحدانیت میشناسم.

خدایی وجود نداره...
خدا برای جهانی که من توش زندگی میکنم یعنی خود من ... نیروهای درون من ... تفکر من...
من وقتی از نماز خوندنم لذت میبرم که خدای انتزاعیم در در اعلا ترین درجه تقدس فرض کنم ...
و وقتی میگویم شاید خدا ب. ا ش.د ی. ا. ن. ب. ا .ش.د نمازم میشود ... نوک زدن دارکوب به درخت...

اخه شما که مثلا خدا رو میشناسید چی از خداتون دیدید؟
قرض الحسنه؟
یه جایی یه خیر مالی کردید ... اتفاقی بعدش یه پولی هم بهتون رسید بعد گفتید ها ... این حتما جز موهبتهای الهی ...
کو اثبات؟؟؟؟
سندش کو؟؟؟؟؟

یعنی تو این دنیا دیگه به هیشکی پول نرسید الا اونی که قرض الحسنه داده؟؟؟

هیچ کس تو این دنیا سرطانش خوب نشده الا کسی که رفته دخیل بسته؟؟؟؟

برید امتحان کننده های قانون راز رو در سطح جهان بشناسید...
اون وقت میبینید خدای تو کسی نیست جز نیروی درون تو...

من نمیگم خدا نیست .. من میگم خدا تفکر توعه ... میتونید بهم اثبات کنید نیست؟

شما اول باید بگی خدا چی هست.

شما میگی خدا تفکرته پس باید این دنیا هم تفکر خودت باشه. یعنی تمامی مردمی که میبینی مادرت پدرت کل جهانی که توش هستی حاصل فکر تو هست و اصلا وجود خارجی نداره. و تو الان داخل توهمی به نام ذات بزرگی هستی که خودت ساختیش. و یک روز که مردی و نابود شدی از این خواب بیرون میای.

خداوند کسیه که اسمان ها و زمین رو خلق کرد و ظلمات و نور رو آفرید. البته اگه از نظر شما این توهم و حاصل فکر شما نباشه.

خداوند خالقی هست که به پرندگان جیک جیک کردن رو آموزش داد. و هر چیزی که میبینی حاصلی از تجلی اراده اوست.

اگه میبینی کسایی میان اینجا و تایید میکنن دلیلش این هست که از قادر متعال ترس دارن چون از کودکی بهشون با ترس آموزش داده شده. خداوند کسی هست که گنجشک رو به این زیبایی خلق کرد و زندگی زیبایی بهش هدیه داد. خداوند کسی هست که گنجشک به اون کوچکی رو به قدری بهش ارزش و اهمیت داد که تمام عمرش آواز میخونه و زندگی میکنه و خدا رو میپرسته بدون اینکه اجاره خونه بده بدون اینکه جنگ داشته باشه بدون اینکه مریض بشه بدون اینکه فقیر باشه و نتونه خارج بچه اش رو بده. کدوم یکی از شما تا حالا دیدید که یک گنجشک از فقر نتونه به بچه اش غذا بده؟ یا نگران آینده جوجه هاش باشه که نتونه زندگیشون رو تامین کنه؟ خدای یکتا کسی هست که برای یک جوجه گنجشک چنین ارزشی قایل شده.

حلا چرا زندگی مردم زمین این قدر زشت و دردناک شده؟ دلیل اصلیش اینه که همه چیز براشون مهمه به جز خدا. خداوند رو از یاد بردن و زندگیشون جز پوچی چیزی نداره.

شما که میگی خداوند حاصل تفکر شماست پس الان هم این حرفا حاصل تفکر شماست میتونه وجود داشته باشه یا نداشته باشه. پس خودت هم حاصل تفکرت هستی شاید داری تو یه دنیای مجازی زندگی میکنی ها؟؟

قادر یکتا اگه بخواد مثل خود انسان ها با خودشون رفتار کنه جنبنده ای روی زمین باقی نخواهد ماند. اون برتر از چیزی هست که شما وصف میکنید. مستند راز هم یکی از فریب های مار بزرگ (ابلیس) هست و شکی درش نیست.

شاید بتونی با این حرفا کسایی که ایمانشون ضعیفه رو منهدم کنی اما کسایی که دو زار بارشون باشه و کمی سواد داشته باشن و دو بار واقعا با قادر یکتا ارتباط بر قرار کرده باشن واقعا به این حرفای شما خواهند خندید. من خودم در لجن زندگی میکرد تا یک شب خود قادر یکتا دستمو گرفت و بهم هدایت عطا کرد. نمیخوام بگم من چشم روشنی ام من فلانم فقط گفتم که بدونی هر چیزی بهش میرسی زوما نباید درست باشه.

من خودم ثانیه به ثانیه با قادر یکتا ارتباط معنوی داشتم. اون فوق العاده زیبا و رحمتگر و هدیتر گره. خدایی جز او نیست ولی اکثر مردم انکارش میکنن چون قلبشون پر شده از دنیا و فراموش کردن حقیقتو. همه شما فراموش کرده اید. همه شما زندگی واقعی رو از یاد برده اید. زندگی اصلی شما خونه و مال و پول و زندگی آنچنانی و سریال مد و فیلم نیست. زندگی اصلی شما یک دقیقه ارامش در کنار قادر یکتاست که نتونسته اید تجربه کنید.

چون کسانی که کنترل امور این دنیا دستشونه اونقدر همه تون رو تو دنیا و پول و شب تا صبح کار کردن و...قرق کردن که یادتون رفته چی بودین و چی هستین. در نتیجه با یه مستند دروغی سریع وا میدین.

قادر یکتا برتر از چیزی هست که مردم میپندارن. همینکه شما تونستی بیای و این حرفا رو بزنی نشان دهنده دموکراسی بالای قادر یکتاست. شما اول تکلیفت رو روشن کن. اگه دنیا رو یک توهم میدونی و خودت رو حاصل فکرت میدونی که دیگه حرف زدن فایده نداره. ولی اگه غیر از اینه که بازم هم انشالله خودت بفهمی چه اشتباهی میکردی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مرهم ، soora ، حضرت عشق
۲۱:۴۲, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۷)مرهـم نوشته است:  نهایت اثبات شما چی میتونه باشه؟
تجلیات؟ درسته؟
نخیر .

نقل قول:تجلیات برای همه در زندگی وجود داره... و از قدرت انسانه ...
از قدرت انسان ؟
میشه توضیح بدین از نظر شما تجلیات چیه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
۲۱:۴۳, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)مرهـم نوشته است:  همون طور که شما میفرمایید اقای محمد صدرا من خدا رو تست کردم..
خدایی که من تست کردم نتیجش شد اثبات انتزاعی بود و صناعی بود اون خدایی که من به وحدانیت میشناسم.

ممنون میشم بگید چطور تست کردید. روش تست تون و مبناش.
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)مرهـم نوشته است:  خدایی وجود نداره...
خدا برای جهانی که من توش زندگی میکنم یعنی خود من ... نیروهای درون من ... تفکر من...
من وقتی از نماز خوندنم لذت میبرم که خدای انتزاعیم در در اعلا ترین درجه تقدس فرض کنم ...

من چند شب پیش خوابم نمیبرد رفتم نیم ساعت قرآن بخونم. سوره واقعه رو می خوندم نوشته بود.

فلولا إذا بلغت الحلقوم ( 83 ) وأنتم حينئذ تنظرون ( 84 ) ونحن أقرب إليه منكم ولكن لا تبصرون ( 85 ) فلولا إن كنتم غير مدينين ( 86 ) ترجعونها إن كنتم صادقين ( 87 )

وقتی جان به گلو رسید و شما شخص در حال مرگ را نظاره می کنید و ما به او از شما نزدیک تریم و اگر شما را خدایی نیست و شما راست می گویید جان را برگردانید.

اینو تستش کنید. قانون راز ببینید عمل می کنه. تمام موجودات عالم رو جمع کنید و همه با هم بخوان که جون شخص در حال مرگ رو در اون لحظه برگردونن اگر تونستد!!!

با قانون راز فقط یه موجود رو (حتی ذره بینی) از مرگ نجات بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میرزا احمد ، لبخند خدا ، Eve ، شیدا ، مرهم ، aakbarib ، عشقم کربلا ، soora ، ZaHrA110M ، حضرت عشق
۲۱:۵۱, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17

متاسفانه اکثر کسایی که توی این تاپیک نظر دادن نمیدونن خانم مرهم راجع به چی صحبت میکنه !Smile
بحث اثبات خدا نیست !
بحث اون تصوری هست که ما از خدا داریم توی ذهنمون , که عموما تصویری غلط و باطل از خداست ... خدای یخ و حقیری که فلسفه اثبات میکنه و یا تصوراتی که من بهش نسبت میدم که قدرتی نداره ... به قول ابراهیم خلیل بتی رو میپرستین که هیچ کاری نمیتونه بکنه ؟

یه لحظه فقط به خدایی که حضرت محمد بهش باور داشت فکر کنید , خدای شما در مقابل اون بت هم محسوب نمیشه ! یه لحظه به خدایی که امام خمینی بهش باور داشت فکر کنید و بعد متوجه میشین این جوکی که توی ذهنتون هست خدا نیست ! یه غول چراغ جادوئه Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Eve ، MohammadSadra ، soora
۲۱:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۰ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #18

(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۱)Reza2035 نوشته است:  متاسفانه اکثر کسایی که توی این تاپیک نظر دادن نمیدونن خانم مرهم راجع به چی صحبت میکنه !Smile
بحث اثبات خدا نیست !
بحث اون تصوری هست که ما از خدا داریم توی ذهنمون , که عموما تصویری غلط و باطل از خداست ... خدای یخ و حقیری که فلسفه اثبات میکنه و یا تصوراتی که من بهش نسبت میدم که قدرتی نداره ... به قول ابراهیم خلیل بتی رو میپرستین که هیچ کاری نمیتونه بکنه ؟

یه لحظه فقط به خدایی که حضرت محمد بهش باور داشت فکر کنید , خدای شما در مقابل اون بت هم محسوب نمیشه ! یه لحظه به خدایی که امام خمینی بهش باور داشت فکر کنید و بعد متوجه میشین این جوکی که توی ذهنتون هست خدا نیست ! یه غول چراغ جادوئه Wink

حضرت محمد به قدری به خداش باور داشت که دنیا رو تغییر داد. به قدری خداش رو دوست داشت که همه رو با عشقش آشنا کرد. به قدر عاشقش شد که همه دنیا رو عاشقش کرد.

حالا شما نمیتونی دنیا رو تغییر بدی خودت رو تغییر بده به همه جا یرسی. وقتی خودت رو تغییر بدی چه بخوای چه نخوای روی همه تاثیر میزاری در نهایت دنیای اطرافت رو تغییر میدی. ایشون میگن خدایی وجود نداره و هر چی هست تفکرا ما از خداست و لا غیر.

این هم باز یک شگرد جدیده. عزیز همه مثل هم نیستن. شما داری میگی فیل و مورچه و دایناسور همگی از یه درخت برن بالا. شما خودت تو اشتباه بزرگی در حال دست و پا زدن هستی.

هر کسی به میزان خودش خدا رو میشناسه. پیامبر اصولا فرق داره چون کلا خودش رو به قدری پاک کرده که ما جلوش کور محسوب میشیم. الان پیامبر بخواد 10000 انسان کور رو بهشون نور خدا رو نشون بده چه جوری باید این کار رو بکنه؟ شما اول قلبت رو صاف کن. خداوند اثابت شده هست این ماییک که میخوایم خودمون رو اثبات کنیم. موسی و شبان هم همین بود داستانش. شما حق نداری به درک اراد توهین کنی. کسی ممکنه با قادر یکتا ردر دل کنه و بهش برسه. یکی هم دسوت داره از یه طریق دیگه بهش برسه. شما خیلی دانا هستی کلاه خودتو بگیر که مستند راز نبرتش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، میرزا احمد ، soora ، حضرت عشق
۲۱:۵۹, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:
شما میگی خدا تفکرته پس باید این دنیا هم تفکر خودت باشه. یعنی تمامی مردمی که میبینی مادرت پدرت کل جهانی که توش هستی حاصل فکر تو هست
از کجا معلوم! شاید این تالار و من و بقیه همه یه توهم باشیم برای شما! ثابت کن نیستیم. از کجا می تونی ثابت کنی ما واقعیت داریم؟ با چه معیاری واقعیت رو از رویا تشخیص میدی؟
اگه هیچوقت از خواب شبانه بیدار نمی شدیم هیچ وقت هم نمی فهمیدیم معیار خواب بودن نیشگونه! معیار توهم بودن چیه؟
نقل قول:
اینو تستش کنید. قانون راز ببینید عمل می کنه. تمام موجودات عالم رو جمع کنید و همه با هم بخوان که جون شخص در حال مرگ رو در اون لحظه برگردونن اگر تونستد!!!
شما هم از خدات بخواه این کار رو بکنه. اگه تونست اون خدایی که تعریف کردین زنده کنه شخص رو؟

چرا عادت کردیم فقط از خدا بخوایم؟ خدا ما رو آفریده که ازش بخوایم؟ این انصافه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میرزا احمد ، مرهم ، soora
۲۱:۵۹, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #20
آواتار
خب حالا که قراره خیلی ندار درباره ی خدا صحبت کنیم من هم میگم Smile
اول بگم که این شناخت من ناقص العقل از خداست،نمیگم 100% درسته،شناخت منه :

خدا موجود عجیبیه.
این عجیب بودن هم یه جور عجیبیه،یعنی یه تفاوتی با تمام عجایبی که دیدیم و شنیدیم داره.
مثلا خدا هیچ وقت دنبال اثبات خودش نیست.نمیدونم چرا؟!
حتی از اثبات خودش فرار میکنه!
انگار دوست داره مخلوقاتش بدون علم،قبولش کنن...کلمه ی مورد علاقه ش هم ایمانه !
ایمان یعنی چی؟
تا حالا فکر کردین اگه خدا هر روز وجودش رو به ما اثبات کنه،ایمان به وجود خدا چه قدر بی معنی میشه؟؟
اما ما...خب ما به یک خدای دیگه نیاز داریم.رک و پوست کنده بگم،خدایی که هست،خیلی مورد علاقه ی ما انسان ها نیست.
گاهی اوقات نمیتونیم باهاش کنار بیایم،برای همین از این خدایی که هست،یک موجود انتزاعی دیگه میسازیم.
مهربانی خدا رو با مهربانی های دیگه مقایسه میکنیم و جالبش اینه که نتیجه گیری هم میکنیم!!!

اما درباره ی این که میخواید خدا رو بشناسید!
راستش من خیلی زور زدم Big Grin
البته خیلی خیلی هم که نه،ولی خب زور خودم رو زدم... .
آخرش که دیگه خیلی گیر داده بودم خدا گفت که شما آدم ها همتون این شکلی اید!
دوست دارید برای هر کدومتون جدا یه نامه بفرستم تا ایمان بیارید Undecided
منطقی بود یا نه رو نمیدونم،همین قدر میدونم که شناخت خدا با عقل ممکن نیست،فقط با عشق ممکنه :
ای که دایم به خویش مغروری
گر ترا عشق نیست،معذوری
گرد دیوانگان عشق نگرد
که به عقل عقیله مشهوری
مستی عشق نیست در سر تو
رو که تو مست آب انگوری
شرمنده طولانی شد ! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، هادی... ، soora ، حضرت عشق
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: