|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۵, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
من عذرخواهی میکنم. مقصر منم. احتمال داره یک گروه بندی انجام بشود. تا ساعتی دیگر هم درس سوم ان شاالله ارسال خواهد شد.
راستی در مورد تمارین درس دوم. الحمدالله همه خیلی خوب بودند. در این جا تنها اسامی را ذکر میکنم که خیلی دقیق پاسخ داده بودند. دست همه تان درد نکند. یعنی هر شش تمرینشان درست و کامل بود. 1- شیدا 2- نهج الحسین 3- عبدالرحیم 4- حضرت عشق 5- مصباح 6- sabrina 7- azade 8-mahyamtin 9- الهی 313 10-فاطمه خانم 11- آرامش 12-havbb110 در این میان کاربر گرامی خانم azade مثال های بسیار کامل و دقیقی ارائه دادند. که از ایشان به صورت ویژه تشکر میکنیم. برای سلامتی این 12 بزرگوار عزیز صلوات |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
سلام میشه بعضی مثال ها رو به عنوان نمونه بیارید
اونایی که در زندگی روزمره استفاده میشه چون بعضی مثالا بازی با کلماته |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۲:۳۲ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
خب در این جا چند نمونه از مثال های درست و قابل اتکای دوستان را به عنوان مثال ذکر میکنم:
الف) در مورد نحوه استدلال وشکل نادرست؛ 1- آقای اسمیت فراماسون است، آقای اسمیت ساعت مچی سیتیزن دارد، پس هرکس ساعت مچی سیتیزن دارد فراماسون است. دو گزاره اول درست هستند اما نتیجهگیری نهایی اشتباه است. واضح است که خیلی از افراد جامعه میتوانند آن ساعت را داشته باشند و لزوما هرکسی که فراماسون باشد ساعت سیتیزن ندارد. (مثالی از کاربر منادی حق) 2- آناهیتا پسر عمویش را همچون برادر دوست دارد. برادر و خواهر محرم هستند. پس آناهیتا و پسرعمویش باهم محرمند! (مثالی از خانم azade) 3-اصغر فرهادی از جنبش سبز حمایت کرده است؛ جنبش سبز به امام حسین (علیه السلام) توهین کرده است ؛[/font] ==>[font=B Mitra]پس اصغر فرهادی در فیلم جدایی به امام حسین توهین کرده است. (مثالی خوب از مجتبی 110) ب)در مورد مواد فاسد: 1- تدریس و مطالعه فلسفه کفر است. امام خمینی و علامه طباطبایی فلسفه تدریس کرده اند. این دو کافر هستند. (مثالی از خانم السا) 2- تحصیلکرده ها فهمیده تر از بی سواد ها هستند. پس مینا که کارشناسی دارد از پدرش که بی سواد است فهمیده تر است. (مثالی از خانم azade) 3-تنها شرط برای مجتهد دینی شدن خواندن قرآن است من قرآن را خوانده ام من هم مجتهد دین هستم (مثالی از havbb110)
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۳ ۱۱:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: من عذرخواهی میکنم. مقصر منم. احتمال داره یک گروه بندی انجام بشود. تا ساعتی دیگر هم درس سوم ان شاالله ارسال خواهد شد. سيد جان نيازي به عذر خواهي نيست !!!! به نظر من دليل اين بي نظمي بيشتر تقصير امثال منه كه تمرين ها رو دير ميفرستن و شما شرط كردي كه تا همه اكي ندن درس بعد نميري .( كه كار درستيه ) مثلا ممن خودم اكي درس اول رو خيلي دير گفتم. براي همين ميگم يه وقت خاص مقرر كنيم كه بچه ها تمارينشون رو تحويل بدن و شما هم سر وقت درسا رو بفرستي |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۳:۰۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
نقل قول:اصغر فرهادی از جنبش سبز حمایت کرده است؛ جنبش سبز به امام حسین (علیه السلام) توهین کرده است ؛ ![]() احسنت تکبیـــــر! |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم. درس سوم هم الحمدالله ارسال شد.
اینبار دیگه تا جمعه دوستان وقت دارند. ![]() هر بزرگواری هم ایمیل را دریافت نکرده سریع به بنده خبر بده تا پیگیری کنم. قراره که گروه بندی هم بشه. که خانم شیدای گرامی دارند زحمتش را می کشند. اگر نظری دارید میتونید با ایشان هماهنگ کنید. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
چه با حاله منم میخوام شرکت کنم..........
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
آقا سید اسم من و یادشون رفته
0 . سورا ![]() 1. شیدا 2. نهج الحسین ...... |
|||
|
|
۵:۵۸, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: قراره که گروه بندی هم بشه. که خانم شیدای گرامی دارند زحمتش را می کشند. اگر نظری دارید میتونید با ایشان هماهنگ کنید. گروه برای چی؟! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,280 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. 

![[تصویر: 38249233646002881856.jpg]](http://edk666.persiangig.com/image/38249233646002881856.jpg)