کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جادوگرهای مدرن
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1

با سلام

چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد.

بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره
توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار
می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!!

1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا
اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین
2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن
حضرت عیسی(علیه السلام)

[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]

2-پرواز
پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است.
3-اسم مستعار همین آقا
اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است.
4-لوگوی این آقا
آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل
حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین
اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون
بر علیه دین و دینداری است
بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند

[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]

توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، hamed ، Mr.MILAD ، parisan ، MohammadMeraj ، CR-SH ، mohammad790 ، فرشته ، sasa ، paradise ، kazemii ، MiNuTeS ، maryam25 ، nooromahdi ، h.apadana ، ONLY66 ، semnani ، ريحانه الرسول ، Humanoid ، ST92 ، janali ، N.Mahdavian ، Hosna ، zaeim ، immigrant7sm ، hadish ، ساجد ، یاســین ، ztb ، Elia ، rezvan ، محمد امین ، امیرحسن ، Maysam-1st ، meisam317 ، mofa ، Aurora ، من انقلابی ام ، faateme-313 ، paramida.ir ، تانیا ، kashkol-ir ، دادرس ، Deviance ، قلب ، fafa* ، soora ، ولی عصر ، S.A.M ، سیدمرتضی ، darya313 ، arianhesari ، عشقم کربلا ، N2376DIR ، جواد مخبریان ، Wakeup

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۹, ۲۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #101
آواتار
بهتون پیشنهاد می کنم که درباره ی علوم خفیه و کیمیاگری به جستجو ی کوچیکی بکنین
به نظر من بهترین مرجع تفسیر المیزان( آیه معروف 102 سوره بقره ) هستش.
بهتره بگم برای شروع بد نیست.
اینجوری اگه یکی دو بار به این مسایل دقت کنین می تونین بفهمین که آیا دارن قبالا گری می کنن یا فقط خالی بندیه.
به نظر من مردم رو از نظر اعتقادی ( در قبالا )به دو دسته میشه تقسیم کرد
1 - کسایی که اعتقاد به کابالا و قبالا گری ندارن.اینا رو ولشون کنین! بذارین تو حماقت خودشون خوش باشن!
2 - کسایی که اعتقاد دارن.مراقب باید باشیم، چون اگه کنار ما نباشن حتما کنار قبالا هان.پس... خطرناکن.
توی ایران دسته ی اول فت و فراوونه.اما دسته دوم کمن.مثل شما ها تو اقلیتن.ترس من از اینه که اگه برای دسته دوم تو ایران تبلیغ بشه باید قبول کرد که اکثرشون از کابالا برای قدرت استفاده خواهند کرد.
سرتونو درد نیارم.به نظر من باید سعی کنید توی ایران موج یحود هراسی راه بندازین.این بهتر از تفکر کابالا ستیزی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۴:۳۱, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #102
آواتار
(۲۹/آذر/۹۲ ۱۳:۰۴)AS53 نوشته است:  عارف تو ((یتینیک سیز سینیز ترکیه)) یه کارایی کرد که اصلا توجیه منطقی نداره برید ویدیو هاشو پیدا کنید ببینید خودشم تو مصاحبه ای با خواهرش صحبت شده گفت عارف از بچگی این کارا رو میکرد
دوست عزیز
همه حقه های عارف مدتی بعد از اجرا فاش میشه
ایشون فقط شعبده میکنن. این مصاحبه هم اصلا درست نیست چون بچه هم محل ماست
خونشون تو ارومیه-شیخ تپه .... هستش
هر اطلاعاتی از بچگی ایشون خواستین تو خصوصی میدم بهتون
فقط بدونید خانوادگی شعبده بازن حتی پدربزرگش
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۰:۳۸, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #103

واقعا اینا همش چرت و پرت هست مخصوصا این کریس انجل و اون اقای عارف چون واقعا این جور کارا از عهده انسان معمولی بر بیا نیست اینا همش حرفه که اینا از بچگی این طوری بودن اون طوری بودن همش دروغ محضه
۲۱:۰۴, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #104
آواتار
با سلام

راستش کل تاپیک رو یه نگاهی انداختم اما اثری از یه جادوگر واقعی در حد اساتید هاگوارتس ندیدم Smile)))))
راستش نمی دونم ین شخص رو بشناسید یا نه اما فکر کنم بحث در موردش جالب باشه :دی

شخص مورد نظر من الستر کرولی هستش
یه جایی خوندم که مخوف ترین جادوگر قرن 20ام بود :دی

[تصویر: gsv8runo9lx2gb73luek.jpg]

راستش یه مطلب داشتم در موردش اما فعلا پیداش نمی کنم Blush و از طرفی وقت ترجمه مقاله ویکی پدیا رو هم ندارم

اما در کل به نظرم این نسبت به سایر اشخاص نام برده شده تو این تاپیک جادوگر تر باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، قلب
۲۱:۳۶, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #105
آواتار
نقل قول:راستش کل تاپیک رو یه نگاهی انداختم اما اثری از یه جادوگر واقعی در حد اساتید هاگوارتس ندیدم [تصویر: happy.png])))))
راستش نمی دونم ین شخص رو بشناسید یا نه اما فکر کنم بحث در موردش جالب باشه :دی
جان من هری پاتر رو با واقعیت مقایسه نکنید.
من اصلا خدا رو شکر می کنم دو تا کتابشو بیشتر نخوندم. چی خر شده بودم با نوشته های اون زنیکهAngry
نمی تونم هیچ وقت ببخشمش با اون خیالات پوچی که تو ذهنم داشتم.
نمی دونم چرا کتاباش اینقده معروف شد که حالا به عنوان ضرب المثل ازش استفاده میشه!
آقای الستر رو پیشنهاد می کنم اینجا معرفی نکنید. قبلاً یه جایی(تالار مذهبی) معرفی شد و بحثش کشیده شد به مسائلی که ناجوانمردانه حذف شد.
منظورم همون دید بدی هست که نسبت به آلن تورینگ هستش.
۲۳:۴۶, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #106
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۲۱:۳۶)bidel نوشته است:  جان من هری پاتر رو با واقعیت مقایسه نکنید.
من اصلا خدا رو شکر می کنم دو تا کتابشو بیشتر نخوندم. چی خر شده بودم با نوشته های اون زنیکهAngry
نمی تونم هیچ وقت ببخشمش با اون خیالات پوچی که تو ذهنم داشتم.
نمی دونم چرا کتاباش اینقده معروف شد که حالا به عنوان ضرب المثل ازش استفاده میشه!
آقای الستر رو پیشنهاد می کنم اینجا معرفی نکنید. قبلاً یه جایی(تالار مذهبی) معرفی شد و بحثش کشیده شد به مسائلی که ناجوانمردانه حذف شد.
منظورم همون دید بدی هست که نسبت به آلن تورینگ هستش.

خب در مورد هری پاتر Smile)))
رمان های جالبی هستند برای نوجوانان
و به دور از ادب است که خانم رولینگ رو با اسم اون زنیکه خطاب کنیم

والا من چند وقتی هست که تو بیداری نیستم و در جریان تاپیک ها نیستم
خوشحال می شم ببینم چه شده بود در اون تایپک :دی
۰:۳۶, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #107
آواتار
نقل قول:خب در مورد هری پاتر [تصویر: happy.png])))
رمان های جالبی هستند برای نوجوانان
و به دور از ادب است که خانم رولینگ رو با اسم اون زنیکه خطاب کنیم
مشکل من با خانم رولینگ سر این مسائلی نیست که توی تالار مطرح می کنن. یه جورایی داستانش منو اذیت می کنه و یه مسئله شخصی هستش که تو ذهن من نژاد پرستی انگلیسی ها تداعی می کنه.
نقل قول:والا من چند وقتی هست که تو بیداری نیستم و در جریان تاپیک ها نیستم
خوشحال می شم ببینم چه شده بود در اون تایپک :دی
توی این تالار رخ نداد.
جریان مربوطه به سه سال پیش
حرف از آنتوان والی به میون اومد و بحث به چیز هایی مثل پدیده ی مدعیان دروغین و دلیل این کار هاشون کشیده شد. از طرفی اعضای اون تالار یه دید خیلی بدی نسبت به ورطه داشتن و همین باعث شد که والی بیشتر از اونی که باید محکوم شد.
جریان کشیده شد به همجنس باز بودن پدر آنتوان و کلا تاپیک به گند کشیده شد.
از طرفی یه استدلال هایی برای محکومیت کتاب بابل والی اونجا مطرح شد که با همون استدلال ها شیعه رو می شد محکوم به کفر کرد!
یه جورایی باید گفت که آنتوان والی، الستر کرولی، جیمز دونت و ... رو نباید زیاد مطرح کرد.
این افراد جادوگر مدرن نیستن! این ها جادوگران به سبک باستانی هستن.
یه جورایی جریان مخالف نویسنده زوهر و پسرش هستن و به شدت روایت غار شیمون رو تکذیب می کنن
بهتره امام زمان خودش پاسخ این سوالا رو بده. تاریخ گنگی در این زمینه هست که به راحتی بهش نمی شه دسترسی داشت. مقاله های اینترنتی هم کمکی نمی کنن
۲:۰۵, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #108

دوستان یعنی واقعا چیزی به اسم جادو گر وجود داره ؟
۱۰:۰۸, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #109

(۳۱/تیر/۹۳ ۲:۰۵)mobina147 نوشته است:  دوستان یعنی واقعا چیزی به اسم جادو گر وجود داره ؟
معلومه که نه مخصوصا اون اثار جی کی رولینگ (اگه اشتباه ننوشته باشم) همش ساخته افکار انسان هست و اونا فقط ندفشون اینکه ذهن انسان را مشغول چیز های غیر واقعی و ساخته ذهن خود انسان ها کنن مثل رمان های تالین و‌‌...
در مورد اون کریس انجل هم که دیگه اصلا شکی نیست که غیر واقعی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mobina147
۱۰:۱۹, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #110
آواتار
نقل قول:معلومه که نه مخصوصا اون اثار جی کی رولینگ (اگه اشتباه ننوشته باشم) همش ساخته افکار انسان هست و اونا فقط ندفشون اینکه ذهن انسان را مشغول چیز های غیر واقعی و ساخته ذهن خود انسان ها کنن مثل رمان های تالین و‌‌...
در مورد اون کریس انجل هم که دیگه اصلا شکی نیست که غیر واقعی است.
جادو هست اما نه به اون شکلی که در هری پاتر یا اعمال کریس آنجل قرار داره.
خود قرآن هم گفته جادو وجود داره که بخشی از اون رو به نام سحر گفته که حرامه و نباید استفاده بشه.
سحر به کاربرد تعریف بشه می شه این مطلب:
شما با یه موجود یا نیروی ماورایی همکاری کنی!
مثلا از جن (بهتره بگم عفریت) کمک بگیری و به ورطه بری و اونجا به شنود اسرار بپردازی
اما همین جن هم از شما به چیز هایی خواهد خواست که دادنش بعد ها دردسر آفرین خواهد شد.
یعنی اینجوری نیست که یه چوب بگیری جامبالی جیمبول بعدش یه چمدون تراول از آسمون بیافته!
بلکه باید با ماوراالطبیعه معامله کنی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا