|
حامد زمانی
|
|
۱۷:۳۹, ۲۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۸ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() «حامد زمانی» خواننده جوانی است که به تازگی مطرح شده است و قطعا شما عزیزان صدای وی را در تیتراژ برنامه دیروز امروز فردا بارها شنیده اید. این خواننده 21 فروردینماه 1367 در میمه اصفهان متولد شد.قاری قرآن ـ مداح اهل بیت و خواننده آهنگهای ارزشی و انقلابی بوده و اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران است و از سال 84 فعالیت خود را در عرصه موسیقی پاپ آغاز کرد... در این تاپیک قصد داریم مجموعه کارهای این خواننده ارزشی و انقلابی کشورمان را برای استفاده شما عزیزان قرار دهیم... نماهنگ آخرین قدم
![]() نماهنگ تاثیر گذار « آخرین قدم » برگزیده جشنواره فیلم عمار ، پیش کشی ست به همه جانبازان عزیز... |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۷, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
واقعا این آهنگ جدید حامد زمانی جالب درومده...مدتی بود کاراشو گوش نکرده بودم ، الان پیشرفتش کاملا محسوسه !
که متاسفانه تنها خواننده ایرانی که با این موضوعات داره میخونه ، تو تالار خیلی غریب مونده ! امیدوارم همینطوری پله های ترقی رو شخم بزنه
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: واقعا این آهنگ جدید حامد زمانی جالب درومده...مدتی بود کاراشو گوش نکرده بودم ، الان پیشرفتش کاملا محسوسه ! اتفاقا من خوشم نیومد از آخرین آهنگش ، یاد متن های شاهین نجفی و امثالهم افتادم ، مثل سازمان ملل کیلوئی چنده!؟ و ... نه این که این ها درست نباشه ، نه ولی سنگینی خواننده رو زیرسوال می بره ، خواننده مذهبی خوان باید با ابهت باشه... لحنش بعضی جاهای موزیک جالب نبود. |
|||
|
۱۵:۲۱, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)Mitsonary نوشته است: اتفاقا من خوشم نیومد از آخرین آهنگش ، یاد متن های شاهین نجفی و امثالهم افتادم ، مثل سازمان ملل کیلوئی چنده!؟ و ... اینهمه خواننده سنگین مذهبی بودن و هستن...نه شما میشناسیدشون نه من ! فعلا که دور دور حامد زمانیه.کاراشم بدک نیست واقعا به جوونگرایی بیشتره تو این حوضه نیازه |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: اینهمه خواننده سنگین مذهبی بودن و هستن...نه شما میشناسیدشون نه من ! خواننده مذهبی؟ میشه معرفی کنید؟ خواننده ی های دیگه ، واسه این که از غافله عقب نمونند گه گاه یک تک آهنگ مثلا برای امام ها و ... می دهند بیرون. نقل قول:واقعا به جوونگرایی بیشتره تو این حوضه نیازه حوزه با ز نوشته میشه! اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...سنگینی در عین جوان پسند بودن
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
نقل قول: خواننده مذهبی؟ میشه معرفی کنید؟ خواننده ی های دیگه ، واسه این که از غافله عقب نمونند گه گاه یک تک آهنگ مثلا برای امام ها و ... می دهند بیرون.گفتم که ، نه شما میشناسیدشون نه من ![]() نقل قول: حوزه با ز نوشته میشه!شرمنده عجله داشتم به کلمات دقت نکردم موافقم باهاتون ، ولی خب چند تا درمیون یه کار متفاوت مث این باشه فکر نکنم بد باشه |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
نقل قول:گفتم که ، نه شما میشناسیدشون نه من من بجز حامد زمانی ، حامد محضرنیا رو می شناسم که مذهبی و ملی میخونند. آهنگ های ایشون هم در نوع خودش جالبه و از شبکه ی یک اکثرا پخش میشه ، موقع بردن والیبال هم تهش یک آهنگ می گذارند مه ماله حامد محضرنیاست. یا آخر امروز هنوز تموم نشده...نقل قول:شرمنده عجله داشتم به کلمات دقت نکردم بشرطی که استمرار نداشته باشه این تیپ آهنگاشون. ![]() با کلیت آهنگ مشکلی نداشتم ، با بعضی کلماتش که برمیگرده به انتخاب ناصحیح... شما برید آهنگ پرواز حامد زمانی رو ببنید ، چه قدر قوی کار شده... |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
گفتم که ، چیزی که شما می فرمایید کاملا درسته
اما کارهای خاص و متنوع هم چند مدت درمیون لابه لای کاراشون شون باشه ، باعث جذابیت بیشتر میشه |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
من خوشم اومد
به هر حال سلیقه ها متفاوته و کارای متنوع میتونه سلیقه های بیشتری رو همراه داشته باشه مخصوصا تصاویر هاشو خوب انتخاب کرده بودن |
|||
|
|
۱:۰۶, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱۹:۰۷)یاســین نوشته است: من خوشم اومد بیشتر جوون پسنده این کارش من امروز دوباره ویدئوییشو با دقت دیدم ، واقعا از نظرم فوق العاده بود. از یه جهاتی یه سروگردن بالاتر از سایر خواننده های ایرانی ظاهر شد ، این کارش واقعا فوق العاده بود و حامد زمانی برای من اثبات شد . بقیه رو نمیدونم ![]() یا علی |
|||
|
|
۶:۴۲, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۶:۴۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
![]() ویدیو کلیپ آهنگ «می کشیم» [b]کارگردان : سید مهران علوی جلوه های ویژه : احسان فانیان لینک دانلود: ------------------------------------------------------------------------- قشنگ دراومده، معلومه کار کردن رو کلیپ
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hamed-zamaani-500x300.jpg]](http://www.teribon.ir/base/img/2012/07/hamed-zamaani-500x300.jpg)
![[تصویر: 22.jpg]](http://fans.hamedzamanimusic.com/wp-content/uploads/2013/01/22.jpg)

اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...
اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: Untitled-1.jpg]](http://fans.hamedzamanimusic.com/wp-content/uploads/2014/07/Untitled-1.jpg)