|
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
|
|
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام [b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيلهى ازدواج نمىيابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بىنياز نمايد...."
حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان میفرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوتها پرده عقلش را دریدهاند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108). عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شرارههای دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید. چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلتها نشود و امکان نداردشهوتها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90) گر تو را با عرشیان است آرزو طلعت خورشید میکن جست و جو هر که را قرب وصال اندر دل است گوهر تقواش شمع محفل است حلقه ما گر به دل میپروری پس چرا رسوایی از حد میبری؟ 1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که میفرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمیکنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی میکشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست. 2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود. 3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد میکاهد. 4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است. (1.ليسوريس: اين گياه شيرين در صنعت شيرينيپزي مورد استفاده قرار ميگيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش ميدهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است. 2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذيها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامينهاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكلهاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن ميتواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد. 3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستنيها و انواع شكلاتها و آدامسها بهره ميبرند. اما در عين حال كه شكلاتهاي حاوي اين گياه ميتواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسيتان تاثير گذاشته و آن را كاهش ميدهد. 4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدنيها استفاده ميشود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدنيهاي گازدار ميدهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است. 5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف ميشود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد) 5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد) 6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلمها، مجلات وعکسها در زمره همین عوامل محیطی به شمار میروند. 7- کنترل افکار و تخیلات. در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوترانی پرداخت. امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم). علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت. |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
دیگه عادت کردم بعد هر دو سه روزی بیام از پست های قبلی خودم کپی بگیرم بذارم توی این جور تاپیک ها. پس چیزی نمیگم که بیشتر از این هم خودم هم چشم شما اذیت نشه.
پ.ن : از بازگشت فاطمه خانم به تالار بسی خوشحال شدم |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۲۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۱۸:۱۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۸:۲۸)حوریه سادات نوشته است: خب انگار من جواب سوالمو گرفتم..اونم چه جوابی... بله . حرف شما درست هست . نیاز جنسی هم خیلی محرکش شدیدتر هست از تشنگی . اما من فقط خواستم عرض کنم . " تقاضا های مالی ِ واهی" که مانع اصلی ازدواج هست باید برطرف بشود تا کار به جای خطرناک نکشد . نه اینکه کلا هر کس تقاضای ازدواج کرد . موافقت کنیم
|
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۳ ۱۸:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: بله . حرف شما درست هست . عزیز من همه چیز که نیاز غریزی و پول نیست که شما فقط همین دو تا رو بر داشتی داری مدام با هم بک و سنگین میکنی .. بزرگترین مشکل جوونهای کم سن و سال امروز که میگن ما زن میخوایم ما زن میخوایم قبل از بحث مالی بحث عاقل بودنشونه. من هم خلاصه حرف تاپیکهای قبلیم این بود که اگر شخص عاقل باشه ، زندگی با وجود بدترین شرایطش برات شیرینه چون مدیر زندگیت ، مدیریت بلده. اما خدا نکنه طرف بچه صفت باشه اون وقت در رفاه 100% هم باشی به نحوی زندگی رو برات کوفت میکنه ... |
|||
|
۲۱:۱۵, ۲۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۲۲:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۳ ۲۱:۱۵)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: ببخشید میشه بگید عاقل بودن یعنی چی ؟!!راستش خودمم میدونستم طرز حرف زدنم قشنگ نبودم از جامعه اقایون عذر میخوام واقعا.. ولی برید پستهای قبلی من رو بخونید .. هر چه قدر خواستم این مسئله رو با مثال های متفاوتی که واقعا در اطراف خودم دیدم تفهیم کنم باز دوستان متوجه نمیشدن و میومدن حرفهای من رو نقل قول میزدن زیرش یگفتن نباید از نظر مالی به اقایون سخت گرفت.. منم دیگه اومدم با یه جمله اب پاکی رو ریختم رو دست همه.. عاقل نه به معنای متضاد دیوانه! عاقل همون به معنای بلوغ فکری شما در نظر بگیرید ... کسی که عاقله بهترین تصمیم ها رو در در بدترین شرایط میگیره .. یا علی . |
|||
|
|
۳:۳۵, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
میگم که خانم ها بیشترا دنبال کنسرو هستن
ادم زندگیو باید با هم یاد بگیره! قدرت تصمیم گیری یهو به ادم تزریق نمیشه ادم ازدواج میکنه که یه شریک واسه مشورت داشته باشه دوتا مغز بهتر یکی کار میکنن! الان به خودم فحش میدم که هی میگم دیگه ریپلای نمیکنم پست دوستان رو، ولی دوباره ریپلای میکنم مرد باشه! کلمه ی جالبیه! کسی که اقدام میکنه برای خاستگاری اینقدر مرد بوده که مسئولیت قبول کنه! اینقدر مرد بوده که زندگی شروع کنه! مطمئن باش که اگه مرد نبود میرفت از این دخترخیابونیا چندتا انتخاب میکرد! به خدا یه جوری حرف میزنید که ادم بدش میاد فکر کنه به خاستگتری چقدر باید بد نظر بدیم چه بدبختی ایه ... |
|||
|
|
۳:۰۳, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان. حقیقتا باید اعترافی کنم با 90 درصد نظراتی که تو این تاپیک دادم الان دیگه مخالفم... شاید باور کردنی نباشه ولی با مسئله قوانین متعه ی اسلام (اسلام گفتم ها نه مسلمان ها!!!) هم مشکلی ندارم... کلا اگه خانومی با مسئله صیغه و .. مشکلی داره تو پیام خصوصی در خدمتش هستم. ناظرین محترم خواهشا اگه خدشه ای به تاپیک وارد نمیشه نظرهای من رو پاک کنین تا خدای نکرده کسی با خوندنشون از راه به در نشه ... |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیمالبته مرهم جان، اصل قضیه ازدواج موقت زیر سوال نرفته هیچ وقت، بحث راجع ب شرایطش بود ک دوستان نادیده می گرفتن و اون شرایط اسلامی ب قوت خودش پا برجاست ... اون احادیثی ک درباره استحباب ازدواج موقت اومده، تاریخ شناسیش رو می دونی دیگه ک کِی و برای مقابله با چ چیزهایی اون احادیث گفته شدن ... موفق باشی
|
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۲۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۸)السا نوشته است: البته مرهم جان، بسم الله الرحمن الرحیم سلام السا ی گرامی نه اتفاقا من از بیخ و بن با مسئله صیغه مشکل داشتم ... ولی الان با مغز استخوانم درک کردم وقتی میگن ازدواج دائم کن اگر نتونستی عفت پیشه کن و اگر باز نتونستی برو صیغه کن یعنی چی ... متاسفانه یک سری از بزرگان این جمع وقتی در دفاع از اینکه نباید صیغه صورت بگیره میگفتن باید عدالت بین دختر و پسر باشه . و خب از طرفی دختری که بخاطر ضعف در نگهداری عفت بخواد بره صیغه کنه هم که اوضاعش مشخصه. متاسفانه ما بلد نیستیم عدالت رو معنا کنیم و به مفهوم حقیقیش برسیم. همون طور که بلد نیستیم صیغه رو معنی کنیکم و به معنای حقیقیش برسیم. کسی میتونه این ادعا رو کنه که من مسئله صیغه برام جا افتاده و هیچ مشکلی ندارم که اگر دو فردای دیگه یک پسری اومد خواستگاری دختری و این دختر از یه راهی فهمید که این بابا بخاطر اینکه دوست نداشت گناه کنه و خیلی بذبخت بوده که نمیتونسته دائم ...رفته صیغه کرده صرفا بخاطر این موضوع بهش جواب رد نده. البته یه تبصره بزنم. تو جامعه ما 99 % پسرا شرایط ازدواج دائم رو دارن. و تنها دلیل اینکه نمیرن سراغش بی لیاقتی خودشونه در ناتوانی بت شکنی. سنت ها و تعصبات غلط . مگر اینکه خلافش اثبات بشه. یقینا لزومی نداره دختری تاوان بی لیاقتی پسری رو بده . |
|||
|
۱۳:۰۹, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۲)مرهـم نوشته است: البته یه تبصره بزنم.به قول یه بنده خدایی: منم یکی از اون 99% ام ![]() ابجی ما بیلیاقت نیستیم ولی فکر نکنم هیچکدوممون حاضر باشه توی روی پدر مادرش بمونه و دل اونارو بشکنه ! به اندازه کافی اذیتشون کردیم ! تابو شکستن یعنی اگه پدر مادرت روی اون مورد حساس اند هم ، دلشون رو بشکونی ! از دو خط اخر پستتون هر کسی ممکنه دلگیر بشه ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از جامعه اقایون عذر میخوام واقعا..