|
محمد رضا شجریان
|
|
۲۳:۰۹, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
[B] موسیقی و هنر - ايران نيوز24:مژگان شجریان در صفحه رسمی خود نسبت به اقدام وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد. به گزارش ايران نيوز24، مژگان شجریان دختر محمد رضا شجریان که خود نیز در زمینه موسیقی فعال است، نسبت به استفاده ابزاری تصویرش در صفحه رسمی وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد. ![]() [/B] |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۰ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۳ ۸:۳۱)مصطفي مازح7610 نوشته است: سلام با سلام و احترام لقب شوالیه مربوط به شهرام ناظری است نه این دیکتاتور موسیقی ایران (شجریان )... این دیکتاتور موسیقی ، تمام موسیقیدانان و نوازندگان ایرانی را نابود کرد و اغلب یا خانه نشین شدند یا دق کردند و مردند ... مشکاتیان که سازش را کنار نهاد و به قول شهرام ناظری دق کرد و مرد ... بسطامی که کنج عزلت گزید و در غریبی و مظلومیت در بم فوت کرد تا کاست هایش اجازه انتشار یابند !! لطفی که یکی از بزرگترین اساتید موسیقی کشورمان بود ، اینقدر از این فرد انتقاد کرد تا سال گذشته فوت کرد ... ایرج که در پیش از انقلاب مشهور بود ، اینقدر خانه نشین شد تا پسرش احسان(خواجه امیری) بتواند او را دوباره بازگرداند ... (۱۶/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۳)captaincharisma نوشته است: نمی دونم سن شما چنده ولی قبل ظهور این آقایون تلویزیون ایران زارت و زورت کارهای آقای شجریان رو در مراسمات انقلابی و مذهبی پخش میکردند حالا شده آدم بده اگر آنزمان را خوب به یاد داشته باشید ،چسبیدن ایشان تا سال 72 به تلویزیون، برای گرفتن رانت و برتر شدن بوده ... وگرنه اگر حذف خوانندگان دیگر مانند ایرج و بنان و ... نبود ، او اصولا" جایگاهی در بین مردم ایران نداشت !! شما اگر یادتان باشد (!) باید بدانید چرا صدای بنان تا سال 77 ممنوع بود و الان که شجریان در آغوش بی بی سی رفته ، الهه ناز او را صدا و سیما پخش می کند ؟! ایشان طبق گفته خودشان با اسلام مشکل دارند نه با جمهوری اسلامی ! مگر او نگفته که 1400 سال است با موسیقی مشکل دارند ؟! 1400 سال پیش مگر جمهوری اسلامی بوده ؟! پیش از انقلاب هم درخواست انقلابی ها را رد کرده و تا آخرین روز انقلاب با رژیم شاه و در رادیو برنامه اجرا می کرده ... و فردای انقلاب شده انقلابی !!! به این می گویند ، نان به نخر روز خور ... |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۷:۱۲ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
من ترجیح میدم با کسی بحث کنم که دارای سواد موسیقی و اطلاعات قوی تری باشه.
که گفته و نوشته های بالا این موضوع رو نشون نمیداد بلکه محتوای غلط توش فراوان هستش. فقط همین قدر بگم که افکار خلخالی گونه آن دوران اجازه حضور اساتیدی چون بنان و ایرج و یا حتی بسطامی را میداد؟؟ آن هم در تلویزیون رادیو!!!!! همین حالا هم پخش صدای این اساتید با ان قلت همراه هستش. کسانی که اهل موسیقی هستند حقایق کسانی چون مشکاتیان و لطفی رو خوب میدونند پس گفته های شما برای عوام بدون اطلاع از موسیقی قابل قبول هستش. در سمن بویان هم خوانند استاد که اگر در بند در مانند در مانند. گویا دوستان بشدت در بند در مانده اند. در ضمن ایشون با اسلام مشکل ندارند با این اسلام مشکل دارند. منم مشکل دارم باهاش |
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
خیلی شیوه ی جالبیه.
نمی دونم چه لذتی می برین از تخریب جببه مقابل. روش تخریبی که استفاده می کنید هم با روش های سناریو سازی اون ها مو نمی زنه. انگار از اونا تقلیدکردین. نقل قول:لطفی که یکی از بزرگترین اساتید موسیقی کشورمان بود ، اینقدر از این فرد انتقاد کرد تا سال گذشته فوت کرد ...خوبه والله! هر وقت می خواین این لطفی بیچاره رو آدم بده می کنین. هر وقت هم می خواین آدم خوبه می کنین. توده ای هاش متوجه هستن چی می گم؟ ******************************************************************************** زیاد حرف نمی زنم. چون علم موسیقی ندارم. اما خودم هم صدای بسطامی رو به شجریان ترجیح می دم. ولی در کل این مدل تخریب های ناجوانمردانه رو به اسلام برگرفته از جمهوری اسلامی ایران نسبت خواهند داد. گفتم که مراقب باشید مهرتون نشکنه... |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۷)captaincharisma نوشته است: من ترجیح میدم با کسی بحث کنم که دارای سواد موسیقی و اطلاعات قوی تری باشه.با سلام در عوض ما ترجیح می دهیم ، از اساتید مسلم نقل قول کنیم که بهتر از هر دوی ما به این فن مسلطند ... خلخالی که از سال 72 دیگر فعالیتی نداشت !!! شجریان هم از همان سال 72 که او نبود ، دیگر با صداو سیما کار نکرد !! (چه تفاهم عمیقی) مصاحبه های استاد لطفی علیه شجریان فراوان است و مشکاتیان هم که همه می دانند شجریان چه بلایی سرش آورد !! بنان هم صدایش پس از مرگش و در حدود سالهای 77-78 بود که در صداوسیما و ارشاد مجوز گرفته ... ارشاد که پیش از 76 دست خاتمی بود ، چه ارتباطی به خلخالی دارد ؟! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 254545_xlenaxj.jpg]](http://irannews24.ir/FileCenter/News/254545_xlenaxj.jpg)
![[تصویر: 7760_623.jpg]](http://asrkhabar.com/files/fa/news/1391/8/3/7760_623.jpg)

![[تصویر: 456-225x300.jpg]](http://rahnava.ir/wp-content/uploads/2014/08/456-225x300.jpg)