|
یکبار هم بخاطر خدا نماز بخوان!
|
|
۱۸:۳۹, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۸:۴۵ توسط mitra.ramesh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() شیخ رجبعلی خیاط میگفت: من هر وقت که نماز میخواندم نمازهایی مثل نماز امام زمان یا نماز جعفر طیار از خداوند حاجتی میخواستم یک روز گفتم بگذار یک بار برای خود خدا نماز بخوانم و حاجتی نخواهم شاعر میگوید: تو بندگی چو گدایان به شرط مزد نکن که خواجه خود روش بندهپروری دارد همان شب شیخ رجبعلی خیاط در عالم خواب دید که به او گفتند چرا دیر آمدی؟ یعنی چه یعنی تو باید 30سال پیش به فکر این کار میافتادی حالا سر پیری باید بفهمی و نماز بخوانی و حاجتی طلب نکنی. ما هر وقت جایی گیر میکنیم و اصطلاحا دُمِمان در تلهای گیر میکند میگوییم خدا. این شعر را استاد من شیخ اکبر برهان 62 سال پیش در مسجد لرزاده بر روی منبر میخواندند و من هنوز به یاد دارم که: هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی چون دردسرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی ما هر وقت با خدا کار داریم خدا را صدا میزنیم چه قدر خوب است که وقتی هم که کاری نداریم بگوییم خدا. مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی. |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اینو از اونایی بپرسین که می گن آفریده شدیم فقط دعا کنیم
|
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فوق العاده فوق العاده هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی چون دردسرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی
|
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
لاااااااااااایـــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــ
اتفاقامن میخواستم یه تایپیک بزنم وبپرسم چطور موقع اسونی هاخدارو فراموش نکنیم وفقط موقعی نریم سراغش که کارمون گیره؟ آخه متاسفانه من یکم اینطوری هستم وخیلی ازاین بابت متاسفم
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۷)Bidel.s نوشته است: اینو از اونایی بپرسین که می گن آفریده شدیم فقط دعا کنیماین مسله و خواب که در نفی دعا نیست ! دعا ارتباط خداوند و بنده است . چقدر معصوم توصیه کرده که دعا کنید . نمک سفره خودتون رو هم از خدا بخواهید . اما نه فقط موقعی که به خداوند نیاز دارید ، نماز بخوانید و صدایش کنید . در این کار استوار و همیشگی باشید . |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:این مسله و خواب که در نفی دعا نیست !یواش یواش دارن خیلی ها از عقایدشون برمی گردن(منظورم شما نیست) پارسال تو این تالار خیلی می دیدم که می گفتن خدا ما رو آفریده که دعا کنیم. اما الآن دیگه نمی گن(و خرسند هستم) اگه دعا رو نفی کردم عذر می خوام. قصد نفی دعا رو نداشتم می خواستم بگم ما فقط برای دعا نیس تیم. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: dmidz197_1400387695.jpg]](http://www.shr-baghiyatalah.ir/shr-baghiyatalah/dmidz197_1400387695.jpg)