|
پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
|
|
۱۹:۲۲, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.
به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند. زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد. پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد. یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند. سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است. ============ برخی نکات از برنامه که یادمه رو بگم که ان شاءالله قضاوت غیر منصفانه ای نشه :
بعضی از پرسش های مجری برنامه :
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۶, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب آقای انتصار از حرفاشونم بگید مهم حرفاشونه _________________ یعنی چی که رنگ پوست همسرشون معلوم میشد این خانمها که کاملا پوشیده بودند؟! در مورد سبک پوشش ایرانی همه میدونیم پوشش برتر چادر هست جاهایی که اسلام گفته میتونه دیده بشه گردی صورت و دست ها تامچ. اگر اونها رو بپوشونیم مستحبه ما هم تلویزیون نگاه نمیکنیم خیلی به ندرت. از نت بیشتر استفاده میکنیم پس همچین بسته هم نبودن اون خانمی هم که ماجراشو شنیدیم که 7سال از خونه بیرون نیومده بودن و حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هنگام وفاتشون حضور داشتن الکی که نبوده! سختیش که سخته ولی این رسانه ملی ما نمیدونه چطور تبلیغات کنه متاسفانه "در بعضی موارد" که اون بعضی موارد واقعا مهم و حیاتی هستند یه مطلب رو به بدترین شکل ارائه میده که هم صدای این طرفی ها بلند میشه هم اون طرفی ها!
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲۰:۵۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
برخی نکات از برنامه که یادمه رو بگم که ان شاءالله قضاوت غیر منصفانه ای نشه :
بعضی از پرسش های مجری برنامه : 1-سوال در مورد محل سکونت و قیمت منزل این خانواه بود که گفته شد ساکن قم هستند و قیمت منزلشون حدود 300 میلیون است و همه ی خانواده در همان خانه زندگی میکنند. 2- سوال در مورد نحوه خواستگاری و آشنایی حاج آقا و همسرشون بود ، که گفتن از طریق مادرشون و بدون دیدن چهره همسرشون و فقط با شنیدن صفات همسرشون ایشون رو پسندیدند و خانوم هم گفتن که برای خواستگاری پدر خودشون صیغه 2 ساعته خوندن ولی باز هم حاج آقا سرشون در طول زمان صیغه پایین بوده و چهره ایشون رو قبل از عقد ندیده اند. 3-سوال دیگر در مورد علت انتخاب همچین پوششی بود و حدود پوشش گفته شده در قرآن و رساله مراجع بود ، که ایشون گفتن اون حدود حداقل میزان پوششی است که باید رعایت شود. 4-سوال بعدی در مورد این بود که مگر یک دختر 12 ساله به بلوغ میرسه ، که گفته شد هم از نظر فیزیولوژیکی و هم شرعی و عقلی به بلوغ میرسند. 5- سوال آخری که پرسیده شد که در مورد تفریح فرزندان در کودکی بود ، که گفته شد پدرشان همبازی ایشان بودند . 6- حاج آقا در مورد سوالی که در مورد میزان دوست داشتن همسرشون پرسیده شد ، گفتن که همسرشون رو بیش از فرزندانشون دوست دارند. |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:شما هر جا مشاهده کردید کسی قضیه را معکوس درک می کند با علم و آگاهی و آموزه های دینی خود شیر فهمش کنید نقل قول:این کار اعتقاد او شخص است شاید برای شما سخت باشد نه برای آن شخص و خدا هم نگفته زیادی حجاب نداشته باشید که تلقی شما حرف زدن رو حرف خدا است . غیر مسلمون اگه فکر بد می کنه برای این حجاب نیست برای تبلیغات ضد من و شماست مگر شما مناسک و پوشش بودایان را می بینید (به فرض اینکه آگاهی از انحراف و هزاران کثافت کاری آنها نداشته باشید ) در نظر اول چه فکری راجب آنها می کنید ؟ البته و صد البته از پایه مشکل دارند و قصدم ارتقا آیین الحادی آنها و هم سطح قرار دادن با سالام کاملترین دین الهی نیست فقط خواستم شرایط سازی که ببنید هیچ کجا و هیچ انسانی در ارتباط با چیزی که نمی داند قضاوت نمی کند بلکه با استفاده از دانسته های خود (غلط یا درست) قضاوت میکند . و ما راجب پوشش کم حد داریم ولی فکر نمی کنم راجب پوشش بیشتر حدی داشته باشیم نقل قول:این حجاب کاملتر نیست ....این تحجره!!تحجر در اذهان شکل میگیرد و در سایر امور انعکاس پیدا می کند شما از طرز فکر و دیدگاه آنها آگاهی دارید که آنها متحجر می خوانید . تحجر یعنی هرچی باب سیلقه من نیست بد است . شما در این فروم کاربر فعال جنگ نرم هستید شما دیگر چرا نرم نرم می جنگید ؟؟؟ در کل تا حق از باطل را به درستی شناسایی نکرده اید و دشمن را پیدا نکرده بی جهت به هرچیز که برایتان نا متعارف است(برای خود من هم نامتعارف بود این پوشش ) تیراندازی نکنید شاید خودی باشند |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
عاقا من هنوز متوجه نشدم چرا این خانواده رو آوردن تلوزیون؟!حجابشدن خیلی برجسته بوده !!قیمت خونه اشون مهم بوده یا ازدواج دختر 12ساله که برام اصلا قابل پذیرش نیست...نمی خوام حجابشون رو بگم که بد بوده نه به قول خودشون حجابه کامله اما درسته صداوسیمایی که بویی از حجاب اسلامی به معنای واقعی نبرده الحمدالله چیزایی می بینیم که باور کردنی نیست آوردن این خانواده تناقض نداره مگه مخاطب تلوزیون ما جه کسانی هستن؟!خب یه دفعه پوشیه می زدن این نوع رو گرفتن اصلا جالب نیست پوشیه خیلی بهتر وسنگین تره!!اما واقعا تو حامعه ای که اصول اولیه حجاب یا به قول این خانوم حجاب حداقلی رو نمی پذیرن و هرروز یه شکلی از خودشون در میارن نشون دادن این خانواده چه جور تبلیغی به حساب میاد؟!خب همه می دونیم خانواده های علما و روحانیون خیلی پوشیده هستن و عموما خانوماشون پوشیه می زنن دیگه جیز عجیبی نیست که تلوزیون بخواد نشون بده
|
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقا لینک بده،لینک.
|
|||
|
۲۰:۴۸, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:شما هر جا مشاهده کردید کسی قضیه را معکوس درک می کند با علم و آگاهی و آموزه های دینی خود شیر فهمش کنیدچرا ما جور این معکوس زنی ها رو بکشیم؟ نقل قول:این کار اعتقاد او شخص است شاید برای شما سخت باشد نه برای آن شخص و خدا هم نگفته زیادی حجاب نداشته باشید که تلقی شما حرف زدن رو حرف خدا است . غیر مسلمون اگه فکر بد می کنه برای این حجاب نیست برای تبلیغات ضد من و شماست مگر شما مناسک و پوشش بودایان را می بینید (به فرض اینکه آگاهی از انحراف و هزاران کثافت کاری آنها نداشته باشید ) در نظر اول چه فکری راجب آنها می کنید ؟ البته و صد البته از پایه مشکل دارند و قصدم ارتقا آیین الحادی آنها و هم سطح قرار دادن با سالام کاملترین دین الهی نیست فقط خواستم شرایط سازی که ببنید هیچ کجا و هیچ انسانی در ارتباط با چیزی که نمی داند قضاوت نمی کند بلکه با استفاده از دانسته های خود (غلط یا درست) قضاوت میکند . و ما راجب پوشش کم حد داریم ولی فکر نمی کنم راجب پوشش بیشتر حدی داشته باشیماین حرکت مصداق پهن کردن سجاده جلوتر از امام هست بگذریم سبک زندگی اسلامی گفته نشد؟ شما وقتی می خوای سبک زندگی اسلامی رو معرفی کنید با حداکثر ها جلو می رید؟ وقتی قراره سبک زندگی اسلامی معرفی بشه باید الگو ها معرفی بشن نه عقاید شخصی اینکه اونا پوشیه می زدن عقاید خودشون هست. پس سبک زندگی اسلامی چی هست؟ موقعی قراره به شما رانندگی یاد بدن نمی یان شما رو تا لقب شوماخر جلو ببرن. فقط حداقل ها رو یاد می دن تا اگه احساس نیاز کردین بیشتر جلو برید |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با شمام خانم محترم
شما به چه حقی پوشیه زدی؟ کجای قرآن نوشته میتونی صورتتو بپوشونی؟ من اگر بخوام ببینم باید چکار کنم؟ تو حق من رو سلب کردی مگر نمیدونی صدر اسلام هم پوشیه نمیزدند؟ اون معجر کشیدن از صورت زنان رو هم در کربلا این آخوندها در اوردن چون سودشون توش بوده (چه سودی؟؟!) خلاصه اینکه منو خشمگین کردی! چیه دنبال اینی بگم معکوس بود؟ یعنی واقعا نگرفتی؟ ------------------------- در مورد سیاه سفید پخش شدن من برنامه رو ندیدم ولی اگر واقعا سیاه سفید پخش شده باشه خیانت کرده سازنده برنامه و خدا لعنتش کنه بقیه محتوای برنامه حاشیس و واردش نمیشم |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲۱:۱۵ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقا من به عنوان صاحب تاپیک بگم که ، بنده هیچ قضاوتی در این مورد نکردم فقط یک موضوع رو نقل کردم
این چیزایی که نوشتم هم از خودم در نیاوردم ، اگه اشکالی داره هم به من مربوط نیست ، چون تو تلویزیون با اونهمه بیننده گفته شده اینم بگم که هیچ کس حق نداره به کسی توهین کنه یا تهمت بزنه ، چه میخواد موافق باشه چه مخالف (۴/مهر/۹۳ ۲۰:۴۸)دوره جوانی نوشته است: آقا لینک بده،لینک. لینک پیدا نکردم هنوز (۴/مهر/۹۳ ۲۰:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: در مورد سیاه سفید پخش شدن از اون طرف هم میشه نگاه کرد که شاید خود خانواده درخواست کردند که برنامه به شیوه ی سیاه و سفید پخش بشه الله اعلم چی حاشیه ست !؟ حرفایی بوده که خود مهمانان برنامه راضی به بیانش بودن |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
کاربر گرامی یا به تلقی دیگر کاربر پیشرو جناب
منتظران باید جور کش باشند جور جهالت ها جور بی معرفتی ها جور انحرافات جور دشمنی ها البته این جور کشی را من از ادبیات شما برداشتم و گرنه که شخصا معتقد اینها وظیف اس در زمان غیبت مهدی موعد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس اگر من بچه شیعه سعی در تفهیم دیگران نکنم کی بکند ؟ هالیوود خوب است این کار را انجام دهد ؟ این نمی شود که ما پا روی پا بی اندازیم بعد بگیم ماکه می دانیم آن حضرت بزرگوار پیروز نهایی است پس بریم دنبال حال و حول خودمان . راجب این برنامه می شود بحث های بسیاری کرد آیا مشکل از جامعه است یا فرد یا صدا سیما یا هر چیز دیگر اما منطقی باشد و کینه ورزی نباشد اینکه عده یک طرفه به قاضی می روند و محکوم می کنند نه از نظر من نا چیز از نظر شما اینگونه رفتارها درست است ؟؟؟ شما نارحت می شوید برای خشنودی امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گامی بردارید که انقدر نارحتید از این جور کشی ها ؟ و یه مطلبی که برای من قابل فهم نیست چرا تعبیر شما از زنانی که پوشیه می زنند این است جلوتر از امام سجاده پهن می کنند و خارج از اسلام اند ؟؟؟ درست است باید اصول گفته شود و بعد بهتر است که حداکثر ها یا به عبارتی مستحبات هم رعایت شود که اگر نشود هم به معنی عناد با خدا نیست حالا صدای اعتراض شما متوجه صدا و سیما است یا این خانواده ؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲۱:۲۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اولا باید بگم که بعضی از قسمت های دیگه زنده باد زندگی هم به صورت سیاه و سفید روی آنتن رفته و خصوصیتی در مورد این مهمانها نداشته... .
دوما برای دیدن برنامه به این سایت برید : http://www.telewebion.com توی آرشیو ساعتی،سه مهر،شبکه ی دو رو ببینید. سوما رو نمیگم... فقط یه چیز میگم (: مگه برای زن چیزی بهتر از این که نامحرم نبیندش وجود داشت؟! این بود آرمان های ما؟!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک روز دخترانه در کافه کراسه....خانوم ها حتما ببینند | میثاق | 16 | 12,692 |
۵/تیر/۹۱ ۲۰:۱۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: 388264_942.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388264_942.jpg)
![[تصویر: 388265_237.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388265_237.jpg)
![[تصویر: 388266_176.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388266_176.jpg)

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)