|
عالم خواب
|
|
۱۰:۰۴, ۱۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام خدمت دوستان گرامی چندتا سوال داشتم: تا حالا براتون پیش اومده که در عالم خواب چیزی رو ببینید خیلی هم خوشحال شید،چیزی بوده که همیشه دلتون میخواست داشته باشید(مثلا فلان ماشین ،جواهر،پول،...حالا هر چی،سوالای کنکور :دی) بعد دستتون گرفتین،اون وقت که بیدار شدین خوب مسلما دیدین که هیچی تو دستتون نیست،و ناراحت شدین؟ 2-تا حالا شده در عالم خواب بدونید خواب هستید؟ اون وقت روی عملکرد شما تاثیر داشته در خواب؟ 3-به نظرتون چه چیزی رو میشه از عالم خواب اورد این طرف؟ ممنون میشم اگه نظراتتون رو مطرح کنید.
|
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۳ ۱۲:۴۷ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
برای بنده عالم خواب همیشه عالم اسرار آلودی بوده و هست من در مورد عالم خواب اطلاعات خیلی کمی دارم و دوست دارم در این مورد بیشتر بدونم دوستان اگر نظراتشون رو بیان کنند یا کتابی (بر پایه تفکر اسلامی) سراغ دارند لطفاً معرفی کنند. با تشکر |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بچه ها فقط تشکر نزنید ،یعنی تا حالا خواب ندیدید؟
![]() سوالا خیلی اسونه |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من شتیدم که بعضی از افکار و رفتار ما در طول روز روی خوابمون تاثیر می ذاره!! بعضی تنشها و زیاده روی ها خواب رو پریشون میکنه و بعضی هم کاملا راسته و یا نیت و نتیجه عمل ما رو نشون میده!!
چند سال پیش یه بنده خدایی داشت می رفت مکه اومد پیش من گفت فلانی داری یه تومن قرض بدی دارم میرم حج واجب تازه هم ماشین خریدم کم اوردم ! منم گفتم بله و یه مقدار خمس داشت دادم و بهشون اون پول رو دادم!! ایشون رفتن و من از ماجرا با احدی صحبت نکردم!!!! چند روز بعد یکی از اقوام تلفن زد گفت دیشب خوابت رو دیدم داشتی تو مکه طواف می کردی.... خب کی می تونه بگه این خواب صحیح نبوده؟ و یا هر تفسیر دیگه ای داشته باشه... جز حقیقتی که اتفاق افتاده بود و فقط من خودم ازش خبر داشتم!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۳ ۱۳:۲۹ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بحث خوبیه...واسه شخص من خیلی اتفاق افتاده که چیزایی که میخواستم رو در خواب به دست اوردم یا در جایی که خیلی دوست داشتم باشم در خواب اونجا بودم...کلا خواب فلسفه پیچیده ای داره به نظرم...وعلتهای مختلفی هم داره خوابهای ما...از رویاهای صادقه گرفته تا خوابهایی که ممکنه معنی ومفهوم خاصی نداشته باشه و به دلیل استرس و شرایط هر فرد تو زندگیش ممکنه اون فرد خوابش رو ببینه.مثلا انسان معمولا اگه به یه چیزی زیاد فکر کنه ممکنه تو خواب ببینتش یا چیزی شبیه اون رو.در کل به نظر شخصیم که شایدم اشتباه باشه خواب نتیجه همکاری واتصال روح با مغزه و در واقع مخلوطی از این دو که احتمالا در خوابهای صادقه نقش روح محسوس تر هست |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من همیشه دنبال یه دستبند خوب و جواهرنشان بودم که خوب، مدلهاش هیچوقت اونجوری که من میخواستم نبوده و قیمتهاش هم با جیب من سازگار نبوده.
![]() یه بار خواب دیدم که توی یه قصر زندگی میکنم که انگار زیر آب باشه و از پنجره هاش، هی نور های مختلف میاد تو. از این که خونه ام اینقدر بزرگ بود، خیلی خوشحال بودم. اصلاً هم از گشتن توی قصر خسته نمیشدم، چون میتونستم از ته باغ تا اتاق تهیه، پرواز کنم. در اتاق ها رو باز میکردم و توی هر اتاق، یه عالمه جواهرات زیبا بود. همونایی که من دوست داشتم و جواهرسازها نمیساختن. یه اتاق فکر کنین 40-50 متری با ارتفاع سقف 6 متر، پر از جواهر آلات. اما اصلاً رغبتی نداشتم برم اینا رو بردارم. تند تند در اتاق ها رو باز میکردم تا ببینم که چیز دیگه ای هم هست که من میخواستم و بتونم ببینم. در به در دنبال کسی میگشتم که انگار هر جا من میرفتم، قبلاً از اونجا رفته بود. چیزهایی که خیلی دوست داشتم رو توی خواب برنداشتم. چون دنبال چیزهایی بودم که خیلی خیلی دوستشون داشتم. خوابهای پیش بینی هم زیاد میدیدم. اما اصولاً علم به این که خوابی و داری خواب میبینی، با تجربه و عدم وصل بودن به مادیات به وجود میاد. از عالم خواب هم فقط تجربیاتش رو میتونی با خودت بیاری. فقط اون حس و حالش... وگرنه هیچی دیگه نمیشه با خودت بیاری. خعلی هم خوبه که آدم بدونه خوابه. هی هم بهتر میشه. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان من اصلا نمیخوام وارد جزییات عالم خواب بشم،حالا ایرادی نداره از خواب هاتون بگید اما وسطاش به سوالای منم جواب بدید.
|
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آهان بله درست می فرمایید درست دقت نکردم به سوالتون آره خب بعضی وقتا چیزهایی که دوست داریم رو تو خواب می بینیم وقتی بیدار میشیم متوجه میشیم کشک.... خب مسلمه ناراحت میشیم دیگه !!
بعضی وقتا هم من خودم می فهمم که خوابم و اگه بیدار شم این رویا تموم میشه بخصوص خاله ای داشتم که از دنیا رفتن و خیلی بهشون علاقه داشتم! وقتی ایشون رو می بینم سعی می کنم تو خواب حداکثر سواستفاده رو بکنم و هی سوال پیچش می کنم!!!یه بار هم سر قبر شهید گمنامی بودم و حالم متغییر شد ! قبرش رو بوسیدم و اومدم کنار ....شب خواب دیدم دارم حجرالاسود رو میبوسم!!!! و همین موضوع باعث شده برای اون شهید نذر میکنم و می برم خیرات براشون میدم و حاجتتم گرفتم یکی دو بار
|
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۴/مهر/۹۳ ۱۳:۴۲)یاســین نوشته است: دوستان من اصلا نمیخوام وارد جزییات عالم خواب بشم،حالا ایرادی نداره از خواب هاتون بگید اما وسطاش به سوالای منم جواب بدید.سلام سوال اولتون رو که پاسخ دادم...وخوب طبیعیه وقتی چیزی رو به دست میاری که مشتاقش هستی واگر به یک باره از دستش بدی حس یاس وحسرت به انسان دست میده وقطعا واسه همه پیش اومده. اما در مورد سوال دوم...بله واسه من پیش اومده...یک زمانی بود یک سری خوابها مکررا واسم تکرار میشد...دفعات اول نمیدونستم خوابم ولی از دفعات بعدی کم کم فهمیدم خوابم ونکته جالب اینه که در اون خوابها چیزی که میخواستمو به دست میوردم وبعد میفهمیدم خوابم...دفعات اول لذت میبردم از خواب ولی بارهای بعدی حتی از خواب هم لذت نمیبردم بلکه حس بدی هم داشتم چون مبدونستم خواب وتوهمه...به نظرم بهتره انسان در خواب ندونه که خوابه چون حس خوبی نیست در مورد سوال سوم هم چندان اطلاعی ندارم...شاید برای انسانهایی با ظرفیت روحی بالا امکان پذیر باشه یا علی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
در مورد سوال اول اینکه بله قطعا. چه خواب نفسانی بوده باشه ک اصولا کارش همینه(چیزی رو درش داشته باشیم که در واقعیت(واقعیت چیه دقیقا ؟؟) نداریم) چه خواب روحانی...
معمولا خواب ها حس های مختلفی دارند ، هیچکس جز خود شخص نمیتونه بگه چقدر اون خواب درست بوده ، به چه چیزی مربوط بوده ، از خودمون نشات میگرفته یا عامل خارجی داشته ... تجربه ی شخصی خودم متاسفانه اینه که من انقدر آزادی در خوابم دارم ، که وقتی بیدار میشم احساس خفقان و ناراحتی بهم دست میده ... یه مثالی هم میزنم که جواب سوال دومتون درش هست! من به شدت از ارتفاع وحشت دارم و خیلی خیلی زیاد خواب افتادن میدیدم، اینجور خوابها معمولا ادم درش آزاد عمل نداره. یعنی میبینه که داره یه کارهایی رو انجام میده ،ناظره . منم فقط می افتادم و میتوسیدم.بعد به خوابهایی رسیدم که میتونستم تصمیم گیری کنم ، دقیقا فکر میکردم اما نحوه ی تصمیم گیریم متفاوت بود. مثلا نمیدونستم خواب هستم ، اما برعکس قبل از ارتفاع های بلند میبریدم و به جای ترس از حس شبیه به بروازش لذت میبردم. آزادی داشتم اما آگاهی نداشتم. اوقات معدودی هم بوده که میدونستم خوابم ، هشیار بودم اما دلمم نمیخواست که بیدار بشم. قدرت کامل داشتم ، میتونستم مثلا در زمان برگردم و اگه از نتیجه ی اتفاقات خوابم ناراضی بودم عملهامو تغییر بدم تا نتیجه ی دیگه ای بده . خواب ها فوق العادن ... کی میتونه ثابت کنه واقعی نیستند ؟
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png]](http://s5.picofile.com/file/8142835300/%D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png)

و هی سوال پیچش می کنم!!!