|
چند واقعيت تلخ در مورد چای
|
|
۲۰:۱۹, ۲۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۳:۲۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان عزيز سلام به دليل اينكه اين موضوع به نظرم خيلي مهم اومد اونو توي يه تاپيك جديد گذاشتم.اگه مديران محترم تالار صلاح دونستن اين تاپيك رو به جاي مخصوص خودش انتقال بدن. دوستان ببخشيد كه طولانيه ولي اگه به زندگي علاقه منديد تا آخر بخونيد!!!!:s چند واقعيت تلخ در مورد چای 1- بوته چای جزو معدود گياهانی است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشی ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمی شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حيوان به محض جويدن آنها را از دهانش بيرون می ريزد! 2- در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند! 3- اولين وارد کننده تخم اين گياه به ايران در اوايل دوره قاجار انگليسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت اين گياه و نوشيدن دم کرده آن را در ايران رواج دادند. عکس العمل علماء و حکماي سليم النفس آن دوران در برابر اين حرکت پليد استعماري شديد بود. در يکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهيد گياهی را در ايران رواج دهيد که حتی الاغ ها از نزديک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعيت آن است که حکمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که اين گياه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غير دارویی آن مضر است. 4- موادی که در اصطلاح علم شيمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتيک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» يکی از مواد آروماتيک است که چای هم اين ماده را دارد. فنول چيست؟ فنول يک ماده دارای ترکيبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اينجاست که قريب به اتفاق مواد معطر شيميایی که در کارخانجات به چاي اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتيک و سرطان زا هستند! (گل بود به سبزه هم آراسته شد!!) 5- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شده است) جلوي جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گيرد که در نتيجه منجر به بروز بيماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکيباتی به نام تانن است که مزه تلخ چای را ايجاد مي کند. تاننها با آهن، ايجاد رسوب مي نمايند و اين رسوب به دليل درشتی ملکول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيری می کند. فراموش نکنيد که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بيماری ديگر در بدن می شود. 6- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده اي است به نام تانن. اين ماده بسيار مدر است و به همين خاطر مايعات بدن را دفع کرده و پلاسما غليط می شود. آنزيم ها در پلاسمای غليظ نمی تواننند فعاليت کنند و به همين خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بيماری های گوناگون مي شود. ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول های اپيتليال کليه شده و کليه را به مرور از کار می اندازد! 7- گياه چای داراي ماده ای است به نام اگزاليک اسيد، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابوليسمي ايجاد می کند. اين ماده در کليه رسوب کرده و سنگ های کليوی اگزاليک را موجب می شود. 8- مصرف زياد چای دندان ها را لك دار و سياه می كند. 9- چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي كند و همچنين به دليل ماهيت اسيدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است. 10- در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلی گرم «کافئين» وجود دارد که LDL خون را افزايش مي دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتياد ايجاد می کند! 11- به دليل وجود مقدار زيادی از ماده کافئين در چای، براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب می شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد. 12- ماده آرام بخش ديگری در چای وجود دارد به نام «تئين» که محرک سيستم اعصاب سمپاتيک است و موجب افزايش ترشح آدرنالين می شود. تئين موجب کاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها می شود. منيزيم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشيدن چای اين ماده مفيد از بدن خارج می شود. 13- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصميم به ترک چای می گيرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آيا اين موضوع که ادعا شده است سال هاست توليد کنندگان چای در کشورهای خارجی براي حفظ مشتريان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتيادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نيست؟ 14- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسيد که سيگاری نباشند؟ و چند نفر سيگاری را می شناسيد که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دليل مواد افيونی طبيعی که در خود داشته و مواد شيميایی که در فرآيند توليد توسط بسياری از توليدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای براي آمادگی بدن جهت پذيرش انواع اعتيادها به مواد مضر ديگر است. 15- اگر دقت کنيد قريب به اتفاق مواد سمی در طبيعت دارای طعم تلخ می باشند. شايد پروردگار مهربان با اين گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نيستند و بايد از آنها پرهيز کنند. چاي يکی از تلخ ترين گياهان موجود در طبيعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش اين تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند. 16- همه اين ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سريع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سياه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسيده شدن و تخمير اين برگ ها، تغيير رنگ آنها به قهوه ای و سياه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسيده شده و تبديل به کود گردند)، سپس خشک کردن اين برگهای پوسيده بدست می آيد! 17- بدتر از چای سبز و چای سياه، چای هاي جديد طعم داری هستند که دارای اسانس های شيميایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شيميایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند تو يک جا داری!!) 18- يکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمينارها و ...) مصرف بسياری از نوشيدنی ها در ليوان های يک بار مصرف پلاستيکی است. اين ظروف به خصوص در مجاورت با نوشيدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانيد در يکی از اين ليوان ها چای داغ بريزيد و چند دقيقه ای کنار بگذاريد تا سرد شود. خواهيد ديد که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد! 19- در انواع چای هاي بسته ای (معروف به Teafix يا Lipton)، ضايعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادي نيستند در بسته های کاغذی که براي جلوگيری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شيميایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گيرند. پاره ای از مواد شيميایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند! 20- ميدانيم که انصافاً دين اسلام کامل ترين دين است و حتي در مورد جزیی ترين موارد زندگي شخصی و اجتماعی دهها و صدها حديث و روايت در کتب ديني ما نقل شده است. حال با فرض اين که ادعاهای بوقهای تبليغاتی تبليغ کننده مصرف چای صحيح باشد و مصرف اين گياه باعث آن همه منافع ادعایی آنها باشد، آيا به نظر شما عجيب نيست با وجود آن که گياه چای از پنج هزار سال قبل شناخته شده بوده است حتي يک مورد هم از معصومين و بزرگان دينی درباره خواص چای و توصيه به مصرف آن مطلبی در هيچ کتاب معتبری به ما نرسيده است؟! برعکس، همان گونه در بالا هم اشاره شد، علما و حکماي هوشيار ما اولين اقشاری بودند که در مورد ورود چای به کشور عکس العمل منفی نشان داده و به مخالفت برخاستند. 21- ابو علي سينا (نابغه طب اسلامي) در طب سنتی از چای به عنوان ماده پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرايط خاص استفاده می كرده است. 22-ممکن است عليرغم خواندن موارد فوق به دليل تبليغات زيادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشيد که مصرف اين نوشيدنی همه جا تا اين حد مضر است. بسياري می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا اين قدر در رسانه ها از آن تعريف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفي نمی کنيم که چای فوايد اندکی نيز دارد، اما این فواید قابل مقايسه با مضرات فراوان آن نيستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کريم در مورد آنها می فرمايد: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسيار بيشتر است». ثانياً فراموش نکنيد که تجارت چای گردش مالی ميلياردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافياها و کارتل های تجاری بزرگی که از اين راه منافع و سود سرشاری می برند به اين راحتي اجازه می دهند که حقايق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنيد که در اوايل قرن بيستم شرکت های سازنده سيگار و دخانيات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفيانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانيات و حتی طرح فوايد استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد اين تبانی های بزرگ و کثيف در اواخر قرن بيستم منتشر شد، يعنی زمانی که همه ذينفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانيات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنين اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبايل، نوشابه، سوسيس، کالباس و ساير موارد مشابه رخ می دهد و اين ما هستيم که بايد عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافيانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنيم. 23- بعضي می پرسند اگر مصرف چای اين قدر مضر است چرا خداوند آن را آفريده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکيم هيچ موجودی را در عالم بدون دليل و حکمت خلق نکرده است، اما اين به معنی آن نيست که هرچه آفريده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای يکي از بهترين گياهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زيادی اکسيژن توليد کند. دليل آن که هوای مزارع چای بسيار مطبوع است نيز همين واقعيت می باشد. در حقيقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند بايد به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان يک تصفيه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شايد يک دليل ديگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همين باشد که اين گياه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنين به دليل اين که گياه چای اسيدی است، ماده ضد عفوني کننده خوبی می باشد. لذا براي شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفيد است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شيميایی و آنتی بيوتيک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند. 24-اگر می پرسيد که چه بايد کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رساني وسيع در بين همه آنها که دوستشان داريم. ثانياً رواج ده ها دم کرده طبيعی خوش طعم، مفيد و باصرفه که جانشينان بسيار مطلوبی براي چای مضر هستند در سطح جامعه (براي شروع از خانه خود و نزديکانتان شروع کنيد). به عنوان مثال می توانيد به تناوب از جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السلام نيز بوده است)، دم کرده برگ گياه به ليمو (گياهی با برگ های شبيه نعنا، با شربت به ليمو اشتباه نکنيد)، دم کرده ميوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبيل، دم کرده زيرفون، دم کرده برگ تيول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبيعی و مفيد ديگر که به تفصیل در بخش مقالات درج شده است، استفاده کنيد. مجید تجملیان منبع: سايت سيناي سلامت http://www.ravazadeh.com |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۷, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
شما خوب حرفای منو متوجه نشدید شما چرا این حرفارو به من میزنید؟
آقا من اصلا از فردا همه ی این کارای که گفتی رو انجام می دم . سوال من اینه منو شما خوب شدیم بقیه چی؟ چرا مردم و آگاه نمی کنید؟ چرا سایتی مثل بازی سنتر تو فرومش باید 55 هزار نفر عضو باشن ولی اینجا 500 نفر هم نیستن؟ باید چطوری مردم و آگاه کرد؟ اینو بگو |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۹/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۱۷:۰۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۱۷)F.E.A.R نوشته است: شما خوب حرفای منو متوجه نشدید شما چرا این حرفارو به من میزنید؟ عزیز دل من مخاطب حرفهای ما فقط شما نیستین. اولینش خودمونیم بعد هم شما و سایر دوستان. من خانواده خودم و پدر و مادر و خواهر و برادرم و یکی دو خانواده فامیل که می دونستیم مسخره نمی کنن و چند تا از همکارهای نزدیک که می دونستیم به این چیزها اهمیت میدن رو دعوت کردیم و تعداد خوبیشون علیرغم مقاومت اولیه تا حدودی و نه کامل با ما همراه شدن. قضیه همینه ما به دوستان این تالار میگیم دوستان کارشون اینه اول خودشون دست به کار شن. خودسازی یعنی این. یعنی اول خود شما عمل کنن یکی دو تا نتیجه ببینن که بتونی ازش دفاع کنی. بعد خانواده خودت و بعد سراغ دوستان و اقوام و ... روش دعوت پیامبر هم چنین بوده... البته قطعا باید به کسی بگی که امام و پیغمبر حالیش باشه نه این خانواده های سکولار غرب زده که فکر می کنن گفته های ناب پیامبر فقط مال 1400 سال پیش بوده. نگفتن به اینها بهتره چون اسلام و دین و پیامبر رو مسخره می کنن. به کسانی باید گفت که این ظرفیت رو داشته باشن. تشخیص هم با خود فرده. این قضیه رو هم نمیشه با بازی مقایسه کرد. بازی یعنی سرگرمی یعنی هر کاری دوست داری بکن یعنی هیجان کاذب اما طب سنتی و اسلامی فقط میگن اینکارو بکن اینکارو نکن اینو بخور اینو نخور و این امر و نهی ها برای نفس سرکش انسان تلخه. برای همین هم با وجود اینکه می دونن ما درست میگیم میگن بیخیال. حالا چند سال کمتر عمر می کنیم. فکر می کنن این آموزه ها فقط برای طول عمر بوده. امان از جهل و بیسوادی. با وجودیکه دکتری و فوق لیسانس داره در نهایت بی سوادیه... ببخشید اگر کمی تند صحبت کردم. به هر حال ما وظیفه ای جز آگاهی دادن نداریم و به زور نمیشه کسی رو وادار به کار درستی کرد. دلم پره و گاهی اوقات کاسه صبرم پر میشه. نه از اینجا بلکه از دنیا و جامعه اطرافمون. خدا عاقبت دنیا و آخرت ما رو ختم به خیر کنه. Fear جان با شما هستم. ببخشین و حلال کنین. در درستی مطالب گفته شده شک نکنین فقط نحوه بیان من مشکل داشت. |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۱۷)F.E.A.R نوشته است: شما خوب حرفای منو متوجه نشدید شما چرا این حرفارو به من میزنید؟در تکمیل صحبتهای بیداری اندیشه عزیز یکسری مطالب در مورد اعضا میگم فروم بازی سنتر یکشبه اونهمه عضو پیدا نکرده.قدمت 6 ساله داره اونجا. 6 سال فعالیت=72 ماه فعالیت=2100 روز فعالیت این تالار هنوز 2 ماه نشده افتتاح شده.اما به طور متوسط روزی 8 کاربر اینجا ثبت نام می کنند.این در حالیه که شما به همون مواردی که بیداری اندیشه عزیز هم فرمودند دقت کنید می بینید اتفاقا استقبال خوب بوده مثلا اگر ما چند بخش مثل هنر و ورزش و گفتگوی آزاد و ... ایجاد کنیم خیلی تعداد بالا میره ولی هدف مدیریت کمیت همراه با کیفیت است و برای همینه که از اون بخشها خبری نیست امضای من رو بخونید.خود خدا گفته 2 نفری قیام کنید.نشد 1 نفری با توجه به این قاعده الان به نظرتون ما نمی تونیم موثر واقع بشیم؟
|
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
موضوعاتی که راجب تغذیه صحبت میشه بسیار مهمه .
در وهله اول خود شما جناب FEAR باید متوجه اهمیت این موضوع بشین . نسبت به این موضوع فکر کنید . وقتی فکر کنید دیگه این سوالات براتون پیش نمیاد. دو هفته پیش بود که تاپیکی راجب نوشابه کوکاکولا در سایت زده شد. من اون مطلب رو برای اولین بار دیده بودم .. دو روز بعدش به دو نفر این موضوع رو گفتم . اون دو نفر به 6 نفر دیگه گفتن . چند روز قبل هم که همه فامیل با هم بودیم و سر ناهار دو تا نوشابه کوکاکولا بود . یکی از همون 6 نفری که به واسطه من موضوع کوکاکولا رو فهمیده بود سر ناهار برچسب نوشابه رو کند و به همه نشون داد که این آرم چه مفهمومی داره . برای همه جالب بود و آرم کوکا بین همه دست به دست شد و اکثرا گفتن این آرم هم قصدی بوده . این موضوع در طی یک هفته بین 30 نفر پخش شد. پس وظیفه من و شما و هر کسی که اطلاع داره مخصوصا در این زمینه های حساس باید به دیگران آگاهی بدیم . تبلی نکنیم و بگیم تلویزیون یا رادیو و ..... به اندازه کافی اطلاع رسانی میکنند . از فرصت هایی که با دوستاتون . فامیل ها و ...... دارین برای اطلاع رسانی استفاده کنید. ------------------------------------------------------------------------------ من خیلی وقت هست که نوشابه .چیپس. پفک رو از برنامه غذایی ام حذف کردم ولی لواشک و آلوچه رو هنوز حذف نکردم. چایی رو هنوز نتونستم ترک کنم صبح ها یک استکان میخورم . باید یک جایگزینی هم برای حذفیات داشته باشیم مثلا به جای چیپس و پفک :-------> ذرت یا پاپکورن خانگی . سیب زمینی در فر . یا سیب زمینی آب پز تنقلات های خوشمزه هم زیاد داریم . مثل پسته . بادام . کشمش . قیسی و ........................... به جای چای صبح : ------> شیر داغ با عسل به جای پیتزا و همبر فست فود : ------> پیتزای خانگی که غذای خوبیه . یا لازانیا و ......... |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۹/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۱۹:۴۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
البته این خوراکیها درجه اهمیت کمتری دارن.
مهمتر از همه نمک و روغن هست. البته 100 درصد آب هم هست که باید آب چشمه خورد نه این آب کلر زده اما خوب شاید خیلی عملی نباشه اینکار. اما نمک خیلی مهمه که نمک بخوریم نه nacl بازار رو. اون نمک برای بدن مفیده و فشار خون رو هم بالا نمی بره و لازم نیست غذای بی مزه بخورن فشار خونی ها. این شعار سم سفید (نمک) هم از توطئه های کثیف یهوده. اول نمک دونه درشت اما سالم و مفید ما رو عوض کردن به نمک کارخونه ای (NACL) ریز و سفید و شیک! بعد هم گفتن مضره. یه طبیب جوان می گفت خواستیم احادیث و روایات و محاسن و خواص مفید نمک رو کتاب کنیم هنوز موفق نشدیم کتابش شده چند جلد. این همه نمک مفیده اما با یه برنامه دقیق و البته حماقت تصمیم گیرنده ها تبدیلش کردن به سم سفید. دیگری روغن صنعتی که به اسم روغن نباتی و مایع میدن به ما اونهم به جای روغن و کره گاو و روغن دنبه. روغن گاو و دنبه هر دو گرم هستن و توی خون رسوب نمی کنن برعکس روغن های گیاهی شیمیایی الان که سرد هستن و رسوب می کنن و میشن عامل سکته ها. باید بگردین دنبال جایی که روغن و کره محلی و صد البته شیر گاو محلی داشته باشن تا مزه حقیقی نعمتهای خدا رو بچشین. اتفاقا چند وقت پیش مستند بسیار جالبی به نام Food Inc از تلویزیون پخش شد. جالب بود که توی آمریکا هم عده ای برگشته بودن به غذای سنتی و طبیعی. طرف میگفت من از شهر 5 ساعت رانندگی میکنم تا بیام از روستا شیر و کره طبیعی تهیه کنم. خودش میگفت ارزشش رو داره. البته اونها هر سال نمایشگاه محصولات طبیعی می زنن و خیلی بیشتر از ما برگشتن به سنت. ان شاءالله ما هم کم کم برگردیم به اصالت خودمون. پس شد نمک طبیعی و دریا که از خود سایت دکتر روازاده و نمایندگی هاش توی کشور می تونین تهیه کنین و دیگری جایگزین کردن روغن های مایع. به جای روغن مایع خوراکی، از روغن بسیار بسیار مفید زیتون و به جای روغن سرخ کردنی از روغن بسیار بسیار مفید کنجد و روغن دنبه و روغن محلی گاو استفاده کنین. اثرش رو بعد از یکی دو ماه در سلامتی کار دستگاه گوارش خودتون حس خواهید کرد. |
|||
|
|
۱:۲۱, ۳۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۱:۵۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ممنون از مطلب خوبت
خدا لعنت کنه اونی که nacl رو جای نمک داد به ملت( من که می دونم کیه!) خوشبختانه دایی بنده نزدیک به 30 ساله توی کار داروهای گیاهی هست. من خیلی وقته شروع به خوردن داروی گیاهی به جای داروی شیمیایی کردم . و نزدیک به دوسال رنگ مطب پزشک رو ندیدم(خدا رو شکر!) تا اینکه به خاطر ادامه تحصیل و فراگیری علم!!!!!! و دانش!!!!!!!! به شهر دیگه ای رفتم و دوباره قرص و دارو... دوستان من مدتی که پیش ایشون بودم درمان بیماریهایی رو دیدم که شاید تا سالهای آینده هم طب مدرن امروز نتونه درمانشون کنه. درمان سنگ کلیه بدون جراحی جوری که دیگه کلیه طرف سنگ ساز نشد! تنظیم فشار خون تنظیم قند خون درمان سرطان! ( نوعش رو الان یادم نیست) درمان نازایی درمان ریزش مو( و حتی یه مورد بود که طرف یه مقدار از موهاش که ریخته بود برگشت سر جاش!) داروی سرما خوردگی و آبریزش بینی بدون آمپول و قرص و ... داروی افزایش وزن (البته نه مثل داروهایی مثل کراتین و... که فقط طرف رو باد میکنن! بلکه افزایش وزن از طریق افزایش پروتئین صورت می گیره . من خودم این دارو رو مصرف کردم و الان 5 ساله وزنم ثابت روی 72 مونده) و... تمومی نداره! البته باید مواظب باشید گیر آدم شیاد نیافتید! که مثلا عرق نعناع رو جای دارو کمر درد بهتون بفروشه!(اینو شخصا خودم دیدم!) دوستان به هر حال اگه به سلامتیتون علاقه مندید سعی کنید از این سیستم زندگی شیمیایی! بیرون بیاید |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۳۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۱۲:۴۴ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۹:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: . جالب بود که توی آمریکا هم عده ای برگشته بودن به غذای سنتی و طبیعی. طرف میگفت من از شهر 5 ساعت رانندگی میکنم تا بیام از روستا شیر و کره طبیعی تهیه کنم. خودش میگفت ارزشش رو داره. البته اونها هر سال نمایشگاه محصولات طبیعی می زنن و خیلی بیشتر از ما برگشتن به سنت. ان شاءالله ما هم کم کم برگردیم به اصالت خودمون.در آمریکا مردمی هستند به نام "آمیش " این گروه از آلمانی های قدیمی هستند که به آمریکا مهاجرت کردند. بر این عقیده هستند که از خیلی از وسایل الکترونیکی و جدید استفاده نمیکنند . مثل موبایل – تلویزیون – حتی لامپ و............. براین باور هستند که باید به شیوه سنتی زندگی کنند تا خودشون و دنیا آسیب نبینه . زندیگیشون بر پایه کشاورزی و دامپروری هست . حتی از تراکتور هم استفاده نمیکنند . مثل 700 سال پیش زندگی میکنن. در آمریکا بعضی ها این ها رو مسخره میکنند . حتی لباس پوشیدنشان هم فرق میکنه و مثل قدیمی ها لباس میپوشن . زنان آمیش لباسشان مثل مسیحیان قدیمی هست حتی موهاشون رو با کلاه می پوشونن بعضی فصل های خاص هم نمایشگاه میزنن و تمام چیزهایی که در نمایشاه میفروشن خانگی و دستی ساز هست . البته خیلی از محصولاتشان و نمایشگاه استقبال میشه |
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
مطلبی که درباره چای نوشته بودید خیلی تکان دهنده بود. من متاسفانه بدجور معتاد چای شدم و اگه یه روز سر ساعت معین نخورم دچار سردرد شدید میشم. اما الان که تصمیم گرفتم دیگه چای نخورم با سردردش چه کار کنم؟ در ضمن اینهمه چای های سالم و مفید که نوشتید شما همشون رو امتحان کردین؟ اگه آره لطفا بگین کدومش خوشمزه تر و بهتره که همون رو من هم درست کنم. خیلی ممنون
|
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزم سلام
من توصیه می کنم به سایت دکتر روازاده یه سری بزنید http://www.ravazadeh.com همون جا هم می تونید عضو شید و سوالاتی که دارید بپرسید البته من که همش رو امتحان نکردم ![]() من گل گاو زبان رو دوست دارم. |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خيلي خوشم اومد.
دوستاني كه ميخوان چاي رو ترك كنند بدونند كه سردرد فقط يك روزه و تموم ميشه . و بعد بدونيد كه خيلي دنبال جايگزين نباشيد . مگه آدم بايد حتما مي خواد يه چيزي رو ترك كنه بايد يه چيزي جاش بذاره؟ مي خوام بگم كه تاثيرات حذف يك ماده مضر باعث سلامت خودمون و سلامت عقلمون هم ميشه و خانواده و دوستان به شدت تشنه همچين مسائلي هستند و براي من همچين اتفاقي افتاد اما با صبر و حوصله حدود دو هفته است كه چاي نمي خورم ، جايگزينش هر دو سه روز يك ليوان دم نوش بهليمو است. كم كم مضرات چاي رو به خانواده گوشزد ميكنم تا انشاءالله اين ضرر هم حذف بشه. مهمترين مسئله در ترك اينگونه مواد را به خاطر بسپاريد كه اساسا ما نيازي به خيلي از اين مواد نداريم بنابراين جايگزين هم نمي خواد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: x9c0zyae1sobpx5nepxw.jpg]](http://up.funshad.com/images/x9c0zyae1sobpx5nepxw.jpg)

با توجه به این قاعده الان به نظرتون ما نمی تونیم موثر واقع بشیم؟