|
جموع مکسر درقران کریم
|
|
۲۱:۳۸, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۲۱:۴۰ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
ا-اباء اب-اثار اثر-اجور اجر-اخر اخری-اخوان واخوه اخ-اذان اذن-مئارب مارب-ارائك اریكه-اسریواساری اسیر-اصول اصل-اصال اصیل-افاق افق-الاف والوف الف-الهه اله-الاء الاء-امور امر-امهات ام-امم امت-ائمه امام-امنه امن-اماء امه-اناث انثی-اناسی انسان-اناء اناء-آیامی ایم- ب-بحاروابحر بحر-براء بری-بروج برج-ابراروبرره بر-اباریق ابریق-ابصار بصر-بصائر بصیره-بطون بطن-بطائن بطانه-بعول بعل-بغال بغل-ابكار بكر-بكم ابكم-بلاد بلد-ابناءوبنون ابن-بنات بنت-ابواب باب-بیوت بیت-بیض ابیض-بیع بیعه- ت-تبع تبابعه-اتراب ترب-ترائب تریبه- ث-ثبات ثبه-اثقال ثقل-ثقال ثقیل-مثانی مثنی-ثیاب ثوب- ج-جبال جبل-جباه جبهه-جوابی جابی-اجداث جدث-جدد جاده-جدر جدار-جروح جارحه-جواری جاریه-اجسام جسم-جلابیب جلباب-جفان جفن-جلود جلد-مجالس مجلس-جنوب جنب-اجنحه جناح-جنود جند-اجنه جنین-جیاد جید-جیوب جیب – ح-احبا حبیب-احبار حبر-حبال حبل-احادیث حدیث-حدود حد-حداد حدید-حدائق حدیقه-محاریب محراب-احزاب حزب-حسان حسناء-حفظه حافظ-احقاب حقب-حكام حاكم-حلائل حلال-احلام حلم-حلی حلیه-حمیروحمر حمار-احمال حمل-حناجر حنجره-حنفا حنیف-حیتان حوت-حور احوروحورا-حوآیا حویه-احیا حی- خ-خبائث خبیثه-اخبار خبر-اخدان خد-خزنه خازن-خزائن خزینه-خشب خشب-خشع خاشع-خصام خصم-خضر اخضر-خطآیا خطیئه-خفاف خفیف-خلطا خلیط-خوالف خالفه-خلائف خلیفه-اخلا خلیل-خمر خمار-خنازیر خنزیر-خنس خانس-اخوال خال-اخیار خیر-خیام خیمه – د-دواب دابه-ادبار دبر-دراهم درهم-دسر دسار-ادیعا دعی-دماء دم-دهان دهن-دیار دار-دوایر دایره- ذ-اذقان ذقن-ذكوروذكران ذكر-اذله ذلیل-ذنوب ذنب-ذوات ذات ر-رئوس راس-ارباب رب-ربائب ربیبه-رباط ربط ورابط-رجال راجل ورجل-ارجل رجل-ارجاءرجا-ارحام رحم-رحما رحیم-اراذل ارذل-رسل رسول-رواسی راسیه-مرافق مرفق-رقاب رقبه-ركبان راكب-رواكد راكد-ركع راكع-رهبان-راهب-رهان-رهینه-ریاح-ریح- ز-زبروزبر زبور-زرابی زریبه-زراع زارع-زروع زرع-زرق ازرق-زلف زلفی-ازلام زلم-زمر زمره-ازواج زوج- س-اسباب سبب-اسباط سبط-سبع سبع-سبل سبیل-سجد سجودوساجد-مساجد مسجد-سحره ساحر-اسحار سحر-سرابیل سربال-اسرار سر-سرائر سریره-سراع سریع-اساطیر اسطوره-سعر سعیر-سفره سفیر-اسفار سفر-سفها سفیه-سقف سقف-سكاری سكران-مساكن مسكن-مساكین مسكین-اسلحه سلاح-سلاسل سلسلهسمان سمن-اسامی اسم-سبابل سببله-سنن سنت-سهول سهل-سود اسود سودا-ساده سید-سور سوره-اساور اسوره-اسواق سوق- ش-اشتات شتی-اشحه شح-شحوم شحم-شداد شدید-اشداءشدید-مشارب مشرب-شركا شریك-شیاطین شیطان-شعوب شعب-شعب شعبه-اشعار شعر-شعرا شاعر-شعائرشعاروشعیره-شغل شغل-شفعا شفیع-شمائل شمال-شهب شهاب-شهود شاهد-اشهاد شاهد-شهدا شهید-شهورواشهر شهر-اشیا شئی-شیوخ شیخ-شیع واشیاع شیعه- ص-مصابیح مصباح-اصابع اصبع-صبغ صبغه-اصحاب صاحب وصحابه-صحاف وصحف صحیفه-صدور صدر-صواعق صاعقه-صغار صغیر-اصفاد صفد-صفر صفرا-صواف صافه-اصلاب صلب-صوامع صومعه-صم اصم- مصانع مصنع-اصنام صنم-اصوات صوت-صور صورت-اصواف- صوف-صیاصی- صیصه- ض-مضاجع مضجع-اضعاف ضعف-اضغاث ضغث-اضفان ضفن-ضفادع ضفدع- ط-طباق طبق-اطراف طرف-طرائق طریقه-اطفال طفل-اطوار طور- ظ-ظلل ظلله-ظنون ظن-ظهور ظهر – ع-عبادوعبید عبد-اعجاز عجوز-عجاف عجف-اعدا عدو-معاذیر معذرت-اعراب عرب-معارج معرج-عروش عرش-اعراف عرف-اعزه عزیز-اعصار عصر-عصم عصمت-عصی عصا-عظام عظم-اعقاب عقب-عقود عقد-عقد عقده-علما عالم-اعلام علم-عماد عمود-اعمال عمل-اعمام عم-عمی وعمیان اعمی-اعناق عنق-اعناب عنب-معایش معیشت-عیون واعین عین-عین عیناء- غ-مغارب مغرب-غرابیب غراب-غرف غرفه-غزی غازی-غواش غاشیه-مغاضی مغضوب-غلاظ غلیظ-غلمان غلام-مغانم مغنم-اغنیا غنی-غیوب غیب- ف-افئده فواد-مفاتیح مفتح-فتیان فتی-فجار فاجر-فواحش فاحش-فروج فرج-فرش فرش-فقرا فقیر-فواكه فاكهه-افنان فن-افواج فوج-افواه فم- ق-قبور قبر-مقابر مقبره-قبائل قبیله-قدور قدر-اقدام قدم-قروء قرء-قواریر قاروره-قراطیس قرطاس-قرون قرن-قرنا قرین-قری قریه-قصور قصر-اقطار قطر-قناطیر قنطره-قطع قطعه-قواعد قاعده-مقاعد مقعد-اقفال قفل-قلوب قلب-قلائدومقالید قلاده-اقلام قلم-مقامع مقمع-اقوات قوت-قوی قوه – ك-كبرا كبیروكبری-كبائر كبیره-كبار كبیر-اكابر اكبر-كبر كبری-كتب كتاب-كرام كریم-كواعب كاعبه-كفره وكفار كآفر-كوآفر كآفره-كلم كلمه-كنوز كنز-اكمام كم-كنس كانس-اكنه كنون-اكواب كوب-كواكب كوكب- ل-لحوم لحم-السنه لسان-الفاف لفیف-القاب لقب-لواقح لاقحه-الواح لوح-الوام لون-لیالی لیل- م-امتعه متاع-امثال مثل-تماثیل تمثال-مواخر مخر-مدائن مدینه-امشاج مشج-امعاء معی-ملائكه ملك وملیكه-ملوك ملك-امانی امنیه-مهاد مهد-اموات موت-موتی میت-اموال مال ن-انباء نبا-انبیا نبی-ینابیع ینبوع-نجوم نجم-انداد ند-نذر نذیرونذر-منازل منزل-انساب نسب-مناسك منسك-انصاب نصب-انصار ناصرونصیر-نصاری نصرانی-نواصی ناصیه-نعاج نعجه-نعم ونعماء نعمت-انعام نعم-نفوس نفس-انفس نفس-منافع منفعت-انفال نفله-مناكب منكب-انكاث نكث-انكال نكل-نمارق نمرق-انامل انمله-انهار نهر-نهی نهیه – و-اوبار وبر-اوتاد وتد-اوثان وثن-وجوه وجه-وحوش وحش-اودیه وداء-ورثه وارث-اوزار وزر-موازین میزان-مواضع موضع-مواطن موطن-اوعیه وعا-مواقیت میقات-مواقع موقع-اولاد ولد-ولدان ولد-اولیا ولی-موالی مولی- ه-اهله هلال-اهواء هواء – ی-یتامی یتیم-ایدی ید-ایقاظ یقظه-ایمان یمین-آیام یوم |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تشکر ویژه از جناب عالی بابت به اشتراک گزاشتن تحقیقاتتون شما به نوعی از اسلام اعتقاد دارین که خودتون مفسرش هستین؟ میشه تحقیقاتتون رو برای علماء سایر مذاهب اسلامی هم بفرستین نوع واکنش و اظهار نظر سایر علماء غیر شیعه به تحقیقات شما خیلی کمک میکنه اینجوری میشه فهمید خط فکری شما بیشتر به کدام یک از فرق اسلامی شباهت دارد البته به نظر من اسلام شما نوع جدیدی از تفسیر شخصی از اعتقادات شیعه که گرایش به وهابیت داره میباشد البته ببخشیدا نظر شخصیه منه فقط منتها حیفه این تحقیقات جناب عالی بلاخره زمان برده زحمت کشیدید بنده که چیزی متوجه نشدم حالا سایر دوستان رو نمیدونم امید وارم این تحقیقات ثمره ای مفید داشته باشه تا امت اسلامی رو از این جهلی که درونش از نظر شما قرار گرفتن نجات بده میشه یه خورده راجب این تاپیکتون توضیح بدین من هیچ استفاده ای نتونستم ببرم ممنون میشم صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۹:۲۳, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۰۵ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
باسلام وتشکر ازتوجه شماازآخر مطلب شما آغاز میکنم 1-درمورد این مبحث جمع آوری جموع مکسر درقران کریم است که برای علاقمندان تهیه شده است اگر پرسشی هست دقیقا بفرمائید. 2-درمورد تحقیقات بنده عرض شود که حدود 12 سال پیش کتابی درباره قران کریم تالیف کردم که با توجه به عدم توجه بزرگان درکمک به انتشار آن آنرا برایگان دراینترنت منتشر کردم که همگان میتوانند آنرا دانلود نموده ونظرات خودرا به بنده اعلام کنند وتا کنون چنین هم شده است وکمترین ایرادی وارد نشده است.بخشی از آن کتاب بفراخور سایتها درآنها منتشر میگردد ازجمله درهمین سایت.البته حوزه ها نیز میتوانند مطالعه ونظر دهند 3-اینکه نظرات بنده بکدامیک از فرقه ها نزدیکتر است این بسته به دریافت خواننده ودید ایشان است اما خودم تصور میکنم که نظراتم به حقیقت کلام خداوند وامامان معصوم نزدیکتر است ضمنا دردنیای شیعه برخلاف سایر فرق وادیان صدها فرقه وجوددارد که میتوان یکی ازانهارا همین نظرات حقیر دانست 4-بنده در کمال شهامت وآزادی منتظر نظرات عزیزان هستم واگر پرسشی ابهامی ایرادی پیشنهادی هست لطف بفرمایند اعلام کنند |
|||
|
۱۲:۳۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام 1."مُكسَّر"، يعني "در هم شكسته شده"; جمع مكسَّر به جمعي گفته ميشود كه بناي مفردش تغيير كرده باشد من اشتباه کردم سوال جالبی نپرسیدم 2.من راجب این کتاب شما چون نخوندم نمیتونم صحبت کنم اما مطالبی که گذاشتید مشکل داره و در جواب اعتراضات دوستان جوابی ندادید و اینهارو صرفا نظر شخصی دونستید پشنهاد میکنم در سایر کشورهای اسلامی هم از بزرگانشون کمک بخواین بدین مطالب رو بخونن اگر بهایی دادن به مطالب گران سنگتان میشه راجبش بحث کرد 3.بله البته از نظر شخصی کرااولی دو هفتیره (یکی از بزرگترین وسترنهای آمریکا) هم : پشت این سینه قلبی مهربان نهفته که جز مهربانی و عشق به دیگران چیزی وجود ندارد (در آخرین جنایتش یک پلیس رو به گلوله بست چون ازش مدارک ماشین رو جهت چک کردن میخواست در دادگاه عنوان کرد برای دفاع از خودش شلیک کرده) قلب مهربان!!!!!! قطعا شما هم اگر نظراتتون رو مطابق با کلام خدا و امام معصوم نمیدونستین از مطالبتون دفاع نمیکردین مثل سایر تمام مدعی ها در دنیای شیعه برخلاف سایر فرق!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی خودتون هم دارد خودتون رو انکار میکنید که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوضاع بلبشوی سیاسی کشور!!؟؟ اختلاف نظرها چه ربطی به فرقه گرایی داره شما داری دیدگاه جدیدی از شیعه که از نظر بنده نزدیک وهابیت هست رو ارائه میدی که مدعی هم هستید که نزدیک ترین نظر به کلام خدا و امام معصوم هم هست خیر اگر مطالبتون رو از دوازده سال پیش به امروز کسی دانلود میکرد بهتون میگفتم دست و دشمنتون کی هست ![]() 4. ![]() صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
باسلام وتشکر مطالب بنده را درطول سالهای گذشته بیش از2 میلیون نفر دیده اند بنابراین اگر کسی ایرادی میداشت مطرح میکرد کما اینکه کرده اند وپاسخ شنیده اند .اما شما آزادید هرگونه برداشتی ازمطالب بنده وتفکراتم بنمائید مشکلی نیست منتها بجای دادن شعار بهتر است هر مطلبی را که مغایر با خردتان میبینید اعلام تا شاید بنده هم اشتباهاتم را اصلاح کنم ممنونم |
|||
|
۱۴:۲۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
به نظر خود شما این تفاسیرتون از دین و قرآن زیاد شخصی نیست؟ یعنی این درک از اسلام و قرآن، بیش از حد من درآورده به نظر نمیرسد؟ (۱۶/دی/۹۳ ۹:۲۳)behabadi نوشته است: 3-اینکه نظرات بنده بکدامیک از فرقه ها نزدیکتر است این بسته به دریافت خواننده ودید ایشان است اما خودم تصور میکنم که نظراتم به حقیقت کلام خداوند وامامان معصوم نزدیکتر است ضمنا دردنیای شیعه برخلاف سایر فرق وادیان میلیونها فرقه وجوددارد که میتوان یکی ازانهارا همین نظرات حقیر دانست (اوضاع بلبشوی سیاسی کشورمان تاحدی نشانگر فرق گوناگون استجناب behabadi این سخنانی که شما میفرمایید و هیچ توضیحی برایشان ندارید و نمیدهید را ما در این تالار جایی برای نگهداریشان نداریم.. در دنیای شیعه ملیونها فرق وجود دارد؟! یک صدتاییش رو نام میبرید لطفا؟! اون هم بر خلاف سایر ادیان؟! اوضاع بلبشوی سیاسی؟! نشانگر فرق گوناگون؟! اینها چه ربطی به هم دارند ؟! اینها رو یا تا عصر ساعت 5 توضیح میفرمایید یا ما از پذیرش شما در این تالار مغذور میشویم. همه موارد هم جواب دادن بهشان الزامی است. اینکه پست هایی از خودتون مرقوم بفرمایید بدون هیچ سندی، مدرکی، نظر عالمی. یک کتاب چاپ نشده از خودتان که مدرک محسوب نمیشود!! پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۳۷ توسط 135.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۱۶/دی/۹۳ ۹:۲۳)behabadi نوشته است: بنام خدا سلام بلبشوی سیاسی و شیعه و حکومت و حقیقت و قرآن و کلام معصوم! بررسی هر کدام از این مسایل به گروهی از کارشناسان و ساعت ها بحث و بررسی نیاز دارد. و هر کدام از یک خروجی دارد که خروجی اش در جایگاه مربوطه قابل استفاده ست، این جریانات به هم مرتبط هستند. ولی اینکه بخواهیم با استفاده از تلفیق نادرست این نام ها حقانیت مطلب خودمون رو ثابت کنیم جالب نیست. (۱۶/دی/۹۳ ۱۳:۲۵)behabadi نوشته است: بنام خدا این دو مساله که فرمودید ابهام دارد: مطالب بنده و تفکراتم و اینکه فرمودید مغایر با خردتان هست مطالب شما درباره حوادث یا رویدادهای معمول نیست که به نقد و بررسی پرداخته شود. درباره کتابی با عظمت هست که شکی در آن نیست و چند صد بطن دارد. مثلا من نوعی درک و برداشتم از قرآن محدود هست. و باید تحقیاتتون رو به مرکزی که زیر مجموعه این جریان هست ارایه بدید. یا تالاری که کارشناسان قرآنی داشته باشد یا مرکز مطالعات حدیث و قرآن و زیر مجموعه هایی به این منوال.(چه در ایران چه در کشورهای اسلامی دیگر و یا حتی مرکز های اسلامی در کشورهای اروپایی) شما انسان آزاد اندیشی هستید. اگر مطالبتون به چاپ نرسیده پیگیر باشید. و اینکه خرد من و ما نوعی جواب گوی تحقیقات شما نیست. چون علم من و مای عوام (همان2میلیون نفر) به مباحث قرآنی کم هست باید به مرجع عالم تر مراجعه کنید. |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۱۳ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
باسلام وتشکر ازدوستان قبل از پاسخگوئی به پرسشهای شما عزیزان به آگاهی میرساند که سایت مال شماست وتابع ضوابط شما پس شما حق دارید هرمطلبی را که موافق نیستید حذف ویا اساسا حساب مرا ببندید کما اینکه چند مورد را حذف کردید وبنده معترض نیستم آسمان خداوند وسیع است برای حقیر جا بسیار است بگذریم اما پاسخ دوستان عزیز 1- همانگونه که آگاهید اثبات وشناخت خداوند منحصر بیک راه یا چندراه نیست چون معلوم شما بینهایت است ازنظر عرفانی هم راه برای وصول به حقیقت یک گام یا چند گام نیست بلکه بینهایت گام است ولذا اگر قرار است براساس دستور صریح قران کریم ویا اولین مساله رسالات عملیه در مورد اصول دین اقدام شود هر کس براساس خرد خود وتوانائی وی خدارا خواهد شناخت وسایر موارد باورها. پس اگر برداشتهای بنده مطبوع شما نیست تقصیر بنده نیست این شمائید که باید تحمل کنید ومرا براه خود هدایت نمائید 2- ظاهرا شما مدام بدنبال مرجع ومنبع هستید مگر اصول دین منبع ومرجع میخواهد؟ اگر احکام دین بود کاملا درست است ورساله را نشان میدادم همه منابع وماخذ خرد شماست کمی تامل کنید 3-اینترنت جائی برای اظهار نظرات مردم است وبنده هم مطالب خودم را سالهاست منتشر کرده ام اگر بزرگان ما حالی ندارند تا بخوانند مشکل بنده نیست شاید در سیاست وقدرت منافع بیشتری هست تا جائی که درخاطرم هست ایت الله مکارم شیرازی تلفنی کتاب بنده را تائید کردند چون برگرفته ازتفسیر نمونه وتفسیر موضوعی ایشان بود شما هم وقت ندارید بخوانید تقصیر بنده چیست؟ بنده گاهی مطالب را دراین سایت مینویسم تا اگر بحثی شود واشکال وارد شود مطلبم را اصلاح کنم اشکال کار من چیست؟اگر شما با پدیده نوینی مواجه شدید من چه گناهی دارم؟ درپایان بنظر میرسد که بنده درموردتعداد فرق ومثال آن اغراق کرده باشم درست است الان آنرا اصلاح میکنم ممنونم ازتوجه شما به عرایض بنده موفق باشید ضمنا اگر مایلید اسامی فرق اسلامی بویژه شیعه را بنویسم بفرمائید عجیب است که این مطالب در مبحث جمع مکسر امده است چرا؟نمیدانم پاسخش را اشکال کننده بفرمایند |
|||
|
۱۵:۳۲, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۵۸ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بم الله الرحمن الرحیم
سلام (۱۶/دی/۹۳ ۱۳:۲۵)behabadi نوشته است: بنام خداحضرت استاد خواهشن دقت فرمائید بحث سر 2 میلیون یا بیست میلیون نیست قطعا شما پاسخی داده اید که برای شما قابل قبول بوده چون اینجا هم کسی رو در مقام پاسخ شما مقبول شده ندیدیم اگر صحبت از سایر علماء مذاهب شد برای تایید جناب عالی بوده وگرنه علماء ما که قطعا مبانی حضرت عالی رو رد میکنن قطعا شما هم آزاد بوده اید در برداشت مطالب شیعه مقبول امثال ما و تفکر نموده اید و حال مکتب نوین خیش را ارائه نموده اید ما شعار ندادیم قربان ایده های نوین شما کلا مغایر با خرد ما هست شما شیعه نوینی ارائه کردید مثلا در آیات محکمه و متشابه فرمودید نقل قول:نتیجه اینکه بخش بزرگی از قران کریم قابل درک همه انسانهاست واینها ایات محکمات اند بقیه بستگی به شخصیت افراد دارد که اگر توان درک مطلب را داشته باشند آیه محکمه واگر نباشند آیه متشابهه است و درپایان برخی از ایات نیز برای معصومان متشابه خواهد بود. وشاید روزی حقیقت بر همگان آشکار گردد ویا ازمواردی باشد که جز برای پروردگار هرگز آشکار نشود.قرآن کریم همانند اقیانوسی است که هرکسی بمیزان توانش ازآن بهره میبرد واین همان مفهوم واقعی آیه محکمه استودر پایان . . . . نتیجه گیریتون مثل این میمونه که بگید اسب سفید رستم چه رنگیه مال کیه!!!!!!!!!!! خیر اینجور اثبات برای عوام هم جالب نیست چه برسه که شما بخواید مکتب نوینتون رو جهانی کنید حقیقت آشکار هست البته آنچه خدا خواسته آشکار گردیده با قرآن سر نیزه کردن ما دست از قرآن ناطق نمیکشیم صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا ادامه...... 1.بله اثبات خدا منحصر به یک راه نیست هرکی هرجور دوست داره میشناستشون من هم با شناخت شما از خدا یا دین مشکل نداریم با عرایضتون مشکل دارم و قطعا بحث برای متقائد کردن همدیگر هست مگر نوشته های شما جز متقائد کردن امثال ما نیست!!!!!!!یا براه راست هدایت کردن ما؟؟؟؟؟؟؟؟ 2.خیراصول دین منبع و مرجع نمیخواهد خرد ما با شما متفاوت هست وگرنه هردو اتفاق نظر داشتیم مثل همین آیات متشابه یا این اتفاق نظر حتی با اهل تسنن هم بود مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3.شاید هم خواندن و چون بر بی پایه و اساس بودن مطالب پی بردن جوابی ندادن اظهارات شما کاملا شخصیه مثل همین آیات متشابه ما که داریم استفاده میبریم قربان از مطالبتون که در سایت قرار میدین منتها اظهار نظرهای ما مبنی بر شخصی بودن اظهارات شما باعث رنجش شما میشه شما نمیخواید قبول کنید که اظهارا شما شیعه وهابیت یا شیعه انگلیسی هست درسته اظهارات ازآن شماست اما همسو با آنچه غرب میخواد هست شما میتونید اعتقادات خودتون رو داشته باشید کسی نمیخواد از شما بگیرتشون حرف من اینه که نظرات شما مورد تایید هیچ فرقی قرار نمیگیره جز خودتون و شما ناراحت میشین وگرنه اینرنت پره از این پدیده های نوین بفرمایید فرق مختلف شیعه که بالغ بر هزاران هست کدام هاست دلیلش بی پاسخ گزاشتن سوالات دوستان بر مبانی جناب عالی هست |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۰۱)behabadi نوشته است: بنام خداعلیکم السلام . خواهش می کنم . حساب شما به زودی بسته میشود . اما نه به خاطر این که این سایت مال ماست ! به خاطر این که شما فقط سخنان خودتان را قبول دارید و نه حتی علمای دین ! بله می توانید همه جا حرفهایتان را بفرمایید . برای کسانی که می خواهید در عقایدشان تشکیک بفرمایید در لوای دو کلام آوردن از قرآن !! ![]() (۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۰۱)behabadi نوشته است: 1- همانگونه که آگاهید اثبات وشناخت خداوند منحصر بیک راه یا چندراه نیست چون معلوم شما بینهایت است ازنظر عرفانی هم راه برای وصول به حقیقت یک گام یا چند گام نیست بلکه بینهایت گام است ولذا اگر قرار است براساس دستور صریح قران کریم ویا اولین مساله رسالات عملیه در مورد اصول دین اقدام شود هر کس براساس خرد خود وتوانائی وی خدارا خواهد شناخت وسایر موارد باورها. پس اگر برداشتهای بنده مطبوع شما نیست تقصیر بنده نیست این شمائید که باید تحمل کنید ومرا براه خود هدایت نمائید خیر ! این فرض و استدلال شما غلط هست برای پایه اش نتیجه گیری نفرمایید دین خداوند فقط از راه صراط مستقیم است ! نه هر راهی و روشی به روش تکثر گرایی ! تشکیکی می فرمایید در عقاید کاربران ! چطور اجازه این کار را می توانیم بدهیم !؟!! یک وقت هست که کاربر نظرش متفاوت هست . مثلا می فرماید هوا ابری را می پسندد و دیگر کاربر هوای آفتابی را ![]() اینها اشکال ندارد . اما شما هربرداشت شخصی از دین که خودتان از هر راه کسب کرده اید را می آورید ، ما چطور اینها را تحمل کنیم ؟!!!! (۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۰۱)behabadi نوشته است: 2- ظاهرا شما مدام بدنبال مرجع ومنبع هستید مگر اصول دین منبع ومرجع میخواهد؟ اگر احکام دین بود کاملا درست است ورساله را نشان میدادم همه منابع وماخذ خرد شماست کمی تامل کنید تلفن شما برای ما مدرک محسوب نمیشود . از کتاب چاپ نشده خودتان که مدرک بیاورید ما که نمی توانیم قبول کنیم ! این قدر سنمان میرسد که فرق جواب دادن و پیچاندن را فهمیده باشیم ![]() (۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۰۱)behabadi نوشته است: ضمنا اگر مایلید اسامی فرق اسلامی بویژه شیعه را بنویسم بفرمائید بله حق دارید ! اینها را باید در دهها تاپیک بی جواب و مدرکی که فرمودید، مرقوم می نمودیم ! یک بار سوال پرسیدیم یعنی دنبال جواب هستیم ! تشکیک کافی است . تاپیک ایجاد می فرمایید نه منبعی نه ماخذی !!! موضوع ایجاد کنید و بفرمایید خودتان ادامه دهید دیگر چه مدلی هست ؟!!! برای سوالهای ما فقط تا ساعت 5 فرصت دارید که جواب بدهید : نقل قول:در دنیای شیعه ملیونها فرق وجود دارد؟! یک صدتاییش رو نام میبرید لطفا؟! ( پنجاه تا هم نام ببرید قبول می کنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: pvdc57vay0d5xbxfg.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/7196/pvdc57vay0d5xbxfg.jpg)