|
لزوم کنترل اینترنت توسط سازمانهای امنیتی ایران (بحث)
|
|
۱۲:۵۸, ۱۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۲:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ببینین دو حالت بیشتر نداریم
یا باید با همین روال برنامه های جاسوسی خارجی در کشور استفاده بشه و برای فی*ل*تر شدن یا نشدنش هر روز دعوا باشه یا اینکه این روند اصلاح بشه و برنامه های داخلی رو استفاده کنیم . راه عاقلانه تر راه دوم هست که به حمایت دولت نیاز داره |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۴, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
شما حفظ حریم خصوصی رو تعریف کنید لطفا اولا
ثانیا آیا وجود دستگاه اطلاعاتی در تمام کشورهای دنیا نقض حریم خصوصی هست یا خیر ثالثا آیا اینترنت که تمامی پیامهای ما توسط دشمن تحلیل میشه امنیت خصوصی محسوب میشه یا خیر |
|||
|
۱۹:۲۳, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۳ ۱۸:۳۴)Havbb 110 نوشته است: 1-شما حفظ حریم خصوصی رو تعریف کنید لطفا اولا 1-حریم خصوصی یعنی زندگی شخصی یک فرد یعنی عقاید شخصیش یعنی افکارش (دینی .سیاسی .مذهبی و....)و هیچ کسی حق نداره وارد این محدوده بشه.یعنی اینکه حرمت هر کسی صرف نظر از اینکه چه شکلی فکر میکنه باید حفظ بشه. 2-خیر وجود دستگاههای اطلاعای امری طبیعی است و نیاز هر کشور است. البته برای شناسایی دشمنان خارجی و حفظ امنیت داخلی نه برای....... وظیفه ی دستگاههای امنیتی در تمام دنیا حفظ امنیت اون کشور و مردمش هست نه برای چیز دیگه ای یا شخص دیگه ای. 3-دشمن کارش همینه این یه چیز طبیعیه ولی وقتی خودی هم همین کارو میکنه خیلی ناراحت کننده است. |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۳ ۴:۰۹)Havbb 110 نوشته است: نه خیر جناب علی بفرما بیا برو بخر http://www.ebay.com/itm/Computer-Radiato...20ef75e4ec http://www.ebay.com/itm/New-CPU-240p-Rad...27e9baa9b0 ![]() ![]() اگر خواستی asus پردازنده گرافیکی داره با سیستم خنک کننده آبی اونم میتونی بگیری |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کلمه ی خصوصی در مقابل کلمه ی عمومی قرار داره در لغت و در اصطلاح قضیه خیلی ساده هستش. مثلا من در پیاده رو نمیتونم دیوار بکشم و در بگذارم برای حفظ امنیت خودم چون مکان عمومیه ، بنابر این نهادهای امنیتی کشور وظیفه ی حفظ امنیت بنده رو در پیاده رو و امثال پیاده رو دارند و لازمه ی این هم اینه که تمام افراد جامعه از جمله خود من تحت نظارت پلیس و نهادهای امنیتی باشیم. وقتی کسی به حریم خصوصی کسی تجاوز کرد و مثلا بچه ی خانواده رو دزدید خود خانواده هماهنگ میکنن با نیروی انتظامی تا تماسهای تلفنیشون نه تنها شنود بشه بلکه کنترل و ردگیری هم بشه. گاهی دوربین ها و میکروفون ها کار میگذارن در حریم خصوصی اون فرد ، اینها همه با رضایت اون فرد هست و برای حفظ امنیتش. یا مثلا اگر کامپیوتر من هک شد من باید کامل سیستم رو در اختیار پلیس قرار بدم چون حریم خصوصی من نقض شده بنابر این حریم خصوصی مادامی نباید بهش ورود بشه که از طرف کسی نقض و شکسته نشده باشه. وقتی دشمن ما حریم خصوصی رو نقض میکنن و پیامها رو کنترل میکنن نهادهای امنیتی ما هم وظیفه دارن به این حوزه ورود پیدا کنن تا امنیت مردم رو بتونن تامین کنن. مگر اینکه مردم قائل به این باشن که ما اصلا امنیتی در فضای سایبر نمیخواهیم که در این صورت کسی حق نداره در صورت کلاه برداری یا سو استفاده مجازی شکایتی رو تنظیم کنه! بنابر این با یک دو دوتا چهارتا به این نتیجه میرسیم که برای حفظ امنیت لازم هست که فضای سایبری کشور زیر نظر نهادهای امنیتی باشه. یه مثال دیگه هم که به ذهنم رسید ، نهادهای امنیتی مثل پزشک هستن که در حالت عادی حرمت هایی در نگاه کردن و دست زدن و اقداماتی دیگر وجود داره ولی در موارد اضطرار پزشک هم شکم مریض رو پاره میکنه و هم به هرجایی از بدنش که لازم باشه دسترسی پیدا میکنه... پیشگام این نقض حریم خصوصی هم خود غربی ها بودن برای همین کسی حق نداره علیه این اقدام ما ژست حقوق بشری بگیره. |
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۳ ۲۳:۵۱)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمحالا ما هی بگیم،بابا اونا نشستن دونه دونه پیامهای شما رو بخونن! به نظرت اونا بیکارن بشین مکالمه شما با دوستتون رو در مورد تاریخ حذف و اضاف بخونن؟ ![]() اونا فقط اطلاعاتی که براشون مهمه رو میخونن!! اونم از طریق واتس اپ فک نکنم بتونن!! چون رمزنگاری حالا باز مکالمات تلفنی و پیامک رو به راحتی شنود میکنن!! بعدش شما اصن چی رو به چی ربط میدی؟؟ طرف بچه اش دزدین چه ربطی به نقض حریم خصوصی داره؟؟ الان میریزن خونه مردم دیش و ماهواره رو میبرن،این نقض حریم خصوصی نیست؟؟ |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۳ ۰:۰۰)A L I نوشته است: حالا ما هی بگیم،بابا اونا نشستن دونه دونه پیامهای شما رو بخونن! شما مطمئنی پست بنده رو خوندی یا تاپیک رو درست اومدی؟ اینا رو که جواب دادیم همینجا ! |
|||
|
۱۲:۱۸, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۳ ۲۳:۵۱)Havbb 110 نوشته است: 1-بنابر این حریم خصوصی مادامی نباید بهش ورود بشه که از طرف کسی نقض و شکسته نشده باشه 1-خب این اتفاق گاهی اوقات میفته که لازم هست به اطلاعات شخصی یک نفر دسترسی پیدا کنن پس وارد حریم شخصیش میشن.ولی نه به این معنی که مادام العمر و بیهوده و بدون درخواست مردم کنترلشون کنن. 2-آهان !!یعنی شما میفرمایید فقط به نیت تامین امنیت من و شما فضای مجازی کنترل میشه.نه برای چیز دیگه ای!!!!! خب این دلیل میشه که چون دشمن پیامهای ما رو کنترل میکنه(که تازه سر این موضوع هم حرف هست) پس در داخل هم باید کنترل بشیم؟؟این چه استدلالی است؟؟پس حریم شخصی کجاست؟؟؟ خب میتونن فقط اون مواردی رو که به قول شما دشمن روش حساس هست از داخل هم کنترل کنن نه همه چیز مردم رو. 3-زیر نظر باشه به چه نیتی؟؟ به نیت حفظ امنیت مردم یا....... ما امنیت اقتصادی نداریم امنیت فرهنگی هم نداریم امنیت درمان وخیلی چیزهای دیگه هم نداریم چطور برای این مسائل این همه وقت و هزینه صرف نمیکنن و دل نمی سوزونن ؟؟؟به نظرتون عجیب نیست که تمام اهتمام شون رو گذاشتن واسه ی فضای مجازی؟؟؟ 4-فعلا که غربی حریم خصوصی و حقوق بشر رو برای مردم خودشون خیلی بیشتر دارن تا ما...... در این مورد هم خود مردمشون باید نظر بدن .که اگه مشکلی هم داشته باشن مسلما اعتراض میکنن. ویه سوال دیگه چطور شما حریم خصوصی رو برای کشورهای غربی قائلید و میگید اونا نقض حقوق بشر میکنن و حریم خصوصی رو لاز بین بردن ولی عین این حرف رو برای مردم خودتون و کشور خودتون قائل نیستین؟؟؟ و یه نکته مهم: خواهشا به بهانه دشمن هر چیزی رو به مردم تحمیل نکنید |
|||
|
۲۰:۰۸, ۲۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۰۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۸/دی/۹۳ ۱۲:۱۸)A L I نوشته است: شما مطئنی حرفها و مثالهایی که داری میزنی اصلا ربطی به بحث داره؟ بله مطمئن هستم جواب شما رو پایین این نقل قول مینویسم: نقل قول:خواهشا به بهانه دشمن هر چیزی رو به مردم تحمیل نکنیدیه ضرب المثل هست که میگه چوب رو که برداری گربه دزده فرار میکنه. وقتی کسی ریگی به کفشش نیست از کنترل دستگاههای امنیتی باید خوشحال هم باشه چرا که امنیتش داره تامین میشه ولی وقتی کسی دنبال کارهای خلاف قانون هست طبیعتا هرچی بیشتر دستگاههای امنیتی احاطه داشتن باشن او بیشتر ناراحت هستش بله خارج از دوستان بنده افرادی هستن که چون نمیخوان شیطنت هاشون لو بره مخالف این مسئله هستند نقل قول:1-خب این اتفاق گاهی اوقات میفته که لازم هست به اطلاعات شخصی یک نفر دسترسی پیدا کنن پس وارد حریم شخصیش میشن.ولی نه به این معنی که مادام العمر و بیهوده و بدون درخواست مردم کنترلشون کنن.بله درسته عرض کردم که وقتی حریم خصوصی نقض شد دیگه حریم خصوصی به حساب نمیاد ! نقل قول:2-آهان !!یعنی شما میفرمایید فقط به نیت تامین امنیت من و شما فضای مجازی کنترل میشه.نه برای چیز دیگه ای!!!!!اولا جملتون رو اصلاح کنید. کنترل نمیشود ، ما داریم میگیم کنترل باید بشود ! بقیه صحبتهاتون رو قبلا در همین تاپیک راجع بهش بحث کردیم اگر فراموشش کردید دوباره مرور بفرمایید تا نگید راجع به فلان موضوع هنوز حرف هست نقل قول:خب میتونن فقط اون مواردی رو که به قول شما دشمن روش حساس هست از داخل هم کنترل کنن نه همه چیز مردم رو.بله اگر پست قبلی رو با دقت میخوندید که نخوندید ، عرض کردم که در جاهایی که دشمن نقض حریم خصوصی میکنه لازمه داستگاههای امنیتی ما هم وارد بشن نه اینکه مثلا درایوهای کامپیوتر شما رو هم دائم بگردن! اصلا چنین ظرفیتی نیست حتی در امریکا همین مسئله هم که داریم سرش بحث میکنیم نیاز به سرمایه گذاری گسترده و تهیه ی سیستمهای پیشرفته داره ، فعلا باید اراده ی انجامش از طرف مسئولین ایجاد بشه نقل قول:3-زیر نظر باشه به چه نیتی؟؟ به نیت حفظ امنیت مردم یا.......من تو خونم کلم و پرتغال و پنیر ندارم. از این نتیجه میگیرم که نون هم نباید بخرم چون اونا رو ندارم؟ چه ربطی داره هر حوزه ای جداگانه باید به فکر پیشرفت باشه. اگر لازم میدونید درباره امنیت اقتصادی و فرهنگی تاپیک جداگانه بزنید. نقص در هر حوزه ای دلیل نمیشه از بقیه حوزه ها غافل بشیم. یه دانش آموز امتحان اولشو خراب کرد دیگه بقیه امتحان ها رو نباید بخونه و بده؟ ثانیا در ابتدای تاپیک که با دقت نخوندید عرض کردم امریکا رسما اعلام کرده کنترل خاورمیانه رو از طریق اینترنت میخواد رقم بزنه و این استراتژی بزرگ اونهاست ، استراتژی بزرگ یعنی چیزی که امنیت ملی رو باهاش رقم میزنن و سایر استراتژی ها تابع اون هست. در حوادث پس از انتخابات 88 عنوانی که برای استراتژیشون انتخاب کردند این بود: استراتژی توییتری اوباما در سال 2010 امریکا در سازمان ملل اعلام کرد حمله های سایبری رو با بمب اتم جواب خواهد داد. و هزاران شاهد دیگه... اینها دلیل نمیشه که ما حوزه ی فضای سایبر رو جدی بگیریم؟ دشمن جدی ترین برنامه ریزی رو در اون حوزه داره انجام میده اگر امنیت فرهنگی و اقتصادی نداریم یک بخشش بر میگرده به فضاسازی و تهاجم های دشمن در فضای سایبر نقل قول:4-فعلا که غربی حریم خصوصی و حقوق بشر رو برای مردم خودشون خیلی بیشتر دارن تا ما......بله سازمان NSA مال ماست و ما همه جا میگیم مغز جهان هستیم و روزانه 5 میلیارد پیام از سراسر جهان رو آنالیز میکنیم غرب کاملا حریم خصوصی رو داره رعایت میکنه حق با شماست نقل قول:در این مورد هم خود مردمشون باید نظر بدن .که اگه مشکلی هم داشته باشن مسلما اعتراض میکنن.اعتراض کنن به سرنوشت فرگوسن دچار میشن... اخبار رو دنبال کنید البته اونها کنترل ذهن شده اند و خیلی برای کشورهای دیگه دل نمیسوزونن نقل قول:ویه سوال دیگه چطور شما حریم خصوصی رو برای کشورهای غربی قائلید و میگید اونا نقض حقوق بشر میکنن و حریم خصوصی رو لاز بین بردن ولی عین این حرف رو برای مردم خودتون و کشور خودتون قائل نیستین؟؟؟اینم قبلا جواب دادم و نخوندید ولی چون صورت سوال رو تغییر دادید بازم جواب میدم ! غرب حریم خصوصی رو نقض کرده و کار بدی کرده. چون غرب دشمن ماست و دشمن وارد حریم خصوصی ما شده ، در واقع این حریم دیگه حریم خصوصی حساب نمیشه و برای امنیت ما لازمه دستگاهای امنیتی کشورمون وارد کار بشن. هر وقت غرب دست از کنترل اینترنت برداشت ما هم از این حوزه کنار میریم. همونطور که وقتی ارتش صدام رو از خرمشهر بیرون کردیم ارتش ما هم از خرمشهر رفت بیرون. حالا یه خرمشهری بیاد بگه حالا ارتش صدام یه اشتباهی کرد وارد شهر ما شد ، ارتش ایران به چه حقی وارد شهر ما میشه؟ چطور صدام کار بدی کرد اومد خرمشهر ولی ارتش خودمون کار بدی نکرده؟ |
|||
|
|
۸:۰۵, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خانم کورش و امثال ایشون!
خوب به حرفایی که میزنم دقت کنین و لطفاً حداقل 1 ساعت بعد از این که خواستین جواب منو بدین، جواب بدین. یعنی زود و تند و سریع فقط به منظور این که جواب منو بدین که مبادا بقیه فکر کنن شما کم آوردین و بلد نیستین جواب بدین، جواب ندین. ![]() ببین دخترم! من کافیه توی پروفایلم بنویسم من عاشق قورمه سبزیم. به نظر شما این اطلاعات مهمی نیست. اما من توی کانتکت هام یه دوست دارم که از آشنایان فامیلی یه آدم مهمه. منو میگیرن، میبرن یه هفته گشنگیم میدن و تا میخورم منو میزنن. بعد از یه هفته یه پرس قورمه سبیزی مشد میارن جلوم میذارن و میخورن. مگه من چقدر آموزش دیدم که برای ایدئولوژیم از تمام علایقم بزنم؟ تاااازه... از من که نخواستن برم آدم بکشم. از من خواستن یه تسبیح رو بدم به دوستم و بگم که خواب دیدم که باید این تسبیح رو بدی به همون آشناشون. بعد توی تسبیح (مثلاً) یه دستگاه شنود کار بذارم. کاری داشت؟ دیدی همین دونستن علاقه من به قورمه سبزی میشه ایجاد دردسر کنه؟ لزومی نداره که حتی اطلاعات شما رو بدونه. کافیه شما و دایره خانواده تون رو بشناسه. ممکنه مادرتون رو بگیره و بگه تا فلان کارو نکنی، آزادش نمیکنم. ممکنه آدما برای نجات مادرشون خلافی نکنن. اما برای نجات بچه شون هر کاری میکنن. کافیه وقتی شما تو گوشیتون نوشتین "مامان" از ایشون به عنوان یه اهرم فشار روی شما استفاده کنن. جلوی چشم شما کسی یه دونه بزنه تو گوش پدرتون، شما هر کاری نمیکنین تا دیگه از این غلطا نکنه؟ همونطور که گفتم ماها مگه چقدر روی ایدئولوژی هامون کار کردیم؟ چقدر مطمئنیم که حاضریم به خاطر منافع جامعه از منافع خودمون بگذریم؟ علی الخصوص خوراکی... دونستن این که من و شما چی دوست داریم باعث میشه هر چیزی رو به خورد من بدن. حتی میتونن تحلیل اجتماعی کنن و چیزهایی رو به ما بدن که واقعاً به نفع اونا باشه. بارها گفتم مراقب باشین چی میخورین. فکر کنین 90 درصد ایرانی ها توی پروفایل فیسبوکشون مینویسن ما عاااشق شکلات هستیم. یارو - در بهترین حالت که بگیم صرفاً سود اقتصادی مد نظرشه - میاد یه کارخونه شکلات سازی میزنه و بازار ایران رو در دست میگیره و بعد هم سود این کارش رو میفرسته برای اسرائیل. کاری داره؟ آدم به راحتی آب خوردن میتونه به کشورش و هموطنانش و هم کیشاش خیانت کنه، بدون این که خودش متوجه بشه. این ها فقط یکی از هزاران راه جاسوسیه. یکیش همونی که آقا حامد گفتن... مگه شما جلوی لپ تاپ تشریف میبرین یا گوشی دستتون میگیرین چادر سر میکنین؟ پارسال اخبار اعلام کرد که دولت آنگلا مرکل چند سال بود که تمام وب کم های آلمان رو کنترل میکرده. از شما فیلم و عکس میگیرن واسه روز مبادا. مگه تمام سیاستمدارایی که ما امروز تو کشورمون داریم از قبل تو طالعشون نوشته شده بوده سیاستمدار؟ یکی رفته پزشکی خونده، یکی اقتصاد، یکی نظامی بوده و یکی مهندسی خونده. حالا اگه عکس بی حجاب از من داشته باشن، نمیتونن به بهونه لو دادن عکس از من بخوان فلان کارو بکنم یا نکنم؟ من بارها گفتم... بازم میگم... من به راحتی میتونم از اموالم بگذرم. زیاد دل بستگی ندارم. اما هنوز دارم رو خودم کار میکنم که بتونم از بچه ام هم در راه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اسلام بگذرم. اگه یه روز کسی بچه منو بگیره، من هر کاری میکنم که ولش کنه... من فکر میکنم این طبیعت هر پدر و مادریه. در بدترین حالت هم جمهوری اسلامی میخواد از مردم خودش جاسوسی کنه دیگه! من به شخصه ترجیح میدم اطلاعات و علایقم به دست خودی ها بیفته تا موصاد و CIA. بازی میسازن که شما باید سه تا شکل رو توی یه خط کنین که از بین بره. اون اولش از شما اجازه میگیره که به چه چیزایی دسترسی داشته باشه. کانتکت لیست من به چه درد این بازی میخوره؟ عصر، عصر اطلاعاته. هر کس از دیگران اطلاعات بیشتری داشته باشه، تو این بازی برد کرده. حتی اگه گوگل و وایبر اونقدر مقدس باشن که جز سود مالی هیچ فکر دیگه ای نداشته باشن، من ترجیح میدم این پول تو جیب هموطنای خودم بره تا یه صهیونیست. حتماً شنیدین که اون روزایی که مردم دنیا از جنایات اسرائیل کودک کش به ستوه اومده بودن و شعار بایکوت اسرائیل تو همه دنیا داشت اجرا میشد و مردم حتی کوکا کولا نمیخریدن، وایبر اسرائیل رو از ورشکستگی اقتصادی نجات داد. خبر حذف و اضافه شما، هیچ سودی براشون نداشته باشه، از ورشکستگی که نجاتشون داده... شما رو به خدا اندکی تعقل... مومن بی سیاست، میشه ابوموسی اشعری. اینقدر ساده از کنار هر قضیه ای رد نشین. مومن باید کیاس و سیاستمدار باشه. برای چینی ها خیلی مهمه که اجازه داشته باشن دو تا بچه داشته باشن. چند وقت پیش دولت چین اجازه چنین کاری رو به مردمش داد. پدرشوهرم روزی که این خبر اعلام شد، تو چین بود. صبحش که با یه هیات بازرگانی جلسه داشت، فکر میکرد الآن همه شون از این خبر خوشحالن و دارن در این باره بحث میکنن. اما وقتی دیدشون، میبینه که اصلاً این خبر رو نشنیدن. میگن ما کارمون اقتصاده و سیاست هم کار سیاستمداراست. هر کس باید کار خودش رو بکنه. به نظر خیلی حرف شیک و قشنگی میاد. اما در واقع مردم رو طوری تبدیل به گوسفند کردن که هر کس فقط به موقعیتش توجه میکنه و سرش تو لاک خودشه. لطفاً نخواین که مردم ایران که به جرات میگم سیاسی ترین مردم دنیا هستن هم به این روز بیفتن. ایران 70 میلیون آخوند داره، 70 میلیون دکتر داره، چه عیبی داره که 70 میلیون هم سیاستمدار داشته باشه و مردم بتونن تحلیل های سیاسیشون رو تحویل همدیگه بدن. وایبر و واتس آپ و امثالهم طوری شما رو مسخ خودشون میکنن که گاهی شاید وقت نکنین با خانواده بشینین و مجبور باشین برین اون اتاق تا جواب دوستاتون رو بدین. حتی اینم خطرناکه... تو رو خدااااا متوجه باشین که چیو میدین و چیو میگیرین... در پناه حق. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اینترنت آزاد و بدون کنترل بزودی... | A L I | 10 | 4,498 |
۳۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۱۹ آخرین ارسال: قلب |
|
| رئیس پلیس فتا: فی*ل*ترشکن ها مشکل امنیتی اند :| ) عجبزز !!!! | Yaser_h2011 | 24 | 9,111 |
۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۹ آخرین ارسال: HermeS |
|
| مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان | Mohammad Trust | 39 | 18,178 |
۲۸/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۶ آخرین ارسال: فرمیسک |
|
| نرم افزارهای کنترل اینترنت برای کودکان | Resistance | 9 | 7,857 |
۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۷ آخرین ارسال: khadem |
|