|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۵, ۱۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۳ ۲۰:۳۷)درست پسند نوشته است: طبق شواهد، یکی از کاربران فعال اصلاً شامل این قسمت از خصوصیات نیست(خودم).سلام درخواستهای کاربران معمولا بررسیش طول میکشه. اینکه شما پیام بزنی و انتظار داشته باشی چند ساعت بعد به درخواست شما رسیدگی بشه، کمی عجولانه می باشد |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۳ ۲۳:۱۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
دست شما درد نکنه.
حدس می زدم زمانی که فعال شده بودم صندوق پیامهام بزرگتر شده بود. الآن با اینکه صندوقم پر نبود، ولی پر نشون میده، و هر چقدر هم که خالی میکنم همچنان پر هست. (منظورم این نیست که بخوام کاری در این مورد انجام بشه. خالیاش میکنم)ویرایش: زیاد هم فرقی نداشت. زود یهخوردهاش خالی شد. میگم تا یهوقت کسی فکر نکنه چقدر فرق داره اندازههای صندوقها. |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...ml#pid1059 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...l#pid11823 سعیمون این است که هر چند ماه یکبار افرادی که در پویایی و فعالیت تالار نقش ایفا کردن را معرفی کنیم. 6 عزیز به جمع کاربران فعال پیوستن و اما کاربران فعال جدید تالار: آفتاب السا حضرت عشق مجنون العباس میم.حسین.الف نورالسادات با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عرض سلام و تبریک به دوستان ارزشمند و فعال تالار نقل قول:آفتاب امیدوارم در سایه سار الطاف حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، در پویایی و بیداری اندیشه کاربران تالار، بیش از پیش موفق باشید. ان شاء الله یاعلی (علیه السلام)مدد است.
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
منم به همه تبریک میگم.
علی الخصوص السا و نورالسادات و آفتاب عزیزم. امیدوارم مدارج ترقی رو طی کنین و سبز و بعدشم آبی و بعدشم نارنجی و ... خلاصه مثل ما پسرفت نکنین. ![]() در پناه حق. |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۳)Mahdy2021 نوشته است: آفتاب بسم الله... با عرض سلام به دوستان گرامی تبریک میگم... ان شاء الله موفق و عاقبت بخیر باشید... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
من هم بهتون تبریک میگم...
ان شا الله که موفق باشین مثل اینکه این دفعه اکثرا خانومن ... ![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() ممنون از اینکه رنگ بنفش رو ب اسم کاربری من هم زدین ![]() خیلی ممنون از همه دوستانی ک تبریک گفتن ![]() دعا کنین برام ک عاقبت ب خیر بشم، همین ![]() نقل قول:آفتاب من هم ب دونه دونه این دوستان تبریک میگم ![]() ان شاء الله ک موفق باشید یاعلی |
|||
|
|
۰:۰۳, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
بنده هم دعای موفقیت روز افزون برای دوستان عزیزم را دارم، انشالله در راه آقا امام زمان قرمز شوید، البته از نوع خونی اش...
یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,394 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,796 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,259 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,929 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

(منظورم این نیست که بخوام کاری در این مورد انجام بشه. خالیاش میکنم)